|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
21.5.2008 10:38:14   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: martita
mama11, najdla sem ene luuuškane adidaske za Majo, ampak spet št. 19. Ne spomnim se kaj sem rekla, ko sva merile vaše adidaske z Majinimi supergicami. A so bile vaše enako velike pa št.18?

Aha.

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 726
21.5.2008 10:47:52   
tintin
Meni ga je tudi Vasja sral danes ponoči, kar eno jokcanje, pa ne lačen, ne moker...potem sem mu ob dveh namazala dlesni s calgelom in je spal do jutra. Maybe so zobki al pa polna luna.
Jaz ga zvečer samo dojim, dobi pa zadnji (drugi) obrok GH ob 15.30 (zelenjavo).
Lp!

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 727
21.5.2008 10:50:02   
BrinaS
IZVIRNO SPOROČILO: rozika12

Potepinka, hvala. Res je, zdrava pamet je zlata vredna, a kaj ko so nam jo skoraj čist zradiraliuser posted image   

Se povsem strinjam. Sem brala o uvajanju GH v knjigi, na internetu, poslusala P, se poskusala spomnit kako je potekalo uvajanje pri prvem in na koncu ugotovila, da je res najbolje, kot je rekla Rozika - zdrava pamet. 
Tina je vceraj poiskusila jabolko - pasirano. Se je davila z njimuser posted image  . Ne vem ce je pogoltnila za eno zlicko. Mogoce bo danes bolje.

Nana Liza - ali si uspela kaj rezervirati?

Sva se s prijateljico odlocili, da bi sli za 4-5 dni z otroki (brez partnerjev) v hotel na Kvarner ali v Istro v zacetku julija - pa da bi bili sobi povezani. Cista utopija. Ni povezanih sob, ali pa proracun ne prenese. user posted image  

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 728
21.5.2008 12:34:27   
nicolina
Ojla,
spet en zaspan dan... user posted image  jaz tud močno upam, da polna luna vpliva na Tina, ker je spet slabo spal, al je pa vreme krivo, ma ne vem kdaj bo prespal celo noč. user posted image

Scuba, midva jeva ob 18 riževo kašico in ob 20 se dojiva, pa se tud zbuja, tako da ti ne znam povedat recepta. user posted image

VB, jaz bi tud imela user posted image

Res se žirafa že dolgo ni oglasla user posted image

Nč, šibam kuhat kosilo za Tina, danes bo jedel, krompir, korenček in cvetačo.
Lepo se mejte v tem deževnem dnevu... pa  pa

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 729
21.5.2008 12:38:42   
ajtak
No, cist na hitrco...

Vceraj je bla polna luna zato smo mel vsi bolj svetlo noc user posted image , nas se je tud kr neki brezzveze zbujal...

Midva sva ze s plavanja, uzival je 100/h in mamica tud user posted image , bli smo v Laskem kjer majo do konc maja akcijo, ce prides med 9-10h dop. je celodnevna karta 6€ (drugace 12€)user posted image , je pa res, da v tem novem delu sploh ne mors vzet drugace kot celodnevne user posted image

No, zdej grem dat pa kopalke pa brisace susit...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 730
21.5.2008 14:03:30   
jooly
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

... Kaj jim daste vi zvečer jest? zanima me predvsem pri tistih kjer malčki spijo celo noč user posted image . Lani očitno mleko ne zadostuje več..

Scuba, probi škampe user posted image user posted image

Gardelin... je komičen lik v gledališču, ki naj bi bil smešen zaradi svoje obleke user posted image  Čeprov se mi to ne sklada glih s filmom?!

Super da je bla včeri polna luna, vsaj vem zakaj nisem mogla gledat evrovizije user posted image  Ob 22h zvečer sem šla šraufat postelco na najnižji nivo, ker se mi Kim z obema rokama prime za stranico in potegne gor user posted image  - no zdej to ne bo več mogoče.

Kofetkanje v Kranju... sem mogla spustit, ker sem šla h ginekologu podaljšat obrtno dovoljenje. O matr, pozabla sem ga vprašat, če sem noseča user posted image user posted image

Še 11x grem spat pa grem na morje!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 731
21.5.2008 15:15:41   
manca
gruška:Hvala za Tupperware, dej mi prosim še razloži za kaj se uporablja tisti plastičen nožek

Je bilo prav super v Qlandiji...Maja je domov prišla tako lačna, da je cel obrok zraven mrmrala mmmmmmmmmmmuser posted image

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 732
21.5.2008 15:20:09   
mama11
Uh, končno prebrala. Samo na hitro poročam, da smo v petek tudi mi pričeli z uvajanjem goste hrane. Bolj po zdravi pameti, ker se mi je zdelo, da si vrsta literature (Moj malček, Paparica) in nasvetov nasprotuje. Za kosilo je tri dni zapored dobila koromač. Potem smo nadaljevali s krompirjem, danes bo pa koleraba s koromačem (če se misli zbudit). Sem jo skuhala še za zamrznit, ker pri teh minimalnih količinah težko kaj pripravim, ne da bi metala stran (hrano stran metat mi je bil pa vedno obup). Zabelim z rastlinsko margarino ali olivnim oljem. Hkrati je začela dobivat tudi večerni obrok - najprej rižolino, včeraj sem pa vmešala še malo štirih žit od Alnature. Pa ne se križat, ampak jaz ji dajem kar s kravjim mlekom. Predvčerajšnjim je spala 7 ur, kar se pri nas ni zgodilo od januarja! Ampak danes ga je pa sračkala - prvo dojenje po 4 urah, drugo po 3 urah, potem se je zbudila po 2 urah, ampak sem ji dala samo par požirkov vode in jo 15 minut prepričevala, da je zaspala nazaj in se potem zbudila malo čez 8. Saj vem, da nekatere redno vstajate ob 6h, ampak meni to ful, ful prezgodaj. Sem mislila, da se je zbujala zaradi žeje (da sem ji pripravila pregosto kašico, čeprav ji po gosti hrani vedno ponudim še vodo za pit), zdaj pa vidim, da smo vse imele pestro noč. Ne vem, če je toliko luna, kot to slabo vreme, zaradi katerega se vsaj midve s Tamaro držive bolj doma.

Druga stvar, ki sem jo opazila pri nočnem spanju je, da ni več gibalnih ovir. Tudi v spalni vreči se mi prekopicuje v vse možne položaje, včeraj mi je pa še šla zadrga na njej, tako da je zdaj samo pod odejicami in rokice in nogice šibajo vsepovsod, najraje pa med prečke na posteljici (kdo vraga se je domislil tega dizajna...).

Zih sem hotela še kaj napisat, pa je ušlo...

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 733
21.5.2008 15:22:47   
mama11
Ja, seveda, seks, se vidi, da o njem bolj malo razmišljam. Podobno kot večina ostalih, kakšne hude želje ni, me mora moj prepričat, potem gre pa brez problema. Me pa prav zanima, kdaj bo spet prišel čas, da bom tudi jaz pobudnica... Sicer pa tetke s Krvavca pri nas še ni... je tudi ne potrebujem... tako da nisem Anonimna user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 734
21.5.2008 15:33:34   
sonchek
Hoj..evo sam na hitrco..grem mal pospravt, k zadnje čase sam neki lenarim..hihiii

Kako in za kok časa zmrznete pripravljeno zelenjavo..a že narejeno kašico date zmrznit in v kolkem času jo porabite?

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver
mi smo imeli danes spet nočno budnico. ne vem zakaj se je začela vsako noč zbujat... Kaj jim daste vi zvečer jest? zanima me predvsem pri tistih kjer malčki spijo celo noč user posted image . Lani očitno mleko ne zadostuje več..

Scuba..predvsem brez panike..men se je naša začela zbujat že na tri ure..halooo sem rekla naša je lačna..konec..dejmo ji zvečer mal rižolinota..mah še slabše je bilo...trajalo je ene 14-dni..zdej je pa spet vse okin ji zvečer nič ne dam razen joškeuser posted image ...
A jo zjutraj daješ k sebi v posteljo ko se zbudi? 

no zdej pa grem..pridem nazaj..
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 735
21.5.2008 16:22:59   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek
Kako in za kok časa zmrznete pripravljeno zelenjavo..a že narejeno kašico date zmrznit in v kolkem času jo porabite?

V bistvu zmrzujem že narejeno kašico (skuhano in spasirano zelenjavo), ampak brez začimb (olja ali soli). Porabit jo mislim v največ 2-3 tednih; samo ali v goveji juhici. Mimogrede, koleraba s koromačem je super. Ampak meni - tamala še ni prišla do nje, ker še vedno spi. Očitno nadomešča nočno žurko - dopoldne je spala 1,5 ure, zdaj mi pa spi že dobri 2 uri... Očitno bo danes GH za popoldansko malico namesto za kosilo.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 736
21.5.2008 16:44:18   
tintin
Mama11-meni je patronažka rekla, da za kašice lahko uporabljam kravje mleko in po 6.m. če ni alergij tudi ostale mlečne izdelke.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 737
21.5.2008 16:57:13   
Tanayya29
Juhu,sem že tu!

Draga Debeluška,me ni blo,včeraj zvečer nisem nič bla na RR,pa me je danes zjutraj čakalo sporočilo od Gruške,pa sem mela že randi z še eno mamico(Oranža z Špelo),tk da drugič,okej?
Gruška,hvala ti,še enkratuser posted image user posted image .
Scuba,eh naš se tut zbuja,pa se prej 5m ni,ne vem pa je glih tok al pa še več,ponoč pa se kr trese,ko miksam un mlek tam,pol popije pa 70 pa naprej zaspi...eh,kr neki,danes sem šla ob 6h lulat,pa sm pršla nazaj,in je že krilil z rokami...hja,še v temi me spoznauser posted image user posted image user posted image .

Ojoj manca,res škoda,upam,da se porihta....pri nas gre na boljeuser posted image user posted image ,no bom tiho,raje!!!

Jooly,pri nas sta dalinc in telefon zakon,zjutraj je že tlaču tel. v usta(ob 8h),kakšne igrače....

Nč,šibam,pa še pridem!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 738
21.5.2008 16:59:12   
Tanayya29
gluten mi je P. svetovala okrog enega leta.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 739
21.5.2008 17:10:05   
Tanayya29

jaz tega nisem še nikol delala.

Neposredna povezava do sporočila: 740
21.5.2008 17:13:32   
Tanayya29
Rozi(btw to je tut moje ljubkovalno ime,zato ker je moja barva že 3 l.user posted image user posted image ,no pa me kliče rozi),uglavnem rozika kaj si kupla možu za RD?

Neposredna povezava do sporočila: 741
21.5.2008 17:15:54   
Tanayya29
mANCA ČESTITKE ZA NOVO SOSEDo ups črke,Rebekouser posted image user posted image user posted image .

Men pa včerajšnji evrosong ni bil všeč,kva to kr neki skačejo po odru,ena je celo po posteljiuser posted image ,no naša Rebeka je bla še dobra med vsemi...eh,pa nismo not pršliuser posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 742
21.5.2008 17:17:49   
Tanayya29
Aja BB,pa ne vem jaz za Saro navijam,zmagal bo pa kak Sandi al pa Marčelo,al se motm???Dajica in Barika?

Neposredna povezava do sporočila: 743
21.5.2008 17:19:19   
Tanayya29
Nč,sedaj pa greva še mal ven,k že cel dan hodim od doma,pa skoz se tolažm,da bo dež,pa ne grem ven...
No,enkrat sva že bla ven na randiju s kolegico,hehe....

Neposredna povezava do sporočila: 744
21.5.2008 17:19:48   
Tanayya29
Oprostite za osem mojih objavuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 745
21.5.2008 17:20:13   
Tanayya29
Jaz zgleda sem zmeraj onlajn,ko nobenega ni.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 746
21.5.2008 17:21:39   
Tanayya29
No,pa jaz imam tudi nov avatar.

Sedaj pa res grem!

Neposredna povezava do sporočila: 747
21.5.2008 17:25:58   
mama11
Ja, tudi jaz sem ga zamenjala, ker sem opazila, da je poplava novih, pa da ne zaostajam preveč...

Neposredna povezava do sporočila: 748
21.5.2008 17:28:28   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

Aja BB,pa ne vem jaz za Saro navijam,zmagal bo pa kak Sandi al pa Marčelo,al se motm???Dajica in Barika?

Sandi, Marčelo ali pa Sara, sam po moje Sara ne bo, ker je puncauser posted image user posted image , punce pa itak ven letijo..kdo pa je šel od fantov ven...aja Marko, a še  kdo (pa ne prostovoljnouser posted image user posted image )

moj mali je pa cel dan neki tečka...res pa je da sma šla ob osmih zjutraj ven, pa sma prišla šele okoli treh popoldan domov...pa sem ga dala že na vse možne podlage (kar jih premore)...zdejle sem ga dala pa na igralno blazino, je pa čist divji...zgleda da mu je manjkalauser posted image user posted image

a nosečniški znaki vas zanimajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image : hm malo več lulanja, pa pekoča hrana...če je to znakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sej bo M. ker sem že par dni tečna ko sam vrag

Neposredna povezava do sporočila: 749
21.5.2008 17:46:19   
Dajica
IZVIRNO SPOROČILO: barika

IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

Sandi, Marčelo ali pa Sara, sam po moje Sara ne bo, ker je puncauser posted image user posted image , punce pa itak ven letijo..kdo pa je šel od fantov ven...aja Marko, a še  kdo (pa ne prostovoljnouser posted image user posted image )

Pomoje bo tud kdo od fantov zmagal. Sani, Marcelo al pa celo Naskeuser posted image Sandiuser posted image Navijam pa za nobenga, mi noben ni vsec.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.