Bonnie_RR
|
Dobro jutro! Mi smo vikend le delno izkoristili, ker se mi zdi, da sobote sploh ni bilo... No, včeraj sem pa js svoja fanta dopoldne doma pustila in s prijateljicama šla pogledat malo Evo v P. Seveda sm se čist raznežila ob pogledu na majhno štručko, ko sem jo imela v naročju, pa tako nisem mogla verjet, da sem kaj tako drobcenega tud js imela v naročju dobri 2 leti nazaj... Zdej imam pa že takega mulčka doma, da ni ne duha ne sluha o kakšnem dojenčku... Je bil pa včeraj tamali smešen zvečer, preden sem ga preoblekla v pižamo. Sva se nekaj o pleničkah pogovarjala, da jih je zmanjkalo, pa da moram danes v trgovino in podobno. Pa ga za hec vprašam, če mu dam za par minutk spodnje hlačke gor. Nik seveda navdušen, da ja, da je že velik... in potem je ene 15 minut veselo skakal po postelji v samih hlačkah... Ker je bil priden in so ostale suhe, je dobil eno štampiljko na roko. Čist srečen je še zaspal z iztegnjeno roko, da se ja ne bi kaj zapackalo... No, za danes sem mu tud obljubila, da bo lahko imel popoldne samo hlačke in če bo povedal za it na wc, bo spet dobil štampiljko. Bomo videli, če bo malo motivacije kaj pomagalo... Če ne, pa pač ne. Imam pa eno vprašanje glede spodnjih hlačk... A so vašim prav? Mislim, se jim prilegajo? Js sem kupila za starost 2 leti (manjših nisem nikjer našla) in se mu ritka kar zgubi noter. Pa visijo mu tako, da mu od strani lahko vse vidim... Ima pa res samo slabih 12kg... Jer.za... Jerca, za suhe hlačke! Zdej ste pa verjetno že prišli na zeleno vejo... spanje... Js tud te dni bolj slabo spim oz. ne morem zaspat, potem že spim... Imam pa druge probleme, kot ti jer.za... Upam, da se kmalu rešiš skrbi... Kako pa v službi? Je že bolje? pljuvanje... Nik ima vsake toliko časa kakšen preblisk. Ampak on najprej malo nabere oz. nacedi (sej ne vem, kako naj se izrazim) in potem samo spusti iz ust. Ne tist, da bi prav pljunil. Zaenkrat. No, js mu nobene takšne stvari ne pustim delat in mu vedno rečem, da to ni lepo. Po ene dveh, treh opozorilih po navadi neha, tako da še nisem bolj drastično ukrepala. Je bil pa zadnjič malo presenečen, ko se mi je približal in že hotel začet nabirat (točno jim v učeh vidiš, ko naumijo kaj takšnega... ), pa ga vprašam, če bi mi rad lupčka dal in je najprej čudno pogledal, potem mi je pa enga sladkega lupčka pripopal in sva pozabila na tisto prej... Mi imamo zadnje čase bolj probleme (no, včeraj ga moram pohvalit, da je bil cel dan zelo priden ) z neposlušnostjo. Ko mu kej rečeš, dela svoje naprej, ignorira, vse vedno traja v nedogled, je po eno uro, v kopalnico ga spravim šele po pol ure pregovarjanja in podobno. Sem ugotovila, da js s tem, ko mu 1000x lepo rečem, pa čakam, pa pregovarjam nič ne dosežem, ker me mali enostavno ignorira. In potem, ko meni poči živc in se zaderem, me pa butasto pogleda, češ, kaj se dereš?! Enostavno me odklopi, ker samo nekaj čivkam v ozadnju... Zdej se prav kontroliram, da opozorim res samo ene 2x,3x, potem pa ukrepam. Če ne začne lepo jest, vzamem krožnik, če ne gre sam v kopalnico, ga primem in nesem, če ne prinese knjige s pravljicami (jo vedno sam vzame in sam pospravi), gre pač spat brez nje ipd. Stvar deluje, pa še js sem manj psihično izmučena... Pri J. pa mali čist drugače pristopa, ker dragi pa nima tolk potrpljenja in se mu ne pusti toliko okrog prenašat. No, tolk zaenkrat... Lp