|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki in februarčice 2006
15.5.2008 15:08:56   
tinkatonka
Kje pa je naša eviiii????

srečanje....Ja potrjeno sreda 21. maj 2008 . Kitajska na Litijski - Cesarsko mesto

Bom obvestila še katjaandraž in uršo_p, če slučajno še nista videli.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
15.5.2008 15:16:02   
sazi
jer.za še tu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
15.5.2008 15:21:28   
sazi
srečanje....Ja potrjeno sreda 21. maj 2008 . Kitajska na Litijski - Cesarsko mesto

Bom obvestila še katjaandraž in uršo_p, če slučajno še nista videli.

Ninaki že piše, da ne more, jaz pa sem SMS-je poslala še sarazan, kami, ezi in bagsi. Če se katera kaj oglasi, sporočim.

Neposredna povezava do sporočila: 4378
15.5.2008 21:21:10   
ursa_p
Cer!

Srecanje ... se dobr, da sem prisla na forum, ker mi tale nasa Tinkatonka ni po telefonu nic povedala! user posted image  Sej me s katjoandraz, tino in jerco - pa sazi da ne pozabim - smo itak redne gostje ... se pomoje tud najavit ne rabimo. user posted image

Glede plenic ... tudi mi smo ze brez ... 2 tedna zaenkrat ... s tem da smo imeli tezave s kakanjem - ni hotel na kahlico ... od prevcerajsnim pa ze gre tudi kakat na kahlico. Edino za spanje jo se ima, ceprav v vrtcu tudi to ne vec.

Marty5 ... jaz veliko nisem prebrala, pa ne vem ... ali ze veste kaj bo?

Vrtec ... vrtci so letos najbolj polni ... pa ne zaradi baby-boom-a, ampak zato, ker je bilo nase generacije in tam okoli veliko otrok ... zdej imamo pa vsi otroke. Tako da bo v Ljubljani vsaj pri nas 1 nov vrtec, drugace pa mozno, da se kje ... naval je res velik.

Kandida ... ta dieta bo pomoje kar tezka, ceprav je bolj krompirjev tip, da bomo magar 14 dni samo krompir jedli ... problem bo pri pitju vode, tako da ze razmisljam, da bi mu ananas stiskala v vodo, da bo lazje pil. Bomo videli kako bo.

Se se javim.

Pa se dve nasi fotki:

user posted image

user posted image

Lp, Ursa

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
15.5.2008 23:00:10   
tinkatonka
Srecanje ... se dobr, da sem prisla na forum, ker mi tale nasa Tinkatonka ni po telefonu nic povedala! Sej me s katjoandraz, tino in jerco - pa sazi da ne pozabim - smo itak redne gostje ... se pomoje tud najavit ne rabimo.

sorri ursa pozabla user posted image user posted image

ma sej ti itak vsak dan tezim po telefonu, tak da tam do srede bi se pa enkrat ze spomnila user posted image user posted image user posted image

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
16.5.2008 8:21:59   
tinkatonka
jer.za....upam da si kaj boljse. Sem pa vceraj ves dan mislila nate in tudi danes se mi motaš po glavi. user posted image user posted image user posted image

Upam da mi danes šefica podpiše "privat izhod" za ob 13, potem pa kidnem na Rudnik v Supernovo oziroma v BTC (še ne vem kam). Ima mož v nedeljo RD pa mu moram kaj lepega kupit. Pa še tašča, mi je dala denar, da naj kaj kupim v njenem imenu. No upam, da bom kaj pametnega našla. Pa še bone imam za ponucat. user posted image user posted image

sobotna žurka "Lučka" - glede na vreme bolj slabo kaže. user posted image  Pa sem se res veselila čukcov. user posted image

Smo mislili imet žurko v nedeljo pa bo najbrž odpadla zaradi dežjauser posted image

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 16.5.2008 8:29:07 >

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4381
16.5.2008 9:16:03   
Eviii
jutro.

oprostite, ker se že kr neki cajta nič ne oglašam. vam lahko samo povem, da sem v službi tako zasedena, da manj kot 10 ur niti ne delam. pa še par urc med vikendi user posted image . sem čisto razočarana. pol mi pa govorijo, da itak nič ne delam. sem tako utrujena, da niti spat ne morem. no, danes ponoči sem končno lepo spala. po več kot dveh tednih. v sredo in četrtek sem bla v ljubljani. sem mela vsak dan 8 ur tečaja. in sicer zelo napredne analitične metode. sem ugotovila, da bi mogu bit tečaj celo 3 dni, da bi se udeleženke uspele kej naučit. no, sej so se. samo če bi imeli še 1 dan več, bi jim več lahko ponudla. sem se pa skoraj 10 dni pripravljala za ta tečaj. in sproti imeli še miljon drugih tekočih stvari v službi. dejana skoraj vidla nisem user posted image . no, danes sem si pa vzela bolj na izi dan. ne bom pretiravala. čeprou si lahko najdem dela, kolkor hočem, ker sem zdej 2 dni imela tečaj in nisem skoraj nič nardila. no, po tečajih sem vsak dan še 1 urco delala za službo. pa prej sm mogla prit za vse pripravit in na koncu vse pospravit. in sm bla spet po 10 ur v službi. tako, da sem se odločla, da iščem drugo službo, tle na obali. sem pa problematična, ker sem očitno preveč izobražena.

ursa, lepo te je spet brat. gal je pa res super fant. vidim, da je kar spreten na rolerjih. meni na kraj pameti ne pade, da bi dejana dala na rolerje. no, mogoče bi pa mogla poskusit in bi me presenetu. sicer je res zelo stabilen pri hoji in le redko pade (tudi ko teče, lepo teče in ne pade).

plenička bo pr nas še neki časa na riti. kahlice noče niti videt. pa vsakič pove, preden kaka al pa lula. bomo pa začeli počasi tudi z odvajanjem. danes je sicer malo bolj mrzlo, ampak bomo ob prvih toplih vremenih to sprobali.

tinkatonka, upam, da bo anej lepo odpravu pri urologu. dejanu je kožica kr sama dol šla pred kakim letom. sploh nisem nič silila. samo en dan sem pogledala in sem ugotovila, da je problem rešen user posted image .

mi smo bli v pondeljek pri zobarci. je bil pohvaljen, da ima lepe zobke in da si jih pridno umiva. sicer se je malo ustrašu in se je začel dret ko sraka, ko smo ga peljali v ordinacijo. prej in pol pa nič. ga je mož odpeljal k naši pediatrinji, da se je potolažu user posted image ... nje se sploh ne boji in prou uživa z njo. je pa že objavla, da gre konc junija v penzijo user posted image ... to mi pa ni niti najmanj všeč.

prejšni teden mu je šla moja mama kupit dvojne čevle. ene je vzela za zdej (z luknicami) in ene za poleti (sandale). pa mu je za zdej vzela številko 23. mu je mirla v vozičku. in pride domov in ugotovim, da so mu premajhni. sem jih šla zamenjat. in so mu glih prou številka 24. poletne sandale ima pa 25. in mu niso grozno preveliki. lahko bi jih že zdej nosu. pa to je noro. samo noga mu raste. jst bom pa zdej za čevle zapravljala. lani je blo isto. čez zimo je imel eno in isto številko čevlev, od pomladi do jeseni pa mu je nogica zrasla za 5 številk user posted image . če bo letos isto, bom bankrotirala. pred enim mescem sem mu kupla ene lušne čevlce za zdej (malo lažje) številka 23. in so mu ble še kr velike. in včiri vidim, da ima prstke čisto do konca in ga tiščijo.

jer.za, upam, da se ti problemi hitro rešijo in da bo vse ok. ti bom napisala zs, če rabiš eno ramo za se zjokat.

no, zdej pa grem še malo forum pogledat, pa k dejanu malo. je zunaj z dedijem na vrtu in zaliva jagode.

lep dan user posted image .

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

Neposredna povezava do sporočila: 4382
16.5.2008 9:24:53   
jer.za.
Pozdravček!

Rojstni dnevi: tudi moj možek praznuje čez deset dni, jaz pa teden dni za njem. Sicer imamo pa naslednjo soboto vsi kolegi skupaj žurko(o kateri sem že pisala), upamo samo še na lepo vreme. Tinkatonka, se priporočam za ideje o darilu, ker sem tudi jaz čisto brez. On bi najraje videl da mu kakšno "mašino" za v delavnico kupimuser posted image user posted image user posted image .
Kaj bo pa on meni, se pa pustim presenetituser posted image .

Sobota: tudi jaz sem malo razmišljala, da bi šli na Lučko, vendar bomo šli raje po obiskih, sedaj ko smo zdravi. Je pa v nedeljo pri Postojnski jami festival družin, če katero zanima. No mi zagotovo ne bomo šli, ker se nam nenako ne da "drenjat" .

No toliko na hitro, da sem se vam vsaj malo javila.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 4383
16.5.2008 13:10:32   
jer.za.
Še enkart, preden šibnem domov:
sem bila sedajle na maturantski paradi, in so seveda privreli vsi spomini izpred že kar nekaj let nazaj. Bilo je lepo, samo "pišuke" mi še sedaj odzvanjajo v ušesih.

Lep vikend vse, če se ne javim več do ponedeljka.
Lp

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
16.5.2008 14:04:15   
sazi
Kako spremenljivo je vreme danes. Prejle ful sonce, ponoči dež, dopoldne mraz...

Sem dopoldne skoraj zmrznila. v kartkih rokavih in v čevljih brez nogavic, sem skoraj 2 uri četala po naši mrzli in vlažni hiši in čakala, da mojstra priključita peč. Sta rekla, da bosta gotova v pol ure, pa sem počakala, drugače bi šla v službo - mi je žal, da nisem šla, ker se je tako zavleklo. No, peč je pa le priklopkljena, popoldne jo pa pridejo še zagnat.

Ursa_p - kako "!velik" fant je Gal. Tam na rolerjih mi res zgleda precej starejši. Leva si tudi ne predstavljam takole - je še premalo stabilen že na nogah, pa kar vidim ga, kako bi začel tulit "doj damo!" In bravo za suhost!

vrtci - ma, tak naval je tudi zaradi zakona, da ima 2. otrok zastonj. In ne morem se otresti občutka, da bodo med letom vrtci napol prazni, saj bodo stari, ki bodo imeli otroka tam zgolj zato, ker je to zastonj, izkoriščali vrtce tudi samo za občasno varstvo, drugače bodo pa pri dedkih in babicah, v vrtcu pa bo samevalo prazno mesto za otroka, ki ga nikoli ni tam, država bo zanj plačvala, naši otroci pa ne morejo v vrtec - razumete, kaj razlagam? Na to ni pa noben pomislil, ko so zakon pisali, ali kaj?

kandida-dieta - mi smo jedli polnozrvat riž, pirine testenine, palačinke brez jajc in s pirino moko - brez namaza, seveda, samo soljene in podobno, no, krompir tudi.  Z vodo pa nismo imeli problemov, ker drugega tako ne mara. Problem je bil pri raznih grickalicah, ker imajo vse ali belo moko ali pa sladkor.

sobota - grem na tekmo v POstojno, pa tudi nisem navdušena nad vremensko napovedjo. Sem mislila Leva vzeti s sabo, ker bo več staršev in otrok, pa bi si jih složno varovali, ampak če bo pa dež, se pa nimajo kam dat. Potem bo moral pa v LJ ostati. No, bomo videli.

Evii - lepo, da se oglašaš. Ti želim, da si uspeš zrihtat novoslužbo. Tole o prekvalificiranosti je pa večkrat izkusil moj mož, pa ima samo 7.stopnjo, kaj šele pri tebi - poznam take primere, ko so res imeli problem dobiti službo. Imaš doktorat že vpisan v delovni knjižici? Ker jih poznam kar nekaj, ki tega namenoma nismo vpisovali, da so lažje dobili službouser posted image . Sta pa 2 moja kolega pred kratkim ostala brez službe - mlada doktorja, ker jima je potekel status mladega raziskovalca, ampka sta se oba uspela zaposliti v gospodarstvu, čeprav je pa zdaj njuno delo daleč od doktorskega.

srečanje - nobenega odgovora na poslane SMS-je - se pa vidimo v standardni zasedbiuser posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
16.5.2008 20:29:12   
Bonnie_RR
Čer!user posted image

Se samo na hitro javljam...

Danes sva se dobili z jer.zo na kavi. Je bilo fajn, tamali sta tako lušni (je Nik, ko sva šla do vrtca po poti večkrat povedal, da sta mu bili všeč, pa atiju je takoj povedal s kom je bil na igriščuuser posted image ), pridni...user posted image Mamica pa tudi!user posted image
Jer.za, deluješ mi tako nezakomplicirana, pozitivna, polna energije... Res user posted image !

Upam, da še kdaj ponovimo...user posted image

Kej več bom pa čez vikend napisala... Zdejle grem še malo ponavljat... Jutri ob 11 imam izpit. Bomo videli, kako bo. Držite user posted image !

Čau!

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
16.5.2008 20:50:23   
jer.za.
Čer!

Mi smo šli popoldan v Celje, mož je šel na sejem jaz sem se pa dobila z Bonnie. Bilo je res super, Zala in Jerca sta celo pot nazaj ponavljali, kako je bilo fino, kako so dobra igrala, kako je Nik fleten fantek, ki nič ne nagajauser posted image . Z Bonnie sva se malo načvekale, jaz sem pa precej časa preživela tudi na WC-ju z Jercouser posted image user posted image -je trikrat v desetih minutah rekla da jo lulat, pa ni bilo iz tega nič. No preden smo šli pa domov je pa lepo šla na Wcuser posted image user posted image .
Tako da smo celo pot tja in nazaj preživeli "suho".

Bonnie: veliko sreče jutri, bom mislila nate ob enajstihuser posted image user posted image !!

Grem si sedaj še eno kavico kavo naredit, potem pa pridem še nazaj.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
16.5.2008 20:54:43   
jer.za.
Jer.za, deluješ mi tako nezakomplicirana, pozitivna, polna energije...

Hvala za tak kompliment.  Tudi tebe sem možu opisala kot preprosto, zgovorno, prijetno. user posted image

Zdej grem pa res si kavo naredit.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
16.5.2008 20:59:11   
sazi
Zdej grem pa res si kavo naredit.

Kavo, ob taki uri? Ma mene bi kap - ti pa kar uživaj, če ti pašeuser posted image .

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
16.5.2008 21:09:31   
jer.za.
Kavo, ob taki uri? Ma mene bi kap - ti pa kar uživaj, če ti paše

user posted image user posted image user posted image
No midva z dragim imava kar nek svoj "obred", in sicer kavo pijeva vsak večer ko gresta mali spat. Mi sploh ni problema kar se spanja tiče, lahko pet minut kasneje zaspim.

Jest pa Urso _p vidim........

Ste za en večerni čvek???

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
16.5.2008 21:36:01   
sazi
Ste za en večerni čvek???

Evo me - je res že pol ure, odkar si pisala. Imam časa še do 22:10, ko se začne Cold case.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
16.5.2008 21:39:23   
jer.za.
Evo me - je res že pol ure, odkar si pisala

No ravno pravi čas, sem hotela že računalnik ugasniti. Kako si kaj? Vidim da imaš kar nekaj težav s čakanjem mojstov? No še malo, še par mesecev in boste v novi hiški, in tako bo vso to čakanje v trenutku pozabljeno.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
16.5.2008 21:42:40   
sazi
Jah mojstri - zdaj je knaufar poniknil. Imam na sumu, da so ga na vrat na nos popokali na pediatrično, ki bo po novem končana do 15. avgusta - saj je prav, naj jo kar končajo, ampak telefon bi pa vseeno lahko dvignil in povedal, da ga ne bo, da lahko začneva iskat drugega mojstra.
Kako si pa ti?
Se vidimo v sredo?

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
16.5.2008 21:51:07   
jer.za.
Kako si pa ti?
Se vidimo v sredo?

Jaz sem bolj tako tako. Čez dan v redu, zvečer se mi začnejo poditi po glavi raznorazne misli. Včeraj nisem skoraj nič spala, no danes upam da bo bolje. Trudim se da sem čimbolj optimistična, čeprav je to zelo težko.
V sredo če bo vse tako kot je treba se vidimo. Upam, da bom v redu, se trudim.

Knaufarji: jaz imam enega v hiši(svaka), ga prosim že skoraj eno leto da mi dnevno da v gips plate, pa mi je ravno zadnjič rekel da pred avgustom ne bo ničuser posted image  Pa ima dela samo za en popoldan. Tako da tudi malo iščem že nekoga drugega, ker mi gre ta les v dnevni že pošteno na živce.

Kako si se potem za jutri oločila? Greste vsi v Postojno?

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
16.5.2008 21:59:46   
jer.za.
Sazi, te ni več?

No meni oči kar skupaj lezejo, tako da grem probat zaspat. Zjutraj moram zgodaj vsat, ker morava biti z Zalo že ob osmih pri frizerju.

Nočko, se tipkamo.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
16.5.2008 22:00:11   
tinkatonka
Hej!

jaz sem tud tuki! Dober večer! user posted image user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
16.5.2008 22:02:20   
tinkatonka
a zdaj ste pa vse poniknile user posted image

kanufar...ja moj mož je knaufar user posted image user posted image . Ampak tud on totalno zasedenuser posted image .

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4397
16.5.2008 22:06:03   
sazi
a zdaj ste pa vse poniknile

še sem tu. Samo solato sem si šla pripravit, da bom med gledanjem TV-ja hrustala.
Jutri - se bom odločila sproti glede na vreme. Me pa jezi, ker štrartna lista še ni objavljena. POnavadi letim tja tako, da pridem malo pred štartom, da nisem po nepotrebnem tam predolgo - sploh zadnja leta, ko mi niti na podelitev ni treba čakat (ne nosim več medajl domov).

A tako, potem so vsi knaufarji, pa noben nima nič časauser posted image . No, se mi je zadnjič monter strešnega okna ponujal in ga pokličem, če v ponedeljek ne najdem "našega" knaufarja

Neposredna povezava do sporočila: 4398
16.5.2008 22:06:52   
tinkatonka
ursa...sem si zrihtala MSN tina.lampelj@hotmail.com. Pa če je še katera "online", naj me kar doda.

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4399
16.5.2008 22:08:23   
sazi
"online",

vem, da sem malo za luno, ampak ne MSN-jam - sploh. Že takle čvek je višek moje časovne organiziranosti - no, sicer bom šla pa v zelo kratkem večerjat pred TV.

Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?