Ayo
|
Dobro jutro!! Najpre Magi in za Tarcija Upam, da bosta kmalu doma, pa saj tudi bosta, ker tak fant kot je Tarci ne more drugega kot pozdravit se v ekspresno hitrem casu! Pa se mamico ima taksno, da bo vse uredila tako kot treba! Nas Gabriel je vceraj zaspal ob 9h in ob 3h se jaz zbudim, ker sem imela joske kot kamen, potem se zbudi se in greva precekirat in je pikec spal na trebuscku. In ker se je to ze enkrat zgodilo in sva to omenila pediatru, je rekel, da naj ga obrneva, ko ga zalotiva na trebuscku. No tako da se je potem zbudil, sva se nahranila, potem je spal do 6h. Moram kar potrkat, da zadnje case res spi veliko bolje, ni vec zbujanja na 1-2 uri. Upam, da tako ostane! Drugace pa cez dan spi 2-3x po urco ali dve. Mi se ne dajemo nic gh, samo moje mleko. lana38 upam, da kmalu mine prehlad. Meni se na sreco koncuje, sem ga staknila v Lj. Sem se spomnila, da se je zgodilo lani novembra isto, ko sem bila v Lj se , sem ga staknila in potem bila doma 2 tedna v postelji. Uf! Je mogel pa tudi Gabriel nekaj stakniti, ker kar naprej kiha, nosek je sicer dokaj ok. Vceraj pa se kar neaenkrat ga je nekaj zvilo in je ostal celo popoldne v postelji. Na sreco je sedaj bolje. Imamo danes pri nas praznik, tako da je tudi doma, bomo sli malo naokoli. Sedaj ga peljem na kavo, ker so tukaj pri nas v vasici odprli nov kafic in je prav luskan in prijeten. Samo on se nic ne ve, ker to sem jaz odkrila, ko vozickam Kako pa kaj laski pri vasih ? Mi jih imamo bolj malo, sploh zadaj smo cisto plesasti Pa se blond smo in se res nic ne vidi. No, sedaj pa sibamo! Lep dan!