|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice iz bežigrada
7.5.2008 12:37:09   
ursikazala
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

Naj vam samo na hitro sporočim, da nalin sporoča
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

Hoj, mam ravno 5minut časa da javim. Jonasu se je obstrukcija pljučk razširila še na drugo stran. Mu je pa pomagala terapija z ventolinom. Bomo pa videli zjutraj kaj bo rekla pediatrinja.

Pozdravček

en user posted image  za Jonasa... Upam, da bodo zdravila čimbolj pomagala.
Sama imam obstrukcijo in dobro vem, kako je to zoprno. Bali smo se sicer, da je emfizema, ampak hvalabogu ni (ker to bi pomenilo, da bi bila velika možnost, da bi me čez nekaj 10 let priklopili na kak kisikuser posted image ).

Ljubljana, krasne slikice s krsta. Ful ste lušna družinica.

Scubadiver in Lana - čestitke za zobek! Naša je še brez, sva se ravno včeraj smejala, ko je glodala in piškotek, da je ko ena stara mamca brez protezeuser posted image user posted image  Zdaj še tko ustnice noter potegne (očitno je pogruntala, da ji tam še mal piškota ostane) in je res ful smešna.

Punce, kdaj se dobimo na kavi?? se zmenimo recimo za JUTRI?

NIKA 21.9.2007
http://www.moj-album.com/uredi/ayatutaya/9506966/

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
7.5.2008 19:23:40   
Rozmarinka
Nalin: ne morem verjeti, da se zadeva še ni poštimala. Enouser posted image za Jonasa in zate!

Piko12: mah, ta slika-vrtec zdaj res ni roznata. Dajmo pocakati konec maja, da vidimo koliko pogodb bo sklenjenih. Mislim, da se bo potem sprostilo kar precej mest, pa ni hudič da ne dobimo. Sem optimist !

Ursikazala: mene jutri ves dan ne bo doma. Bi pa lahko prišla na kofi v petek. Bom jutri zvečer preverila če ste se kaj zmenile, drugače pa bi petek ob 11h meni zelo odgovarjal. Pa v Svetilniku imajo že palme zunaj. Malo tropskega razpoloženja bo prav prišlo !user posted image

Moni: daj pridi tokrat na kofi, če se bomo zmenile. Že dolgo te nismo videle&brale ! 

Ljubljana: Sem pokukala v tvoj album. Luštni ste bili na krstuuser posted image Tako cool ste delovali ! Se vidi da je bil vaš tretji krst in obvladate vajouser posted image  

(odgovor članu ursikazala)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
7.5.2008 19:55:18   
MiRaNi
Jaz jutri in v petek ne morem in predlagam drug tedenuser posted image . Seveda se lahko dobite tudi brez naju in srečanje ponovite še drug tedenuser posted image .

Rozmarinka: danes je Mladi rod že pošiljal odločbe. si kaj dobila. Jaz neuser posted image  

(odgovor članu Rozmarinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
8.5.2008 8:47:24   
ursikazala
Čao, lahko se dobimo v petek seveda. Ob 11, svetilnik.
Pa naslednji teden tudi!user posted image  

Jaz sem dobila eno priporočeno pošto, mogoče je za vrtec. Grem danes ponjo.

NIKA 21.9.2007

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
8.5.2008 12:33:49   
MiRaNi
Mi še nismo dobili pošte ampak sem po telefonu izvedela da nismo sprejetiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1605
8.5.2008 16:51:55   
ursikazala
IZVIRNO SPOROČILO: MiRaNi

Mi še nismo dobili pošte ampak sem po telefonu izvedela da nismo sprejetiuser posted image

ah, škoda... sicer pa se še lahko vmes kaj spremeni, samo klicat moraš malo sproti...
Mi smo ga pa dobili, tako da bo v Kostanjčkuuser posted image  Uf mi je odleglo, ker nimamo nobenega babi servisa, z varstvom pa pojma nimam, kako je. Pa še ziher ni 100% za vsak dan... no ja, ful sem hepi. ČASTIM PIJAČO V PETEKuser posted image user posted image

NIKA 21.9.2007

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
8.5.2008 20:33:20   
mony5
No jst mogoče tudi pridem jutri na pijačko v Svetilnik user posted image

Ursikazala čestitke za vrtec user posted image user posted image user posted image ! Upam, da ga boste ostale tudi dobile!

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

Neposredna povezava do sporočila: 1607
8.5.2008 20:57:05   
Rozmarinka
Lušten tale današnji majski dan, a ne punce ? Naj zdaj to traja tam do konca septembra, prosim !!!
Ursikazala, na to novico se pa jutri pije. Congratulationsuser posted image user posted image user posted image

Moni: super, da prideš !

Torej jutri (petek) ob 11h v Svetilniku. Uletiva tudi mi2. Zdaj user posted image  že počiva, mami si gre pa nekaj pripraviti da se pocrklja pred TV. Moj user posted image  je na službeni poti tako da danes večerno samevam.

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
8.5.2008 21:02:25   
MiRaNi
Ursikazala: user posted image za vrtec

Rozmarinka: upam, da se kmalu vidimo, ker ti moram še knjigo vrnituser posted image . Pa tudi zato, ker grem kmalu nazaj v službo ti pa se seliš.

Neposredna povezava do sporočila: 1609
8.5.2008 21:06:48   
Rozmarinka
MiRaNi: ni blema za knjigo. Se nič ne mudi, se učim iz prakseuser posted image
Računam nate naslednji teden, a ne zaradi knjige, ampak tko, da se spet malo vidimo.

Si bom zdajle pripravila LM vaniljev sladoled, pa vroče višnje (une od Naturete) čez. Njami ! A bi še katera ? Glih malo sem pripravljena deliti...

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
8.5.2008 21:09:42   
mony5
jjjjjjssssssssssssssssssssssssssssssssssttttttttttttttttttttttttttt, mnjami. Vrži mi jih čez okno, hahaha

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

Neposredna povezava do sporočila: 1611
8.5.2008 21:25:17   
Rozmarinka
 A boš tri al štiri kepce ? Ne šparam s sladoledom, bolj z višnjami.
Ampak to je pa res božanska kombinacija: paše po okusu skupaj, pa po temperaturi tudi (vroče hladno). Če pa naribaš še čokolado čez je pika na i. Ampak se mi to danes ne da...grem še na eno rundo... 

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
8.5.2008 21:26:16   
Rozmarinka
MiRaNi: a boš tudi ti malo ? Bomo celo banjico zmazaleuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1613
8.5.2008 22:02:15   
ursikazala
Rožmarinka, moj je tudi na službeni poti, do jutri... in jaz se tudi sladkam - ampak z baklavo... kar preveč sladko za moje pojme, ampak mi je prej ful zapasala. Rajši bi to, kar imaš tiuser posted image  No ja, imam sicer sveže jagode, pa se mi jih ni dalo oprat in narezat, hehe.
Tamala je prejle ful spala od sedmih do zdajle... tako da sva zdajle pojedli, pa gor u kopalnico in čimprej u mižule. Da bova jutri ko rožiceuser posted image

Sva bili pa že danes malo v Svetilniku... malo na sprehod in mami na eno majčkeno pivouser posted image  krneki mi je zapasal...

NIKA 21.9.2007

Neposredna povezava do sporočila: 1614
   [Brisano sporočilo]
8.5.2008 23:31:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1615
9.5.2008 0:16:47   
ljubljana
Punce, sem klicala v vrtec in je rekla, da možu niso upošteval, tega, da je študent (letos pavzira, stamu dva pogoja manjkala pa ga niso hotli sprejet). Ko bomo mi dali Jakoba v vrtec bo imel user posted image  status in bo študent ampak njih to ne zanima. No potem je pa rekla, da je ogromno samohranilk študentk. In da imajo izredni sedtanek na mestni občini in da bojo šli v preverjanje samohranilk. Po vpisu v vrtce bi moglo biti v Lj vsaj še ene 400 % otrok več kot jih je realno. Rekla je tudi, da se do sedaj še ni zgodilo, da bi  bilo 200 otrok v čakalni vrsti. In da naj po 15 pokličem in da bo potem tako ali tako na koncu dovolj prostora za vse.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
9.5.2008 0:18:04   
ljubljana
Midva imava jutri plavanje potem greva pa z lubijem na kavov mesto, tako da se vam na žalost ne bom pridružila.

Neposredna povezava do sporočila: 1617
9.5.2008 9:48:37   
Rozmarinka
Nalin: ja, imaš osebo za stike z javnostmi med nami (ljubljana)user posted image
Še dobro da nas obvešča, da vama držimo pesti. Čestitam za super zdravo novico !!!user posted image

Ursikazala: Jaz sem bila v Svetilniku 2 dni nazaj, z Mladino v roki (prebrano nič). Drugače pa se dostikrat ustavim v barčku Vila A na Livarski ulici. A katera pozna ? Moj mali zdajle spi. Mislim, da bova lahko točna, saj več kot urico čez dan težko potegne.

Neposredna povezava do sporočila: 1618
9.5.2008 10:19:41   
ursikazala
Naša tudi še spi... a rečemo rajši 11.30...

NIKA 21.9.2007

Neposredna povezava do sporočila: 1619
10.5.2008 12:21:37   
lumpa6
živjo

samo kot informacijo vam sporočam da če obiščete spletno stran h&m www.hm.com izbereš državo in tam rešite anketo vam podarijo bon v vrednosti 5€ res da ni ne vem kaj je pa to recimo ena cunca za veše nagajivčke

pa če kakšni rata naj še meni pove kako izbereš državo da prideš do bona

Neposredna povezava do sporočila: 1620
10.5.2008 17:54:54   
Rozmarinka
Lumpa6: hvala za info. Sem bila včeraj jaz v H&M in so tudi meni na računu zapisali, da če poveš svoje mnenje v eni anketi, ki jo najdeš na www.hm.com/si, ti podarijo bon v vrednosti 5eur. Sem šla to za foro izpolnit, da vidim za kaj gre, in v bistvu odgovarjaš na vprašanja o tem kako si zadovoljen z njihovimi storitvami. Mi je prišla ta anketa celo prav, da sem omenila kontantne vrste pred njihovimi blagajnami. Vedno ko sem jaz tam, nas namreč stoji vsaj 8 v vrsti, blagajničarka pa čisto na easy (to je bilo npr včeraj) tapka tiste kode noter. Glede bona pa:  nimam printerja doma, da bi bon sprintala tako da meni ni koristilo, upam da bo ostalim ! Moj pa ima toliko dela v službi, da ga niti ne bom prosila za print, ker vem kaj bo odgovoruser posted image  

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
10.5.2008 22:50:07   
ursikazala
Ena na drugem forumu je rekla, da je šla s svojim in svojo mamo v HM, naprintala bonov kuker češ... in je šel vsak na blagajno po 5x... tako da je za 70Euro bonov vnovčilauser posted image  
To me ful čudi, da je to HM naredil na tak način, da si ga lahko sprintaš... koliko je takih, ki so to izkoristili takole.

NIKA 21.9.2007

Neposredna povezava do sporočila: 1622
11.5.2008 8:57:28   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: ursikazala

Ena na drugem forumu je rekla, da je šla s svojim in svojo mamo v HM, naprintala bonov kuker češ... in je šel vsak na blagajno po 5x... tako da je za 70Euro bonov vnovčilauser posted image  
To me ful čudi, da je to HM naredil na tak način, da si ga lahko sprintaš... koliko je takih, ki so to izkoristili takole.

ja zakaj pa nebi če lahkouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1623
11.5.2008 12:25:14   
MiRaNi
user posted image za punco, ki je dobro izkoristila H&Muser posted image .

Drugače pri nas ni nič novega. Odkar se se začeli sončni dnevi smo bolj malo doma. Drug teden bi lahko šle na kavo. Predlagam sredo ali četrek. V ponedeljek grem na vrtec po zapisnik in vprašat kakšne so možnosti, da vseeno pridemo not, ker smo 15. v čakalni vrstiuser posted image . Ena je na rr predlagala, da se 3.6 dobimo pred MOL-om. Jaz in Nika definitivno greve.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
11.5.2008 13:55:02   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: MiRaNi

user posted image za punco, ki je dobro izkoristila H&Muser posted image .

Drugače pri nas ni nič novega. Odkar se se začeli sončni dnevi smo bolj malo doma. Drug teden bi lahko šle na kavo. Predlagam sredo ali četrek. V ponedeljek grem na vrtec po zapisnik in vprašat kakšne so možnosti, da vseeno pridemo not, ker smo 15. v čakalni vrstiuser posted image . Ena je na rr predlagala, da se 3.6 dobimo pred MOL-om. Jaz in Nika definitivno greve.

sm žalostna zate in kar težko povem da sm jaz dobila vrtec

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?