lana34
|
Zdravo, punce! Tudi jaz nisem vedela, če bi danes sploh šla v službo...Je res tak nemogoč dan, kar se mene tiče, pa še 14. po AC in zato že nekaj dni do stropa (od groze, da ne bo pomote) skačem, ko zazvoni telefon. In brskam po netu v upanju, da bo kje pisalo, da je vse OK, če te ne pokličejo v roku 14 dni... Pa je očitno tako bilo včasih, sedaj bo treba čakat še nekaj dni, pravzaprav kar do prihodnje srede, saj je ena forumovka nekje napisala, da so jo klicali 21. dan!Joj, ko bi vedele, kakšen vihar se dogaja v meni - nekaj časa si dopovedujem, da pod nobenim pogojem z mojim ne more biti nič narobe, saj je bila nuhalna 1,1 mm, nosna kost pa vidna. Po drugi strani pa imam pred očmi obe zdravnici v lj.porodnišnici, ki sta kar zmajevali z glavo, češ, tole je pa kriza...Groza!!!Če še tole preživim brez kakšne luknje v želodcu, sem dobra. Kar se toče brcik - jaz sploh ničesar še ne čutim - ne balončkov, metuljčkov, kaj šele kaj drugega. Ampak je to verjetno posledica živcev, ker se sploh ne morem umiriti in skoncentrirati na svoj trebušček, ampak mi po glavi divjajo filmi... Se opravičujem, drage moje, ker sem čist zamorila jutro, ampak sem morala nekako in nekomu vržt ven vse strahove... Bodite lepo in uživajte - kljub vremensko tečnemu dnevu!
|