sandra123
|
Naty, jutri bova pa spet videli najine sončke , jaz že komaj čakam , imam pa pregled že ob 7.30 tako, da upam, da me ne boste preveč pogrešale, ker se bom javila bolj pozno...pa ati gre tudi zraven - kot ponavadi...sem hvaležna, da imam takšnega možeka, ki želi vedno zraven na pregled in z vsem biti na tekočem , je bil tudi pri Tini vedno zraven, s tem, da ga prejšnja G ni pustila zraven v ordinacijo, ko sem imela preglede...samo na MF je lahko bil zraven, ker je rekla, da nima kaj početi zraven na pregledu ...zdajšnja G pa ga vedno pokliče notri in skupaj občudujemo najina sončka...še ko dela meritve MV je možek zraven...sploh si ne znam predstavljati, kako bi bilo, če bi bila sama na pregledu... Aja, pa Matejči ima tudi jutri pregled... Trenutno gledam kup perila, ki ga moram zlikati...bom verjetno tudi jaz rabila kakšno brco, da grem likat...Pa včeraj so mi sporočili, da že v čet. oz. petek dobimo vrata za stanovanje, tako, da bo spet en delovni vikend...pa še 80-letnico imamo v nedeljo...pa Tinina sošolka praznuje rojstni dan...17-tega...ne vem, kako bo s tem srečanjem v Celju...
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 13.5.2008 8:28:46 >