|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
16.5.2008 14:02:53   
Polynesia
vebo pa brez panike ko boš prvič poskusila, verjetno boš nekaj časa iskala tko da se ne ustrašit če ga ne boš takoj našla, aja pa najprej si daj na tvojega srčka, da boš vedela kaj potem dol iskat. Ko boš pa iskala srčka user posted image pa najprej išči nad sramno kostjo in pod popkom, tko boš najhitreje našla. Res boš zadovoljna boš vidla. Pa takoooj sporoči prav user posted image .
Ja jaz nekaj čutim sam ne vem kaj user posted image , po moje je še prekmalu za karkoli, bomo še videli, hihihi.

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 16.5.2008 14:03:20 >

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
16.5.2008 14:07:33   
Polynesia
Punce mene pa neki zanima, sej men se zdi ste že neki o tem pisale.
U glavnem, na tickersu mi piše, da sem noseča 15t1d, nosečniški koledarček RR pa mi od danes kaže, da sem noseča 16t...kva je zdej to, kolk sem pol res noseča, a zdej rečem da sem v 16.tednu al kuko, ker ginekolog bi reku 15t zdej pa sploh nč več ne vem, ja mal sm smotana user posted image     user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 16.5.2008 14:09:19 >

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
16.5.2008 14:21:13   
lyra*
 anime kako to,da si se odločila za ta voziček? Ker se spomnim,da si rekla,da ti je TFK Twinner II všeč... Glede kil pa se ne sekiraj! Samo,da bosta user posted image user posted image zdrava,ker si pa taka suhica pa boš takoj zgiubila kile.user posted image Jaz sem imela pri 185cm 72kil,zdaj pa jih imam okoli 75,pa se vbistvu ne sekiramuser posted image aja pa naslednjil mi pri seznamu dodaj user posted image user posted image

vebo  angelsaund pa ti ful priporočam,ker vedno,ko imaš slab občutek samo srček poiščeš.Samo,da te nebo panika zgrabila,če ga neboš takoj našla. Jaz,ko sem prvič poslušala ene pol ure nisem našla utripa od enega in ne od drugega in me je ful panika zgrabilauser posted image

konina  uživaj ju3 maksimalno ob pogledu na user posted image user posted image  in nam hitro sporoči rezultateuser posted image

poylnesia ti pa se mi ne smej,ker sem se zagovorilauser posted image user posted image Sem bila prav jezna,ker sem hotela,da noben nebi veduuser posted image Ampak pač blond sem in nevem kaj napišemuser posted image  Za kavico pa čimprej.
Za ticker in datume oz. tedne pa vem samo neznam razložit. user posted image

Jaz si samo domišljam,da čutim metuljčke v trebuhuuser posted image Komaj čakam,da bo kaj konkretnegauser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
16.5.2008 14:31:53   
pomar*ANČA*
Polinesya, noseča si 15tednov in 1 dan, ampak to pomeni da si v 16 tednu. sem hotla še nekaj dopisasti, pa bi tako zakomplicirala, da sem raje vse pobrisala, mislim da bo do dovolj jasno. user posted image user posted image

jaz pa še nič ne čutim... razen bolečine tam doli....

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
16.5.2008 14:34:44   
Polynesia
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

Polinesya, noseča si 15tednov in 1 dan, ampak to pomeni da si v 16 tednu. sem hotla še nekaj dopisasti, pa bi tako zakomplicirala, da sem raje vse pobrisala, mislim da bo do dovolj jasno. user posted image user posted image

jaz pa še nič ne čutim... razen bolečine tam doli....

Aha ok, sej to bo dovolj user posted image user posted image user posted image Ker če bi zakomplicirala mi pa splooooh ne bi bilo nič jasno user posted image user posted image user posted image .
Ma ja jaz tudi čutim dol eno špikanje, pa kr neki da se premakne, sam po moje je to kakšen živc, bolj zvečer ko se uležem in počivam, po moje še kak teden dva pa bi lahko bilo kaj, sem brala da lahko tudi do 24.tedna, sam ta bi bla pa že prehuda kaj.

Ej punce men je pa dons tolj vroče, da sem si iz omare že prvlekla copatke k prsti ven gledajouser posted image user posted image user posted image če me vse nervira, najrajš bi bla bosa, hehehe.
Joj kolk jaz dons klepetam, zdej grem zlikat lanene hlače, ker greva ob 17h na obisk k prijatlom, k sta mesec dni nazaj dobila sinčka, joj komaj čakam da vidim to malo štručko user posted image .

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 16.5.2008 14:36:50 >

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
16.5.2008 14:37:55   
Andromeda
vebo -včeraj sem dobila angel sound, sem na začetku 14. tedna in sem brez težav našla srčka. Sem pa najprej svojega poslušala, da sem vedela kaj tam spodaj iskati...Pa je kar trajalo, da sem svojega našla user posted image Potem pa sem od user posted image našla brez težav malo nad sramno kostjo.

Polynesia, koliko pa stane ta univerzalni gel za UZ? Ker jaz si zdaj namažem kar z otroškim oljem, bi pa raje s tem poskusila.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
16.5.2008 15:06:16   
nagajiva
Ojla user posted image

Eh, jaz tak ne vem al kaj čutim ali ne. Je res, da zvečer čutim neko žgečkanje v trebuhu, ampak se mi zdi še prehitro, da bi bil user posted image .....................ne vem. Verjetno je samo moja čudna prebava.
Eno vprašanje...............mene zadnji teden tako ob večerih srbijo prsi, predvsem okoli bradavic, da se mi že meša user posted image  Pa saj si mažem in nimam suhe kože, pa vseeno. A ma katera kak pameten nasvet, ker si bom spraskala vso kožo................user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
16.5.2008 15:07:11   
caligula
Vidim, da brezskrbno čvekate, mene pa kr malo stiska pred jutrišnjim Ns. Pa že nekaj dni me boli glava pa si ne upam vzet nobenga tableta, vzroka še nisem izsledila za glavobol. Zgubila sem apetit ampak na bruhanje mi ne gre. Vsak večer me boli trebuh ali nekaj tam spodaj, kot bi imela krče. Traja do jutra, zjutraj in čez dan je vse ok, razen glavobol seveda. Ponoč sem se zbudila v mlaki krvi, sem spala na trebuhu in me je zalila kri iz nosa, si potem nisem upala zaspati nazaj in sem pol noči gledala v zrak, ležala pa na hrbtu in mal na boku. Ob dveh ponoči sem šla na sprehod, da se mal pomirim. Ne vem, kaj me to daje...

Neposredna povezava do sporočila: 1608
16.5.2008 15:07:59   
Polynesia
Univerzalni gel za ultrazvoke stane 3,18€ notri pa ga je 300ml. Kar velik je in jaz tega uporabljam, tudi v Baby Centru mi je teta rekla naj kar tega kupim.

Neposredna povezava do sporočila: 1609
16.5.2008 15:10:19   
Polynesia
caligula ti si pa res revček, komot vzameš Lekadol, ga nosečke lahko vzamemo, mene kadar glava boli ga vzamem, ker drugače je hudič. Tako da ne se matrat, verjetno so pa tudi malček živčki pred jutrišnjim pregledom. Vse bo ok, pa javi se takoj ko boš s pregleda.

Neposredna povezava do sporočila: 1610
16.5.2008 15:13:28   
caligula
Jutri po pregledu grem k staršem za čez vikend mal se razvajat. Je mati že čist v skrbeh ker me ni videla 2 tedna. Upam, da bo z NS vse ok, se javim iz domačega kraja. 

Neposredna povezava do sporočila: 1611
16.5.2008 16:05:15   
Andromeda
caligula mislim da ti predvsem živčki nagajajo. Boš videla, da se ti bo jutri odvalil kamen od srca. A greš v NM na NS? Ker jaz grem tudi jutri malo domače pozdravit in to kar sama, ker mora moj mož spet delat. Sicer mam pa tud jaz občasne težave s krvavenjem iz nosa, ampak me na srečo še ni tako zalilo. Glavobol me je pa prejšnji vikend močil v eno, pa je minil tako kot je prišel. Lekadola pa nisem vzela, čeprav mi je prijatelj, ki je farmacevt, rekel, da lahko vzamem kakšnega, ne smem se pa nacejat z njimi.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
16.5.2008 16:11:35   
caligula
A res? Kdaj pa greš? Ker midva imava problem z avtom in moram na vlak, pa sem mislila že danes it,ker jutri ne bi prišla pravočasno. Lahko se pa na kavici dobimo, konina ima pred mano NS, pa se vse tri dobimo? V čričku?

Neposredna povezava do sporočila: 1613
16.5.2008 16:27:21   
luna8
Kje ste kupovale angel sound?

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
16.5.2008 16:50:03   
Polynesia
IZVIRNO SPOROČILO: luna8

Kje ste kupovale angel sound?

Baby Center
ali
na spletu http://soncek.si/si/za-mamice-g2031.shtml

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
16.5.2008 16:59:40   
Andromeda
caligula - jaz grem jutri zjutraj na vlak, moram še pogledat kdaj gre kakšen ker sem glede tega padla iz forme...Ob kateri uri pa imate NS?

Neposredna povezava do sporočila: 1616
16.5.2008 17:52:00   
caligula
ob 9.20 jaz in konina ob 9.00. Sam zdj se je že mati ponudila, da gre z menoj na pregled, tko da me bo potem najbrž še kaj v šoping peljala. user posted image Se pa lahko potem v pon dobimo v lj, sem cel dan fraj. Aleluja. Pa baje bo grdo vreme čez vikend kar je bedno. 

Neposredna povezava do sporočila: 1617
16.5.2008 19:25:06   
natasa78
caligula mislim, da bi lahko bila kri iz nosa zaradi slabokrvnosti, ki se ponavadi v nosečnosti še poslabša. moj tamali je bil zelo slabokrven, potem je dolgo jemal železo in se mu ni več vlivala kri iz nosa, prej pa pogosto. držim pesti za NS!

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
16.5.2008 20:11:03   
lyra*
dober večer!

Jaz sem zdaj z mojim user posted image  prišla domov. Sva iz bolnice šla še k moji mami,je skuhala govejo juhouser posted image  Zdaj pa sem ga počivat poslalauser posted image
Takoj kako me je videl v bolnici,mi je rekel kako velik trebuh imamuser posted image user posted image

Šibam zdaj gleda BB!

Aja anime,da neboš tolikokrat pisala seznama user posted image ...morfologijo imam 18.5user posted image

(odgovor članu natasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
17.5.2008 9:20:42   
jelka123
držim pesti za vse NS danes,javite ko opravite

Jana rojena 28.11.2008,Lucija 11.09.2003

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
17.5.2008 9:49:20   
lyra*
dobro juuutro

A še nobene ni?

joj jaz sem datum narobe napisala..18.6user posted image Sem čisto zmedenauser posted image

Danes ponoči sem zelo slabo spalauser posted image pes je hodil okoli,pa še vroče mi je bilo.Tako sem ob 3.30 šla ven in sm prišla ob 5ih nazaj,me je moj tako gledal user posted image ! Pol pa sm takoj nazaj zaspala in sem sedaj kot rožicauser posted image  Sam me bo pol popoldne pobralo.

Grem zajtrk naredit,pa vn na teraso sedet na sončekauser posted image

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
17.5.2008 9:59:03   
konina
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
NAši izvidi so super, vse je tako kot mora biti, srček bije pri obeh 160, velika sta 7,1 in 6,7. NS je pri obeh lepa za na sliko, je bila G full zadovoljna. Rezultati so za dvojčke menda zelo lepi. Eden je bil malo bolj sramežljiv, drugi pa je spet poziral. Samo noge sta skupaj tiščala. Pri prvem se je G nekaj zazdelo, pa ni sigurna, tako da naj ostane skrivnost, dokler ne bomo bolj prepričani. Drugi pa sploh ni nič pokazal. user posted image

caligula, mi smo bili malo prej tam, pa smo bili potem zelo hitro na vrsti. Tako, da sem bila 9.10 že vsega konec in srečna in ven smo šli trije na široko nasmejani ljudje. Neva je bila očarana in prevzeta. Bilo je res lepo.

Upam, da si kaj lepega nakupila, jaz bom šla pa verjetno popoldne. user posted image

Saj imava 26. tudi obe kontrolo pri G, kajne? Se mlorda pa takrat vidiva.

Uf, sem se razpisala, ampak res sem srečna. Sedaj bom pa lažje zadihala in začela uživati.

LP, Ninauser posted image

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
17.5.2008 10:01:53   
konina
aja, pa spala tudi jaz nisem skoraj nič. So me živčki dajali. Sedaj mi je pa tako slabo, da je za znoret. Me je kar  precej tale strah zdelal.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
17.5.2008 10:14:42   
Lakšmi
Dobro jutro moje drage user posted image !

Pa smo dočakale vikend user posted image . Moram rečt, da kljub slabim napovedim pri nas prav lepo sonček sije user posted image . Bo treba izkoristit za kak sprehod!

Ker zdaj vse preživljamo veliko časa zunaj, me zanima, kako se kaj zaščitite pred klopi in podobnimi zverinicami.  Sama živim na območju, ki je res močno okuženo in res ne bi rada dobila kakšne borelioze ipd. Sicer obstaja veliko sprejev, nikjer pa nisem zasledila, če so sploh dobri za nosečnice.

Tale nosečniški koledarček na RR res malo zmede, sem tudi sama že opazla. Vedno kaže tekoči teden in ne zaključenega. In res potem pri 15t1d že kaže 16t. Meni je najbolj jasen koledar na mama.si: http://www.mama.si/?menu=A100 , ki vedno pokaže enako, kot mi izračunajo pri g. Tudi pdp mi pokaže točno.

Zdi se mi, da tickerji pa v glavnem kažejo točno. Je kateri mogoče uspelo namestit ticker na gmail? Pravzaprav ga ne znam namestit niti na RR. Prilepla sem ga v polje Dodaten opis v Moj profil, pa mi ga ne pokaže v sporočilih  user posted image

Caligula, upam, da so te res dajali samo živčki in držim pesti za današnji pregled NSuser posted image ! Krvavitve iz nosu naj bi sicer bile nekaj kolikor toliko običajnega med nosečnostjo, če se pa na splošno počutiš slabo, se ti zvrti, ko vstaneš ipd. gre pa res lahko za slabokrvnost.

Lep vikend vsem!

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
17.5.2008 11:34:46   
jelka123
super konina,user posted image user posted image user posted image
a je bila neva presenečena

Jana rojena 28.11.2008,Lucija 11.09.2003

(odgovor članu Lakšmi)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.