ozziebo
|
Vidim, da že pridno čvekate!! Danes ima moj dopust, pa smo malo dlje spali,(še tamali je spal do 7h, kar se zgodi pribl. 5x letno ), pol sva pa celo dopoldne bluzila po trgovinah, saj imamo še precej stvari v hiši nedokončanih, in če sva oz. je on v službi popoldan tako hitro mine, da komaj kaj opravimo. Zdaj pa je tudi kosilo že za mano, se bo pa spet prilegla ena velika . Cebrca, za tvojo prijateljico! Miškolinček, ne sekiraj se preveč zaradi teže tastarejšega, saj moj tamali je imel ob rojstvu tudi 3.730 gr, sedaj pri 2 letih in 8mes. pa 14 kg. Sicer ves čas nekaj melje, ampak saj vse sproti pokuri, ker itak ni sekunde pri miru. Bi mi bli huje, če bi ga mogla bremzat pri hrani. Upam, da se bosta pa oba ti in poredila, držim pesti! Tamy, čim bolje opravi teste!! Bella, ti verjamem, da komaj čakaš, kaj še lahko kupiš zraven, jaz tudi Sandra, naj ti bo čim prej bolje ! Naty, samo, da ste že bolje, saj ko spet začne enkrat okrog laufat, je takoj lažje, samo kaj, ko naš še z 38 vročine čist neprizadeto okrog laufa Vilika, bolje, da se zdaj lotite dela, predstavljaj si samo, da ti enoletnik cele dneve po prahu pa po gradbišču leta, ker je glih to najbolj zanimivo, saj čist odselit se pa tudi ne moreš. Je pa zoprno, karkoli počneš v stanovanju Tato, sam da si v redu. Mishel, super za zaposlitev in za prijatelco. Barbarinha da si bolje!!
|