|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
21.5.2008 19:51:02   
jooly
Urgenca!
A ma kera tisto štirikotno leseno stajico iz Neckermanna??!!user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 751
21.5.2008 20:34:56   
jooly
Martita, sem šla mal nazaj gledat, pa vidim da jo maš ti - že pišem ZS

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 752
21.5.2008 20:36:53   
RAKICA1
Spet jaz Debeluška user posted image ;
Manca, hvala za "kiklco" jo je bla Emma fulll vesela, sem rekla, da ji jo je poslala una teta, ki ji je štempilko naredla, pa se te je takoj zapomnila iz Mercatorja zadnjič user posted image !
Gruška, tebi pa še enkrat hvala za torbo user posted image !
Ja danes je blo prav prijetno v Kranju user posted image user posted image !

Računalnik še ni popravljen, upam, da bo jutri, zdaj pa LAHKO NOČ user posted image !

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 753
21.5.2008 21:06:59   
sonchek
Scuba..evo naša je sestavljena
user posted image

pa vaša ste jo že?..hihiiii
Jutri jo pa sprobamo..če bo hotla bit notr...user posted image

< Sporočilo je popravil sonchek -- 21.5.2008 21:07:28 >

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 754
21.5.2008 21:13:25   
Oranža
Kanarka, jutri gre zadeva na pošto k robo dobi, prejšnjič soi ji napačno dostaviliuser posted image  Pa hvala za potrpežljivostuser posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 755
21.5.2008 21:18:42   
Nana Liza
gruška 100-krat hvala za info  za dopoust, ampak žal tja ne bomo šli. Sem klicala dopoldne, pa se ni noben oglasil, v tem času sem pa dobila potrditev enega fantastičnega apartmaja v Zadru, do centra 5-10 minut peš, pa v apartmaju je ful lepa otroška sobica za Elo, zunaj gugalnica in otroška mizica ter stolčki. Ko prideš peš v Zader in si preveč utrujen greš na barčico, ki te odpelje naravnostdo apartmaja nazaj. Tko da smo se potem kar odločili za slednjega. Sej veš, mojmu se pa tudi učki svetijo, ker si je tako želel v Zadar. Blizu je marina in bo tako opazoval čolne, ker smo našega žal letos prodali zaradi otrok. Tako da imamo za dopust urejeno od 21-28.6. Uhhhhh se bomo nahodili. Urediti moram samo še osebno za Tevža in pa moj mora nekje dobiti kufer za na avto . Letos niti pod razno vso prtljago ne spravimo v avto. Tko da jupi!!!! Jooly se veselim s tabo, ampak jest moram narediti še kar nekaj črtic.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 756
21.5.2008 21:20:47   
Nana Liza
SOnček - a vi ste dobili tudi to podlago poleg stajice al ste jo posebej kupili? Mi imamo tudi tako stajico, samo stoji še čisto zapakirana. Jo moramo tudi enkrat odviti.

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 757
21.5.2008 21:22:11   
sonchek
NL..bravo za dopust..a veš da tudi mi še nismo nič rezervirali...
..bo neki treba hitr najdt..sam bomo šli verjetno šele septemba, in pol več ni take panike..no bomo še vidli..

Evo ena fotka..tako naša papa
user posted image

Kje pa ste dons vse..a vas je luna čist povozila..?

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 758
21.5.2008 21:23:21   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza

SOnček - a vi ste dobili tudi to podlago poleg stajice al ste jo posebej kupili? Mi imamo tudi tako stajico, samo stoji še čisto zapakirana. Jo moramo tudi enkrat odviti.

zraven je bila (v škatli) user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 759
21.5.2008 21:31:41   
barika
Gruška, a na mene pa na mojga (nestrpneža) se kej spomniš??????user posted image user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 760
21.5.2008 21:43:59   
rozika12
Zbujanje: uf, se zbudi, pa jo tudi jaz okoli 19 okrepčam z rižolinom, pol pa okoli 20 še podojim in .... cca ob polnoči in ob 3 in ob 6 spet na zizo. Ponavadi se  vse to v tišini odvija, dvakrat se je pa tako milo zajokala, da se mi je kar smilila. Nekaj  sanja ...?!?

Mož je dobil masko za na morje in parfum. Malo poezije in ... vse najboljšeuser posted image .
NanaLiza, kje si? Komaj čakam na tvoj namiguser posted image

LAHKO NOČ

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 761
21.5.2008 21:47:10   
Nana Liza
rozika - a greste tudi vi v Zadar?user posted image  

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 762
21.5.2008 21:49:11   
Nana Liza
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

ODLuser posted image
Jeast sem pa še premišljevala, da bo potrebno kupit kakšne puzzle za na tla.user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 763
21.5.2008 21:50:14   
scubadiver
Sonchek tudi naša je že sestavljena in jo Lana že nekaj dni uporablja. Noter ima lepo vse igračke in se nič ne pritožuje. Razen če jo predolgo pustim na trebuhu. Jaja, naša je hrošček in raje začne tulit da pride mama kot da bi se obrnila sama.

Se je pa danes iz klečečega položaja dvignila na noge user posted image  

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 764
21.5.2008 21:58:58   
tintin
Hoj čvekice še od mene,
ja, midva z Vasjo sva v Qlandio 1 uro zamudila, ker moj gospodič spi takrat, ko je treba kam it...user posted image (moški.....user posted image )
Z Gruško imava novo mini krilo  iz HMuser posted image
Naš mladič od včeraj zvečer ful čeblja..."dajdajdajdajdajdaj" (samo daj, daj...že zdaj...bog, kam bomo prišli)user posted image
Danes sem imela celo štalo popoldan....ko sem ga hranila mi je skledica padla iz rok (posledica: bučke in krompir čez pol kuhinje), after party: se je pokakal, vse čez usekalo...razvijem plenico, se pa še polula na vse skupaj....user posted image
Tako, zdaj sem pa spet pridna, z enim učem vas spremljam, z drugim pa delamuser posted image
papa!

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 765
21.5.2008 22:00:49   
scubadiver

IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

ODLuser posted image
Jeast sem pa še premišljevala, da bo potrebno kupit kakšne puzzle za na tla.user posted image

Tale podloga je precej tanka, tko da sem jaz dala spodaj še puzzle da ne bo preveč boleče če z glavo preblizu tla pogleda user posted image

Sem pa pozabila povedat da je Lani danes pogledal ven še drugi zobek. Ajtak boš prosim dodala na seznamček?

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 766
21.5.2008 22:01:49   
rozika12
O jaz sem pa eno celo stran preskočila. Mama11, te je fajn brat. Mleko, saj v tuji literaturi, ma kaj, saj celo na milupinih kosmičih piše v nemških navodilih, da se doda razredčeno polnovredno mleko. Naši pa to že v prevodu spremenijo z izrazom nadaljevalno mleko. Ne vem zakaj? 

Seks. Se zgodi. Tudi z moje strani. Počasi.  

Gospa M je trajala skoraj 5 dni. Brez bolečin. Le prvi dan malo več navala kot sem navajena. Pol vse OK. Naj tako ostane. Sem pa vsem kar malo fouš, ki jo še nimate. Od česa je to odvisno. Še vedno dojim. Najmanj 7 krat. Hm?

NanaLiza, lepo da boste v Zadru.

Morda mi rata pripopat rdečo steno:
Nič. Kako?

< Sporočilo je popravil rozika12 -- 21.5.2008 22:02:14 >

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 767
21.5.2008 22:13:00   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: rozika12
Morda mi rata pripopat rdečo steno:
Nič. Kako?

prpopat jo morš iz enga albuma na netu, se pravi iz RR-ja...ali iz moj album ( no ne vem če to več-upam da nisem čist mim udarla user posted image ), direkt iz "mojih dokumentov" pa tega ne morš narest...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 768
21.5.2008 22:14:17   
Nana Liza
Mama11 - a mleko imaš domače in ga potem razredčiš ali ga kupiš? Jest ta veliki ga nisem dala do 1 leta in nato še neakj časa alpskega 3,5 razredčenega. Ravno nameravam zdaj kupit aptamil.user posted image Sicer mu aptamil še nisem dala za probat, upam, da mu bo všeč...

Zdej so pa forenziki, šiban gledat!

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 769
21.5.2008 22:14:32   
barika
Rozika, iz svojga albuma (domačega) jo daš na shrani.si, pa lahko sem gor pripopaš

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 770
21.5.2008 22:15:59   
Nana Liza
rozika - slike moraš dat v svoj album v RR, potem pa to prenesi ali z miško ali copy paste na post, ki ga pošlješ.

Neposredna povezava do sporočila: 771
21.5.2008 22:18:59   
tintin
Mleko - daje se sveže mleko (ne alpsko, ker je to najslabše kvalitete, kljub temu, da ga jaz pijem) 3.5 maščobe, po 2.letu lahko baje tudi 1.6.

Neposredna povezava do sporočila: 772
21.5.2008 22:24:11   
nicolina
Čer,
o ti Rakica oz. Debeluška se sploh ne morem navadit..user posted image , čimprej naj ti popravijo računalnik.

Titin, tud naš ene dva dni čeblja posvoje "da da da", še sploh ko je kaj jezen. Uh, to pa zna, sem zadnje časa opazla, če mu kaj ne uspe, se ful razjezi user posted image  in kar glavo vrže nazaj.

HB, jaz M še nimam. user posted image

Gruška, a sprobavaš minikrilo al imaš modno revijo pred možem user posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 773
21.5.2008 22:36:11   
barika
naš tud ful čveka, mu rata, tet tet tet, atatata, mamamamam. user posted image user posted image , ko je pa "živčn" pa razp***jen, se pa začne ful trest zraven kakšne stvari (ihta, pa touser posted image )
sma se pa danes z mojim neki pogovarjala, on se je pa začel zraven ful režatuser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 774
21.5.2008 22:37:34   
rozika12
Punce hvala za nasvet.

Evoooooooo:

user posted image

< Sporočilo je popravil rozika12 -- 21.5.2008 22:38:14 >

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.