marty5
|
Pozdravljene, pri nas se že nakazuje poletje . Sonce že kar žge, tako da je kar za bit noter po 12. uri.... Sazi - žal, se nisva uspeli uskladiti med prvomajskimi. Sicer grem tako ali tako redko sama z Jernejem, ker ga enostavno ne dohitevam - sploh po kaki Birbi. Tako da pridno izkoriščam nonote in seveda . No, poleti upam, da se le uspemo kje srečat po izoli. Vrtec: mi še kr čakamo in čakamo. Do konca maja bi morali dobiti odgovor...sem kar malo živčna zaradi tega. Naše odvajanje od plenic: uh, sem poskusila po tvojih nasvetih jer_za, samo očitno naš Jernej še ni pripravljen, ker se je drl kot sraka, ko smo vzeli pleničko stran. Sicer, takoj ko je začel lulat, je tudi rekel, da lula, ampak je jokal zraven. Tako da, kljub temu, da se očitno zaveda, kdaj bo lulal in kakal, smo se odločili, da prenehamo, ker se je res ful ful jokal in smo ga komaj pomirili. Ne bi ga rada na silo odvajala in kolikor sem malo brala, tudi ni priporočljivo. Bomo poskušali spet poleti, ko bo malo več nagec.....Mi pa tudi zdaj takoj pove, ko kaka, da moramo it menjat pleničko, ker je fuj kakana . Pri mojem sinkotu pač terba vse v rokavicah, ker je res en mali občutljivko.....KOt berem, pa ste vi kar uspešni pri tem jer_za . Drugače smo mi ok, počasi počasi prihajamo na ciljno ravnino in bomo nekje v roku 14 dni že štirje . V torek sem bila v porodnišnici na CTGju in moram priznat, da me je kar malo streslo . Kljub temu, da sem prvič imela lepo in hitro porodno izkušnjo, me je tokrat bolj strah kot takrat . No, bo že - sej drugače itak ne gre... Imejte se lepo, grem dat Jerneja spat - ga je sonce ful zdelalo danes. LP