Maja T.
|
Naty13 držim pesti za Nejca ..., da bo čim prej doma. To mora pa biti res grozno, da ti je dete v bolnici. Pa tudi ti se drži in se ne naprezaj tako, raje počivaj Tato lepo, da si se oglasila in malo povedala, kako si Sandra kako kaj Tina in ti? Mishel za službo Tejkaz super za omaro , da ti je uspelo vrniti že kupljeno. Alples je meni zelo lepo pohištvo Ampak me prav veseli, ko vidim, da tudi mojega ful firbec matra in hoče, da že zdaj malo poslikam in mu v službo pomejlam. Ampak, ker se jaz malo žleht, da ga bo mogoče vsaj njegov firbec ob bolj normalni uri iz službe pregnal, mu seveda želje nočem uresničit! Gajka si ti malo žleht kaj , je prišel dragi prej domov? Dojenč prvo mi G. napiše na list razloge za bolniško, ki ga odnesem do svoje zdrav., ta mi izpiše papirje, ki se nato pošljejo na komisijo. V cca 3-5 dnevih dobiš od komisije odločbo. Če je pozitivno rešena greš še enkrat do svoje zdravnice, da ti odpre oz. podaljša bolniški stalež. Ta papir odneseš v službo. Komplicirano kaj? LinaK za izpit in tudi vsem ostalim študentkam, svaka vam čast, da imate voljo do študija, bravo ... Injekcija nič ne boli, 20 s in je mimo, samo meni so kri vzeli, ne vodo? Tamy30 jaz se že celo odpravljam, da bi šla k Štorklji na telovadbo, pa mi še zdaj ni uspelo , bom se potrudila, da bi jo saj par-krat obiskala, da mi malo pokažejo vaje za predihavat popadke. Andrejaboris, Tamy30 jaz imam G. tudi v bolnici in sem dobila prejšnji teden injekcijo za RH-. Samo sem kar sama gnjavila, da mi da napotnico za transfuziologijo, da grem po Rogham, ker bi pomoje drugače kar spregledali, da je že čas za injekcijo. Andrejaboris idi kar prej po napotnico, če imaš GP po 28 t., pa še ne boš uredila to z RH- ali pa pokliči v ambulanto, kdaj lahko prideš. ... oj moram zdaj nekaj narediti, bom potem nadaljevala....