|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
20.5.2008 9:49:04   
miškolinček
Naty in Vilika, hvala za informacije glede testov, koliko se boji inekcij pa ne vem. Nazadnje jo je dobil pri rednem cepljenju pri 1 letu pa pol.
Prav všeč mu sigurno ne bo, sploh če bo predolgo trajalo.
Upam na čimmanj mehurčkov, pa upam da se bo sploh pokazalo zakaj ima vsake toliko časa pikice, pol ma pa nazdnje še vse oči vnete in rdeče. Zgleda tko kot da ne bi nič spal.
NAty tudi jaz sem hotla iti na Jesenice, samo ga je mož peljal k osebni zdr. , ona je pa priporočila v Lj. v Dravljah in se je moj kr strinjal, sam da sta čimprej domov. Jaz ponavadi vedno še kaj sprašujem,pa rajši mam Jesenice kot LJ. Kjerkoli na Jsenicah sem bila ali zase al pa za tamalga sem bla zadovoljna.

Skratka hvala obema.

Anita Goitan, a že odštevaš dneve, a ne. Še malo pa boš lahko še bolj pogosto na RR. Naj ti teden hitro mine.

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
20.5.2008 9:55:11   
Tato
Živjo punce ..

Kar nekaj časa me ni bilo na spregled, veliko novega se je pripetilo vidim... pozdravljam vse nove... kot vidim, je kot vsak dan postrežena tukaj nam nosečkam kavica, hvala, hvala. Jaz sem šele sedaj vstala, in sem čisto preležana... teža se mi je kar naenkrat blazno povečala in se vse to občuti na moji hrbtenici. Po postelji se prekladam kot kak nilski konjuser posted image

Sem bila nekaj dni nazaj pri ginekologu, in sm pridobila vse skupaj že 10kg, hmmm, kar veliko, me je zelo nadrla, da se preveč redim. Sama pa nimam občutka, da bi ravno veliko jedla. Kaj bo šele čez 2 meseca, ko bom šla rodit?!

Sedaj hodim že v materinsko šolo v Ljubljano, mi je kar všeč, ker je tako podrobno, še 4X grem pa sem zaključila, samo stoli tam niso preveč udobni.

S službo sem zaključila sedaj za leto dni... kar ne morem verjeti, da sem končala,  odpira se novo življenje, druga vsakodnevna rutina..

Drugače pa imam kot ve vse tudi težave, zatečene noge, neprespane noči, bolečine v križu.....vsaj za kratek čas me je nehal boleti moj modrostni zob, ki mi ga nihče ni hotel izruvati, ker naj bi bilo sedaj to preveč nevarno...sam upam, da bo zdržal.

lepo se imejte... na tak deževen dan danes.

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
20.5.2008 9:56:42   
astrea
Dobro jutro!

Nell hvala za kavico

Ryssauser posted image user posted image user posted image  da si se pomirila in za voziček - poglej v bc je zdaj znižan na 210 €.

MajaT. tudi meni se pojavljajo krči in tiščanje spodajuser posted image . Pijem magnezij (tudi prdim po njemuser posted image user posted image user posted image ) in počivam. Doma imam sicer še veliko opravil, apak si vzamem čas za počitek. HB sem na bolniški.

Naty user posted image user posted image user posted image  za padec vročine.

anayauser posted image user posted image user posted image  za nečaka.
Naty in Erin lepo pozdravita Sayuri.

Pa user posted image user posted image user posted image  vsem, ki še študirate. Res ste pridne! Si sploh ne predstavljam, da bi se zdaj še enkrat znašla v tej vlogi.

Aja pa e nekaj me zanima, ena je pisala, da so ji prej pregledi napovedali, da nosi user posted image , sedaj pa user posted image . Sem vedno mislila, da ko enkrat rečejo, da je fantek to drži. Punčkam pa radi lulčki zrasejouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
20.5.2008 9:59:03   
miškolinček
Jaz sem tudi cukr test(kot pravi Sayuri) fasala. Sem mislila da ga ne bom ker bom na naslednjem pregledu že 31 tednov, pa sem se zgleda zmotila. Tudi prvič sem ga imela.

Ni pa to nič groznega Tamy(mislim da si ti spraševala), meni je bilo samo mal neprijetno, ker moraš biti tešč, pol pa še mal čakaš in sem bla tko lačna da sem tist cukr z veseljem popila. Sam mi je blo pol mal slabo ker ga je blo preveč naenkrat pa navajena sem na skoraj nesladkan čaj, ko se je pa mal umirilo mi je pa prav pasalo, sem takoj vedla da nimam povišanega.

Amelia, kot pravi Maja T., spol ni 100% dokler ne rodiš. Jaz sem vprašala iz čistega babjega firbca(prvič nisem), pol se pa še vidlo ni nič. Pa tudi če bi se bi verjetno nevtralno kupovala, vsaj po večini, ker kaj pa če bi bil naslednji drugega spola, pol moraš pa toliko na novo spet nabavljat. Ker punčke lahko več ponosijo za fantki kot pa obratno. To je samo moje mnenje.
Čeprav kakšno stvar za svojo dušo moraš pa tudi kupit.

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 20.5.2008 10:00:12 >

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
20.5.2008 10:07:47   
Vilika
user posted image user posted image user posted image  so mi s Sončka pravkar javili da bo voziček že POJUTRIŠNJEM !!!! Juhuuuhuuuu. Maja - upam da tudi tebi potrdijo dostavo!!! Kako sem happy, končno ena stvar več za bebico in ena skrb manj.

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
20.5.2008 10:20:06   
sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

sandra si me kr pomirila, ko si rekla da so sestre na diabetološkem prijazne, vsaj nekaj. Pa še nekaj me zanima glede tega testa... A ti 4-krat vzamejo kri iz roke ali ti vstavijo tisto kanilo ali kako se reče?
Čisto možno, da se bova kdaj še srečali tam, mi je G rekla da bom mogla hodit na preglede pa sladkor si bom menda mogla preverjat.
Drugače je pa moj sladkor bil na tešče 4,2, po testu pa 8,2.
Zdej grem pa tak poklicat, da se naročim.

Na žalost te 4x piknejo user posted image , pa še vodo moraš 2x dati...

Lp, Sandra

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
20.5.2008 10:20:13   
anita goitan
miškolinček ja full čakam da bom zjutraj poležavala vpostli, na pol naga na terasi kavo srkala in se mal sončila, ma k mami na Primorsko bom šla za cel teden, mal v šoping v It kaj za dušo nabavit za user posted image user posted image user posted image user posted image
Joj kako čakammmm!!!!

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
20.5.2008 10:24:37   
Maja T.
Iiiii.... res Vilika, super user posted image user posted image user posted image , mene še niso klicali, možno, da nisem v tej rudni, ker sem jaz vseeno malo kasneje naročila, ampak sem full vesela, ko vidim, da se stvar premika user posted image
Bom te dni čakala, na telefonski klic, joj tak sem vesela, kot da ga jaz dobim pojutrišnjem user posted image ...

Že veš, kje boš teh 30 EUR bonusa porabila? Midva bova kupila jogi za user posted image in bova zanj doplačala samo 20 EUR, se mi zdi zelo poceni...

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
20.5.2008 10:33:14   
sandra123
 user posted image , sem že od zdravnika...obstaja možnost, da imam reakcijo na legoferuser posted image ...mi je dr.rekel, da naj ga ukinem za par dni in da se bo potem zagotovo videlo, če je le-ta glavni krivecuser posted image ...sem pa kar hladilno mazilo dobila, pa fenistil gel...Tina ima pa gnojno vnetje obeh očes, imava kapljice in mazilo Tobrex...sem jo sicer danes dala v šolo, ampak bo morala biti potem vsaj 2 dni doma...to bo spet žurka pri hišiuser posted image , sploh ne morem nič po stanovanju urediti, kadar je domauser posted image ...no, bom že nekako..., bom pa vsaj malo poležavala zjutraj, ko je ne bo treba v šolo peljatiuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
20.5.2008 10:56:09   
mishel
Dobro jutro user posted image !!!

Prebrala sem vas že ob 08.00 uri, potem sem šla v Celje, zdaj pa sem spet udobno nameščena pred računalnikom user posted image . Morem vam povedati, da sem si uredila, da bom zaposlena za določen čas user posted image . No, v bistvu mi je moj user posted image ! Tako da sem zdaj malo bolj mirna, saj ne bom finančno čisto odvina od mojga user posted image . Sem res zeloooooo vesela!

Včeraj nisem bila nič tukaj, ker sem bila čisto na tleh. Moja prijateljica (stara 24 let) je bila operirana na materničnem vratu, saj so ji v petek odkrili PAP 5 ( bris materničnega vratu) user posted image . Tako mi je hudo za njo!

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
20.5.2008 11:11:01   
Zoja Miša
Pozdrav babike!

Vidim, da ste kljub deževnemu vremenu, kar super. Me veseli. Jaz sem bila zjutraj malo sitna, sedaj pa že kar gre! Sem se razveselila, ker sem se odločila, da nov telefon vzamem (ga imam možnost še na firmo vzet sedaj, pa se mi splača)user posted image user posted image user posted image . Pa upam, da ga dobim že danes, ali pa v četrtek. Jutri namreč ne morem popoldne ponj, ker imam 3D UZ! Joj, komaj že čakam!!!! Potem bomo pa slikali in snemali...sicer lahko že z zdajšnjim, a nov bo toliko boljši! user posted image

Erin in Naty, hvala za info od Sayuri, samo da je super in da ji paše počitek.
Cebrca, so mi šle kar kocine pokonci. To so res grozne novice. Naj se tvoja prijateljica drži, ti pa ji bodo v veliko oporo. In brez slabe vesti, ker ona verjetno želi, da je s teboj vse o.k.
Nell, kaj pa si tako pridna? Ne forsiraj preveč in pazi nase!
Lana777, javi nam rezultate.
Sandra, pozdravita se obe s Tino.
Tamy user posted image
Anaya, jupiii za naziv teta!
Mishel, objemček za prijateljico. Je tudi moja pred kratkim dala to čez in je ravno tako mlada, kot tvoja in je sedaj vse o.k.!

Pridne vse, ki študirate in delate izpite in kaj vem kaj vse še ne!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
20.5.2008 11:14:15   
Barbarinha
Lep pozdravček souser posted image !

Najprej najlepša hvala za nasvete in dobre želje: Erin, čipka, tejkaz, mishel, dojenč, bambi14, sayuri, ozziebo, cicmic, astrea in cebrca (upam, da nisem koga pozabila, ne bodite jezne, če sem). Mi je takoj po vaših komentarjih moj user posted image  skočil v lekarno in kupil Claritine. Pozno popoldan sem bila čisto druga. Sicer že včeraj in v nedeljo nisem vzela, ker dežuje in se je cvetni prah polegel, imam pa za vsak slučaj pri roki, če bi bilo neznosno. Kako prav ste imele, je že danes po telefonu potrdila moja ginekologinja, ki se je že vrnila nazaj. Hvala vam vsem!user posted image user posted image

Clara23, LinaK dobrodošli in user posted image user posted image user posted image  za avgustovčke.

Gajka, zaradi moje alergije na cvetni prah se izogibam oddaljevanju od doma, zato se na žalost srečanja v soboto ne bom mogla udeležiti.

Maja T, za najinega user posted image  sva se s user posted image  tudi odločila za Peg Perego trifix in ga imava že doma. Malo je tečno le razstavljanje, da lahko iz sedeža potem preklopiš na jajčko in košarico, je pa cart. Ogrodje se pa sploh super zloži in ga lahko spravim tudi v mojega malega Twinga.

Cebrca, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojo kolegico in njenega malega angelčka. Take stvari nas vedno razžalostijo in čustvujemo z njo in vsemi, ki so pretrpele podobne izgube.

Erin, za seznamček samo: naslednji GP: 29.05.2008, kilogrami + 9, fantek pa je spremenil ime, je mojemu user posted image  vedno bolj všeč ime Luka, bo pa Lukec.

user posted image  upam, da vas ti deževni dnevi ne spravljajo v slabo voljo, mene prav nasprotno, prav vesela sem jih! Naravni antihistaminik! user posted image  Le moj boj z rdečimi polži na feferonih in jagodah zgleda bolj porazen. Prvo grejo na feferone, jih peče, pa se prestavijo na jagode.

Lep dan vsem! user posted image

Tudi črna ovčka volno daje!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
20.5.2008 11:15:54   
Zoja Miša
Anita, pozabila sem ti reči hvala za tisti link, ki si ga poslala. Je stran res zanimiva, sem pogledala spote od previjanja in umivanja...zelo koristno. Upam, da mi bo šlo. Zgleda dokaj zapleteno!user posted image
In ali si se dobro sfrizirala včeraj?

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
20.5.2008 11:16:02   
mishel
ZOJA MIŠA hvala! Tebi pa veliko užitkov z novo mašinco user posted image . Pa uživaj jutri pri gledanju svojega user posted image .

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
20.5.2008 11:17:04   
sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: mishel
Morem vam povedati, da sem si uredila, da bom zaposlena za določen čas user posted image . No, v bistvu mi je moj user posted image ! Tako da sem zdaj malo bolj mirna, saj ne bom finančno čisto odvina od mojga user posted image . Sem res zeloooooo vesela!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mishel za službo, mi je pa kar hudo, ko berem, kaj se dogaja z mladimi puncami in sploh s tistimi, ki še nimajo otrok, pa morajo dati takšne posege čez...user posted image ...upam, da bo vse ok s tvojo prijateljicouser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
20.5.2008 11:20:37   
anita goitan
zoja miša sem kr na kratko oskubljena, da ni treba velik zjutraj plesat pred špeglom, sam mal gela pa jeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3591
20.5.2008 11:21:17   
lana777
Barbarihna - samo, da si boljeuser posted image

Zoja Miša - fino za nov telefončekuser posted image

Mishel - sej si tuki ... Mislim, da sm zgrešila, da
si mela z možekom prvo obletnico poroke, al kako?
Vse dobrouser posted image  (mi2 jo mava pa julija) Pa fino za službouser posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu Barbarinha)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
20.5.2008 11:26:38   
mishel
LANA sem tukaj, ja user posted image . Najina obletnica je mimo, vajina bo pa kmalu. Čim lepše jo preživita, ker naslednja ne bo več samo vajina user posted image .

SANDRA jaz še vedno upam, da je pomota in da bodo na podlagi tkiva ovrgli sum na rak materničnega vratu. Ji je zdravnik rekel, da je naredil čisto majhen odščip tkiva, ker bo svoja rodila še potrebovala in da naj se čim prej odloči za otroka.

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
20.5.2008 11:36:52   
Ryssa
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

sandra si me kr pomirila, ko si rekla da so sestre na diabetološkem prijazne, vsaj nekaj. Pa še nekaj me zanima glede tega testa... A ti 4-krat vzamejo kri iz roke ali ti vstavijo tisto kanilo ali kako se reče?
Čisto možno, da se bova kdaj še srečali tam, mi je G rekla da bom mogla hodit na preglede pa sladkor si bom menda mogla preverjat.
Drugače je pa moj sladkor bil na tešče 4,2, po testu pa 8,2.
Zdej grem pa tak poklicat, da se naročim.

Na žalost te 4x piknejo user posted image , pa še vodo moraš 2x dati...

Ajej user posted image A te vsaj pikajo v obe roki in ne samo v eno?
Pa še nekaj.... A imaš slučajno direktno številko od diabetološke? Mi jih ne uspe doklicat pa je zoprno vsakič centralo klicat.

astrea voziček in košaro bom vzela v BC. Je fajn da je znižan.

Aja, pa še za seznam: kg so skupno +10, naslednji pregled je pa 26.6.

Neposredna povezava do sporočila: 3594
20.5.2008 11:42:18   
naty13
Sem vas mal prišla pogledat. Je Nejc zdej zaspal. user posted image  Kljub kislemu vremenu ste dobro razpoložene in imate kar dobro namazane prstke za tipkanje. user posted image

Jaz sem že za kosilo pripravila. Samo še sfiniširam, pa bo. user posted image

Vilika user posted image user posted image user posted image user posted image  za voziček. To ga boš z največjim užitkom verjetno takoj šla sestavljat. user posted image

Maja T. tebi naj ga pa čimprej dostavijo. Za jogi je pa pametna odločitev.user posted image  user posted image user posted image user posted image

Anita še trikrat zgodaj vstaneš, potem pa bo. user posted image

Sandra tudi jaz nič ne morem naredit, če je Nejc doma. Groza. user posted image  Vse tako na hitro naredim, da grem lahko potem samo ležat, ker me začne špikat v sp. delu trebuha. user posted image  Jojjjjjjj ti naši otročki. Naj se Tina čimprej pozdravi. user posted image user posted image user posted image user posted image

Tato lepo, da si se oglasila. user posted image user posted image user posted image user posted image

Lana vidva pa čimbolj izkoristita prvo obletnico poroke. Midva jo bova bolj težko septembra, ko bo že pestro.

pa pa

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
20.5.2008 11:54:17   
sandra123
Ryssa, telefonska št. diabetološkega disp.: 03-423-34-83...user posted image aja, pa obvezno povej, da si nosečka...imamo vsaj tam prednost pred ostalimiuser posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 20.5.2008 11:56:37 >

Lp, Sandra

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
20.5.2008 11:59:26   
Ryssa
Hvala sandra!

Neposredna povezava do sporočila: 3597
20.5.2008 12:10:29   
Zoja Miša
Anita, si tako kot jaz naredila s frizuro. Kaj pa, najbolj praktično. Res nobenega dela, ne?!

In hvala vsem, v telefonu bom pa res uživala! Sem zvedela, da ga dobim jutri!!!user posted image  Sony Ericsson W910i, če katero firbec matra kako izgleda, ga najde na tem linku, na virtualnem katalagu, če obrne 4 strani, desno zgoraj, drugi z desne http://www.mobitel.si/slo/Poslovniuporabniki/default.asp

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
20.5.2008 12:11:09   
sandra123
Ni za kaj...upam, da se kaj vidiva tam, pa čimboljše opraviuser posted image user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
20.5.2008 12:27:42   
MATEJKA_
hojla punce!
za vse tiste, ki kupujete perego vozičke in sedeže : www.mami.si
vsakega 10. v mesecu pa imajo namesto 5% popusta za spletni nakup -10 % popusta. se splača, dostava pa je nad 26€ zastonj...
jaz bom naročla junija tam tri-fix mod. sistem....

Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?