košuta
|
Joj, drage moje! Moj je pa pod takim stresom v službi (pol ga pa še jaz doma priganjam z mansardo), da se mi včasih zdi, da ga najina bebica ne zanima dosti. Edino zjutraj, ko vstajava (vedno skupaj), malo poboža moj buši in je danes spet rekel, da sem vsak dan bolj okrogla. Ja, itak, da sem, če sem pa dopolnila 6 mesecev... Menda bi rad, da se mi ne bi ni poznalo do konca in me nagovarja, da bi nosila pol prevelike cunje. Jaz pa nočem. Se včasih kar malo spičiva glede tega. Kje pa naj nosim najino bebico - v nahrbtniku?!? Je dobil zadnjič ponudbo od šefa, da lahko gre (+ jaz) s firmo na Evrovizijo v Beograd. Jaz pa ne upam it, ker bom že v 30.tednu... Pa avtobus v obe smeri, dve noči in en dan... Ne upam... Še dobro, da bosta drug teden vodovodar in električar prišla, da ne bo kar naprej študiral, da bi lahko šla. Saj je rekel, da me razume - samo, kaj pa če bi šlo kaj narobe, jaz pa v Srbiji? Sva se zmenila, da greva drugo nedeljo malo morje pogledat, ki je malo bliže, pa še avto lahko kadarkoli ustavi, če je treba. Joooooj, samo jamram... K majčicam pa raje sploh ne grem brat, ker me bo totalno zbilo in bom potem samo premišljevala, kaj vse se lahko zgodi tudi nam!