tejč
|
Živjo, danes sva bili pro pediatrinji z MAšo in pravi, da ne bo diagnostike delala, torej NI astma! Da je šlo hitro na bolje, ker jo je danes poslušala in pravi, d aje veliko bolje, da če se bo tole ponavljalo, potem jo bomo pregledali in ugotavljali, zaenkrat pa je samo bronhitis, tako najbrž kot pri Anžetu in Urošu, kaj jaz vem...Obstaja pa možnost, da je astma. Ampak to ni še nič rečeno. Prehitro delam paniko. Uf, še dobro! Maša se pa spet malo bolj spušča, gre par metrov sama. Prav ne pusti, da jo držim-npr. danes zunaj sem jo dala ven iz vozička in se je tako kregala, če sem jo hotla za roke držat, pa je padala in brisala pločnik, se malo držala vozička, ki sem ga gurala ne vem za koga , Ajša takoo zelooo skrbi zanjo, jo prime in pravi:"Pridi, ti moj medvedek, lepo počasi.Te bom jaz naučila...." Meni pa kar solze od ganjenosti na oči...Smo pa res jokice, a ne, Majchi? Aja, še to: Maša reče Ja, NE, če kaj hoče/noče, zna pokazat, kje je metulj, ptiček, slon, zna povedati, kako muca mijavka, kuža laja, račka gaga, pokaže, kam je šel tati, AJši reče Aja, meni razločno MAMA , tati je APA. Zna listati kartonke in se blazno jezi, če ji kak list ne uspe. Zloži po dve kocki skupaj, razstavlja vse, kar se razstaviti da. Obožuje in se naravnost krohota zraven, če s kuhalnico tolče med steno in kavčem (luknja za kavčem). Meče stvari v luknje, luknjice, se skriva v ozkih kotičkih in se reži, se pomika ob šipi v dnevni in liže šipo , ...AJša potegne vodo v WC, Maša pa gleda kot vesoljec v skret in se čudi, usta našobi v ozek O in gruli:"OOOOOOO!" Lepo pije po slamici in iz kozarca-če ji malo natočim, tudi sama (beri:zlije za vrat, če je preveč), najraje s prsti šari po soku, meša hrano z žlico, malo že sama nosi z žlico v usta, z rokami pa parktično je vse lepo sama (npr. koščki paradižnika, piščanca, kruh, sadje, ... To je vse, kar znamo in meni je dovolj.Bravo, Maša. Želim veliko uspeha teli agenciji 7 zvezd! Zelo lepo ime! Žal imamo premalo denarja, da bi potovali. Ko pa odplačamo kredit, pa lahko. Uživajte. Kaji vse najboljše, sem pozabila.
< Sporočilo je popravil tejč -- 12.5.2008 22:22:55 >