|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
14.5.2008 9:37:48   
Vilika
Joooj, sam čvekam - spet ni nekaj veliko dela na vidiku...

tejkaz - HAHAHAAHAH, moj buši da bi imel 220mm - HAHAHA, prej 220 cm deljeno z 2.
Nisem nič zamerila, zakaj pa, prav da vprašaš če se ti kaj zdi čudno... Vsi zmo zmotljivi in bi jaz lahko čisto mimogrede kakšen lapsus res naredila.
A potem  misliš da je možno - 220mm obseg? Jaz sem mislila da že skoraj s takim buškom na svet pridejo bebice.

mishel  - občasno čutim bolj, občasno manj, boli pa zaenkrat ne čisto nič. Takrat ko fino skaklja, moram prec na WC letet, pol gre pa čisto malo ven user posted image  Me heca to detece že sedaj. Baje bo pa bolelo tam kjer bo glavica pritiskala med rebra in žolčnik... tako so rekli.
A bon si brez problema porabila? Hmm, bom šla tud jaz jutri verjetno to izkoristit.

Hej punce kaj se mi je danes zgodilo - obujem sandale (športne, široki tip) in sem komaj nogo not zatlačila  user posted image , preozke so mi, pa mi je noga notri prej plavala... Kaj takega pa ne morem verjet, se mi sploh ni zdelo da tako hudo zatekam....

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
14.5.2008 10:06:55   
bambi14
No malo za popestritev dneva- dvojčki se lahko sami sebi zanimiviuser posted image user posted image user posted image .

user posted image

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
14.5.2008 10:09:03   
sayuri
Pozdravček. user posted image  Sem zahinavila jutranjo kavico user posted image , ampak žal ni šlo. Saj je bila pa miškolinček tko pridan in jo skuhala. user posted image

ZA mano je zopet grozna noč. user posted image  Sem šla kar zgodaj spat, ker sem bila tko čudno utrujena včeraj. Do polnoči je bilo ok, potem so se pa začele grozne bolečine v križu. Mož me je sredi noči masiral, meni noben položaj ni ustrezal...grozno. Sem okrog dveh končno zaspala, okrog treh me pa zbudi tista grozna pekoča bolečina v križu, pod desno lopatico in spredaj na trebuhu na desni strani user posted image . Hkrati me je še dušilo, lovila sem zrak. Komaj sem odprla okno in potem visela tam nad oknom, kot da sem skrokana iz žura prišla user posted image user posted image . Spanje ni prišlo več v upoštev in tako sem prehodila celo noč. Sem v pižami po terasi letala user posted image , tko da - če me je kdo videl, si je mislil, da se mi meša user posted image user posted image user posted image . MAla dva v trebuhu sta norela in me tiščala vsak v svojo smer. En v želodec, drugi v mehur. Sem 100%, da sta nekam čudno obrnjena. Kaj pa vem - mogoče celo prečno user posted image  V glavnem - ko je šel mož pred šesto v službo, sem zlezla nazaj v posteljo in zadremala, dokler se ni Filip zbudil. ZAnimovo, da sem zdajle kar ok. Me bo pa spanec ziher kmalu zagrabil user posted image .

Bom prišibala nazaj prebrat in pokomentirat - mi nekdo na vratih zvoni.

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
14.5.2008 10:16:48   
Ryssa
Hojla!

Glede srečanja moram povedat, da nič sigurno, da bova lahko prišla. Je nekako 50:50.
Greva namreč v Avstrijo, v kolikor se bom jaz vredu počutila in ne bom preveč utrujena in bova pravočasno nazaj v Slo, se bova oglasila še v Citycentru user posted image

Prebrala sem vas, komentirat pa nimam časa, grem nadaljevat z diplomsko user posted image

Sam nekaj: bambi moji mačkonarki tudi spita, zjutraj vstaneta sam toliko da jesta, potem pa spita skoraj do večera, zvečer pa spet vstaneta toliko da prosita za večerjo, potem  malo laufata okoli, nato pa gresta spet spat in spita celo noč user posted image
Madonca, jim je fajn user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
14.5.2008 10:17:37   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika

tejkaz - HAHAHAAHAH, moj buši da bi imel 220mm - HAHAHA, prej 220 cm deljeno z 2.
Nisem nič zamerila, zakaj pa, prav da vprašaš če se ti kaj zdi čudno... Vsi zmo zmotljivi in bi jaz lahko čisto mimogrede kakšen lapsus res naredila.
A potem  misliš da je možno - 220mm obseg? Jaz sem mislila da že skoraj s takim buškom na svet pridejo bebice.

Sem raje prej vprašala če si se zmotila, kot pa da se te predstavljam z 220. 
Pri porodu Evi niso izmerili buškota. Glavico je imela 32,5 cm, trebušček je bil pa nekaj podobnega ali pa malo večji (se mi zdi na uč), tako da jaz mislim da je 220 mm zdajle kar normalno. Sicer je pa v materinski ena tabela (stran 11) in za 26.teden je obseg trebuščka po reglcih 220 mm.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
14.5.2008 10:18:23   
Amelia
Ja Sayuri, kakšne vaje imaš pa ti ponoči? user posted image  A misliš da je to zato, ker nosiš dvojčke? Od česa te tako boli v križu ponoči? A si kaj vprašala svojo ginekologinjo? Mene edino včasih čez dan, če preveč pospravljam križ boli. Jaz upam, da se ti bo to kaj uredilo, da ne boš čist neprespana...

Jaz pa spim OK, do sedaj me je edino ene trikrat zagrabil krč v nogi in sem se napol zbudila, ampak potem takoj nazaj zaspala.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
14.5.2008 10:35:52   
tejkaz
Zoja Miša, si ti ok? Malo sem začela razmišljat če mi je slučajno slabo od včerajšnje kavice, pa še ti se nič ne javiš. Upam da si ok.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
14.5.2008 10:47:21   
ozziebo
Sayuri, bogica, mene že en sam matra, da ponoči komaj najdem položaj, kaj šele dva, in to že zdaj, kaj šele bouser posted image user posted image !
Sandra, user posted image  za tvoji pridni pupiki.
Bambi  user posted image  user posted image  user posted image !

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
14.5.2008 11:02:53   
sandra123
Sayuri, zgleda, da sva bili povezani to nočuser posted image , tudi mene je ful nekaj štihalo v križu, potem zaspat nisem mogla, ker sta se user posted image user posted image ves čas jezila, ko sem se nekako naštimala v postelji, pa sredi noči sem se šetala po stanovanjuuser posted image , sem bila zjutraj kot zombi...sem pa G povedala, kako me ščipa spodaj, se je kar malo prestrašila (jo je zaskrbelo, da se slučajno MV ne krajša), mi je kar naredila vag. UZ - MV je HB normalno dolg (40 mm), je pa res, da mi sedaj oba pritiskata z glavicama na MV in mehur - zato tudi te bolečine...Pa še pri Legoferju sem se ti pridružila...user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 14.5.2008 11:04:39 >

Lp, Sandra

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
14.5.2008 11:12:27   
gajka
Stanje glede srečanja v Celju je trenutno tako (tiste, ki so potrdile, da pridejo, so obarvane vijolično):

sobota, 17.5.2008, ob 16h, City center Celje
- tejkaz + user posted image  + user posted image
- bambi14 + user posted image
- Zoja Miša + user posted image
- gajka + user posted image
- Arany   + user posted image
- Ryssa + user posted image (50% možnosti)
- Košuta + user posted image
- PABLO + user posted image  + user posted image
- mishel
- K_a_t_j_a
- Barbarinha
- Nell
- mishel
- maja T.
- sandra123

Dajte se še ostale opogumit in sporočite, kako je z vašo udeležbo!

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
14.5.2008 11:12:29   
karmar

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

karmar - kaj pa, če malo naložiš, da se ti je zdelo, da si popadke dobila in si v porodnišnico divjala?  No, saj vem, da tale kazen res ni smešna in upam, da res ne bo tako huda kot piše v zakonu.

hahaha, sam kaj ko je porodnišnica v drugo smer... Kaj naj mu rečem da sem tudi smer falila in se mi je zato še bolj mudilo?user posted image user posted image

Vilika- razlika v kaznih je v omejitvah- odvisno kje prekoračiš. Če katera želi boršuro z novimi kaznimi, naj mi na zs pošlje svoj mail naslov, pa ji pošljem.
Kar pa se tiče sandalov- ena kolegica mi je rekla da so se ji v nosečnosti noge povečale za 2 številki...si je kupila japonke, ki so ji sedaj kot plavutke...user posted image user posted image

Dojenč meni se je pa tašča ponudila, da kupi voziček ampak se ne strinjam. Ga raje vzamem jaz na obroke. Sem pa v dilemi med Quinny speedi in Jane slalom pro...Verjetno da bo kot pri vama- bo user posted image  kupu...
Glede tvoje kazniuser posted image user posted image user posted image ... haha, sem se ti prav nasmejala... Po dveh letih itak zastari... Mogoče bodo pa počakali...user posted image user posted image user posted image
Krči v nogi (desni) pa tudi mene občasno primejo. Baje pomanjkanje kalcija... Magnezij res pomaga.user posted image

ozzeibo moj možek se vsake toliko časa spomni in da roko na trebuh, ampak ne drži 5 sekund... Ni zanimivo, ker ne brca...To bi blo pa tudi vse. Zato sem se odločla da ga bom prisilila pogledat vsaki teden kaj se dogaja- pošljem mu stran iz ringaraje po emailu...user posted image user posted image

Tejka in ostale- kje pa vam izmerijo obsega trebuščka??? Meni pa samo srce posluša in nič drugega. No, še maternični vrat pogleda če sem dobbro zaprta. Od vas pa vidim po vsakem pregledu toliko informacij...user posted image

Sayuri to je grozno, če ne moreš spat ponoči zaradi bolečin. Kaj pol nosiš bolj odzadaj, al zakaj pride do tega? Za đumbus v trebuhu pa menda res pomaga, če greš klasiko poslušat. Menda se  umiri vsakuser posted image .Probat ni greh. Kdo je bil na vratih???user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
14.5.2008 11:13:33   
karmar
IZVIRNO SPOROČILO: Amelia

Ja Sayuri, kakšne vaje imaš pa ti ponoči? user posted image   

Specialci...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
14.5.2008 11:19:26   
sandra123
Bambi, user posted image user posted image user posted image , odlična sta...saj pravijo, da je z dvema lažje kot z enimuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
14.5.2008 11:33:50   
Ryssa
karmar sem ravno videla v reklami od Babycentra, je Quinny Speedi v akciji za 209 €. Ne vem pa od kdaj do kdaj traja akcija.

Mene pa danes glava boli user posted image
Sem pa imela ponoči tudi probleme, samo če sem spala na hrbtu me ni glava bolela, če sem bila na levem ali desnem boku me je glava tak bolela da nisem mogla spat.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
14.5.2008 11:54:57   
dojenč
izpit je šel kar dobro moram pocakati na rezultat.imam pa se enega v petek, res so nas nafilali s temi izpiti.ja kak pa jemljem ta magnesol, samo ko me krc zgrabi, ali kak.
pravite da je to pomankanje magnezija, naj si kupim še te tablete.
RES SEM DANES POLNA VPRAŠANJ
aja sem vam že povedala da se me je lotil,močam prehlad,kašelj,poln smrček,,zežko dihanje-zdaj pa nevem kako se naj zdravim

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
14.5.2008 11:55:09   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: karmar

Kdo je bil na vratih???user posted image

Soseda. user posted image  Mi je prišla povedat, da z njenimi rožami ne bo nič. Da mora it druge kupit user posted image user posted image user posted image . Uboga ženska - pri 86 letih jo malokdo obišče, potem pa meni tkole kaj pove. user posted image user posted image user posted image

sandra tole pri tebi pa res super zgleda user posted image . Punci sta se obrnili na glavico, MV imaš krasno dolguser posted image , super user posted image user posted image user posted image . Legofer je pa katastrofalen. Mene potem še neki časa zvija v želodcu. GA pa popijem z limonado. Še tri stekleničke imam. Pet sem jih pa že user posted image .

KAkšne vaje imam jaz ponoči? MA res pojma nimam user posted image  user posted image user posted image user posted image  DAnes sem bila res kot mumija user posted image . NAjprej sem skoz okno visela in zrak lovila (mimogrede - spalnično okno je direkt na center mesta) user posted image , potem sem za hišo po terasi bluzila user posted image user posted image . Pri teh bolečinah mi pomaga ali ležanje ali pa hoja. Pri ležanju sem se dušila - torej - sem morala hodit user posted image . ZA bolečine sem pa G povedala in je rekel, da zaenkrat ne vidi nič posebnega user posted image  V ponedeljek bom kar s spiskom prišla k njemu user posted image user posted image user posted image .  Verjetno me križ tko boli, ker imam ogromen trebuh? Oba sta namreč fajn spredaj namontirana.user posted image    Joj, kok jst komaj čakam, da se rešim teh nsoečniških cukrov in da imam končno user posted image user posted image  v naročju. user posted image

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
14.5.2008 11:55:44   
dojenč
nevem kaj se nas zdaj loteva zadnje čase

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
14.5.2008 11:57:36   
Tamy30
dan dan nouser posted image

Ko sem na morju mislim na vas, sicer pa vas tako vsak dan berem:) Ce si enkrat zasvojen na Ringaraji ne mores vec stranuser posted image

Voda je brrr mrzla, je pa pasala za 5 s, ko sem ji namocila v mrzlo morsko vodouser posted image .

Sem na hitrco prebrala vase komentarje. Ste pridneuser posted image

Malo mi je zal ko se ne morem vec toliko sprehajati ob obali, ko so tako lepe potke za sprehajanje, mene pa po 15 minutah ze zmanjka... Pol pa sledi pocivanje v hotelski sobi pa noge v zrakuser posted image

Karmar in Vilika se dobro da sem si zraven vzela vsaj ene japanke, ker so trenutno zdaj edini cevlji ki jih lahko obujem brez bolecin v podplatihuser posted image  Ok, teniski se grejo, kar se pa tice sandalov, pa sem samo gledala kake "plavuti" sem dobilauser posted image  .
Jaz si svoj tebuscek izmerim kar sama doma, s siviljskih trakom. Pri G. sicer nekaj meri obcasno s siviljskim tzrakom, samo hm, ne vem ce se to kam napise.

Dojenc upam da je slo na izpitu, drzim pesti. Se dobro da so zamano ze vsi izpiti, ker si zadnje case mozgancki malo pesajo pri spominuuser posted image

Hm, kaj se je dogajalo majcicam, pa raje sama ne bom sla brat, sem tako ze prevec custvena, pa me solze zalijejo ze ob najmanjsi novici, tako da iz vasih komentarjev, upam da bo vse ok....

Vem da pravijo da moramo spiti najmanj 2,5 l na dan. Spijem kolk gre, pa vseeno ne hodim tako pogosto na wc, in potem se mi zadrzuje voda v telesu. A obstaja kaj poleg petrsilja, da lahko veckrat odvajas??

Danes zvecer se vracam domov in srcno upam da so vodovodarji uspeli narediti to kar je bilo zadano. Vcasih se mi zdi da bolj imajo izkusenj, manj znajo narditi.

lep dan zelimuser posted image

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
14.5.2008 11:58:04   
dojenč
user posted image jaz pa bi vam rada pokazala sliko pa sem pozabila kako pripopat sliko

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
14.5.2008 11:59:34   
sayuri
Aja - tkole ko berem, da vam G svetujejo na levem boku ležat....pri meni ni šans. Zdržim kakšne 10 minut. Me vse tišči. NA desnem je bolje. user posted image  NA hrbtu itak sploh ne morem bit - sem kot majski hrošč potem. user posted image user posted image user posted image

dojenč...mogoče te pa seneni nahod daje. Zdaj, ko vse cveti... Jaz imam tud kar naprej sluz v nosu. Si izpiram s fiziološko raztopino. ZA kašelj pa kakšen timijanov sirupuser posted image
Ryssa kakšen lekadolček mogoče? AL pa rabiš samo počitek?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
14.5.2008 12:00:31   
miškolinček
No, Sayuri, saj sem vedela da boš težko kofe zjutraj skuhala, sploh tako zgodaj zato sem prevzela tvoje dolžnosti,mi ni bilo težko. Se mi pa kar smiliš ker ne moreš spati, poskusi nadoknaditi vsaj čez dan da se malo spočiješ in da čim dlje donosiš tvoje user posted image user posted image . Moja znanka je tudi nosila dvojčke, je imela že od začetka predviden carski rez zaradi drugih zdr. težav, pa ji je uspelo do konca. Rodila je na rok poroda, pa še to naročena na carski rez. Je ni nič prehitelo. O tem kako je bila pa uboga na koncu pa rajši ne bom govorila. pa te nič ne strašim, imela je full preobleme z otekanjem ni mogla skoraj ni obuti, samo tiste japonke na 2 špagci. Hvalabogu je bilo to poleti, ker ne vem kako bi pozimi hodila v japonkah. Upam da si šla mal v horizontalo, da se malo spočiješ da ne boš tako utrujena še za računalnikom sedela.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
14.5.2008 12:04:25   
miškolinček
sayuri,sem tko dolg post pisala da si medtem že nazaj. A si kaj boljše?
Ja ležanje na levem boku je baje najbolj dobro za user posted image  in za nas. Pri meni tudi ne potegne da bi sam na levem boku ležala, se moram mal premaknit. Hrbet pa itak ne pride v poštev, mam občutek da me bo zadušilo če se na hrbet obrnem.

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
14.5.2008 12:40:31   
naty13
Dan.

Ste se načakaleuser posted image  Jaz sem se. Najprej v laboratoriju, pa še na izvide sem čakala, pa še kura jih je založila, ne morem drugač rečt, če se ti to naredi že tretjič zapored.... user posted image  V glavnem izvidi so ok. Hemoglobina imam 120, urin je tudi čist ok, pritisk tudi, kilce pa Erin za statistiko vse skupaj +6, naslednji pregled pa čez 5t, to je 18.6. , UZ-ja mi ni delal, je pa poslušala srčka, ki je imel 155 utripa. user posted image

Seveda sem šla še po fasngo pa je ura takoj 12. Zdej se pa rižotka že kuha, pa paradižnikovo solatko s papriko sem nardila. Mjamiiiiiiiii.user posted image user posted image user posted image user posted image  Po kosilu si pa jaz tudi končno danes user posted image  privoščim. user posted image

Kaj pa srečanje v Kranju 24. majauser posted image  Saj se niste premislile. Prideteuser posted image

pa pa

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
14.5.2008 12:47:02   
naty13
Aja sem pozabila povedat, da sem v Baby centru naročila posteljico za dojenčka in jogi, ker nimajo zaloge me bodo poklicali, ko dobijo. Pa za Nejca sem kupila Tomy-jevo risalno tablo. Mu jo že od bolnice obljublam, mu je bila tako všeč in sem mu obljubila, da jo dobi. user posted image  Srečnež mali, pa bo popoldne mir. user posted image user posted image user posted image  Ga ne bom mela že ob 15h zunej, ker dobesedno žge tale naš sonček. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
14.5.2008 12:52:06   
tejkaz
Jaz sem pa na drugi čvekalnici videla da neko podjetje išče nosečnico za preizkus novega UZ-ja. Sem se javila in mi bodo danes ob 19.00 naredili brezplačni 3D/4D UZ. Jupi, komaj čakam. Poročam kako je bilo.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?