sazi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bonnie_RR Uporabniki na tej temi: katjandraž, sazi, Valentina76, tinkatonka gužva... Pa je bila res gužva, ampak mene sploh ni bilo gor - no, verjetno je bila stran odprta po objavi sporočila, sama pa sem ali večerjala ali pa bila v kopalnici - da ne boš mislil, da namenoma nisem tvojih monologov spremenila v dialoge. Kdaj drugič, mogoče. Bonnie_ čestitke Niku (in tebi) za vztrajnost. Pri nas še ni zanimanja za preživljanje časa brez pleničk, pa tudi to pride enkkrat na vrsto. Včeraj popoldne smo bili pri mojih. Je mož na podstrehi polagal termoizolacijo, jaz pa sem med tem dobila klic enega knaufarja, ki sem ga našla po ovinkih in se letela na hišo menit - upam, da se bomo do konca zmenili in bo začel naslednji teden delat. Sem pa tudi večino današnjega popoldneva preživela na hiši - so nam končno zagnali peč in se hiša že greje. Števec litrov zemeljskega plina se obrača s svetlobno hitrostjo in bo v hiši kmalu toplo. SVa pa spet ugotovila nekaj zelo neugodnega; namreč na lepo sveže ometanih, gladkih in posušenih stenah v kleti sta se naredila 2 mokra fleka - za znoret. To je zdaj spet ene organizacije, časa in denarja. Pa se kregat z izvajalce, da povrne stroške, iskat delavce za odpravo napake, določenih stvari se ne da delat naprej... No, mogoče pa še ne bomo letos notri - evo, prvič, da sem resno pomislila na to, da nam ne bo uspeloniti do novega leta, kakšna jesen nekaj? No, včeraj je pa Lev užival z babico v gozdu, metal palčke (ladjice) v potoček, ko se je pa ulilo, sva se pa zunaj pod streho na terasi spuščala po toboganu. Se je ful smejal, ampak sva se vozila tako, da je bil pri meni v naročju. Zvečer je od utrujenosti dobesedno padel dol, midva pa tudi. Srečanje - sem šele sedaj videla, da je tinkatonka pisala, če se nam Kami pridruži jutri (danes), samo se je zagotovo zmotila, saj je danes v Bruslju, če sem prav razumela. Lep, miren, deževen dan vam želim.
|