|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
16.5.2008 9:54:04   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi          Spol
=======================================================

1.  29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     28 let        LJ     MF 16.06.(NS) user posted image ,user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ        UZ 03.06 (NS)

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE       pregled (NS)

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB       pregled (NS) user posted image

5.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj     MF 09.06.(NS)user posted image

6.  05.11.   Mijavčekuser posted image user posted image     (1user posted image ,0user posted image )     32 let        LJ        pregled (NS) 

7.  05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let       kraj      pregled (NS)

8.  06.11.    Saskha               (1user posted image ,0user posted image     28 let        LJ        pregled

9.  06.11.   Polynesia           (2user posted image ,0user posted image     28 let        LJ        UZ 30.05.(NS)

10. 07.11.  gugu user posted image user posted image           (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.   pregled

11. 08.11.   mihi78                (4user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj       pregled (NS)user posted image

12. 10.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image    28 let   Jesenice  UZ 18.06. (NS)

13. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB       pregled (NS)user posted image  

14. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj      pregled    

15. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ        pregled (NS) 

16. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale   pregled (NS)

17. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj      UZ 23.05

18. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ        UZ 04.06. (NS)    

19. 13.11.   pat13                 (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ         UZ 10.06.(NS)

20. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )     42 let       PO        pregled

21. 13.11.   carly                   (?user posted image ,?user posted image )      26 let  Jesenice    UZ 20.05. (NS) 

22. 13.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ         UZ 18.06.(NS)

23. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Štajer.     UZ 26.05.(NS)

24. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled

25. 15.11     vebo                   (4user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška    pregled (NS)

26. 15.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale    pregled 

27. 16.11.   caligula               (1user posted image ,0user posted image )    26 let       LJ          NS 17.05. 

28. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )      26 let    Gorenj.   UZ 10.06. user posted image

29. 18.11.   spelka12 user posted image user posted image    (1user posted image ,0user posted image )   26 let      KR        pregled (NS) user posted image ,user posted image

30. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

31. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let     kraj         pregled

32. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let      LJ           pregled (NS)

33. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )    33 let     kraj          pregled (NS)

34. 21.11     Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ           UZ 28.05. (NS)

35. 21.11.   natasa78user posted image user posted image      (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj         pregled user posted image ,user posted image

36. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj         pregled (NS)

37. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM           NS 17.05.

38. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image   30 let      KP            pregled (NS) user posted image  

39. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

40. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj          NS 20.05.

41. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       pregled

42. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled

43. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image )     32 let       MB          pregled

44. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          NS 22.05  user posted image

45. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           NS 20.05.   

46. 27.11.    Oaza                   (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj         NS 20.05. 

47. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )      ?? let      kraj         pregled

48. 30.11.   RENY19              (1user posted image ,0user posted image )      ?? let    Brežice      pregled

??          Ssheila
                (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled (NS)

??          Anonimna            (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR               (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                    (2user posted image ,1user posted image )          ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina              (?user posted image ,?user posted image )           ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          nixie                     (?user posted image ,?user posted image )         ?? let          kraj         pregled

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
16.5.2008 9:55:19   
ANIME
Dobro jutro!

hvala bogu, da je danes petek. Tale teden mi je bil pa res naporen - v službi, pa še vsako popoldne nekaj.

lyra ... odločila sva se za Hoco-ta v modro-zeleni barvi. Ima vse kar je pri nama bil pogoj in z zimskimi košarami skupaj je 500 €. Upam, da bova zadovolja. Čez cca 4 mesece sporočim user posted image

Sem pa včeraj ugotovila, da sem šla gor s kilami in to 5 kg (zdaj sem v 17. tednu). Pa se bojim, da je to malo preveč za te tedne, saj sem težo šele začela dobivat ... mislim, da bo počasi treba sladkarije črtat z jedilnika ...
Je pa res, da sem štartala z zelo nizko težo (54 kg pri 178 cm). Ma ne vem ... samo ne bi rada, da bom pol par let te odvečne kile dol spravljala.

šema user posted image user posted image user posted image  zdaj pa le uživaj v user posted image

Ostalim pa tudi želim lep vikend!

(odgovor članu Lakšmi)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
16.5.2008 10:14:45   
carly
Ojla jutr, se samo na hitrco javljam, imam gužvo v službi.
Ena je še nekaj spraševala glede DHT?Meni je gin.na nuhalni rekel da moram it v roku dveh dni, ker potem rezultati  niso več veljavni ( v primerjavi z rezultati iz ns). sicer sem pa tudi jaz včeraj končno dobila izvid in se mi je rezultat popravil iz 1:1310 na 1:7400 ( no namesto 00 sta še dve številki pa nimam rezultata pri sebi).Tako da sem se tudi jaz končno oddahnila.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
16.5.2008 10:23:45   
luna8
Vidim, da se je pri vseh z DHT dvignilo razmerje, le pri meni user posted image se je znižal? Zakaj?

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
16.5.2008 10:26:50   
konina
user posted image čestitam vsem za dobre rezultate DHT-ja ali ostalih pregledov. user posted image

Mene grabi panika, jutri me čaka NS. Večina je že imela, kajne?! No, sedaj smo še me proti koncu novem. na vrsti. Držite pesti, da bo vse o.k. Gremo pa vsi trije pogledat naše pikice. Joj, kolk me je strah!

Pri nas se nabirajo oblakiuser posted image . PA ravno za vikend napovedujejo dež. Jaz bi še kar sonček. Sem sebična, ne?! Kmetje pa že jamrajo, da je suša. No, naj bo par kapljic. Potem pa spet sonček!

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
16.5.2008 10:36:43   
bobika1
Hej punce. Kako ste kaj. V glavnem včerej sem imela NS in je blo full fajn. Moj je biu ful presenečen, ker do sedaj oz ko sem bila prvič pri svoji ginek. ni mogel biti zraven... V glavnem za trisomijo 21 sem mela vrednost 1:14414, za trisomijo 13+18 pa 1:17880. Taka de rekla da je vse vredi.Juhu :).Drugače pa je bebica velika 56mm. Za spol nismo spraševali, naj bo presenečenje.
Morem si mal prebrat kaj ste si pisala, kok sem pa na hitro preletela vidim da ste že aktivne z vozički.Jz bom s tem še kake 3 mesece počakala :)
No grem prebrat...
lepo se imejte.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
16.5.2008 10:58:25   
saba
dobro jutrouser posted image
nekaj malega na hitro, ker je gužva v službi, moram vse narediti ker sem drugi teden na dopustu.

Lakšmi, jaz sem tudi imela rjavi izcedek v 6t in sem letela k G. No pol je blo vse o.k. Nevem jaz na tvojem mestu bi klicala G. in se šla pokazat. Sicer moj G. vedno reče da pridem, ko me kaj skrbi. Držim pesti, da ni nič.

Ostaleuser posted image pa super za preglede.
Jaz pa komaj čakam , da se ta petek konča, da sem potem doma na počitku....čeprav ne vem koliko bom počivala ker doma je vse usrano od gradnje sobe.

Tako, lepo se imejte....jaz vas bom brala komaj ko pridem iz dopusta, ker mi doma internet ne dela.
Lepo se imejte, uživajte, božajte bauhije....

aja Amine ne se sekirat zaradi kil, v roku enega leta, leta in pol ,prideš na svoje kile ali celo manj...preizkušenouser posted image

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
16.5.2008 11:05:35   
ANIME
Ojla!

čestitke vsem za dobro opravljene preglede in držimo pesti še za ostale!!!!

Kar se vozičkov tiče morate razumet, da imam jaz od nekaterih na forumu en mesec prej rok (konec oktobra, nekatere imate konec novembra) + tega, da imam dvojčka, kar nas lahko preseneti kar nekaj tednov prej - kar pomeni, da lahko pričakujem tudi 2 meseca otročke pred vami.
Samo toliko za razlago, da ne bo katera mislila, da je že res čas za vozičke oz. da sem na pol nora, da že kupujem. Za to imate še full časa. Midva sva ga vzela, ker sva se odločila kaj hočeva in ravno je v akciji.

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
16.5.2008 11:15:29   
Andromeda
Živjo, user posted image

Lakšmi - glede izcedka, tako kot so ti druge svetovale, počakaj in če se ne ustavi, pokliči G: lahko pa v vsakem primeru pokličeš G, da boš vsaj mirna. Hmmm, mogoče si sedaj v teh dneh, ko bi dobila M? Ker nekaterim nosečnicam se to dogaja nekje do. 4. meseca.

Luna8 - ne obremenjuj se preveč z rezultati, če ti je G rekla, da je vse v redu, je vse v redu. Ti testi so pa dosti bolj zanesljivi kot pa sama NS in dokler je rezultat tako visok kot je tvoj, ni razloga za skrbi...

Bobika1 user posted image za rezultate z NS.

No, zdaj grem pa malo pospravit in se učit. Že tako sem predolgo spala in me čas lovi...

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
16.5.2008 11:24:14   
carly
Luna8 sem ti ravno hotela napisati kar ti je že Andromeda napisala.Če te pa kljub temu skrbi pa še vedno lahko vprašaš Pušenjaka na med.over.net..Čeprav, kot sem že enkrat napisala, vse kar je nad 2000 je super.100% pa ti rezultati itak niso.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
16.5.2008 11:25:49   
bobika1
hej
ANIME, jz upam da nisi narobe razumela sam men je ful fajn ko vidim kak ste vse ful vesele pa to sam jaz tudi če bi ga kupila ga nimam trenutno kam dat, ne pa mislat da si nisem nobenega še pogledala.Poleg tega me sem smešen tip človeka mojmu vedn pravim kaj če kupim zdej kej pol bom pa vsak dan to gledala in dok se bo otrok rodiu mogoče celo naveličala :)...Zato bom jz še mal počakala s tem. Drugače pa itak fajn da ga boš počasi že imela...

Upam da ni katera narobe razumela, ker nisem mislila z prejšnim sporočilcem nič slabega...

by

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
16.5.2008 12:21:25   
Polynesia
Lakšmi jaz pa bom rekla nasporotno od vseh, ker sem na boilniški zaradi izcedkov že 2meseca in vsak izcedek lahko nakazuje na nekaj da ni v redu, lahko pa da ni nič. V tvojem primeri niti razmišljala nebi, ampak bi TAKOJ se šla pokazat ali h G ali na urgenco. Ker tako sem tudi sama delala. Zakaj bi bila v skrbeh in se žrla, če se lahko prepričaš takoj in če je kaj, da ti znajo pravočasno pomagati.
Tudi jaz mislim, da je vse ok, ampak sem pa tudi prepričana, da moraš do G.
Sama sem dala velike muke skozi v prvi neuspeli nopsečnosti, nato operacija in sedaj izcedki (sedaj je že vse ok), da vem kaj govorim, tako da s tem ni kar tako.

ANIME nič se ne sekiraj zaradi KG, moja sestra je visoka 179cm in je začela nosečnost z 56kg...v 12.tednih se je zredila za 10kg, sedaj je v 21.tednu in se sploh noče več tehtati, ker ve da bo prišla do +25kg. Naj ti še povem, da ji je G takoj rekel, da se je ona morala zrediti, ker je bila podrhranjena in otrok ni imel s kje črpati zalog. Tako da se popolnoma nič ne sekiraj, visoka si, suhica, in takoj bo šlo vse dol. Aja pa še to, kokr kol se je moja sister zredila, se ji splooooh ne vidi, res ne, tko da te kar vidim da si ista user posted image . Ti se ne obremenjuj preveč.

konina jutri bomo držali pesti, pa le glej da boš takoj sporočila lepe rezultate user posted image .

luna8 ne se sekirat preveč, če so ti rekli da so rezultati v redu, potem so sigurno v redu, sej že vejo kaj delajo a veš. Brez panike, kar umiri se in uživaj nosečnost prav user posted image .

Tko, danes sem malo potegnila pri spancu, če je pa taaaaako turobno vreme da je kaj, pa še izkoristiti moram zadnje dneve bolniške user posted image . Tko da sem malo prej zajtrkovala, zdej si grem pa kavico narest.

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
16.5.2008 12:25:41   
luna8
Hvala Polyinesia za spodbudne besede. Se bom res sprostila, kajti kot je že ena napisala veliko jih je imelo že ful dobre rezultate, ampak.....kakšne je resničen rezultat vidiš šele, ko štručka pride ven - v končni fazi pa karkoli je, je.

Tako, da uzivajmo!

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
16.5.2008 12:31:09   
Polynesia
IZVIRNO SPOROČILO: luna8

Hvala Polyinesia za spodbudne besede. Se bom res sprostila, kajti kot je že ena napisala veliko jih je imelo že ful dobre rezultate, ampak.....kakšne je resničen rezultat vidiš šele, ko štručka pride ven - v končni fazi pa karkoli je, je.

Tako, da uzivajmo!

Točno tko, umiri se in uživaj, pejdi za vikend na kakšen izletek ali sprehod, da malo pozabiš na vse in si zbistriš glavo, tko da res brez panike....sej nobena ni sigurna dokler ne rodi, tko je. Ampak moramo biti pozitivne že zaradi nas tukaj, da se spodbujamo. Kakšen pa bi bil tale forum če bi recimo samo govorile o negativnih stvareh, bi se nam zmešalo kaj user posted image .

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
16.5.2008 12:40:26   
Lakšmi
Hvala vsem souser posted image  za mnenje!
Izcedek se mi je zdaj čisto zbistril, tako da mislim da imate tiste prav, ki to povezujete z obdobjem menstruacije. Res naj bi jo dobila v teh dneh.
Hvala tudi Polynesiji, si me kar malo prestrašila. Seveda imaš pa prav - pokazat se it k g. res ne škodi.

Vsem želim lep vikend, ki pa kot vidim žal ne bo ravno sončen (pri nas že pada dežek user posted image ).

Neposredna povezava do sporočila: 1590
16.5.2008 12:41:51   
Polynesia
IZVIRNO SPOROČILO: Lakšmi

Hvala tudi Polynesiji, si me kar malo prestrašila. Seveda imaš pa prav - pokazat se it k g. res ne škodi.

Glej, moj namen te ni strašit, samo pravim, da vsak izcedek, vsaka krvavitev v nosečnosti ni ok, sej to ti bo povedal vsak G. Če se ti je umirilo potem ok, ampak če se ti pa spet pojavi pa le glej da boš šla na pregled.

(odgovor članu Lakšmi)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
16.5.2008 12:42:35   
spelka12
anime mene tudi zanima, kateri voziček sta kupila. A maš slučajno kako slikco? Al pa samo ime povej, pa ga bom pogooglala. Midva jih zaenkrat samo gledava ampak takoj ko mi ukinejo bolniško bova letela v Avstrijo na oglede. Ne morem verjet, kako slaba izbira je pri vozičkih za dvojčke v Slo. Čisto sem razočaranauser posted image .
Vprašanje za vse, ki ste na bolniški - ravno danes sem dobila pošto od komisije kjer piše, da razen v primeru pregleda ne smem ven iz hišeuser posted image . Konec me bo. Kako naj bom fit za porod, če pa nikamor ne smem? Katastrofa. Polynezia sem videla da si ti tudi na bolniški pa ful hodiš okol. A maš dovoljene izhode al kako?

Mi 3je smo vsak dan boljše. Slabosti ni več, tudi jajčniki me ne bolijo tako močno. Upam, da me da pri naslednjem pregledu spet delat. Trebuh pridno raste, zredila sem se pa za slaba 2kg.
Odkar vem, da bo ena punčka mi pogled že uhaja k cunjam, ampak se zaenkrat še zadržujemuser posted image . Če so pa tolk srčkane tiste kiklce pa copatki pa....
Me veseli, da nismo izgubili nobene nove članice. Tega se najbolj bojim, ko odprem našo stran.
Lepo se imejte še naprej pa lep vikend.

Neposredna povezava do sporočila: 1592
16.5.2008 12:45:16   
spelka12
Aja glede kil. Včeraj sem gledala Oprah, gostja je bila ena simpatična črnka, v drugo noseča. V 1 nosečnosti se je baje zredila za 35 kg in jih potem sama brez kakega osebnega trenerja izgubila v 1 letu. pa se sedaj v drugo nič ne sekira ampak se pridno baše naprejuser posted image . Jupi za take zgodbeuser posted image .

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
16.5.2008 12:47:19   
Polynesia
spelka ja tudi jaz sem na bolniški do srede, potem pa delat pa da vidimo kako bo, če ne bo ok bom poskusila za 4 urce. Tudi pri meni piše da moram biti doma, le v primeru pregleda grem lahko ven. Ampak meni se je doma skoraj utrgalo in sem ta teden začela malo hodit naokoli, ker bi se mi doma dejansko zmešalo, Zdej a kontrole hodijo al ne ne vem, sem bla zmeri panična ko me ni bilo doma, sam kaj naj, mogla sem iti kupit si par stvari. Menda da pa ti kasneje napišejo na odločbo, da se lahko giblješ v svojem kraju. Do kdaj so ti pa sedaj poslali odločbo in a je to prva?!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
16.5.2008 12:51:58   
jelka123
tudi jaz sem v bs,pa mi je g napisala za izhode bs ne vezan na dom-pa ji vseeno neprijetno ker delan v domačem kraju in te pozna veliko ljudi in res ni prijetno,mislim pa da bom v bs kar celo nosečnost tako mi priporočajo čeprav nimam in nisem imela težav

vse zaradi prejšnje potološke n
pa saj se človek navadi

Jana rojena 28.11.2008,Lucija 11.09.2003

Neposredna povezava do sporočila: 1595
16.5.2008 12:54:29   
Polynesia
Ma ja se navadiš, samo si ne predstavljam da bi bila doma zaprta celo poletje, v stanovanju in 35stopinj, to se ti pa dejansko zmeša, ne bi rekla da sem v hiši, je čisto drugo, tako pa.
Tko da jaz bom poskusila iti nazaj v službo, samo dvomim da bo lahko zdržala 8ur, tako da razmišljam za 4ure in tako bom šla lahko na dopust. No iz države po vsem tem kar sem preživela sploh ne upam, ampak računam da bova šla prvih 14dni v juliju v Šobec, kjer imajo od moža starši tam že 21let prikolico in je prav lepo.

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 16.5.2008 12:55:44 >

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
16.5.2008 13:16:04   
konina
jaz sem tudi na bs, pa nimam v odločbi nič omejitev. Bom pa verjetno podaljšala, ker sem se tako zmenila v službi, zaradi tiste, ki me nadomešča. Ah, cela kolobocija, pa saj ni važno. Me je pa strah, kaj bodo v drugi odločbi napisali, saj bi tudi jaz rada za kakšen dan ušla na morje. Imamo prikolico na KRku, pa je isto al ležim tam al tukaj. Za moje počutje je pa sigurno boljše, da ležim lepo ob morju, ob sebi imam hladno pijačo, ohlajeno lubenico, senčko,... user posted image  Pa saj si predstavljate, kajne?!

Za DHT test pa menda jaz sploh ne morem it, ker pri dvojčkih tega ne delajo. Tako mi je rekla sestra pri G. user posted image  Pa saj bo NS v redu, pa ne bo treba!!

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

Neposredna povezava do sporočila: 1597
16.5.2008 13:46:54   
vebo
Punce pozdravljene!

Non stop študiram o a nakupa angel sound. Ali se okrog 15 tedna že sliši SRČEK??

HVALA

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
16.5.2008 13:51:31   
Polynesia
vebo midve in pa mihi78 smo "stare znanke" s teme SS in ti toplo priporočam nakup Angel Soundsa, jaz če ga ne bi šla iskat, bi se mi do naslednjega pregled enostavno zmešalo, to je pa tisto kar ostane v nas zaradi prejšnjih negativnih izkušenj.
In ja seveda se že sliši, jaz sem ga dobila ta teden, pa sem v 15-16. tednu, tko da se prav lepo sliši, zdej ga vsakič prej najdem, sem ga pa že dolgo iskala, ampak našla. V lekarni sem pa kupila univerzalni gel za ultrazvoke in sem prezadovoljna.
Odločitev je seveda tvoja, ampak je res dobra zadevica.

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
16.5.2008 13:59:51   
vebo
Pa sej sem že čisto nora včasih, še danes grem ponj. Punce a tudi ve že občutite nekakšne čudne občutke v trebuhu, kot mravljinčenje, občasno kepico v trebuhu? Tiste ki ste prvič noseče verjetno še ne boste ali pa tudi,

Polynesia, hvala za informacije, popoldne šibam ponj.

Hvala za informacije,

Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.