Zoja Miša
|
Ojla punce!!! Lepo ste čvekale! Vas je tako luštno brat! Mi službo polepšate! No, pa da vas najprej obvestim, da nisva bila v šopingu! V bistvu je moj me štopal, pa rekel, saj lahko greva še malo kasneje in da imava še čas...pa sem potem štrule držala , a potem je vedel, kam mora meriti, da se bom strinjala. Rekel je, naj raje počakam še na 3D UZ, ki ga imava v sredo (komaj čakam!!!), ker kaj pa če se je G zmotil in ni punčka , jaz bom pa z roza cotkami podivjala! Kar je sevede res! Se že sedaj pogovarjam s pupiko v ženski osebi, pa zadnjič sem en bodi v roza barvi kupila... in potem sva šla na obisk h kolegici, ki je 2 meseca nazaj rodila in sem bila ravno tako zadovoljna! Joj kakšno malo čedno bitjece. Upam, da bom svojega bolj sigurno v roke prijela! In potem sva kolegici za malo Evo nesla en pojoči sonček, pa seveda sva ga morala kupiti še za naše dete! Me kar razganja tako rada bi zapravljala. No, pa saj sva kopalniški blok kupila. In v trgovini se nisem mogla spomniti besede umivalnik! Je moj mislil, da ga zajebavam, a se res nisem mogla spomniti! Pa da še malo pokomentiram, kar sem prebrala. LinaK in Clara23 dobrodošli in vesele bomo vašega čvekanja! Anaya, veš kaj kar vesela bodi, da si veliko dobila, če vseeno boljše kot jaz, ko moram vse kupiti. Bom sicer uživala, ampak denarnica bo pa trpela! Naty, Nell, jupiii za otroško sobo! Naty, naj se Nejc čim prej pozdravi! Pingo80, sem se smejala tvoji prigodi. Bo pa luškan fantek v roza cotkah, če se slučajno tako zasuče! Andrejaboris, nič nisi bajsika, prav super zgledaš. Buši je pravi!!! Cebrca za novo frizuro! Anita, tebi želim lepo friziranje! Višnja, važno, da je sedaj vse o.k. Vilika, saj bo, ne se dat! Ryssa, dobro opravi. Sayuri, upam, da si kul in da se nam kaj javiš! P Glede sobote, pa jaz v Celje po vsej verjetnosti ne bom prišla , ker imata prijatelja dan odprtih vrat - otvoritev vselitve v prenovljeno stanovanje in se začne okoli 15h, tako da ne žalost mi ne bo zneslo! Mi je res zelo žal, ampak sem vedela, da v kolikor bo v popoldanskih urah, ne bo šlo! V kolikor pa kaj prestavita, slučajno, javim. No, pa je ratal cel roman!