|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
17.5.2008 12:25:36   
lyra*
konina  samo,da si pomirjena in,da je vse dobrouser posted image user posted image

lakšmi kaj pa če nisi celega tistega besedila prekopirala? Ker bi moglo vsem delatuser posted image

Sem mislila it malo na sončeka poležavat,sam so prav veliki oblaki prišli in še veter zlo moćno pihauser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
17.5.2008 12:47:15   
caligula
Mi  smo tud zadovoljni, spola nismo videli, ker sedi po turško in se ne premahkne pod nobenim pogojem. Šoping uspel sem dobila 2 hlače in 2 majčke ful hude. Mati bila čist navdušena ker je lahko vnučka gledala, mi je pa rok premestla na 24.11. , ker je po velikosti  pdp takrat.
trisomy 21 : 1:5000, trisomy18+13: 1: 15600
veliki smo pa 66mm  1,6mm je pa reža nuhalna široka , do 2,6 je normalno
tud glava me je nehala boeti, super. Zdaj sem pojedla 2 sarmi in sem zadovoljna. Konina, mislim, da smo se srečali v avli...?

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
17.5.2008 14:36:12   
konina
caligula, super za lepe rezultate. Kaj ni fenomenalen občutek!?

Možno, da smo se srečali. A si šla kartico potrdit? Blonda? No, vsaj bežno sva se spoznali, hahaha. user posted image  Pa drugič. Saj zgleda, da bova kar podoben ritem pri G imeli.

Moj PDP je enak, ni nič spreminjala. Pa pri dvojčkih itak vse poteka prej, menda. Pa spola tudi mi nismo videli, sta skrivala. Za enega je namignila, ampak tako v dvomih, da ni še nič rečeno. Ja pa zelo simpatična tale G na NS, kajne? Meni je bila zelo všeč, pa čas si je vzela.

Sem pa po pregledu zaspala na sedežni za dve uri in sedaj pojedla kosilo, tako da se veliko bolje počutim. user posted image

LP, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
17.5.2008 17:02:23   
lyra*
A vse uživate,nosečke??user posted image
Jaz sem zdaj odpravljam na obisk k tistim,ko gremo na morje skupaj. Mogoče spremenimo destinacijouser posted image

Ravno sem se oblačila in razmišljala,koliko pred PDP,se ti začne porodniška? Pri dvojčkih je kaj drugače?

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
17.5.2008 17:53:40   
Polynesia
IZVIRNO SPOROČILO: lyra*

Ravno sem se oblačila in razmišljala,koliko pred PDP,se ti začne porodniška? Pri dvojčkih je kaj drugače?

28 dni pred PDP se začne porodniška, za dvojčke je isto, samo da imaš ti daljšo porodniško.

Vsem puncam čestitke za lepo opravljene preglede.

Jaz se pa ravno rihtam, greva zvečer z možem na dva rojstna dneva, dva prjatla praznujeta skupaj, ampak ne bom dolgo, me nekaj križ boli.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
17.5.2008 18:53:47   
Andromeda
konina, caligula user posted image   user posted image  user posted image za rezultate! Jaz se javljam iz delno oblačnega Novega mesta. Prej sem prišla iz zelo dolgega sprehoda in ne vem ali sem bolj zmatrana jaz ali naša 9-letna debela kužika. Grem en roiboos čaj spit, baje je dober za nosečnice in doječe matere.
Lep  vikend želim!

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
17.5.2008 20:00:19   
orka
hallo.
user posted image user posted image user posted image  za dobre rezultate NS.
Mi smo se pa ravno vrnili s praznovanja 50 let Lučke, me je organizacija malo razočarala, a smo kaj hitro pozabili ob zvokih Čukov. Predvsem sem vesela, da se je mala malo razvedrila, k ma že tri dni napade user posted image .

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
17.5.2008 22:37:05   
nagajiva
Olja user posted image

Konina, Caligula user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za uspešno opravljen pregled...............sta upravičeno v user posted image  nebesih, ker je gledanje user posted image  res nekaj posebnega.
Sma se ravno vrnila iz roj. dneva pri sestrični. Smo si pekli, pa spet jedli...................ampak mi danes nikakor ni pasalo z žara, sem jedla samo zelenjavo, pa še to zelo malo. Ponoči sem tako slabo spala, ko pa sem se zjutraj zbudila pa mi je šlo tako na jok, da sem se komaj zadrževala. Mojemu user posted image  ni blo nič jasno, samo jokala bi, pa nisem vedla zakaj...............Še sedaj sem neka zmedena. Mogoče so ble kake sanje, pa se ne spomnim. Cel dan sem že totalno nerazpoložena in čudnega počutja. Pa križ me tako boli. Na srečo sem v sredo naročena pri svoji maserki-fizioterapevtki, da me malo porihta.................Če bo tako celo nosečnost...............user posted image

Sem se sedaj malo potožla, še sreča da RR vse prenese in da ste tako potrpežljive. Je fajn klepetat z nekom, ki te čudno ne gleda in te razume.................... No pa lepo spite in cartajte svoje bušije user posted image

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
17.5.2008 22:43:52   
caligula
konina... ja, blonda. user posted image Pa mi nekaj avtomat ni delal al sem bila pa tko živčna da nisem prav noter dajala. Zdaj je vse super. Pa naslednji pregled imam 26.5. spet komaj čakam. Pa ti? No, G je bila pa res zeloooo prijazna, mi je rekla: ja sj spol bi tud lahko videli sam tale bo tak telovadec, že zdaj sedi po turško. Pa FUL umirjen je 145 ma bitje srčka. Mogoče meditira user posted image . Pomembno je, da je vse super. A na dht si šla? jaz sem. Ej v adessi imajo tko hude tunike za do 10 eur! Prav poletne, tenke,svetlih barv. Pa tak zravn nasprot turbo schuha mamjo lepe poletne hlače, sicer ne direkt za nas narejene ampak imajo zgoraj visok elastični pas in so prav primerne.
Pa moja pikica se naslanja na eno rokico, res je lenoba. Ampak ga je bilo lepo od bliže spoznati. user posted image user posted image user posted image , Pa zeo dolge noge ima. To je moja mati opazila, jaz sem samo čakala kaj bo rekla za rezultate. Ga je morla parkrat zbudit, da se je mal bolj pokazal, ker smo ga dobili pri spanju.
Andromeda... moji imajo tud psička sam 11 let starga pa samo s fotrom še na sprehod hodi, ko sta oba že manj aktivna, pa se najbolj ujameta, mi2 z mamo za preveč sprehajava pa potem noče sploh z nama vn .user posted image

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
18.5.2008 10:55:12   
konina
Dober dan. Mene pa danes glava boli. Že včeraj me je, danes pa naprej.user posted image  

caligula, potem smo se res bežno spoznali. 26. imam pa tudi jaz pregled, ob 8.45 Morda se pa takrat uspeva za kavo zmenit.

Sem bila pa včeraj v H&M, pa je bil čisto izropan. Sem si potem kupila ene hlače, ker nimam več kaj obleči. Pa še eno kiklco, na normalnem oddelku, sam je elastična in ima širok pas. Za kakšno tuniko bom šla pa res v adesso pogledat. Sem pa jaz dobila res lqušne majčke v Pletisi, če te zanima. Niso nosečniške, ampak so delane tako, da so nam prav. user posted image

Pri nas je žalostno vreme. Kar ne vem kaj bomo počeli. user posted image

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
18.5.2008 11:40:27   
zara13
Dan! Konina in Caligula..najprej čestitke za dobre rezultate user posted image
Pi nas na Gorenjskem je tko žalostno vreme, za nikamor...prov obupno pa še vikend je user posted image Nosečke, že kej čutite svoje baby-je? Jst sem včeraj imela prov čudno zbadanje spodaj v trebuhu...ne vem, če je bil to ravno baby user posted image morda pa je le bil in se je obračal.
Pošiljam spodnji link..kar zanimivo za prebrat, glede na to, da bomo kmalu kupovale podobne reči. Ne vem, če plastične stekleničke iz Evrope vsebujejo isto snov kot te ameriške.
http://24ur.com/specialno/vizita/nevarni-izdelki-iz-plastike.html

lp user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
18.5.2008 12:14:11   
šema
Vsem, ki se ukvarjate s pridobivanjem kg: sama sem na začetku v prvi nosečnosti pridobila največ kg, kasneje pa po "programu"- takratnega ginekologa sem morala vedno poslušat, da naj se neham tako redit (men je pa hrana tko pasala- sploh sladkarije), na koncu nosečnosti sem imela 21 kg več kot ob pričetku, eno leto je trajalo, da sem lahko oblekla "stare" hlače in jih tudi zapela v pasu- ne sekirajte se za take izjave, saj menim, da lahko svojemu prihajajočemu otroku naredite več škode s sekirancijo o tem, kaj naj bi jedle ipd. kot pa s pridobivanjem kg (G so pa tam zato, da nas dobronamerno opozarjajo). To nosečnost sem pričela z enakimi kg kot pred prvo- tko da ne more biti vse user posted image  okoli kg.

luna8- jaz sem se odločila za DHT, ker imamo DS v družini (čeprav po najnovejših preiskavah naj ne bi bil več deden) in mi je bil rezultat pri NS prenizek, čeprav mi je dr.Lomškova rekla, da je to čisto OK. Želela pa sem opravit ta test, ker sem razmišljala, da če bo tveganje višje, da bi šla še na AC, čeprav je zelo draga- zdaj bom pa raje tisti denar vtaknila v opremo za prihajajočega člana.

Tudi sama sem že nekaj novega kupila za user posted image  ampak ne oblekce (nekaj jih bom pojerbala, tko da bom oblačila kupovala kasneje) temveč štiri knjigice v BC (potipaj in občuti)- poklicna deformacija kaj čmouser posted image .
Lepo se imejte in se beremo

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
18.5.2008 12:17:09   
šema
kar se tiče pa zbadanja mi je moja g razložila, da maternica raste 100/h in da naj bom pozorna na pekočo dolgotrajnejšo bolečino, ki jo spremlja občutek, da moraš potiskat (kot pri odvajanju blata)- tiste, ki so že rodile lahko primerjajo z začetkom poroda.

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
18.5.2008 12:25:09   
šema
Nekja časa ne spremljam, potem pa ne morem nehat. Še nekaj sem se spomnila za lyro in mislim, da Polynesio- ko nista dobili ZS- tista ki ga ni dobila, naj pregleda svoje nastavitve v profilu, kjer obkljukaš možnost sprejemanja ZS ali pa to možnost zavrneš- morda je v tem problem???

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
18.5.2008 15:44:23   
Peny
Ojla vsemuser posted image . Že dolgo se vam nisem javila, ker imam internet zaenkrat samo pri starših-sva se namreč preselila v novo hišo in še niso prišli priklopit-ampak bo kmalu. Tudi jaz sem končno opravila NS-rezultati so enkratni (po grafu sem padla v starost 15 let), ful sem bila ponosna. Zgleda da bo fantek (zato pa jem samo svinjarijo). Zelo rada bi že šla kaj kupit zauser posted image , ampak ne vem če ni še prehitro. Za Zbilje bi se tudi rada prijavila, vendar ne vem za kdaj ste se zmenle (nisem vse brala in prosim za hitre informacije). Čau,čau

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
18.5.2008 16:27:39   
šema
mislim, da je bilo rečeno 31.5. le za uro ne vem???

(odgovor članu Peny)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
18.5.2008 16:58:21   
luna8
Šema,kakšni pa so bili tvoji rezultati NS? itak pa kar je, je. Jaz mislim, da bo bitjece, ki bo privekalo na dan v začetku novembra (naj bi) zdravo, če pa ne se bom s tem potem ukvarjala.

Lepo, da si razložila tole raztezanje maternice, ker jaz sem imela podobne občutke-občasno in sem si mislila, da je to to, ampak zdaj sem pa od tebe dobila potrditev.

Mi imamo doma navadno vago (ni elektronska) in ko sem zvedela, da sem noseča sem imela 55 kg, zdaj pa jih imam 56 ali pa 55. A ima še katero podobno? Po mojem je razlika v tem, ker imam sedaj več obrokov na dan, ampak mi je čudno, ker nekatere govorite koliko ste se že zredile.

Meni pa ttole današnje deževno vreme prav ustrezauser posted image

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
18.5.2008 17:43:20   
lyra*
Heila user posted image

Kako smo?
Midva sva se danes celi ljubi dan sprehajala,po mestu pol sva šla še na tekmo,po tekmi pa še na pozno kosilo in sem čiiist zaspanauser posted image user posted image
Pa še to vreme me dodatno upava..bi že spala ampak moram,še neko nalogo napisatuser posted image

srečanje  je bilo za 31.5 za uro še pa se nismo zmenili! Se še katera javi,da pride?user posted image

Hvala šema bom rekla polynesiji,da pogleda,ker mi res ni jasno zakaj ga ni dobila.Mogoče sem pa jaz kaj narobe stisnila,ker se mi je že mudilo.

Sem pa danes v mestu dobila idejo,da bom celo stanovanje preuredila in me mitja še samo molče opazuje in se tolaži,da bom takšna še samo do novembrauser posted image Drugače sploh nisem imela takšnih idej!user posted image user posted image

Zdaj pa res grem!user posted image

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
18.5.2008 18:24:08   
nagajiva
Ojla user posted image

Danes je pa res en turoben dan.........Sma bla pri mojih na kosilu in sem se tako najedla češenj, da bom počla. Sploh nisem mogla nehat jest...............user posted image  Če pa so ble tako dobre.
Šema dobra razlaga glede raztezanja maternice. Saj sem mislila, da je to to, ampak 100% pa le nisem bla.............Je pa res, da komaj čakam da občutim kaj nepoznanega-svojega user posted image . Saj sploh ne vem, kakšen naj bi bil ta občutek. In me prav skrbi, da ga bom čutila, pa ne bom vedla da je to moja pikica.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
18.5.2008 19:16:03   
šema
Občutek ni čisto tak, kot da bi se ti po črevah kaj premikalo ampak mogoče bi se ga dalo opisat kot božanje odznotraj+ premikanje po črevah- tudi sama sedaj v drugo še nisem čutila, čeprav sem imela kakšen dan občutek, da je to že to.
Sej bo kmaluuser posted image

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
18.5.2008 19:29:12   
vebo
pozdravljeni!

Sporočam, da sem si nabavla angel sound, srček takoj našla, vendar se drugače sliši od mojega. Je bolj hiter kar je logično in bolj ne vem kako bi rekla - žvižga. Tako da se res splača, vendar je pa drag, mislim da bi alhko bil okoli vssaj 40 eur.

Lep preostanek vikenda

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
18.5.2008 20:01:14   
orka
hallo.
Jaz pa tudi že komaj čakam na čutenje svojegauser posted image . Baje da mnogorodke praviloma otroka začutijo prej kot prvorodke vsaj kakih 14 dni, vam pa iz izkušenj pišem, da se ga čuti podobno kot bi imeli v sebi metulja in bi vas ta ob letu s krili božal ali pa mogoče kot bi se vam dvigoval zračni mehurček
In še vprašanje za vse ki greste na tri dni na potrebo, kako se počutite tik pred zdajci ko je vse polno in napihnjeno, jaz se ta dan počutim zelo slabo kot prve dni nosečnosti.user posted image user posted image
Kaj pa spanje pri meni je tudi spanje zelo oteženo.Ali je res da mnogorodke čutijo vsak raztez bolj močno kot prvorodke? Mene namreč bolijo vse medenične kosti, spim samo na bokih in mi je zelo hudo, pol se pa skoz prevračam , user posted image  pa pol tud nič ne spi. Na hrbtu pa ne morem , mi občasno kar sape zmanjka.

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
18.5.2008 20:40:17   
caligula
konina... jaz imam ob 11.45 pregled. Lahko se pa kasneje dobive na kakšno kavo, ker moram mamo počakat do treh. In mi bo prav prišlo mal družbe. Gremo lahko mal po trgovinah, če bomo pri volji.
Drugače sem se pa odločila, da pri starših do konc nosečnosti več ne bom dalj kot en dan kampirala, ker mi samo kuhajo pa nič ne smem delat. Res pa je, da mi je G rekla, da moram več počivat in mati to čist vzela kot, da sem rizična nosečnica. user posted image Pa soncu se moram izogibat ker mi zaradi tega kri teče iz nosa. Drgač sem pa reees vesela, da je baby ok. user posted image

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
18.5.2008 20:46:33   
nixie
živjo!no, jaz sem pa vpetek prvič začutila tamauga. zgodaj, ampak vem, da je to to, ker se spomnim od prvič. super občutek.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
18.5.2008 23:19:08   
mali_marsovcek
Oj user posted image !

Kakšne probleme mate to z koledarčkom. Prvo si dober nastavte PDP pa bo vse uredu.
Je pa stvar ista kot pri stoletjih. Smo leta 1990 govorili da smo v 20. stoletju. A je res al ni?

Kar se pa tiče norvoze in živčnost. Bolj ko boste "pozabljale" da ste noseče bolj bo. Vsakoršnji stresi in nervoze občuti tudi vaš user posted image . Zato normalno nadaljujte svoje življenje.

LP

p.s.: malkrat kaj napišemo vas pa skoz beremo

(odgovor članu nixie)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.