Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 20.5.2008 23:17:15
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka Oranža, a si jo kontaktirala? Oj, ne nisem, kwa je problem????
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 20.5.2008 23:19:39
|
|
|
|
kanarka
|
Kanarka , a maš nizek pritisk? Hmm, v bistvu ja, ampak me nikol ni matralo. Pa kavo sem tut spila, pa ni pomagalo. Iz teksta razberem, za kaj gre...ampak zakaj se pa temu reče Petelinji zajtrk Kaj petelinom kure samo takrat dišijo
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 20.5.2008 23:20:36
|
|
|
|
manca
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: Dajica Jaz sem vceraj dobila M in je danes ze kar konkretna, moj pa si je zjutraj zazelel "petelinji zajtrk".... Pa ga je dobil, potem pa se jutranje pranje rjuhe kot posledico tega "zajtrka". Opa... Aja, Tintin, kako ti veš, da ti poje 190ml? Jaz naredim "od uča" 100 al pa 200ml ... ti pa napišeš 190ml? Ni mi jasn .... Jaz skuham tko na približno, uporabim palični mešalnik in potem napolnik kozarček od Aventa...gor imaš potem merce in če je ravno na sredi med 180 in 200 ml potem pride točno 190 ml. Verjetno Tintin meri tako
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 20.5.2008 23:21:35
|
|
|
|
kanarka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka Oranža, a si jo kontaktirala? Oj, ne nisem, kwa je problem???? Meni nič ne odgovori, poslala pa tudi ni Ta teden mi gre pa paket naprej. Se mi je zdelo malo čudno, zato sem te prosila, če bi preverila.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 20.5.2008 23:22:47
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: manca IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: Dajica Jaz sem vceraj dobila M in je danes ze kar konkretna, moj pa si je zjutraj zazelel "petelinji zajtrk".... Pa ga je dobil, potem pa se jutranje pranje rjuhe kot posledico tega "zajtrka". Opa... Aja, Tintin, kako ti veš, da ti poje 190ml? Jaz naredim "od uča" 100 al pa 200ml ... ti pa napišeš 190ml? Ni mi jasn .... Jaz skuham tko na približno, uporabim palični mešalnik in potem napolnik kozarček od Aventa...gor imaš potem merce in če je ravno na sredi med 180 in 200 ml potem pride točno 190 ml. Verjetno Tintin meri tako Saj jaz tud tko merim, ampak rečem od oka 200ml (pa itak gre mal mim, pa mal zreven, tko da bi loh rekla tud 150ml ), Tintin pa zmer reče 190ml ... Je bolj natančna
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 20.5.2008 23:27:21
|
|
|
|
manca
|
punce, jaz imam pa novo sosedo Rebeko ...44cm, 1750g, rojena 22:39.Carski rez, tamala bo še nekaj tednov na intenzivni Nč, zdej grem pa dol k tašči ker sta novo pečena babi in novo pečeni dedek dol...da mal nazdravimo, pa čeprav je že toliko ura...sej zdej pa likanje res lahko počaka
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 20.5.2008 23:27:51
|
|
|
|
nicolina
|
Babe žabe NOČKO.... grem spat..
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 20.5.2008 23:28:14
|
|
|
|
barika
|
men pa mali poje tudi do 1/4 litra kozarčka zdej grem pa spat (sem i zdi, da bo teta na obisk prišla...pa ne vem...pa tud če je ne bo...če zamuja, nej pa 1 let zamuja, kdo jo rabi ) lahko noč
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 20.5.2008 23:29:36
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: manca punce, jaz imam pa novo sosedo Rebeko ...44cm, 1750g, rojena 22:39.Carski rez, tamala bo še nekaj tednov na intenzivni Nč, zdej grem pa dol k tašči ker sta novo pečena babi in novo pečeni dedek dol...da mal nazdravimo, pa čeprav je že toliko ura...sej zdej pa likanje res lahko počaka Dons pa same Rebeke ... če ne na evrosongu pa v porodnišnici ... Ja, zdaj pa res loh počaka likanje .... Fajn jo zapijte!!!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 20.5.2008 23:29:41
|
|
|
|
Dajica
|
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka Iz teksta razberem, za kaj gre...ampak zakaj se pa temu reče Petelinji zajtrk Kaj petelinom kure samo takrat dišijo Jaz preden nisem videla filma s tem naslovom, nisem vedela, kaj to pomeni. Jah pomoje se rece zato, ker petelin zgodaj zjutraj vstane in je potem to jutranji sex. A kera ve, kaj pomeni gardelin, naslov pesmi, ki jo poje Severina v filmu?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 20.5.2008 23:30:29
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka IZVIRNO SPOROČILO: kanarka Oranža, a si jo kontaktirala? Oj, ne nisem, kwa je problem???? Meni nič ne odgovori, poslala pa tudi ni Ta teden mi gre pa paket naprej. Se mi je zdelo malo čudno, zato sem te prosila, če bi preverila. Bom ju3 a prov Zdej grem pa spat. Aja pa Manca super za novo sosedo ...Ime je pa naključje al namerno že od prej izbran Nočko
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 20.5.2008 23:30:31
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: manca punce, jaz imam pa novo sosedo Rebeko ...44cm, 1750g, rojena 22:39.Carski rez, tamala bo še nekaj tednov na intenzivni Nč, zdej grem pa dol k tašči ker sta novo pečena babi in novo pečeni dedek dol...da mal nazdravimo, pa čeprav je že toliko ura...sej zdej pa likanje res lahko počaka ČESTITKE za novo sosedo, naj bo čimprej doma... Lepo nazdravite...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 20.5.2008 23:31:04
|
|
|
|
Dajica
|
IZVIRNO SPOROČILO: manca punce, jaz imam pa novo sosedo Rebeko ...44cm, 1750g, rojena 22:39.Carski rez, tamala bo še nekaj tednov na intenzivni Nč, zdej grem pa dol k tašči ker sta novo pečena babi in novo pečeni dedek dol...da mal nazdravimo, pa čeprav je že toliko ura...sej zdej pa likanje res lahko počaka CESTITKE!!!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 20.5.2008 23:32:29
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika men pa mali poje tudi do 1/4 litra kozarčka zdej grem pa spat (sem i zdi, da bo teta na obisk prišla...pa ne vem...pa tud če je ne bo...če zamuja, nej pa 1 let zamuja, kdo jo rabi ) lahko noč Barika kolk pa zamuja??? A se bomo spet kej veselili
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 20.5.2008 23:32:47
|
|
|
|
gruška
|
Barika, a ti je kaj slabo, a ti kaj kislo paše, a te ful lulat tišči .........
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 20.5.2008 23:33:45
|
|
|
|
kanarka
|
Kaka lepa novička, Manca. Sam da je vse ok. Ti kr zalij na novo sosedo! Oranža, hvala pa oprosti, ker te gnjavim. Dajica,...aha. Nisem vedela. Ziher slovenski film. Jst tut grem spat, da s kauča ne padem. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 20.5.2008 23:36:31
|
|
|
|
kanarka
|
Gruška, a mi prilepiš še enkrat prosim tist link za nov avatar. Mogoče se mi pa tolk vrti, ker preveč po forumu plešem in hujšam . Ne, brez zaj..., dej mi ga prosim še enkrat prlep. Hvala. Nočko
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 20.5.2008 23:38:02
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka Gruška, a mi prilepiš še enkrat prosim tist link za nov avatar. Mogoče se mi pa tolk vrti, ker preveč po forumu plešem in hujšam . Ne, brez zaj..., dej mi ga prosim še enkrat prlep. Hvala. Nočko avatarji
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 20.5.2008 23:38:24
|
|
|
|
tintin
|
hehe, ja včasih res celo zmerim 190 ml. Čeprav je dostikrat na približno, na oko okoli 200. Malo manj, malo več...včasih še repete je.... Dejte mi povedat, koliko mu lahko max dam? Naš kar odpira usta kot ptiček....Pripravim mu zmerom okoli 200... Manca, fajn jo zapijte! Rebeko namreč....
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 20.5.2008 23:57:42
|
|
|
|
manca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Aja pa Manca super za novo sosedo ...Ime je pa naključje al namerno že od prej izbran Za ime ti ne morem povedati, ker je bilo skrivnost vse do sedaj, lahko ti pa povem kaj je naključno ...da Rebekin očka danes prazuje rojstni dan, torej bosta lahko vsako leto skupaj proslavljala. Nč, zdej pa šibam spat da ne bom zjutraj koma
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 21.5.2008 8:40:58
|
|
|
|
Dajica
|
Jutro! Pa en kofetek za vas ! Kaja se ze pogovarja v postelji, pa jo grem zrihtat....
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 21.5.2008 9:10:49
|
|
|
|
rozika12
|
MARTIN vse najboljše za 6 mesecev Mama11 H V A L A Manca . Si lahko mislim, kako težko je pri alergijah. Pa vse več jih je. NanaLiza, sva dve hudi optimistki. Takoj po šoli hočem na morje, pa še nič nimam. Noro. To se mi že 10 let ni pripetilo. Wau. 1.6. pa imamo tudi mi krst. Mi prodaš zamisel za en kofe la dva la tri . Sliši se dobro. Potepinka, hvala. Res je, zdrava pamet je zlata vredna, a kaj ko so nam jo skoraj čist zradirali Ne me hecat, Rebeka ni prišla not????? Sem proti koncu zaspala. Prepričana, da ji ne uide prvih 5. O NanaLiza, ti si že pod streho? Gruška, maš še kaj zame ? Dajica hvala za kofe in seveda DOBRO JUTRO Danes pa še nakup za možev RD. Hm....
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 21.5.2008 9:52:39
|
|
|
|
GB
|
Dobro jutro in Dajica hvala za kavico. SEm vas komaj prebrala in sedaj mi je ostalo malo casa ,da se mal napisem . GH: Tianna tudi ni navdusena nad banano , zato pa smaze rizolino za salo . Vceraj sem bla ful vesela ,ker je spila 80ml. kaloricnega mleka . Moramo ji ga dodajat , zaradi njene teze pa se jest se vracam v sluzbo in bo moj sam z njo . Upam ,da se v mesecu dni navadi na to mleko . Za recepte o GH imam eno ful dobro anglesko stran o eni avtorici , ki je zgubila otroka in se potem posvetila samo otroski prehrani bla bla bla . Ce katero zanima naj pove. Recepti so hudi . Glede sexa : pri nama je isto kot pri mamuski . Sploh mi ne pase in z moje strani ni interesa. No sej ko se enkrat ze spraviva pa nekako gre . Ampak to ni to. Upam da cim prej mine . JOj alarm , kasneje se kej napisem
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 21.5.2008 10:11:43
|
|
|
|
scubadiver
|
Dobro jutro, mi smo imeli danes spet nočno budnico. ne vem zakaj se je začela vsako noč zbujat... Kaj jim daste vi zvečer jest? zanima me predvsem pri tistih kjer malčki spijo celo noč . Lani očitno mleko ne zadostuje več.. VB mene zanima tale stran z recepti. Prosim prosim prosim.. Jaz pa pogrešam Žirafo . Že 100 let se ni nič javila pa še v slovenijji naj bi bila če se ne motim...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 21.5.2008 10:36:10
|
|
|
|
manca
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Dobro jutro, mi smo imeli danes spet nočno budnico. ne vem zakaj se je začela vsako noč zbujat... Kaj jim daste vi zvečer jest? zanima me predvsem pri tistih kjer malčki spijo celo noč . Lani očitno mleko ne zadostuje več.. Med mleko zvečer ji zamešaj rižkota, pa bo morda držalo celo noč
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.