|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
21.5.2008 22:26:28   
Polynesia
IZVIRNO SPOROČILO: nixie

jaz imam rok 8.11.
še vedno nisem slišala srca, vendarr slišim premike in si rečem:vse je ok! pa včasih ga že kar fejst začutim tko da mora gret!

No pol pa ni panike, pusti napravico za nekaj dni, tko kot je že ena rekla, pa poskusi kasneje...lahko da je tako postavljen da ne slišiš...ampak če slišiš premikanje in ga čutiš potem je sigurno vse ok user posted image .

(odgovor članu nixie)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
22.5.2008 7:32:07   
luna8
Helo,

mene pa zanima, če katera ve, če je mogoče dobro, da ko gremo na dopust v morje ali v bazen, če so kakšne vrste tamponi ali kaj takeg, da bi bilo dobro, da ne bi kakšne bakterije (nepotrebneuser posted image ) prišle v nožnice, ker baje si v nosečnosti še bolj dovzeten za kakršnekoli bakterije.

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
22.5.2008 9:02:49   
ANIME
To pa tudi mene zanima ... za morje menda ni problem, za bazene pa bi bilo fajn kaj najdt

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
22.5.2008 9:08:41   
carly
Ojla dobr jutr.
Ja glede tamponov, sem slišala da obstajajo, vendar jih še nisem videla, najbrž jih lahko kupiš v lekarni al pa mogoče tudi v kakšni dobro založeni drogeriji.

Kar se pa celotedenskega jedilnika tiče, sem ga pa ravno zato začela pisati da se mi jedi non stop ne ponavljajo, pa še tele vaške trgovinice so bolj slabo založene pa se moram vozit potem prov na Jesenice, da kej dobim.Pa še malo imam prostorske stiske kar se tega tiče, ker ima moj v kletnih prostorih delavnico in ni nikjer prostora za skrinjo, v stanovanju tudi nimava sobice za shrambo, kuhinja je pa že tako majhna.Pa se mi je tudi na začetku dogajalo da sem imela cel hladilnik pa omare polne, pa nič pametnega za skuhat.Je prov fajn, ko se enkrat navadiš.

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
22.5.2008 9:45:54   
Polynesia
Jutroooo user posted image .

Najprej glede tamponov, sem slišala, da se jih kupi v Mullerju, tako da pejte tja pogledat.

No evo mene, po dveh mesecih v službi in sedaj sem tu, nimam kaj.
Kooooomaj sem zjutraj vstala, ker sem se navadila na en svoj ritem, tako da je bila kar mal štalca vstat in se zrihtat za službo, pa malco prpravt za s sabo, pa sadje in tko naprej.
Tolk sem bla nervozna, da mi sploh ni pasal pojest zajtrka, tko da sem se prisilila pojest čokolino, pa kar glava me boli...ma kaj čem, sej še jutri pa vikend user posted image .
Komaj čakam naslednji petek ko imam pregled user posted image .

Joooj me pa vsak v službi ko me sreča zaslišuje kako sem, gor pa dol, pa da mam taaaaak trebuh, da so se sigorno zmotil v datumu poroda user posted image user posted image user posted image , ja pa jade, pač mama trebuh, kva se bojo zdej na to obešal, hahahaha...men se pa prov zdi ker ga mam, hihihi.

Zdej pa najboljš, da si grem nardit eno belo kavico, predno dol padem user posted image .

Mislim da bom dons cel dan na RR visela, da mi prej mine dan.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
22.5.2008 10:08:17   
luna8
Ja Polynesia, kr naj se naslajajouser posted image !

Tud men se tolk fajn zdi, da se mi trebušček že pozna, sploh ko imam nosečniške hlače je tako lep zaobljen (majhen še a lep)! Jaz ta teden za v službo že kar nosim nosečniške hlače, ker drugače me že vse tišči, sploh popoldne!

Če še katera izve kaj konkretnega glede tamponov, naj javi.

Neposredna povezava do sporočila: 1781
22.5.2008 10:20:47   
Polynesia
luna8 tudi jaz imam že nosečniške hlače in eno tako luštno nosečniško kot tuniko, prav fajn pride, in te hlače res nardijo lep trebušček user posted image .

Najboljš da gre ena v Mullerja in pogleda za te tampone.

Jaz sploh ne vem kva nej delam dons...čist sm zmedena, hahaha.

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
22.5.2008 10:23:56   
Anonimen
Glede tamponov, raje pazite na mokre kopalkeuser posted image http://med.over.net/forum5/read.php?19,4744871

Nixie, probaj res fajn namazat trebuh in angelsaund, pa ne rabiš z gelom, jaz si dam veliko baby olja. Pa probaj še malo višje iskat. Meni so tudi rekli, naj ga iščem čist pri sramni kosti, pa ga tam nikoli nisem našla, potem sem pa šla više in ga zdaj tam vedno najdem. Nekje na polovici med popkom in sramno kostjo, oz v uni polovici proti sramni kosti.  Včasih se bolj slabo sliši, drugič pa tako, da mi ušesa raztrgauser posted image . Pa če ne najdeš, pusti in se vrni čez pol ure ali 1 uro. Še to, ne išči srčka, po sladkem obroku ali pijači, ker se takrat otročki razbudijo in so živahni, pa jih težko ujamešuser posted image

(odgovor članu luna8)
  Neposredna povezava do sporočila: 1783
22.5.2008 11:00:44   
spelka12
Manchaster ruleeeeeees.user posted image user posted image user posted image
Ampak za vse navijačice Chelsea - odlični so bili. Še posebej v podaljških so si res zaslužili zmago ampak kaj čmo. Tak je šport
Polynezia sej mi je rekel, da lahko ostanem pri njih zarad krčev ampak sem se odločila, da grem domov. Sej itak nonstop ležim. Bi pa ostala v bolnici, če bi bila na Jesenicah, tko sem šla pa na dežurno v Kranj. Tam jih pa sovražim.
Danes imam pregled na Jes. pa bom videla, kaj mi bodo rekli tam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
22.5.2008 11:42:14   
Andromeda
Živjo!

Joj, jaz sem danes spala (dremala) do enajstih! Sploh ne vem kaj mi je, ampak enostavno nisem mogla vstat. Pa tak občutek imam kot da imam stalno rahlo vrtoglavico...Nič mi ne paše jest...
Polynesa - imaš srečo v nesreči, da si ravno v četrtek začela nazaj v službo hodit. Tako greš samo še jutri in bo vikend, pa je adaptacija manj stresna...Glede sodelavcev in ostalizh pa ne izgubljajmo besed. Meni gre pa pošteno na živce ker imam komaj opazen trebušček in potem me drugi sprašujejo da kako bom čez pol leta rodila, saj se mi nič ne pozna, mislim, bi jih kar user posted image

Manchester je prvak, juhej! Lyra, a še vedno ne govoriš z mano? user posted image

Zdaj grem v trgovino in lekarno, pa bom tam vprašala za tampone. Vam poročam...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
22.5.2008 12:10:51   
luna8
Spelka12, drzim pesti, da bo vse v redu in da gre samo na boljse.

Poročaj o pregledu.

Andromeda, pričakujemo odgovor glede tamponovuser posted image .

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
22.5.2008 12:52:27   
Polynesia
Ej babe... CHELSEA je ZAKON  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kok so se mi zasmilili noooo, sploh pa Terry user posted image ...ej če bi nas kaki desci slišal bo po moje umrli od smeha user posted image user posted image user posted image .

spelka držimo pesti, pa sporoči kaj si zrihtala user posted image .

Andromeda tudi mene zanima glede tamponov, le glej da boš sporočila.

No jaz sem še vedno pridna, delam, oz. ne, dons sem tko tko, da se spet mal nazaj privadim, tko da dons bolj zabušavam, gledam maile, grem obvezno na RR user posted image ...jutri pa začnem delat, hahahaha. Al pa v ponedeljek. Ma morm ene papirje k jih mam fuuul na mizi pregledat in vložit kar je treba v fascikle, sej veste kako je v računovodstvu. So rekle punce da bodo one fascikle dvigovale, hihihi, kar naj me mal razvajajo klinc.

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
22.5.2008 12:57:26   
carly
Špelka držim pesti da je vse ok.

Drgač moram pa jaz malo pojamrati, ker danes že cel dopoldan tako težko pred računalnikom sedim, mi prov nobena poza ne paše, joj kaj šele bo ko bo trebuh večji.

Aja pa če bo katera kej bl brskala glede krem za sončanje, pa če bo našla tako bl naravno, naj sporoči.

Neposredna povezava do sporočila: 1788
22.5.2008 13:21:23   
Andromeda
Evo vam obljubljeno poročilo o tamponih: imajo jih v lekarni, stanejo 2.67 eura, v škatlici pa so 4 tamponi. Znamka je senta protect, če katero zanima user posted image Menja se jih na 3 do 4 ure. Seveda pa moramo user posted image redno po vsakem kopanju preobleči tudi kopalke!

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
22.5.2008 13:25:52   
luna8
Andromeda, kaj pa ti je rekla v lekarni, da jih priporoča al je brez veze? Mene je mal strah, da si ne bi kej še poškodovala, ker ko mi je 14 dni nazaj ginekolog vaginalno probal, če matrnica pritiska na mehur mi je začela teč kri.

Neposredna povezava do sporočila: 1790
22.5.2008 14:33:23   
lyra*
heila user posted image

No ok andromeda se pogovarjam z tabouser posted image user posted image
Chealse je itak zakon,sam mu je pač zmanjkalo malo športne sreče,tud,ko so 2× zadeli vratnicouser posted image  Drugače,pa takoj kak je oni zadnji zgrešo 11metrovko,sem se skoraj jokalauser posted image  Pa drugač nikol nisem takauser posted image user posted image
Če bi bla jaz terry bi se mi zmešalouser posted image

polynesia  sem ti rekla,da moraš navijat za chealseuser posted image  Si zdaj čist navdušena...sam škoda,da niso zmagali! Si imela njihovo majco gor?user posted image

A vete kaj se mi je zgodilo danes? Od ena moja znanka pač je kao jasnovidka oz.pač to sranje. In me danes sreča v mestu in pač tisto,da sem noseča in sva se nekaj pogovarjali...in ona meni naenkrat,da bom jaz ful prej rodila,da bosta imela otroka ful težave z dihanjem in to... in jaz sem bla čist v šokuuser posted image  Ne vrjamem v te stvari,sam je nekaj ful priznana in,da se uresniči to kar ona pove..user posted image

In se že celi čas "pogovarjam" z user posted image user posted image  in samo razmišljam kaj vse se lahko zgodi...user posted image

Sem pa včeraj seli večer ležala na trebuhu pa nisem nič čutila...Ampak moram bit potrpežljivauser posted image Bo prej ali slej user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
22.5.2008 15:11:41   
pomar*ANČA*
morje ni problem, odsvetujejo pa bazene, ker je na bazenih toplejša voda in lahko hitro pride do pregretja, pa tudi na bazenih je večja možnost da dobimo glivice. se tampoi dobijo v mullerju in v vseh sanolabor trgovinah, v lekarni jih pa jaz nisem dobila- iskala sem jih v domžalah, kamniku in mengšu. če se kopam v bazenu, si vedno preoblečem kopalke in po vsakem kopanju se tuširam.
v začetku nosečnosti sem se kopala in sem potem vprašala ginekologinjo, če je res full nevarno na bazenih- vsi so me strašili da se med nosečnostjo ne smem kopati v bazenu,  in mi je rekla, da prvo tromesečje sploh ni problem z bazenom, drugo tromesečje mi je svatovala tampone, zadnje tromesečje pa mi je čisto odsvetovala bazen, za morje je pa rekla da ni problema- kar se tiče glivic in ostalih okužbe, je  pa vedno treba paziti da se telo ne pregreje. v ponedeljek jo bom pa še povprašala glede krem, če se res nesmemo mazati po trebuščku in sporočim kaj mi bo svetovala. jaz se vedno za vsako stvar raje posvetujem z ginekologinjo, ker ljudje res delajo paniko tam kjer sploh ni potrebno. če dobim pa mnenje od ginekologinje sem pa pomirjena in mi je potem vseeno kaj govorijo.

lyra*, sploh se ne sekiraj, ljudje so fouš in zaradi tega tudi nesramni. sama najbolje poznaš svoje telo, zato tudi boš sama vedela če bo kaj narobe. ne pusti da ti pridejo negativne misli do živega.

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
22.5.2008 15:26:31   
Andromeda
Tako je, lyra, ne se pustit, da te prestraši neka "priznana jasnovidka" Če pa se slučajno njena napoved res uresniči, da boš prej rodila, pa je normalno, da nedonošenčki težko dihajo, zato pa obstajajo inkubatorji...Tako, da te malo potolažim, če si slučajno v dvomih da ima jasnovidka prav! Vedno se najdejo ljudje, ki ti ne privoščijo nič dobrega, potem pa začnejo s strašnimi zgodbicami a la "Joj, sem slišala od sodelavke da je ena..blablabla".

Gkede tamponov - odločitev za uporabo je stvar posameznice, jaz sem jih kupila, ker nameravam v kratkem it na bazen.

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
22.5.2008 15:59:10   
Polynesia
lyra da se mi ne bi zdej slučaaaaaaajno obremenjevala s takimi stvarmi, pa dej nej se ona mal u rt zaleti...ti bi jo direkt mogla vprašat po zdravju, koza smotana...sicer si pa zapomni, ko ti bom pred rokom rekla, a se spomnip tiste klobase "jasnovidske" user posted image user posted image user posted image ...pa tko kot je rekla Andromeda, normalno da če rodiš prej otroček težje diha, ampak zato obstajajo inkubatorju in vse zadevice ki to uredijio. Tko da BREZ SKRBI, prav!!!!

Jaz sem tudi včeraj ležala na trebuhu, pa sem zdržala ceeeeeelo 1 minuto, jaz ne morem na trebuhu ležat, prov bolel me je vse tam, tko da nisem mogla nič začutit. Sem pa danes v službi neki začutla, sam spet ne vem kaj je to, a je živc, al je žabica, al mi pa mal preveč glava dela user posted image user posted image user posted image .

Punceeee jaz sem zaključila s prvim dnevov službe, hahahaha, je blo hujš kot sem mislila da bo res. Ampak sem preživela, to je važno.

Uživajte srečke moje user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1794
22.5.2008 18:28:16   
šema
men se pa sploh ne da učit- jutr mam pa ob 10h izpituser posted image . Po izpitu me pa čakajo še terenske vaje na Debelem rtiču- ful mi je jermen dol padu in čeprav sem rekla, da svojega stanja ne bom izkoriščala bom jutri sigurno naredila izjemo, ker mamo na vajah eno modelko, ki ful utruja, tko da bom z veseljem napovedala da vsega kar si bo izmislila sigurno ne bom počela in sicer zaradi stanja v katerem semuser posted image - bomo vidl kako bo. Aja, pa še stvari morm spokat za sabo, ker jutr že ob 7h odrinem prot primorski.
Primorke, da mi boste naročile lepo vreme, ker nimam gumijastih čevlov za skakat po dežjuuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1795
22.5.2008 18:32:14   
šema
lyra tebi pa le eno inf. glede "priznanih" vedeževalk- moji mami je ena "priznana" napovedala tri otroke dve deklici in dečka- pa sva s sestro še vedno sami- moja mama pa že zdavnej v meni in par let nazaj ji je G povedal, da se jajčnika lepo sušita- tko da... (čeprav jaz svoji "nepriznani" kar verjamem, ko mi je 14 let nazaj napovedala drugega otroka fanta)

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
22.5.2008 18:53:42   
emina83
Dan user posted image moje drage!

evo po fuuuuuuuuuuuuul  doooollllggeemmm času da se še jaz malo javim. vmes mi je svašta dogajalo, tako da izvolte, kratka obnova: v službi več nisem, ampak na bolniški, ker me matra vse po malem. spet mam take vrtoglavice, da je kr joj, vmes sem že dvakrat krvavela,ampak se je izkazalo, da je do zdaj blo vse o.k., trebuh mi že zdaj otrdeva, oz čutim da se mi maternica ful krči, kot pri popadkih( tiste ki ste rodile, veste o čem govorim), kr neki me špika po trebuščku, s prebavo mam itak težave že od nekdaj, zdaj je seveda vse samo še huje, pred kratkim smo jaz , moj user posted image in moj mali škratek tako virozo prebolevali,da smo vsi trije kar 4 dni bruhali kot zmešani, mislim ni da ni...

kaj mene vse ne bo doletelo... se mi zdi včasih, da vse kar je slabga se kr lima na mene.

zdej si kupujem tudi AS, preko oglasov-rabljene, pa me tudi to malo sekira, ker to delam prvič, ampak bi ga pa ful rada imela, ker sem zdaj v 2.user posted image še bolj panična kot v prvi, eh user posted image user posted image user posted image

aja, pa brcik še kr ne čutim, v prvo sm jih tam okol 18t, zdaj pa še kr nč, sm mislala da bo tokrat mal prej, pa očitno ne bo nč iz tega.

no, upam da se bo kateri dalo brat tale moja črevauser posted image user posted image user posted image , zdej vas grem pa še mal prebrat za nazaj in vidim, da bom kr en čas zaposlenauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
22.5.2008 20:16:32   
nagajiva
Ojla user posted image

Smo imeli danes pregled pri G in je vse ok. user posted image  lepo raste in napreduje, sem bla ful vesela, da sem ga spet vidla. Je bil prav navihan in je kar naprej kazal ritko............user posted image  Pol pa me je user posted image  peljal po trgovinah in sem se zagledala v ene lanene hlače, pol pa niso meli moje številke. Sem bla tako user posted image !!! Nisem potem hotla nobenih......pa majo bolj ali manj že samo kratke. Ne vem no, kaj pa tiste, ki nas rado zebe?
Lyra*-tole "vedeževalko" pa bi blo treba malo vprašat po zdravju. Da gre kaj takega govorit user posted image . Jo je lahko sram........Sicer pa kot so punce rekle, tud če se (pa se ne bo!!!!!!!!!!!!!!) kaj takega zgodi imajo inkubatorje in bo s tvojima user posted image user posted image  vse v najlepšem redu. Brez skrbi.user posted image
Emina83-zato pa je RR, da malo pojamramo........................Upam, da je sedaj vse vredu, pa kar lepo počivaj in pazi nase ter user posted image .
Aja, včeraj zvečer sem imela v trebuhu take čudne "metuljčke".................Mislite da je to to???? Sem G vpr., pa je rekla, da je sicer še malo hitro, je pa možno in naj bom pozorna na take stvari..............Upam, da ni bilo le v moji glavi in je res bil moj pikec.............user posted image
Tamponi za v bazen pa se mi ne zdija slaba stvar. Si jih bom kar nabavla. Škodit verjetno ne morejo. Sem pa (trola) pozabila G vpr. glede krem za sončenje...............Če pa sem imela toliko drugih stvari v mislih...........user posted image

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
22.5.2008 22:12:27   
mali_marsovcek
Oj user posted image !

Mi smo pa danes začel 16. teden.
In še nekaj pomembnega se je zgodilo. Močni metuljčki so v trebuhu! To je bilo definitivno to. user posted image user posted image user posted image user posted image Se res tako čuti kot da bi te nekdo božal od notri. Smešno!

Glede bazena pa tole. Ni važno ali imaš tampone ali ne. Bazen se odsvetuje zaradi glivic, ki pa se pojavijo če uporabljaš tampone ali ne. Pri bazenih je problem ker je večja količina ljudi v manjši količini vode. Vsak pa ima na sebi miljone bakterij in ostale navlake.

Pazite nase in bodite pozorne na metuljčke.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
23.5.2008 7:17:03   
_katja_
živjo!

Glede tamponov. Vodila sem vodno vadbo za nosečnice, tako da slišiš od nosečnic raznorazne stvari. Mi na vadbi priporočamo uporabo tamponov. Tamponi služijo kot zaščita pred vdorom nepotrebnih snovi v telo. Niso pa 100% zaščita. Če je bila nosečnica že pred zanositvijo nagnjena h glivicam, imela večkrat vnetja,.... se bazen obsolutno odsvetuje. Za tiste, ki pa niste mele težav, ni problema. Priporoča pa se uporaba teh tamponov. Tamponi se dobijo tudi v Sanolaborju.
Vsaka se mora sama odločit kako in kaj. Jaz vem, da se ne grem kopat v bazen. Bom počakala na poletje in morje:)

Glede kreme za sončenje: včeraj sem bila v lekarni in prebrala deklarije kar nekaj krem za sončenje. Odločila sem se za nakup Aloa vera Solar. Majo nekaj novega. od 'nenaravnega' ima dodano aromo kokosa. je pa brez dodanih konzervansov, barvil in dišav. Ne vem ali sem se prav odločila, ampak mi je delovala najbolj naravno.
Na izbiro je še Eucerinova, pa lekarniška krema, pa se ena za dojencke, k se pa zdej ne spomnim. Skratka mal je treba pogledat. Ne vem pa ali majo v DM tudi od Welede kreme za sončenje. Ta je sigurno ok.
Po trebuščku mi je pa v lekarni rekla, naj se ne mažem. Bom pa vpraša ginekologinjo. Sam imam šele čez slab mesec pregled.

Lep dan vsem!
K

(odgovor članu mali_marsovcek)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.