cebrca
|
No pa še enkrat danes. Prej nisem uspela, je bilo preveč drugega dela. UZ je bil zelo uspešen, mali je ravno prav velik (1200g, cca 45 cm), srček je OK, posteljica je u redu, žile ki preskrbujejo posteljico so tudi OK, tako da sem se zelo oddahnila. Razen ene stvari ali mogoče katera ve kaj je to TRANSANIČNOST? (upam da sem prav prebrala). Sayuri in Sandra danes je v čakalnici zraven mene sedela , ki pričakuje in sem se takoj spomnila na vaju. Sva padli v debato in mi je povedala, da pozna eno, ki je rodila dvojčke čez rok. je imela 4kg, pa 3,8kg. Mislim kapo dol, pred vami ki nosite dva! Matejka, da te malo potolažim, sem ravno danes vprašala zaradi gibov, pa mi je rekel, da še ni tisti čas, ko naj bi ga konstantno čutila, oziroma so gibi občasno manj izraziti in se skoraj ne čutijo! likanje hm!? mislim, da imam kar srečo, ker moj dragi ne mara srajc. Zame je to podvig enkrat na mesec, pa še takrat sem fertig v eni uri. Košuta, najlepša hvala za odgovor, sem ti pa poslala še ZS in upam da te nisem preveč okupirala s tem. K nočnim moram se pa tudi jaz pridružujem. Se mi je sanjalo da sem spet in obupno iskala , da me bo peljal. Pa prideva do avta pred hišo in ugotoviva, da nama je nekdo ukradel eno gumo. Moj si je zapičil v glavo da mora to takoj popravit, mene bo pa sosed peljal v P. Seveda sem čisto znorela. Potem me je peljal s kombijem in na pol poti opazil točno tak avto kot je moj in si spet zapičil v glavo da bo odmontiral gume in zrihtal moj avto, mene pa s taksijem poslal v P. Jaz seveda dobila histerični napad. Potem pa sem se HB zbudila, ampak hec, zbudila sem se tako jezna, da bi ga najraje kar takrat v postelji preboksala . Zjutraj sem mu povedala za sanje potem pa sva se oba ful nasmejala. Pa še eno dobro izjavo sem spet doživela od najinega soseda, ki me je ful v dobro voljo spravla. Citat: Vaš je pa zdaj bogi, ko že kar nekaj časa ne moreta več ! Komaj sem se zadrževala da se nisem začela na glas krohotat. Mislim, kaj vse imajo ljudje čas razmišljat! Pa lahko noč in prijetne sanje, da boste zjutraj spočite in lahke kot pereščki!