|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
19.5.2008 8:18:33   
caligula
Glede piknika. 31.5. ob 14 uri se zberemo v Zbiljah. Če katera ne ve, kje to je,
http://zemljevid.najdi.si/search_maps.jsp?q=zbilje&tab=maps&o=0&mt=po&ps=0

(odgovor članu mali_marsovcek)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
19.5.2008 8:20:03   
caligula
Andromeda, kdaj greš nazaj v Lj? Jaz grem ob desetih na vlak.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
19.5.2008 8:24:35   
jelka123
dobro jutro-katere poznate lj mi lahko svetujete kje parkirati za por.lj,imam genetsko amb.pri prof geršakovi v ponedeljek

Jana rojena 28.11.2008,Lucija 11.09.2003

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
19.5.2008 8:46:17   
orka
jutro.
Jelka123, veš bi ti zelo rada svetovala a kaj ko imamo tudi mi ki smo iz ljubljane enake težave , drugače je pa poleg kc velika parkirna hiša, če pa ne boš plačevala poj se pa zapelji mimo vhoda v porodnišnico, če maš popoldan boš skoraj sigurno našla kak prostor, če pa zjutri pa ti preostane samo tveganje ali parkirati na pločnik ali pa hiša, žal!
Babe a ste uživale vikend, vas ni blo prav velik tu kljub slabemu vremenu???

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
19.5.2008 9:01:56   
mojsoncek
Zivjo punce! Spet ste toliko napisale, da mi ni uspelo prebrati vsega naenkrat, zato komentarji sledijo naknadno...

Jaz bom pa ta teden kar doma. Moje vrtoglavice kar ne izginejo. V petek sem v sluzbi zdrzala eno celo uro in ker sem se komaj drzala na stolu, sem sla raje kar domov. Danes grem k svoji zdravnici na pregled, da vidim kaj porece... A ima se katera probleme z vrtoglavicami?!

Drugace pa je sobotni piknik za nasega malega dveletnika popolnoma uspel. Hrane in pijace je bilo prevec, torta je bila bozanska, otroci so bili tako pridni, da sploh nismo vedeli, da so tam, pa se vreme je zdrzalo user posted image .

Ja nic, grem lezat, pa se se kasneje kaj javim.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
19.5.2008 9:39:27   
luna8
Halo Jelka 123, če imam jaz opravke kje okoli porodnišnice parkiram kar zadaj za porodnišnico, je zavod za transfuzijo, na pločniku, do zdaj sem imela srečouser posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
19.5.2008 9:47:34   
pat13
tok ste vse pridne s pisanjem, men se pa nič ne da...

včeraj sem  spala skoraj celo popoldne in še nato celo noč.. izgleda da sem trenutno prišla v obdobje zaspanosti...

Pa glih sedaj ko pomagam še pri pripravah za BAZAR, festival plesov in kulture Orienta, ki se prične v petek.
Če katero kaj mikaj, kaj se bo dogajal si lahko ogleda na spletni strani bazarja (www.bazar.si).
Sem morala mal reklame narediti, ker v zadevo dekleta veliko energije vložijo v to in jih je prav lepo pogledati, če ne celo sodelovati...

kar se piknika tiče mogoče se pridružim, nič ne obljubim...

pazite nase in uživajte....

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
19.5.2008 10:02:15   
nagajiva
Ojla user posted image

Kako ste kaj ta ponedeljek? Jaz sem imela cel vikend neko čudno počutje. Bila sem nerazpoložena in samo spala bil. Sicer pa je v Mb trenutno sonček, pa upam da zdrži cel dan. Prav ne maram dežja in oblakov. Sem sama potem kot ena jokica............user posted image
Glede premikov user posted image  pa hvala za nasvete. Bom ob večerih zelo pozorna na "žgečkanje"..................Resnično se že veselim, predvsem ker je prvič in tega občutka ne poznam. Mi pa mamice pripovedujejo, da je nepozaben........Tud moj user posted image  že sedaj neprestano boža bušija in samo čaka, da bo kaj občutil. Je pravi srček kar se tega tiče. Zadnjič ga nisem dobila iz Baby centra celo uro...................
Tako sedaj mi je pa zakrulilo...............si grem naredit zajtrk. user posted image

(odgovor članu pat13)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
19.5.2008 10:03:01   
ANIME
[
user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi          Spol
=======================================================

1.  29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     28 let        LJ     MF 16.06.(NS) user posted image ,user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ        UZ 03.06 (NS)

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE       pregled (NS)

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB     MF 18.06. (NS) user posted image ,user posted image

5.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj     MF 09.06.(NS)user posted image

6.  05.11.   Mijavčekuser posted image user posted image     (1user posted image ,0user posted image )     32 let        LJ        pregled (NS) 

7.  05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let       kraj      pregled (NS)

8.  06.11.    Saskha               (1user posted image ,0user posted image     28 let        LJ        pregled

9.  06.11.   Polynesia           (2user posted image ,0user posted image     28 let        LJ        UZ 30.05.(NS)

10. 07.11.  gugu user posted image user posted image           (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.   pregled

11. 08.11.   mihi78                (4user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj       pregled (NS)user posted image

12. 10.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image    28 let   Jesenice  UZ 18.06. (NS)

13. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB       pregled (NS)user posted image  

14. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj      pregled    

15. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ        pregled (NS) 

16. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale   pregled (NS)

17. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj      UZ 23.05

18. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ        UZ 04.06. (NS)    

19. 13.11.   pat13                 (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ         UZ 10.06.(NS)

20. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )     42 let       PO        pregled

21. 13.11.   carly                   (?user posted image ,?user posted image )      26 let  Jesenice    UZ 20.05. (NS) 

22. 13.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ         UZ 18.06.(NS)

23. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Štajer.     UZ 26.05.(NS)

24. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled

25. 15.11     vebo                   (4user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška    pregled (NS)

26. 15.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale    pregled 

27. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )      26 let    Gorenj.   UZ 10.06. user posted image

28. 18.11.   spelka12 user posted image user posted image    (1user posted image ,0user posted image )   26 let      KR        pregled (NS) user posted image ,user posted image  

29. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

30. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let     kraj         pregled

31. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let      LJ           pregled (NS)

32. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )    33 let     kraj          pregled (NS)

33. 21.11     Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ           UZ 28.05. (NS)

34. 21.11.   natasa78user posted image user posted image      (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj        pregled user posted image ,user posted image

35. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj         pregled (NS)

36. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM         UZ 26.05. (NS) user posted image

37. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image   30 let      KP            pregled (NS) user posted image  

38. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

39. 24.11.   caligula               (1user posted image ,0user posted image )    26 let       LJ            pregled (NS)

40. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj          NS 20.05.

41. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       pregled

42. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled (NS)

43. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image )     32 let       MB          pregled

44. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          NS 22.05  user posted image

45. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           NS 20.05.   

46. 27.11.    Oaza                   (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj         NS 20.05. 

47. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )      ?? let      kraj         pregled

48. 30.11.   RENY19              (1user posted image ,0user posted image )      ?? let    Brežice      pregled

??          Ssheila
                (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled (NS)

??          Anonimna            (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR               (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                    (2user posted image ,1user posted image )          ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina              (?user posted image ,?user posted image )           ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          nixie                     (?user posted image ,?user posted image )         ?? let          kraj         pregled

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

[/quote]

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
19.5.2008 10:04:42   
ANIME
Dobro jutro v novem tednu!

Hvala vsem, ki ste me malo potolažile glede kilogramov - sedaj kar nadaljujem po običajnem, če bo pa treba kaj zmanjševat, je pa tudi še čas user posted image . Stradala ne bom user posted image

bobika 1 ... tisto o vozičkih sploh ni letelo nate oz. na katero koli v negativnem smislu. Samo hotela sem povedat (da me ne boste imele za malo obsedeno) zakaj sem že kupila voziček. Če sem napisala v takem tonu, sploh ni bilo mišljeno.

Drugače za vse radovednice ... kupila sva Hoco voziček: http://www.hoco.at/produkte/monterio_twin_dem/. Prodajajo ga v Rutarju in trenutno je v akciji za 500 € (ne vem pa koliko je drugače). Pozanimala sem se tudi po Austriji in imajo ceno identično. Zraven v ceni sta še zimski košari - kar je pri nama bil pogoj.

lyra ... tukaj je link o debati o vozičkih http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2746018 in http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2570873. Poslušala sem izkušene "stare mačke", ki so mi svetovale, odločilna pa je bila price preformance (največ za najmanj denarja). Meni se zdi (če ne drugega) vreden ogleda. Pa čestitam ta user posted image !!!!!

Caligula ... za ostale simptome ne vem, vendar krvavljenje z nosa je nekaj čisto običajnega za nosečnice,  saj je v tebi od 30 - 50% več krvi in kdaj v nosu kakšna žilca poči. Meni skoraj vsako jutro krvavi, ko si useknem nos, pa še kdaj čez dan začne tečt. Zaradi tega se nič ne sekirat

Konina in caligula user posted image user posted image user posted image

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
19.5.2008 11:22:19   
Andromeda
Pozdravček, user posted image

caligula - jaz sem šla že včeraj popoldne nazaj v Ljubljano, ker sem imela danes zjutraj opravke... Sem pa zavila še v Orsay in si kupila 2 majčki s kratkimi rokavi z daljšim krojem, da ne bom popka kazala...

Punce, jaz imam take probleme z mozolji, še kot najstnica nisem imela takih... Imam jih pa na dekolteju, po vratu in hrbtu, pa na čelu...Za znoret, saj vem, da je to od hormonov in da nobena kremica ne bo pomagala, ampak ne morem nosit preveč odprtih majic, pa čedalje toplejši dnevi prihajajo... Upam, da bojo kmalu zginili.

Ah, moram se učit...Se še zvečer kaj oglasim.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
19.5.2008 11:29:35   
carly
ojla punce,
ja meni tudi vsako jutro kri iz nosa teče, ko se useknem, pa tudi čez dan se mi kdaj ulije, to je pač ena od tegob v nosečnosti.Me pa zadnje dni tudi nekaj glava boli, zgleda da tudi tale vreme name nekam čudno vpliva.
Glede kil, jaz sem se tudi zredila že za kakšne 3 kg, pa tik preden sem zanosila sem tudi ene tri pridobila (  so bli novoletni prazniki pa potem en ss in je to naredilo svoje), tako da se kr malo bojim da me ne bodo jutri na pregledu napizdili da sem se ful zredila.
Veste kaj sem vas hotela vprašati, ali se da kri pa voda na vsakem pregledu?Men je tole vse novo, pa nikoli ne vem kaj naj od pregleda pričakujem.Itak bom pa vse jutri videla, vem da mi bo bris vzela k mi je že na prvem pregledu rekla, da jo moram spomniti.

Aja pa nagajiva si mi take lušte s češnjami naredila, sem tudi čisto nora nanje, pa je pri nas češnja šele dobro odcvetela, tako da še najmanj en mesec ne bo nič, uf kako sem ti fovš da je pri vas že.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
19.5.2008 12:00:45   
nagajiva
Jaz mam vsako jutro poln nos (prej skoraj nikoli), pa ko se useknem je vedno zraven kri. So me pa že potolažili, da je baje to normalno, tako da si ne delam skrbi. Me pa zadnje časa predvsem popoldan boli glava. Malo je verjetno krivo vreme, veliko pa povečana količina krvi v telesu.........Bo že bolje. Aja, ena je napisala, da user posted image  lahko vzame lekadol-a si to zvedla od G al kako.
Carly-upam, da boš kmalu uživala v prvih češnjah. Mogoče jih bodo imeli prej kaki sosedi ali sorodniki............... Men je blo včeraj kar malo slabo, tako sem se jih najedla.............user posted image Uh, če jih pa imam tako rada. Škoda, ker so samo tako kratek čas v letu. Mi je ati pravil, da je bral, da so v nosečnosti zelo priporočljive, zaradi vitaminov ipd. ki naj bi jih vsebovale......saj mi ni znal prav povedat.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
19.5.2008 13:00:08   
pomar*ANČA*
pat13, jaz ziher pridem na bazar, sem bila lani in sem bila kar precej zadovolja. vem pa koliko energije je potrebno, da se organizira kaj podobnega. moja skupina, no tam kjer jaz plešem, so naredile nekaj podobnega prejšni vikend v domžalah....tok so bile lepe.... a ti tudi plešeš?

(odgovor članu pat13)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
19.5.2008 13:47:12   
Polynesia
IZVIRNO SPOROČILO: nagajiva

Aja, ena je napisala, da user posted image  lahko vzame lekadol-a si to zvedla od G al kako.

Ja, nosečnica lahko jemlje Lekadol, Lekadol C, Rupurut. Vsa ostala zdravila po dogovoru z G ...če ne bi sama jemala Lekadola za glavo in rupuruta za zgago ne vem kako bi zdržala.
Tako so tudi povedali ANIME ko je bila na tečaju za zgodnjo nosečnost.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
19.5.2008 13:49:13   
Polynesia
IZVIRNO SPOROČILO: ANIME

Dopolnitev seznama

Sedaj pa še poročilo iz včerajšnega tečaja za zgodnjo nosečnost. Predavala nam je ena full prijazna in simpatična sestra. Povedala kaj se lahko in kaj ne, predvsem pa zakaj. Meni se je zdel zelo dober tečaj. Sicer fizioterapevtke ni bilo, ampak nič za to.

Sedaj pa kaj se lahko in kaj ne:

HRANA:
- lahko se pije kavo, vendar v zmernih količinah
- izogibati se je potrebno preveč slani in začinjeni hrani (začimbe ala poper, čili, pekoča paprika ... skratka pekoče zadeve; bazilika, drobjak, petršil ni problem)
- jajca morajo vedno zakrknit (rumenjak in beljak) - jajca na oko ne priporočajo
- sladoled lahko jeste, vendar ne priporočajo na kepice. Raje kupljenega v trgovini - obvezno pogledat rok trajanja
- majoneza OK, če je kupnjena v trgovini in je rok uporabe OK; domače ne!
- izogibati se mladim/svežim sirom iz tržnice (lahko pakirano mozzarello iz trgovine)
- veliko sadja in zelenjave (dobro oprano)
- tatarski biftek odsvetujejo (kot tudi pršut)
- sveže salame se načeloma kupuje sproti, da se kaj ne pokvari
- jesti manj mastno hrano
- Donat priporočajo, vendar ne pretiravat
- 100x poudarila: jesti kvalitetno hrano. Otrok je kot "zajedalček" in nam pobere vse kar je dobro in kar potrebuje. Ostanki ostanejo nam! Pazit na količino
- paštete se lahko je, le nikoli ostankov (kar se ne poje, se zavrže)
- odsvetujejo školjke
- hrana iz kitajskih restavracij lahko, le izogibati se jedem z gibami in močnimi začimbami
- kozarček piva ali vina kdaj pa kdaj lahko (mogoče celo koristi)

GIBANJE:
- prve tri mesece naj se ne preveč telovadilo (oz. skoraj nič), saj se posteljica še ni "pritrdila" (al nekaj takega).
- gibanje po tretjem mesecu priporočajo, če G ne reče drugače
- kegleve vaje (al nekaj takega) kolikokrat na dan se le spomnimo
- fitnes odsvetujejo, razno raztegovanje ni priporočjivo oz. pazit, da se izvaja pravilno (fizioterapevtka bo več povedala o tem)
- sprehodi obvezni (razen če G reče drugače), saj je kondicija potrebna
- utrujenost ne bo ckozi celo nosečnost. Po 4. mesecu naj bi dobile nazaj energijo (tudi vreme vpliva)

OSTALO:
- kvavljenje lahko nastane po spolnem odnosu (to tudi takoj povedat na urgenci).
- v primeru, da kvavite do 19. tedna greste na urgenco - ginekologija. Po 19. tednu v porodnišnico LJ (imajo tudi urgenco). Za druga mesta žal ne vem
- pazit je potrebno nase, saj od vsega začetka telo proizvaja en hormon, ki mehča vezi ... rolanje, kolo ... odsevtujejo, saj se pri padcu lahko veliko hitreje poškodujete; zaradi tega hormona tudi začne boleti križ
- če padete oz. ste bili udeleženi v prometni nesreči, je potrebo it na urgenco (lahko se "odkruši" posteljica)
- lahko jeste Lekadol, Lekadol C in Rupurut. Vsa ostala zdravila po dogovoru z G
- priporočljiva folna kislina (v taki ali onaki obliki - na trgu veliko proizvodov)
- povišana temperatura ni dobra
- savna/solari odsvetujejo
- morje priporočajo, bazene odsvetujejo (prevroča voda in raj za nečistočo, bakterije)
- poleti se ne mazati po telesu s kremami z UV zaščito (pudarek na trebuhu), saj gre krema skozi kožo. Obraz lahko. Več biti v senci, klobuček priporočjiv
- prve 4 mesece naj kilaža ne bi šla gor; v celi nosečnosti cca 11 kg
- v celi nosečnosti pripradata brezplačno 2 UZ (če ni problemov), ostalo potrebno plačat
- spanje na trebuhu brez problema, če se dobro počutite; telo samo pove če mu ne paše
- koža, lasje, nohti naj bi se med nosečnostjo izboljšali; lahko tudi poslabšali
- nositi udobna oblačila
- koncerti, kino (glasna glasba) ... otrok sam pove, če mu ni všeč (rata nemiren), če je vse OK lahko brez problema gremo
- ne prekmalu kupovat stvari za otroka. Veliko se dobi od kolegov, sorodnikov, darila ... malo se je potrebno organizirat, da ni nepotrebnih stroškov
- proti krčnim žilam obstajajo "žabe" (kupijo se v lekarnah ali specializiranih trgovinah) in se nosijo tudi poleti cel dan; prilagojene so nosečnicam
- barvanje las, obiski pri kozmetičarki, depilacija nog/bikini (žiletka ali voskanje) ni problem 

verjetno sem kaj pozabila napisat. Če še katero kaj zanima, naj me vpraša (skoraj sigurno je povedala).

dvojne nosečke:
- imele bomo skoraj dvojno naporno, zato pri nas celo nosečnost osvetujejo kakšno večje naprezanje, gibanje - opazovat telo;
- rok naj bi bil cca 3 tedne prej od PDP
- zadnje čase večina punc donosi otroke. Tudi veliki in težki so primerno
- zadihanost je normalna že sedaj, saj se telo utrudi

Evo, tukaj si lahko še enkrat preberete kaj vse je zvedela ANIME na tečaju...veliko napisanega pomaga.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
19.5.2008 14:17:40   
jelka123
polynesia-super si pripravilauser posted image user posted image user posted image
ali še katera jemlje utrogestan?,jaz ga moraš še kar naprej in sicer sedaj jemljem 1 vag. na dan,rekla pa mi je še 1 škatlo-to pomeni 4 t?

Jana rojena 28.11.2008,Lucija 11.09.2003

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
19.5.2008 14:27:04   
konina
jelka, jaz imam dabroston 3x na dan, do 16.t pa bom naslednji teden zmanjšala na 2x na dan, potem 1x na dan in potem konec.

Pri nas se je sonček že skril, bilo je že nekaj kapelj. TAko, da je konec lepega vremena za danes. user posted image  
Danes me pa ne boli glava, pa slabo mi je bilo čisto malo. user posted image  Sem se pa ponoči zbujala. enkrat me je neva zbudila, pa še sama se zbudim, ko se obračam iz ene strani na drugo. Pa sploh še nimam takega trebuha! Kaj še bo! user posted image

LP, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
19.5.2008 14:56:28   
soncek2008
Pozdravljene,

Anime super povzetek si pripravila iz tečaja za zgodnjo nosečnost. Bo v pomoč.

Jaz sem imela danes že 2. pregled pri G in je bilo vse vredu edino pritisk sem imela malce visok tako, da ga moram doma kontrolirat. Možna bi bila nosečniška hipertenzija. No, bomo videli.

Kar se kg tiče gre pri meni zadeva v obratno smer. Celo izgubila sem 2 kg, ker nimam apetita vendar naj to ne bi bilo nič narobe. Trebušček pa kar pridno raste.

Jutri imam še NS in vam javim, ko izvem za rezultate.

Lepo se imejte!

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
19.5.2008 15:24:15   
Polynesia
IZVIRNO SPOROČILO: vebo

pozdravljeni!

Sporočam, da sem si nabavla angel sound, srček takoj našla, vendar se drugače sliši od mojega. Je bolj hiter kar je logično in bolj ne vem kako bi rekla - žvižga. Tako da se res splača, vendar je pa drag, mislim da bi alhko bil okoli vssaj 40 eur.

Lep preostanek vikenda

user posted image user posted image user posted image user posted image se pa strinjam da je kar malce predrag, ampak kaj čmo, mene pomiri, ravno danes sem ga poslušala, sem ga nekaj časa iskala in ga našla nekje čisto spodaj, pa še to se je hitro skril, no važno da sem ga slišala.

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
19.5.2008 15:29:48   
nagajiva
user posted image user posted image user posted image user posted image  za čudovit povzetek. Danes me res zelo boli glava in ne vem , če ne bo potrebno poseči po kakem lekadolu. Sem pomirjena, ko vem da ga lahko vzamem. Pa za rupurut tudi. Me občasno res zgaga daje.
Se je pa v mb sonček skril in bo menda kar pričelo deževati. Verjetno je moj današnji glavobol delno tudi posledica takšnega čudnega vremena.................res se počutimuser posted image .
Aja, tud glede majoneze...............sem se je tako izmikala, pa mam kot zanalašč take lušte po njej. Danes si je bom malo privoščla poleg pečenega krompirčka..............user posted image
Nespečnost pa nas tako vse daje. Jaz se zbujam kar nekajkrat na noč........

(odgovor članu soncek2008)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
19.5.2008 16:30:15   
lyra*
heilauser posted image

anime  hvala,sem si prebrala. Kje pa si ga kupila? 100% ga bom šla pogledat in ga primerjala z TFK. Edino kar me je na sliki zmotilo-ima mala kolesa!? Drugače je meni TFKuser posted image  edino nastavljanje naklona z zadrgouser posted image  A zraven dobiš košaro in vrečo? Meni vreče niso najbolj všeč in bi imela samo košaro...

polynesia  imaš ZS!

andromeda  tudi jaz imam vse polno mozoljev,tako da nisi edinauser posted image uporabljaš kakšno kremo?

Zdaj ko sem spet prebrala seznam...Mogoče sem čudna ampak nevem kaj so keglove vaje(ali nekaj takega?)user posted image

Šibam jaz na sprehod,dokler še ni dežjauser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
19.5.2008 16:53:50   
bobika1
hej user posted image .
Kako ste. Jaz sem zdaj tako spala, da sem mislala da je že jztro, sem kar na debelo pogledala kolko je ura. In pri nas pada dež, kr neki- ful mi je smotan kadar pada dež se mi nič kaj ne da, ni čudno da potem sam spim.
Iyra o keglovih vajah si prberi http://kofetek.com/content/view/619/62/

Polynesia fajn si napisala, am jz mam biftek tk rada da če bi ga zle mela bi ga kr pojedlauser posted image . Ko sem brala kaj lahko in kaj ne sem si privoščila kar eno tortico, me je lakota zagrabila...user posted image

Joj kak se pri nas bliska in grmi... Nč pridne bodite se vam še javim

by

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
19.5.2008 16:54:31   
orka
lyra, keglove veje ali utrjevanje mišic medeničnega dna priporočajo, da jih opravljaš kolikor pogosto je mogoče saj ti po porodu pomaga pri mogoči inkontinenci (= uhajanje vode) .Vadiš lahko kadarkoli in kjerkoli saj tega nihče ne opazi, izgleda pa tako kot bi želela zadržati curek urina, poskusi prvič med opravljanjem ....
Ostale user posted image , kako ste  preživele večino dneva??
Mene  poleg običajnih tegob muči še pritisk maternice na živec, tako da me ob daljšem stanju na nogah močno vseka v tazadnjo  in se spusti dol po stegnu, kot išias.

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
19.5.2008 17:34:56   
orhideja2
user posted image tudi jaz sem ena od novemberčic.Danes sem imela NS pa ker sem stara 37 let mi je glede tega predlagala še amniocintezo.Ali je katera že bila in kako poteka?user posted image

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.