Jančika_
|
Tejči77, pozdravljena . Skuštrana, tisti listki gor na teh odejicah so zakon! Moja dva sta bila čisto nakurjena na to in že takrat sem gledala te zadeve, samo bi jih bilo treba naročit iz tujine, pa jih nisem. No, če jih boš imela ti, in če jih bom imela za koga imet, se kr prijavim. Kar se tiče mojih znakov, jih je polno, ampak žal je tako, da so znaki vezani na obstoj tkiva, iz katerega nastane posteljica, in ne na obstoj ploda . Slabo mi je ves čas po malem, ponoči in zjutraj bolj izrazito, joške imam do Ropotuljičinega domačega kraja, utrujena tak, da me kr položi vsake tolk....ampak kot rečeno, to sploh ne pomeni, da se je plodek razvil. Čičat pa čakat . Ropotuljica, hm! Mene bi po moje kap, sicer pa nas to še vse čaka verjetno . Špeli pa želim vse najboljše ! Tretji rojstni dan ni kar tako! Janeja, srečno pot in uživaj; kot bi mignila, boš nazaj! Bonnie, držim pesti za dober rezultate! Mi smo šli danes popoldan v tahujš dežju kamne metat v Savinjo. Smo bili (čisto nepresenetljivo) edini norci tam za vodo . Če boste kaj tam mimo jeza hodile, se am vzemite, kako smo uspeli spremenit strugo, tolk kamenja smo premetali . Kajči si je na glavo vrgel kako kilo težko skalo, ampak ni niti trznil, tako je bil predan nalogi . Potem smo se šli posladkat k Toniju, čeprav smo bili tako svinjski, da me je bilo sram (kir hudič me je gnal, da sem si oblekla črne hlače??? - mala dva sta si hodila roke brisat v moja bedra ). Lepo se imejte!
|