Barbarinha
|
Lep pozdravček so ! Najprej najlepša hvala za nasvete in dobre želje: Erin, čipka, tejkaz, mishel, dojenč, bambi14, sayuri, ozziebo, cicmic, astrea in cebrca (upam, da nisem koga pozabila, ne bodite jezne, če sem). Mi je takoj po vaših komentarjih moj skočil v lekarno in kupil Claritine. Pozno popoldan sem bila čisto druga. Sicer že včeraj in v nedeljo nisem vzela, ker dežuje in se je cvetni prah polegel, imam pa za vsak slučaj pri roki, če bi bilo neznosno. Kako prav ste imele, je že danes po telefonu potrdila moja ginekologinja, ki se je že vrnila nazaj. Hvala vam vsem! Clara23, LinaK dobrodošli in za avgustovčke. Gajka, zaradi moje alergije na cvetni prah se izogibam oddaljevanju od doma, zato se na žalost srečanja v soboto ne bom mogla udeležiti. Maja T, za najinega sva se s tudi odločila za Peg Perego trifix in ga imava že doma. Malo je tečno le razstavljanje, da lahko iz sedeža potem preklopiš na jajčko in košarico, je pa cart. Ogrodje se pa sploh super zloži in ga lahko spravim tudi v mojega malega Twinga. Cebrca, za tvojo kolegico in njenega malega angelčka. Take stvari nas vedno razžalostijo in čustvujemo z njo in vsemi, ki so pretrpele podobne izgube. Erin, za seznamček samo: naslednji GP: 29.05.2008, kilogrami + 9, fantek pa je spremenil ime, je mojemu vedno bolj všeč ime Luka, bo pa Lukec. upam, da vas ti deževni dnevi ne spravljajo v slabo voljo, mene prav nasprotno, prav vesela sem jih! Naravni antihistaminik! Le moj boj z rdečimi polži na feferonih in jagodah zgleda bolj porazen. Prvo grejo na feferone, jih peče, pa se prestavijo na jagode. Lep dan vsem!