|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
13.5.2008 10:30:45   
astrea
Ojoj groza, kaj se je zgodilo Tamari. user posted image  Sploh ne smem razmišljat o temuser posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem bila na pregledu, voda in kri sta ok. Mali se je obrnil na glavico in me brca pod desnimi rebri. Upam, da bo tako tudi ostal, čeprav ima še veliko prostora za akrobacije. V soboto je bil namreč v čisto drugem položaju. Kile so zdaj vsega skupaj +9 in mi jih grozi +18 po mnenju G.user posted image . Ah bomo že potem spravjali dol.
MV je še primerno dolg (koliko ne vem, sem pozabla prašat). Zunanji del ustja imam pa malo odprt, tako da morm pit magnezij v izogib krčem. Naslednji pregled pa 10.6. Zdaj me je naročil na 4 tedne.

Jaz bi tudi rabila popoldansko brco v rit za likanje. Tako, da Sayuri se priporočamuser posted image user posted image user posted image

Jaz bom tudi začela zelo počasi prati cunje, prej mormo še za logistiko poskrbet in preselit računalnik v dnevno ter sestavit previjalno komodo.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
13.5.2008 10:33:28   
sandra123
Naty, jaz sem pa tako hvaležna svoji G, ki redno spremlja moja sončka z UZ-jem,in če že kdaj ni imela tega namena, ga je pa vseeno morala narediti, ker je bil možek zravenuser posted image ...je verjetno opazila, da se potem kar topi od srečeuser posted image ...
Dvomim, da bom lahko šla na pregled ne da bi malo pozdravila zjutraj...mi je nekako prišlo v navado, da vas zjutraj pozdravimuser posted image ...
Sem pa bila pridna zdajle, sem že ful zlikala, imam nek čuden elan za pospravljanje, čeprav ne zdržim dolgo v isti poziuser posted image ...pa itak moram vse do petka urediti, ker bo spet polna hiša ljudi in bodo vrata montirali...bom verjetno pobegnila od hiše, ker ropota enostavno ne prenesem, pa še user posted image user posted image očitno to moti, ker imata ob ropotanju pravo fešto v trebuhu...
Sayuri, a tebi tudi vedno dela G UZ?

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
13.5.2008 10:41:12   
anita goitan
sayuri & astera ma babnce alo likat!!! kaj se to pravi sam za  comp.visetuser posted image , je treba vse uredit, da bo dom lep, mož zadovoln in zadovoljen, otroci pa čisti in siti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
13.5.2008 11:08:31   
dojenč
še pozdravček od mene.tudi jaz sem v šoku,prestrašena kaj se bo z nami dogajalo(upam da takih besed ne slišimo na naši strani, tak da drage moje;čeprav se ne poznamo vse osebno imam občutek da smo navezane eno na drugo, da smo si čisto blizu,res res čuvajmo na sebe in naše bebike.vcasih si mislimo da se kaj takega nam ne more zgoditi, ampak ugotavljamo da se zal to dogaja.pravkar je bila ena nosečka v trgovini, ki je v 35 t, pa je rekla da se še njena babika ni obrnila.
dajmo slabe misli na stran, čeprav le težko.
zdaj pa mi povejte malo kak vas ginekologi naročajo na preglede, mene še sicer vedno na 4 tedne.user posted image je to dobro ali slabo ali naj kaj rečem ali kaj naj.meni bi bilo sicer boljše ce bi šla na pregled na 14 dni.čeprav imam doma S.A. pa lahko vedno poslušam srceka, nisem mirna, imam tolko črnih misli.
ERIN-vidiš da se je vse uredilo, in so naše molitve resnično uresničile.zdaj pa POCIVAJ,POČIVAJ,POČIVAJ.
saj več ni dolgo

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
13.5.2008 11:19:10   
KAHLO
OJla avgustovke...!

Jaz sem sicer septembrka, in bivša majčica......in me je dogodek v prejšnjih dneh tako pretresel, da sem mogla prit pogledat kako je z mojiima znankama Nežo in Erin............Erin...klko mi je uspelo iz vašega foruma razbrat si zdaj vredu..........pazi se...in počivaj.........neža......upam da si ti tudi vredu in uživaš v nosečnosti..........Avgusta pa bom močno stiskala pesti da bosta objeli zdrava in živahna navihančka.........

sicer pa vsem avgustovkam želim vse naj naj, držte se punce in pazite na svoje bebeje!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
13.5.2008 11:35:02   
sayuri
sandra, ja vedno mi  G naredi  UZ user posted image user posted image user posted image . Sicer v materinsko vse ne napiše ć- le v karton. Enkrat mi je rekel, da je nesmiselno NE spremljat kontrolo razvoja in rasti otročka - sploh proti koncu nosečnosti. user posted image
dojenč jaz imam preglede na 5 - 6 tednov, pa imam dvojčka. Se tolažim s tem, da to pomeni, da je vse ok. AMpak v ponedeljek bom pa res G prosila, če ga lahko pogosteje obiščem.
Kahlo, lepo da si nas prišla pogledat. Na Erin in Nežo pa pazimo user posted image user posted image user posted image . Pozdravček tudi septemberkam user posted image
Vilika sem se prav nasmejala zdaj temule s čevlji user posted image . JAz sem imela vse spakirano v potovalki, katero sem nesla s seboj v porodnišnico. Domov sem šla v istih nosečniških hlačah, v katerih sem prišla, le majčka je bila druga. Čevlji so bili tudi isti user posted image . Ne vem, kaj drugače mislijo s temi čevlji user posted image  Imaš v sobi itak svojo omarico, v kateri je vse spravljeno. user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
13.5.2008 11:37:33   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: naty13

. Očitno naju ne bo pogrešal na RR-u zjutraj nihče, ker sva tako ali tako samo midve prisotne tako zgodaj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako, da ne? user posted image  Seveda vaju bomo pogrešale. Sploh, ekr si bomo mogle kavico same skuhat user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja, draga sayuri boš pa ti enkrat user posted image  skuhala, da ne boš samo rit takoj s postle na teraso parkirala. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
13.5.2008 11:47:00   
naty13
Vilika in Sayuri - jaz sem bila tri dni pred porodom v porodnišnici, ker so se mi popadki mal začeli in ustavili, pa odpirala se nisem. Pa me niso dal rodit, ker je bilo še en teden do roka. No, moj mi je bundo in čevlje odnesel domov. Prinesel mi je pa samo bundo in oblačila zame in Nejca ki so bile že lepo v vrečki in lupinici. user posted image

No, jaz sem že zlikala, noge podepilirane, tako da bo po stanovanju pospravljeno, mož bo zadovoljen in zadovoljen, a ne Anita. user posted image user posted image user posted image user posted image

Sandra tudi jaz priletim pogledat zjutraj, če le ne bo Nejc prezgodaj vstal. user posted image  Ampak user posted image  naj pa kar Sayuri skuha, likat se ji tko ne da, naj saj nekaj naredi. user posted image user posted image user posted image

Ej punce danes imam pa jaz energije za dest ljudi. Pa še hlače 7/8 in 3/4 sem probala, pa so mi prav, edino ugotovila sem, da mi ne plešejo več po riti tako kot včasih. Jojjjjjjjjjjjjj rit je zrasla. user posted image  Sam da bo šla na jesen skupej. user posted image user posted image user posted image  Sem pa kar v 7/8 hlačah, ker je tako toplo. user posted image

KAHLO tudi septemberke se držte in hvala ker nas spremljaš. Se te pa spomnim iz M ne pričakujemo....

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
13.5.2008 12:25:08   
Vilika
Haha, sej sm res mal smešno vprašanje postavla, sam kaj če me je pa zanimal...

Sayuri - potem sem si kar prav predstavljala da je tako kot je. Naty - aha, pri tebi je bila malo drugačna situacija, hvala za pojasnilouser posted image .

Naj povem da imam že tretjo noč zapored neke moraste sanje, upam da to ne pomeni kaj slabega... včeraj so mi kao kar rokice od dojenčka ven pokukale... jao, groza... danes sem dojila mlado mačkico... neverjetno kao nastanejo tako GLUPE sanje... in upam da dete ne čuti teh mojih nočnih mor.

Jaz bi danes kar čvekala in čvekala (se je v službi umirilo...), pa ni kaj veliko čvekic danes tule gor user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
13.5.2008 12:39:50   
mishel
No, ena čvekica več je že user posted image . Čeprav me je zjutraj tisto o Tamari zelo potrlo, sem se zdajle prav nasmejala, ko sem brala kaj ste čvekale. Če bi me kdo videl, da sem sama v sobi in kar nekaj komentiram in se smejim, bi me poslal v norišnico user posted image . Res sem vesela da vas imam in da mi krajšate čas, pa da skupaj premagujemo težave. Čeprav res nobene osebno ne poznam, je tako kot bi imela 110 zelooo dobrih prijateljic user posted image .

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
13.5.2008 12:48:31   
ozziebo
Se moram pohvalit, sem bla ful pridna danes - zlikala!!!user posted image , pospravila, spekla pecivo za moja dva sladkosneda... Zdaj pa mal počivat!!

Dojenč, mene moja G. tut naroča na 4. tedne.
Sandra in Naty - le kako bomo brez vajine kaveuser posted image
Tamy, uživaj na sončku in morskem zraku še za nasuser posted image , mene že po 15 minutah hoje vse boli in nekam tišči, tako da bolj počivam in si nabiram kileuser posted image , no ja bomo že v jeseni pokurile zalogeuser posted image .

Še eno vprašanje, moram priznat, da sicer še nisem nič gledala, me pa zanima kje se da kupit velike brisače s kapuco za našeuser posted image ???

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
13.5.2008 12:55:40   
sayuri
Ok naty user posted image  Bom pridna in zjutraj za vse pristavila za user posted image . Drugega res ni nič z mano user posted image user posted image user posted image . Se pridružujem vsem tistim, ki jih že 15 minutna hoja zelo utrudi. RAvno prej sem razmišljala, kako se vse spremeni. A veste, da sem jaz totalna športnica drugače in skoz migam, športam....tale nosečnost me je pa za 360 stopinj okrog obrnila. user posted image user posted image user posted image  Se počutim kot kaka stara mama, ko ne more recimo pobrati iz tal kakšno stvar. user posted image   POleti bom zbirala kandidatke za hujšanje. user posted image  Če nam uspe tkole čvekat skupaj, nam bo uspelo tud shujšat. user posted image  Čeprav se malo zanašam, da bo tko, kot prvič - je šlo vseh 20kg v 3 mesecih dol brez hujšanja.user posted image
ozziebo takšne brisačke dobiš v Baby centru, Pikapolonci, Mullerju, Leclercu, Rutarju...

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
13.5.2008 13:07:46   
mishel
Meni pa do kakega tedna nazaj hoja še ni predstavljala kakih posebnih težav. Zdaj se mi pa zdi, da bi ves čas najraje ležala in imela noge v zrak user posted image . Malo že čutim, da mi  user posted image dol pritiska, pa trebuh občasno otrdi... Drugače se pa na srečo počutim odlično user posted image

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
13.5.2008 13:10:12   
naty13
Sayuri meni je šlo vseh 12kg dol v enem mesecu brez hujšanja - nasprotno še tak apetit sem imela, da sem več od mojga pohrustala, ki pa je velik jedec. user posted image  Ja, s tem se tolažim tudi sedaj. Pa mal ciljam, da zdej poleti ne bomo mele tolk apetita, ko bo vročina in bomo bolj na zelenjavi, sadju in pijačkah. user posted image

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
13.5.2008 13:11:16   
MATEJKA_
jaz se na srečo tudi počutim odlično user posted image , motijo me samo še vedno tiste bolečine v križu in preponiuser posted image ... se pa mi zdi, da počasi ne bom segla do tipkovnice user posted image user posted image

ozziebo - takšne brisačke sem videla v Babycentru, pa tudi v svilanitu... so zelo lušne... 

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
13.5.2008 13:12:26   
dojenč
tudi jaz se pridružujem tistim *starim mamam*ki ne more s tal kar tako pobrati nečesa.se še nisem navadila na tisti pocem, ko pa hocem kaj pobrati s tal, pa grem kar na vse 4user posted image sam pol pa mora biti moj nekje v bližini da mi pomaga vstat.
je pa lepo ko nas naši dragi tak razvajajo..meni se ko se stuširam ne da obrisat, pa recem mojemu naj mi pride pomagat da enostavno ne morem, pa prileti v kopalnico ko kaki mali cucek(user posted image )pa pazi da ne padem iz bane.
saj sem vam že pravila da je tak kot mali otrok,ko pa ga prvič vidiš, pa si misliš:uuuu kaki resen pubec.prav fleten je.
kje p je kaj gajka, a so jo delavci doma čisto okupirali

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
13.5.2008 13:20:03   
MATEJKA_
jaz tud moram rečt, da je moj user posted image  tak zlat, da skoraj ne morem verjet... saj mi vedno pri vsem doma pomaga, ampak zdaj pa je še posebej ustrežljiv in pozoren na vseuser posted image user posted image user posted image . zadnje čase sem tak nerodna, da mi vse stvari kar na tla padajo in saj vest kak dolgo traja, preden se uspeš pripognit in to stvar pobrat, pol pa se še seveda nazaj vzravnat user posted image  no, pa mi moj kar vedno reče, da naj pustim, bo že on pobral, ker mu je kar smešno kak se spravljam zraven user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image  za naše potrpežljive user posted image  (še posebej, ker jim ponoči krajšamo spanec)

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
13.5.2008 13:24:01   
Neža7
KAHLO..... Tako sem vesela, da si se nam oglasila user posted image  Ja, sem vesela in uživam v nosečnosti koliko se da, čeprav mene tudi včasih zgrabi panika. Danes smo že 26t user posted image  Ne moram verjet user posted image  
Ja, sayuri ima prav, vsi lepo pazijo na naše avgustovke user posted image
Mislim nate in tudi tebe želim veliko sreče in veselje med user posted image .....
Se bom kmalu malo oglasila na mail. Ima zadnji izpit in seminarsko naredit ta mesec, da se mi malo user posted image user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
13.5.2008 13:30:23   
KAHLO
Neža7....ti se kr pridno uči....saj bo.....itak da ti bom držala pesti....sam obvesti datum in uro!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
13.5.2008 13:30:27   
Neža7
MATEJKA _  Prav imaš user posted image  naši user posted image  so res prekrasni (no, upam, da imamo VSI prekrasne user posted image  )
Jaz sem moram včasih pohecat, ko prideva domov iz trgovine in seveda jaz ne smem nobeno vrečo nosit gor v stanovanje in mu rečem "že spet mislijo kako si bogi in da te imam tesno za jajca" user posted image user posted image  

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
13.5.2008 13:30:59   
bella02
Punce, rabim brce za likat! Sicer bo to izvedeno zvečer, pa vseeno!

Sočustvujem s Tamarouser posted image user posted image user posted image ! Zdaj naj njo in njeno družino njen user posted image spremlja na vsakem koraku.
Punce, hudo je to, vendar življenje teče dalje. Poznam vsaj še 2 taka primera in sploh nočem razmišljati  o tem, kajti narava ne izbira! Mi je blo včeraj zelo hudo, nisem pa hotela tega povedat user posted image , ker bi mi prepovedal hodit na forum. Ga razumem, noče, da mislim na slabe stvari. Že ko mi je gin omenila, da imam morda pregrado ijn sem na netu našla podatek, da pride v cca 80% do splava (tam nekje, ne me držat za besedo), sem obsedela v solzah za računalnikom in ko pride user posted image , je malo manjkalo, da mi ga ni kar izklopil. Zato pa obstaja ta prekrasen forum in prekrasne souser posted image user posted image user posted image , s katerimi gremo skupaj avgustu naproti!

Pa lepo se imejte še naprej in izkoristimo sonček, vikend naj bi bil malce slabši. Cao

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
13.5.2008 13:33:13   
Neža7
KAHLO...... HEY!!!!!! Predstava seminarske je torek 20.05.2008 med predavanje in izpit je 27.05.2008 ob 16uri. Mi že na bruhanje gre user posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
13.5.2008 13:39:21   
Zoja Miša
Dan punce tudi od mene!

Tako kot Anita in Vilika tudi jaz ne bom brala majčic, ker me te stvari potem preveč znervirajo.
Pozitivne misli na plano in iti naprej, kaj druga na žalost ne gre! Življenje je res kruto včasih. user posted image

Vsem avgustovkam in seveda tudi vsem drugim želim, da se to ne bi dogajalo!

Erin, sem vesela, da si nam postregla s tako lepimi novicami!user posted image

Jaz sem pravkar izvedela, da moram v četrtek na neko fancy otvoritev. Hmm...sedaj pa imam problem, kaj obleči! Direkt si bom morala nekaj kupiti! Joj, joj!!!

Drugače pa glede srečanja v Celju vidim, da odpovedujete, kot po tekočem traku! Tudi jaz nisem ziher, če mi bo uspelo prit, sploh če bo popoldne, mislim, da sploh ne bo šlo.
Sicer pa res, kje sta Gajka ali Tejkaz, ki sta to nekako urejali?!

Sploh pa Tejkaz nekaj te moram vprašati glede vozička, pa ti bom kar ZS poslala.

Drugače pa moram tudi jaz mojega pohvaliti, je priden!!! user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
13.5.2008 13:42:13   
Zoja Miša
Bella02, moram te pohvaliti, ker si to lepo napisala!!!

Res se moramo user posted image  podpirati. Narava je res kruta!
Vsem želim le vse najlepše!!!user posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
13.5.2008 13:43:56   
košuta
Joj, drage moje! Moj je pa pod takim stresom v službi (pol ga pa še jaz doma priganjam z mansardo), da se mi včasih zdi, da ga najina bebica ne zanima dosti. user posted image  Edino zjutraj, ko vstajava (vedno skupaj), malo poboža moj buši in je danes spet rekel, da sem vsak dan bolj okrogla. Ja, itak, da sem, če sem pa dopolnila 6 mesecev...user posted image  Menda bi rad, da se mi ne bi ni poznalo do konca in me nagovarja, da bi nosila pol prevelike cunje. Jaz pa nočem. user posted image  Se včasih kar malo spičiva glede tega. Kje pa naj nosim najino bebico - v nahrbtniku?!? user posted image
Je dobil zadnjič ponudbo od šefa, da lahko gre (+ jaz) s firmo na Evrovizijo v Beograd. Jaz pa ne upam it, ker bom že v 30.tednu... Pa avtobus v obe smeri, dve noči in en dan... Ne upam...user posted image  Še dobro, da bosta drug teden vodovodar in električar prišla, da ne bo kar naprej študiral, da bi lahko šla. Saj je rekel, da me razume - samo, kaj pa če bi šlo kaj narobe, jaz pa v Srbiji? Sva se zmenila, da greva drugo nedeljo malo morje pogledat, ki je malo bliže, pa še avto lahko kadarkoli ustavi, če je treba.
Joooooj, samo jamram... user posted image
K majčicam pa raje sploh ne grem brat, ker me bo totalno zbilo in bom potem samo premišljevala, kaj vse se lahko zgodi tudi nam! user posted image user posted image  

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?