Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 11.5.2008 15:42:29
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Vrtec: ja lumpa6, če pa ti ne bi dobila vrtca potem pa res ne vem kako bi ga ostali. Tako da, čisto za vse, ki ste dobili ! Mirani: mislim da 15 mesto v čakalni ni slabo. Jaz bi na tvojem mestu poklicala in povprašala koliko je vpisanih, da vidiš če imaš kaj realnih šans, da vseeno prideš noter septembra. Mi smo izviseli, pa ne le za Bežigradom, ampak tudi tam kjer smo ga vpisali zaradi selitve. Če bi ga sedaj vpisovala, bi ga po moje v center, ker imava oba tam službo in bi dobila vsaj dodatne točke zaradi bližine službe z dvema potrdiloma delodajalca. No, ja...po bitki je pametno biti general. Uživajte nedeljo, jaz pakiram zimske stvari in rihtam omaro s poletnimi. Poletje poženi: mi smo pripravljeni !
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.5.2008 8:15:36
|
|
|
|
MiRaNi
|
Dobro jutro. Danes se je miss zopet zbudila ob 6-ih. Mislim, da se samo še petelini prej zbudijo . No sej to je skor isto, ker ko se Nika zbudi se dvigne ob ograjico in poje jutrajo budnico. Morala bi izkoristit tole uro , ko N spi za pospravljanje pa raje tu gor visim in dežuram.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.5.2008 8:57:01
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Hvala za kofi, Mirani ! Naša noč katastrofa. Je imel pa revček zdaj 2 dni vročine (38,9C) in sem bila prepričana da zaradi zobkov. No, danes zjutraj pa glede na lise po obrazu močno sumim na 6 otroško bolezen. Flekast je zaenkrat le po obrazu, po hrbtu in trebuščku pa še nima nič. Mirani, ti si to dala skoz pred meseci ? Kakšen praktičen nasvet ? Poleg vročine je bil naš le tečko, drugače pa nobenih posebnih znakov. Čakam da se pojavi več pikic, pa da se greva pokazat k P, če bo treba da postavi dokončno diagnozo. Kdaj sta vidva šla ven ? Naš je po dveh dnevih "hišnega pripora" že čisto bogi, bi ga vsaj na frišen luft peljala, če ne ogroža drugih.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.5.2008 9:34:38
|
|
|
|
MiRaNi
|
Nika je imela vročino samo en dan pa še to samo zvečer in ponoči. To je bilo iz sobote na nedeljo. V ponedeljek so se pojavile pikice oz. lise na vratu. Na obrazu jih ni imela. Čez kako uro so bile tudi po trebuščku zato sem jo takoj peljala k P. Ko jo je P slekla so bile tudi po hrbtu. P je rekla, da greve lahko ven če ni vročine. Tisti dan sve bile še doma, ker je bila preveč tečna in zaspana. Naslednji pa sve šle. Ker itak ko dobi pikice je že zdrav. Upam, da ni nič hujšega in da se kmalu pocajtate.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.5.2008 17:39:41
|
|
|
|
lumpa6
|
Vrtec: ja lumpa6, če pa ti ne bi dobila vrtca potem pa res ne vem kako bi ga ostali. več otrok ni merilo za sprejem otrok v vrtec
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.5.2008 19:12:51
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Jap, mi smo tekom dneva postali pikčasti še po trebuhu, hrbtu in malenkost nogicah. P dala diagnozo kar telefonsko-6 otroška bolezen. Smo pa bili danes zunaj saj vročine nima. Tako da ursikazala, mony: upam da vam naša pretekla petkova kavica, ne bo prinesla naših pik.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.5.2008 19:42:57
|
|
|
|
scubadiver
|
Ojla, vidim da sem zamudila v petek kavico. Prav mi je, kaj se pa premalo javljam mi se pridno potepamo ker so tako lepi dnevi, zvečer se mi pa ponavadi res ne ljubi na računalnik. Imam pa eno vprašanje. Zadnjič je ena pisala o podobnih copatkih kot so uni za 40 eur v baby centru, da jih dela ena privatnica in da so cenejši? A lahko lepo prosim dobim kakšen kontakt al pa spletno stran? Rozmarinka in Nalin držim pestke za zdravje vajinih malčkov
< Sporočilo je popravil scubadiver -- 12.5.2008 19:43:43 >
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.5.2008 19:46:49
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana Bo treba it v šoping po copatke. Zdaj imamo težave z uspavanjem, ker noče ležat ampak se skoz dviguje in sedi in si ploska . Ena iz škofje loke šiva copatke za 19 EUR, gor pa našije poljubni motiv. Podobne tem na sliki, ki jih prodajajo v BC za 39 EUR. Copate baje dostavi tudi v Lj (bežigrad) Če katero zanima ji lahko pošljem št. Copatki iz BC Evo sem našla.. Ljubljana jaz te lepo prosim za številko. A ti si že kej naročevala? So fajn? Zanima namreč eno mojo prijateljico za enoletno hčerko.
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.5.2008 21:32:50
|
|
|
|
piko12
|
Živjo! Jaz se tud javljam, da sem še živa. Zidamo in zidamo in temelji pa prva plata so že, do petka naj bi bila že druga. Pridni so ful, sam upam, da bo še tako vreme. Mi smo imeli prejšnji teden od nedelje do srede vročino do 39C, malo gor, malo dol, sam se ni dal nič motit in niti slučajno ne bi počival. Pikic ni bilo, tako da je P rekla, da bodo kar zobki. Zgornje enke se z mal domišlije vidijo, sam niso pa še zunaj. Sva pa imela redni servis pri 9m in je mali zdrav, velik 73cm pa ima 8,5kg. Lahk bi bil pol kg težji, sam pri najboljši volji vanj ne spravim niti žličke več, kot se mu zdi. Pač ni po mamici. No razen, da skoz šiba okrog in raziskuje. Osvojil je domač travnik, čeprav je najprej 2 dni sam sedel al pa na komolcih delal joga vaje, ker se je bal trave. Pol je je pa malo pojedel in je bil takoj domač. Zdaj se pa s kužatom za žogice kregata. Rožmarinka-upam, da se kmalu pozdravita. Mirani- če si 15 v vrsti, boš pomoje dobila vrtec. Jaz sem dans na MOL dva prijazna dopisa poslala, kje za vraga je za bežigradom 700 otrok (Jelka+Ciciban), pa čakam, da mi bodo odgovorili, da to ni njihov problem. Uživajte vse skupaj, šibam zlagat lončke nazaj na plice, da bo lahko Rok pospravljal jutri.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.5.2008 21:49:43
|
|
|
|
zalbi
|
Tako - pa je tudi nas doletel prvi vrtčevski virus - Sara bo tako nekj dni doma - danes je zakuhala, so me iz vrtca klicali, popoldne sva šli k P pa je rekla, da je en virus, da se razvija, dobila je kapljice za nos - tobrex, za oči pa itak jih ima že od prejšnega tedna. Vročine zvečer ni imela, tako da nevem kaj ji je. Bo pa sigurno zdele vsaj dva dni doma, potem pa bom vidla kako naprej - je bla popoldne bolj tečkasta, ampak nič kej zlo hudo - še čist ok razpoložena. scuba - jaz sem sicer naročila copatke shoo shoo - zdej že ta druge, pa sem ful zadovoljna - http://www.mojskratek.si/ShooShoos.htm , nevem če si tole iskala. rožmarinka - držim pesti da boste kmal zdravi. piko12 - a ti si kdaj pri babici - gledam, hodim okoli, pa te nikol ne vidim:). Drgač pa sem tudi jaz dvakrat pisala na MOL - pa so mi vedno prijazno odgovorili - tako da sem prepričana da dobiš v enem tednu odgovor.
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.5.2008 21:54:30
|
|
|
|
piko12
|
žalbi: sem- običajno čez vikend pridem za avto, odvozičkam domov, pol pa popoldne privozičkam po avto. ko bom spet kaj tam, pridem pozvonit, a prav? Sam upam, da bom zvonec trofla, ker sem opazila, da ste garažo predelali v del stanovanja.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 13.5.2008 8:16:20
|
|
|
|
MiRaNi
|
Dobro jutro Rozmarinka: Ste bolje? Zalbi: je kaj novega na poslovnem področju? Klicala sem v vrtec, da vidim ali nam naše 15. mesto lahko prinese mesto v vrtcu. Zdaj smo že 3. v čakalni vrsti, ker se jih je toliko izpisalo. Jupiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 13.5.2008 8:54:25
|
|
|
|
scubadiver
|
Mirani v kater vrtec si klicala? Jaz sem zdele govorila s Cicibanom in je 16. v čakalni vrsti že noter. Sam kaj k se do nas tale čakalna lista ne bo premaknila. Ampak držim pestke za vas Zalbi hvala ti za informacijo o copatkih. Ne vem a so to isti o katerih je pisala Ljubljana sem pa posredovala tudi tvoj link prijateljici
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 13.5.2008 9:51:51
|
|
|
|
zalbi
|
hej! ja Naša Sara ječist zdrava, malo kašlja, sicer pa ji je vročina padla že včeri zvečer, spala je kot ubita celo noč, zdej pa se veselo igra doma. Tako da bova skočili za eno urco vn, pa upam, da bo vse ok... piko12 - ja mi pa se med vikendom vglavnem potepamo - ponavadi v petek šibnemo na štajersko, pa v soboto zvečer nazaj... drgač pa ja - tm k je bila garaža smo zdej mi, naše stanovanje, pa pišem se vodušek zdej. MiRaNi - ja novo je to, da sem dubla službo, v petek imam zdravniškega, pol pa čakam, da me pokličejo in povejo kdaj začnem. Sem prejšni teden pisala psihološke teste - spet - in sem jih uspešno opravila, majo pa tako proceduro, da moram še prej na zdravniškega, pol pa pogodba pade.... Držim PESTI za vrtec... Tko, zdej pa počasi vn, če bo kira tukaj okoli vozičkala - se pravi v bližnini Horsa - se priporočam za družbo....
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 13.5.2008 10:51:45
|
|
|
|
MiRaNi
|
Scuba: vrtec Mladi rod Zalbi: za službo. Jaz se v svojo vračam 30.6 in si sploh ne predstavljam kako bo to zgledalo. Jaz bi bila še malo doma, vsaj čez poletje. Preden sem zanosila bi morala mal zračunat
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 13.5.2008 17:40:58
|
|
|
|
lumpa6
|
IZVIRNO SPOROČILO: MiRaNi Dobro jutro Rozmarinka: Ste bolje? Zalbi: je kaj novega na poslovnem področju? Klicala sem v vrtec, da vidim ali nam naše 15. mesto lahko prinese mesto v vrtcu. Zdaj smo že 3. v čakalni vrsti, ker se jih je toliko izpisalo. Jupiiiiiiiiiiiiiiiiii seveda boš dobila prostor malo branja KLIK
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 13.5.2008 19:38:33 >
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 13.5.2008 17:41:52
|
|
|
|
lumpa6
|
Scuba: vrtec Mladi rod katera enota, mi smo v vetrnici
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 13.5.2008 21:02:34
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Ola punce ! Hvala za lepe zelje glede nase bolezni ! Je bolje, pikcasti pa smo se vedno. Menda bo trajalo se kaksen dan ali dve, je pa precej manj siten. Smo kar skoz zunaj, tako da nima izgovorov, da bi sitnaril Piko12: super za gradnjo. Zidate v LJ ali okolici ? Mi2 sva tudi studirala ali bi zacela ali ne, pa sva se potem odlocila za stanovanje. Mene je mikalo eno naselje v Komendi (gradijo 37 his na kljuc) pa mojega ne spravim iz Ljubljane: zanj je namreč okolica LJ ze drugi planet Me je pa ful nasmejal tvoj komentar da je imel Rok redni servis . Mi ga tudi imamo čez mesec, pa bom poročala kaj so nam vpisali v servisno knjižico MiRaNI: tudi jaz mislim da boš dobila vrtec ! 3 mesto je pa že skoraj obljubljeni raj Ti drzim pesti ! Pa seveda še vsem ostalim, ki še trepetamo (scuba, piko, ljubljana in še bi se kakšna našla). Zalbi&Sarci: super da sta tako hitro pregnali prvi vrteški virus ! Moj je revček tako sitnaril ko je bil bolan, da ga takšnega v 7 mesecih še nisem videla. Prav neverjeten je bil, HB je mimo !
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 13.5.2008 21:10:50
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Aja, še bistveno informacijo sem pozabila povedat. So me danes klicali iz službe in vprašali glede vrnitve v službo. Sem rekla, da bi želela, da porabim še ves letošnji dopust in šele potem pridem. So rekli, da ni blema, tako da punce-vozičkam do konca septembra ! Sem tako srečna, da bom z malim še na njegov prvi RD.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 13.5.2008 21:14:30
|
|
|
|
piko12
|
Rožmarinka, scuba in ljubljana: z MOLa so mi poslali kilometrski odgovor o vrtcih, poanta pa je, da naj bi do septembra veliko večino spravli noter, možno pa da ne glih na želeno lokacijo. Ostale pa ste itak noter in sm vesela za vas. Rožmarinka: zidamo tam, kjer si me zadnjič videla. V bistvu prizidujamo staro hišo od babi, ki je bila prej skladišče navlake. Ni glih idealno, ker ne bomo čist na svojem, bo pa vse ločeno. Jaz tud ne morem iz Ljubljane, priznam, da sem čist preveč komot pa ko zjutri na poti v službo (v Domžalah) gledam, kak kaos je za v LJ, si ne želim biti del tega. Tu pa imam vse na peš razdalji pa še mir je na našem koncu. Pa še cenovno se je to še najbolj splačalo. Žalbi- moj je bil glih dans z malim na kavi v horsu- itak je tam skor inventar. mi je pa babi povedala, da te večkrat sreča. bom vsak vikend pocinglala, pa ni vrag, da ne boš enkrat doma.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 14.5.2008 9:54:24
|
|
|
|
ursikazala
|
Rozmarinka, upam, da bo mali kmalu bolje Jaz se moram tudi zment za dopust po končani porodniški še... Za kak mesec sigurno podaljšam, ker imam 28 dni dopusta, kake 15-20 jih lahko z lahkoto porabim še. Tako da bom septembra tudi še doma, tamala bo sicer s 1.9. v vrtcu, pa jo bom prej ven jemala. Ostali čas pa bom porabila za pisanje diplome , bom imela vsaj cajt nekaj ur brez motenj MiRaNi, vidiš, da boste dobili plejs super. V kateri enoti bo Nika? Naša bo v Kostanjčku. zalbi, za službo. Scubadiver... ja škoda, da se nam nisi pridružila, prav fajn čvek smo imele. Naslednji teden ponovitev, a? Aja, glede copatk. Jaz sem tudi naročila od mojškratek Shooshoos in so res kvalitetni, stanejo pa 20e. Sem nabavila kasneje od ene, ki kupuje na ebay (sicer so bili 7,5 e), pa niso bili tako ornk, ampak za te pol leta bo že.
< Sporočilo je popravil ursikazala -- 14.5.2008 9:55:16 >
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 14.5.2008 12:43:07
|
|
|
|
MiRaNi
|
Lumpa&Ursikazala: upam, da bomo dobili Kostanjčka, ker sem ga na vlogo napisala na prvo mesto. Včeraj sve šle na drugi krog kastinga za pampers. Nika je bla prov luštna . Ful se je igrala, sploh me ni pogrešala in še una kao mamica ji je bla všeč . Srečala sem Žabiko, ki je tudi pripeljala svojo Hano. Drug teden obvezno kava!
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 14.5.2008 14:14:44
|
|
|
|
zalbi
|
Ja midve sva danes prou uživali v vozičkanju, sva šli do žal, po PTS -ju, je blo super. Ja sara je še jutri doma - tako da če se jutri - četrtek- zmenimo za kavico, se z veseljem pridruživa na čveku, bi vas z veseljem vidla in z vami poklepetala, lahko v Horsu, pa bo še Nalin prišla.... piko12 - ja to pa res redno hodim mimo tvoje babice - vsak dan vsaj dvakrta, k grem v vrtec in nazaj, tko da ti kr pricingljaj. Pa bomo šli na kak krog z vozički... Tko, zdej pa razmišljam in tuhtam kaj bomo danes jedli - pa ni ideje...brrr...
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 14.5.2008 20:22:25
|
|
|
|
Rozmarinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MiRaNi Včeraj sve šle na drugi krog kastinga za pampers. Nika je bla prov luštna . Ful se je igrala, sploh me ni pogrešala in še una kao mamica ji je bla všeč . Srečala sem Žabiko, ki je tudi pripeljala svojo Hano. Drug teden obvezno kava! Bravo Nika manekenka ! Mi2 jutri odhajava za več dni k mojim uživat na Primorsko. Se beremo naslednji teden. Če pa boste kofetkale se lepo imejte ! So dnevi narejeni naravnost za to.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 15.5.2008 12:01:37
|
|
|
|
ursikazala
|
Bravo Nika Rožmarinka, lepo se mejte na morju... mi gremo tudi na Krk, menda je slabo vreme napovedano. Ampak se ne damo Mi imamo pa prvi zobek Nič ni jamrala, tako da sem opazila včeraj, da gleda eden ven
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?