|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
20.5.2008 23:17:15   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka

Oranža, a si jo kontaktirala?

Oj, ne nisem, kwa je problem????

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 701
20.5.2008 23:19:39   
kanarka

Kanarka , a maš nizek pritisk?

Hmm, v bistvu ja, ampak me nikol ni matralo. Pa kavo sem tut spila, pa ni pomagalo.

Iz teksta razberem, za kaj gre...ampak zakaj se pa temu reče Petelinji zajtrkuser posted image  Kaj petelinom kure samo takrat dišijouser posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 702
20.5.2008 23:20:36   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

IZVIRNO SPOROČILO: Dajica

Jaz sem vceraj dobila M in je danes ze kar konkretna, moj pa si je zjutraj zazelel "petelinji zajtrk".... Pa ga je dobil, potem pa se jutranje pranje rjuhe kot posledico tega "zajtrka". user posted image user posted image user posted image

Opa... user posted image user posted image user posted image

Aja, Tintin, kako ti veš, da ti poje 190ml? Jaz naredim "od uča" 100 al pa 200ml ... ti pa napišeš 190ml? Ni mi jasn ....

Jaz skuham tko na približno, uporabim palični mešalnik in potem napolnik kozarček od Aventa...gor imaš potem merce in če je ravno na sredi med 180 in 200 ml potem pride točno 190 ml. Verjetno Tintin meri takouser posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 703
20.5.2008 23:21:35   
kanarka

Meni nič ne odgovori, poslala pa tudi niuser posted image  Ta teden mi gre pa paket naprej. Se mi je zdelo malo čudno, zato sem te prosila, če bi preverila.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 704
20.5.2008 23:22:47   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: manca

IZVIRNO SPOROČILO: gruška

IZVIRNO SPOROČILO: Dajica

Jaz sem vceraj dobila M in je danes ze kar konkretna, moj pa si je zjutraj zazelel "petelinji zajtrk".... Pa ga je dobil, potem pa se jutranje pranje rjuhe kot posledico tega "zajtrka". user posted image user posted image user posted image

Opa... user posted image user posted image user posted image

Aja, Tintin, kako ti veš, da ti poje 190ml? Jaz naredim "od uča" 100 al pa 200ml ... ti pa napišeš 190ml? Ni mi jasn ....

Jaz skuham tko na približno, uporabim palični mešalnik in potem napolnik kozarček od Aventa...gor imaš potem merce in če je ravno na sredi med 180 in 200 ml potem pride točno 190 ml. Verjetno Tintin meri takouser posted image

Saj jaz tud tko merim, ampak rečem od oka 200ml (pa itak gre mal mim, pa mal zreven, tko da bi loh rekla tud 150mluser posted image ), Tintin pa zmer reče 190ml ... Je bolj natančna user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 705
20.5.2008 23:27:21   
manca
punce, jaz imam pa novo sosedo Rebekouser posted image ...44cm, 1750g, rojena 22:39.Carski rez, tamala bo še nekaj tednov na intenzivni
Nč, zdej grem pa dol k tašči ker sta novo pečena babi in novo pečeni dedek dol...da mal nazdravimo, pa čeprav je že toliko ura...sej zdej pa likanje res lahko počakauser posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 706
20.5.2008 23:27:51   
nicolina
Babe žabe NOČKO.... grem spat..

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 707
20.5.2008 23:28:14   
barika
men pa mali poje tudi do 1/4 litra kozarčkauser posted image user posted image user posted image

zdej grem pa spat (sem i zdi, da bo teta na obisk prišla...pa ne vem...pa tud če je ne bo...če zamuja, nej pa 1 let zamuja, kdo jo rabiuser posted image )

lahko noč

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 708
20.5.2008 23:29:36   
gruška

punce, jaz imam pa novo sosedo Rebekouser posted image ...44cm, 1750g, rojena 22:39.Carski rez, tamala bo še nekaj tednov na intenzivni
Nč, zdej grem pa dol k tašči ker sta novo pečena babi in novo pečeni dedek dol...da mal nazdravimo, pa čeprav je že toliko ura...sej zdej pa likanje res lahko počakauser posted image

user posted image user posted image user posted image  Dons pa same Rebeke ... če ne na evrosongu pa v porodnišnici user posted image ... Ja, zdaj pa res loh počaka likanje .... user posted image  Fajn jo zapijte!!!!

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 709
20.5.2008 23:29:41   
Dajica

Iz teksta razberem, za kaj gre...ampak zakaj se pa temu reče Petelinji zajtrkuser posted image  Kaj petelinom kure samo takrat dišijouser posted image

Jaz preden nisem videla filma s tem naslovom, nisem vedela, kaj to pomeni.  Jah pomoje se rece zato, ker petelin zgodaj zjutraj vstane in je potem to jutranji sex. A kera ve, kaj pomeni gardelin, naslov pesmi, ki jo poje Severina v filmu?

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 710
20.5.2008 23:30:29   
Oranža

Meni nič ne odgovori, poslala pa tudi niuser posted image  Ta teden mi gre pa paket naprej. Se mi je zdelo malo čudno, zato sem te prosila, če bi preverila.

Bom ju3 a prov

Zdej grem pa spat.
Aja pa Manca super za novo sosedouser posted image user posted image user posted image ...Ime je pa  naključje al namerno že od prej izbranuser posted image

Nočko

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 711
20.5.2008 23:30:31   
nicolina

user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE  za novo sosedo, naj bo čimprej doma... Lepo nazdravite...

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 712
20.5.2008 23:31:04   
Dajica

CESTITKE!!!

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 713
20.5.2008 23:32:29   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: barika

men pa mali poje tudi do 1/4 litra kozarčkauser posted image user posted image user posted image

zdej grem pa spat (sem i zdi, da bo teta na obisk prišla...pa ne vem...pa tud če je ne bo...če zamuja, nej pa 1 let zamuja, kdo jo rabiuser posted image )

lahko noč

Barika kolk pa zamuja??? A se bomo spet kej veseliliuser posted image user posted image user posted image

(Pablo Casals)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 714
20.5.2008 23:32:47   
gruška
Barika, a ti je kaj slabo, a ti kaj kislo paše, a te ful lulat tišči user posted image .........user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 715
20.5.2008 23:33:45   
kanarka
Kaka lepa novička, Manca. Sam da je vse ok. Ti kr zalij user posted image user posted image  na novo sosedo!

Oranža, hvala pa oprosti, ker te gnjavim.

Dajica,...aha. Nisem vedela. Ziher slovenski film.

Jst tut grem spat, da s kauča ne padem. Lahko noč.

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 716
20.5.2008 23:36:31   
kanarka
Gruška, a mi prilepiš še enkrat prosim tist link za nov avatar. Mogoče se mi pa tolk vrti, ker preveč po forumu plešem in hujšamuser posted image .
Ne, brez zaj..., dej mi ga prosim še enkrat prlep. Hvala. Nočko

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 717
20.5.2008 23:38:02   
gruška

Gruška, a mi prilepiš še enkrat prosim tist link za nov avatar. Mogoče se mi pa tolk vrti, ker preveč po forumu plešem in hujšamuser posted image .
Ne, brez zaj..., dej mi ga prosim še enkrat prlep. Hvala. Nočko

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 718
20.5.2008 23:38:24   
tintin
hehe, ja včasih res celo zmerim 190 ml. user posted image Čeprav je dostikrat na približno, na oko okoli 200. Malo manj, malo več...včasih še repete je....
Dejte mi povedat, koliko mu lahko max dam? Naš kar odpira usta kot ptiček....Pripravim mu zmerom okoli 200...

Manca, fajn jo zapijte! Rebeko namreč....

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 719
20.5.2008 23:57:42   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža

Aja pa Manca super za novo sosedouser posted image user posted image user posted image ...Ime je pa  naključje al namerno že od prej izbranuser posted image

Za ime ti ne morem povedati, ker je bilo skrivnost vse do sedaj, lahko ti pa povem kaj je naključnouser posted image ...da Rebekin očka danes prazuje rojstni dan, torej bosta lahko vsako leto skupaj proslavljala.

Nč, zdej pa šibam spat da ne bom zjutraj komauser posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 720
21.5.2008 8:40:58   
Dajica
Jutro!
Pa en kofetek za vas user posted image !
Kaja se ze pogovarja v postelji, pa jo grem zrihtat....

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 721
21.5.2008 9:10:49   
rozika12
MARTIN vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za 6 mesecev

Mama11 H V A L A

Manca user posted image . Si lahko mislim, kako težko je pri alergijah. Pa vse več jih je.

NanaLiza, sva dve hudi optimistki. Takoj po šoli hočem na morje, pa še nič nimam. Noro. To se mi že 10 let ni pripetilo. Wau. 1.6. pa imamo tudi mi krst. Mi prodaš zamisel za en kofe la dva la triuser posted image user posted image user posted image . Sliši se dobro.

Potepinka, hvala. Res je, zdrava pamet je zlata vredna, a kaj ko so nam jo skoraj čist zradiraliuser posted image

Ne me hecat, Rebeka ni prišla not????? Sem proti koncu zaspala. Prepričana, da ji ne uide prvih 5.

O NanaLiza,  ti si že pod streho? Gruška, maš še kaj zameuser posted image ?

Dajica hvala za kofe in seveda DOBRO JUTROuser posted image

Danes pa še nakup za možev RD. Hm....

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 722
21.5.2008 9:52:39   
GB
Dobro jutro in Dajica hvala za kavico. SEm vas komaj prebrala in sedaj mi je ostalo malo casa ,da se mal napisem .

GH: Tianna tudi ni navdusena nad banano , zato pa smaze rizolino za salo user posted image . Vceraj sem bla ful vesela ,ker je spila 80ml. kaloricnega mleka . Moramo ji ga dodajat , zaradi njene teze pa se jest se vracam v sluzbo in bo moj sam z njo . Upam ,da se v mesecu dni navadi na to mleko .

Za recepte o GH imam eno ful dobro anglesko stran o eni avtorici , ki je zgubila otroka in se potem posvetila samo otroski prehrani bla bla bla . Ce katero zanima naj pove. Recepti so hudi .

Glede sexa : pri nama je isto kot pri mamuski . Sploh mi ne pase  in z moje strani ni interesa. No sej ko se enkrat ze spraviva pa nekako gre . Ampak to ni to. Upam da cim prej mine .

JOj alarm  , kasneje se kej napisem

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 723
21.5.2008 10:11:43   
scubadiver
Dobro jutro,

mi smo imeli danes spet nočno budnico. ne vem zakaj se je začela vsako noč zbujat... Kaj jim daste vi zvečer jest? zanima me predvsem pri tistih kjer malčki spijo celo noč user posted image . Lani očitno mleko ne zadostuje več..

VB mene zanima tale stran z recepti. Prosim prosim prosim..

Jaz pa pogrešam Žirafo user posted image . Že 100 let se ni nič javila pa še v slovenijji naj bi bila če se ne motim...

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 724
21.5.2008 10:36:10   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Dobro jutro,

mi smo imeli danes spet nočno budnico. ne vem zakaj se je začela vsako noč zbujat... Kaj jim daste vi zvečer jest? zanima me predvsem pri tistih kjer malčki spijo celo noč user posted image . Lani očitno mleko ne zadostuje več..

Med mleko zvečer ji zamešaj rižkota, pa bo morda držalo celo noč

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.