|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
10.5.2008 23:02:47   
Lunca1
Nana meni je pediatrinja rekla, da naj na mesto vboda dam obkladek s fiziološko raztopino in to že čim prej po cepljenju.

Vaney no vidiš, lahko se zrihtaš tako hitro, pa še otroka 2x preoblečeš.user posted image

Mi smo od včraj tudi ponosni lastniki novega klobučka. user posted image

Zasanjana, Ajda in Daša čestitke. user posted image user posted image user posted image

Kar se srede tiče sem za, razen če bom morala zaradi kakšnih delavcev ostati doma. user posted image  no upam da mi ne bo treba.

Katee za 4 uri sedenja pri frizerju, bi se pa jaz že pritožila, če ne bi bilo kot se zagre. user posted image  No jaz sem pri frizerjih tudi zelooo predvidljiva, se enega stila ne znebim kakšnih 5 let. user posted image

he he Dašabina odsotnost komentiramo šele po daljši odsotnosti. user posted image

Katee čestitke za 4 zvezdice. user posted image user posted image user posted image

Ursulina jaz sem user posted image  dobila 3,5 meseca po porodu. bi bila pa čisto srečna brez. se kar navadiš, a ne???

Sani o telih bonih http://shrani.si/f/2G/Ux/Qjl0xb8/hmbon.pdf

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
10.5.2008 23:38:07   
ursulina
majra, user posted image user posted image  saj bo, kak dan je boljši kak pa slabši... se spomni kako si bila na poroki in krstu nasmejana, pa bo bolje user posted image  mala pa glavno da napreduje, kot prava princeska si pač mora malo zmišljevati in potrmariti v svojo smer, drugače ne gre.

za sredo velja - kdaj in kje? :)

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
11.5.2008 7:14:56   
klepetka

danes sem pa očitno pri taprvihuser posted image .pri nas še vsi spijo,jaz pa  sem prišla sem
samo toliko ,da vam zaželim dobro jutro in vam ponudim en kapučino .
Mi smo danes spet spali po stare m-končno user posted image .to pomeni samo 2x ponoči vstat.
;

ANŽE I N LENART ,VSE LEPO VAMA ŽELIVA Z LANO OB MALEM ROJSTNEM DNEVUuser posted image user posted image user posted image user posted image

ursulina ,za sredo velja,za lokacijo naj pa punce določijo.
lunca,povej delavcem ,da pa v sredo si zasedena,ker imaš nekaj nujnega ,neodložljivega za opravit i n da naj pridej orajš v četrtekuser posted image user posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
11.5.2008 7:25:16   
mala pikica
Dobro jutro!

Nisem prva, sem pa druga user posted image

Moj dragi še panka, Gašper pa tudi že sitnari, bo kmalu njegova ura za prvo dopoldansko kitico spanja.
Mi gremo danes na piknik na Pohorje, upam, da bo sonček in da ne bo preveč hladno. Se zvečer kaj oglasim.

Lepo nedeljo vsem!

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
11.5.2008 7:46:34   
katee
Toliko ste napisale o teh frizerjih. Mala pikica, jaz še vedno ne morem verjeti, da daješ 14€. Skoraj nemogoče se mi zdi. Jaz sem dala samo za pramena 48€ (se pravi, pramena, pranje, malo striženja). Naredila sem si pa tudi lite ram, in za to plačala 70€. Potem sem pa kupila še dve zadevi za lse (za špice in zaščito pred soncem) in dala raci in piši 140€ user posted image . Verjamem pa, da se cene vsega, ne samo frizerjev razlikujejo po celi Sloveniji in da je Ljubljana med dražjimi.

Danes gremo pa malo v gore-na Zelenico. mi bo prav pasalo.

Punce, lep dan vam želim!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
11.5.2008 8:08:54   
martinca
dobro jutro!

nana, kaj pa vem. ne bi rekl, da se je. me imaš še vedno enko rad kot me je imel. mogoče da zdaj malo drugače to tudi pokaže od kar imava Patrika.user posted image

mala pikica, jaz dam Patriku dudo ko se mi ponoči prebudi in spi potem dalje. če pa b bil lačen pa si se že ornk prebudil in začel dret če bi bil lačen. in sem ga sedaj tako navadila da spi vsaki dan do 6 ure.samo s tem da mu dam zvečer za pojest Milumil za lahko noč. pa verjetno po tistem tako dolgo spi.

lunca, pa ti si super, da si dal ata bon gor. si ga lahko zdaj vse sprintamo.

zdaj pa vam moram pokazat kaj naju je danes zjutraj pričakalo doma na dvorišču in po stopnicah.
daned so Binkošti. in je tu taka navad ada se za Binkošti za tiste ki so na koruzi pripravi kako presenečnje za njih. in za naju s pripravili tole....
user posted image
user posted image v ozadju laghko vidite rožice, na zgornjem balkonu so moje, spodaj pa taščine, zalivat moram pa jaz vseuser posted image
user posted image
user posted image

no to so nama letos zakuhali, drugo leto ne bodo več, ker bova že poročena. bova pa midva drugo leto njim. pazite se user posted image user posted image
po stopnicah pa je bilo polno kopriv. jaz sem misla da bom ob pol šestih dol padla od smeha.  naju je tast zbudil in rekel anj si greva pogldeat kako dvorišče imava. midva sva samo stopnice pogledala. potem pa grem jaz še v računalniško sobo skozi okno pogledat in ko vidim vse to....user posted image user posted image user posted image .

lepo nedeljo vsem, bo verjetno danes spet zatišje tukaj. ker so naši user posted image doma, pa še na kake izlete bo danes fajn it ko je tako lepo vreme.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
11.5.2008 8:43:36   
mala pikica
martinca res so vama pripravili pravo slamnato presenečenje user posted image Pa saj je prav tako user posted image

katee
kaj pa je to lite ram user posted image Res še nisem slišala user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
11.5.2008 9:04:13   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

katee
kaj pa je to lite ram user posted image Res še nisem slišala user posted image

To je postopek, s katerim ti z aminokislinami nahranijo lase. Mi je frizerka že dve leti nazaj rekla, naj si dam to delat, ker sem imela res zelo slabe lase. Čisto tanke lase sem imela, špice so se mi konstantno lomile in cepile, res ubogi las (uničen zaradi pramen). Pa sem mislila, da je to spet ena fora, s katero zavajajo stranke. No, lani avgusta sem si dala prvič in po 14 dneh sem zares občutila razliko. Las je bolj močan, nobenih zlomljenih konic, posledično imam daljše lase. moja mama, ki je bila tudi skeptična, še vedno ne more verjeti, kako so se mi lasje izboljšali. Če bom rekla, da imam za 200% boljše lase, bom rekla premalo. Je pa dolgotrajen postopek, ker ti 3× da gor aminokisline, pa pod neko havbo si, pa še smrdi zapovrhu. Ampak se splača, čeprav je drago.

Neposredna povezava do sporočila: 1033
11.5.2008 10:09:15   
katee
martinca: res so domiselni tile vaši sovaščani. vidiš, v mestu tega sploh ni v navadi. To je res čar, če živiš na vasi, kjer vsi vse poznajo in se lahko takole hecate. Super!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
11.5.2008 10:18:49   
TRIŠ
martinca jaz bi se pa kar v vašo vas preselilauser posted image .Tam imate pa res izvirne ljudi ki vas presenetijouser posted image
katte tole pa je prestiž frizerstvouser posted image .Res pa je da so dodatki pri frizerju dragi ,ampak je pa tudi kvaliteta.Jaz šampon,lak in vosek kupujem tudi pri frizerki in mi ni žal dati malo več ker je res dobrouser posted image

Naš ati pa je šel danes malo v službo in je tako vse čudnouser posted image .No saj je šel samo za 4 ure in bo kmalu nazajuser posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
11.5.2008 10:22:08   
TRIŠ
katarina lepe slikice

Julija pa je tudi že prava princeskauser posted image .Sedaj bi moji otroci tudi tako hišico.Mogoče pa atija nahecamouser posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
11.5.2008 10:24:22   
ursalara
Lenart vse najboljše!   user posted image
Anže vse najboljše!user posted image
No jaz imam frizerja kar lepo zastonj ker je od mojga sestra frizerka samo pobarvam se vedno sama mi tako najbolje odgovarja! user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
11.5.2008 10:27:51   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Otroci pa ko nočejo jesti spijo zato do jutra,ker ponoči tudi niso lačni in nočejo jesti.

Ja, zakaj pa se zbudi ob polnoči, ko ob pol devetih zvečer poje 150 ml flaške user posted image In potem ob treh spet? Jaz pa ravno takrat pričakujem, da bo spal do jutra. Kaj, a potem ga naj pustim lačnega, če hočem, da bo spal do jutra user posted image Saj ne, da me ne bo zdaj katera slučajno napadla!!!

Čuj,nimam pojma kako je s to njihovo lakoto in ne lakoto.Jaz mu bom v glavnem dala jesti kadarkoli,pa naj bo ob 1h ali ob 7h zjutraj.Meni tudi poje pred spanjem,potem pa je spet lačen ob 1h ali 2h ponoči.Ker pa čez dan ni nič jedel,pa je zato ponoči imel med obrokoma 2,5 ure pavzeuser posted image Upam,da mi še zdaj s tem ne bo začel.

intruder,nič te nihče po podatkih ne vpraša v H&M-u,tako da jih kar pridno vnovči.Malo v Europarku,malo pa v mestu!user posted image Lahko pa mi dostaviš bon,če ti je,seveda!Bom vesela,user posted image ,ja res rada nakupujem,ne vem več kam z vsem... nekam bo že šlo.Si mislim,kako bo tista mamica vesela,ki bo dobila Klemnove stvari...

V baby centru pa nimajo samo banane ampak tudi jabolko,kaj je katera kupila jabolko??Vse imamo banane.user posted image

Lunca,sem dala gor fiziološko r.na mesto vboda,saj zdaj pa že počasi izginja ta rdečina.Hvala.Meni je moja rekla,naj mu dam gor čajno kamilično vrečko,seveda namočeno.

Jaz sem Klemna tak zrihtala zdaj,ko je z atijem šel ven,da je kot lutkica.Nove čeveljčke in isto kapico sem mu dala go,no,klobuček,pa sv.modre hlačke in jopico tudi sv.modro.Tak je bil lep,da ga bom potem slikala,ko prideta domov.
In ga bom nalepila sem gor.Upam,da ne pozabim.

Vsem ki praznujejo mini rojstne dneve želim vse najboljše,da ne bom koga pozabila in koga dvakrat omenila!!

katee,to pa si res plačala pri frizerju,upam,da bom tudi jaz tako dobro služila ko bom imela svoj salonuser posted image user posted image .Po možnosti v Ljubljani...saj ne,kar tukaj v Mariboru,ne grem nikamor od svojega domeka.

martinca,lepo so vaju presenetili,to pa ste pospravljali potem.Pri nas teh navad ni,zato se ne bomo poročiliuser posted image .
Ja na deželi imajo prav lepe običaje,ko sem jaz živela na vasi (malo pogrešam mir in tišino pa sosede,ličkanje,pa trgatve in njihove običaje)in tam imajo tudi tak običaj,kot pri martinci in Urošu.

Grem,se moram učit.

:))

Neposredna povezava do sporočila: 1038
11.5.2008 13:13:02   
TRIŠ
V baby centru pa nimajo samo banane ampak tudi jabolko,kaj je katera kupila jabolko??Vse imamo banane.user posted image

Ja jaz ga nimam sem ga pa gledala ampak ni bil Žan preveč navdušen.Se mi zdi da morajo bit za jabolko stari vsaj 6 mesecev da ga držijo v roki in potem odprejo,ker je notri ogledalceuser posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
11.5.2008 16:13:59   
Lunca1
Lenart in Anže vse naj naj.

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
11.5.2008 17:47:02   
klepetka

Lana je glih par dni nazaj  dobila pomarančo,samo je še prenerodna .Je pa zanimiva po svoje ,ampak čez banano je pa itak niuser posted image

Jaz sem Klemna tak zrihtala zdaj,ko je z atijem šel ven,da je kot lutkica.Nove čeveljčke in isto kapico sem mu dala go,no,klobuček,pa sv.modre hlačke in jopico tudi sv.modro.Tak je bil lep,da ga bom potem slikala,ko prideta domov.
Daj ne rihtaj ga preveč ,da ne bo preveč oblegan.user posted image

Lana kliče ,pravi da je lačna.

lp

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
11.5.2008 18:14:46   
mml
V baby centru pa nimajo samo banane ampak tudi jabolko,kaj je katera kupila jabolko??Vse imamo banane.

Matic ima jabolko, ga je dobil za darilo ob rojstvu od prijateljev in ga obesim na voziče in prav veselo maha po njem, ampak to šele zadnjih nekaj dni, prej ga je pa ignoriral user posted image

katee  jaz sem prej hodila k frizerju v BTC in sem že pred 2 letoma dala za striženej in pramene čez 100 €, no zdaj hodim pa kar tukaj "na vasi" (k isti firizerki hodi tudi Jankovičeva žlahta) in plačam slabih 50€, pa še hitreje sme gotova, kvaliteta je pa priemrljiva, no tukaj nimajo masaže lasišča...

martinca pri vas so pa res polni idej user posted image

Anže in  Lenart vse najboljše ob 4 mesečnici
user posted image user posted image

Greva z Maticem še malo ven, trenutno telovadi na previjalni mizi za mojim hrbtom, prej se je pa zabaval v svoji igralnici. Danes je že boljši, nima več krčev po Rotarixu, tako da se je tudi naspal in ni tečen, kot je bil včeraj

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
11.5.2008 20:23:52   
ursalara
Evo za nami je spet en piknik smo se imeli prav super!Zdaj se grem pa počasi zrihtat in spat sem res utrujena!
user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
11.5.2008 20:37:49   
ursulina
pozdravljene!

lenart se zahvaljuje za čestitke in prav hecen je bil, ko sva ga tehtala in merila, čisto priden in še smejčkal se je zraven :) ko bi vedel, da je pomembno...

v glavnem, mala pikica, mere za seznam.. sem videla, da za tretji mesec nimaš podatka, tako da sporočam:
tretji mesec: 6560g, 61,5 cm
četrti mesec, torej danes, domače mere, ampak mislim da kar realne: 7800g, 65 cm - zato mečem v škatlo ful oblekic, ki smo nam premajhne... user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
11.5.2008 21:15:42   
Lunca1
Iiii, pri mojih starših imamo pa novo kužko. user posted image

user posted image

pa že je osvojila Pinin tobogan

user posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
11.5.2008 21:16:03   
ursulina
še ena najnovejša sličica z najnovejšim kompletkom  user posted image

user posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
11.5.2008 21:22:34   
vaney
čer.

danes je pa res zatišje tukaj gor...

slavljenčki, vse naj naj za mini rojstne dneveuser posted image

nana, najlepša hvala za recepteuser posted image

triš in majra, kaj pravita na kakšno kavico ta teden, mogoče sredo ali četrtek dopoldan, ko bo še lepo vreme?

A mogoče katera ve, če so naslednji znaki simptomi vnetja mehurja: bolečina v čisto sp. delu trebuha, pogosto skakanje na wc, čeprav ne spravim kaj dosti ven. Naj povem še to, da se mi to zdaj dogaja ene 3 dni, odkar sem ponoči šla bosa na wc. Če je to vnetje mehurja, se ga da kako doma pozdravit ali moram k zdravniku?

Frizer: jaz ga imam čez cesto, pri kolegici s frizersko šolo, barvanje (3 razl. barve po celi glavi in dolžini), striženje in sušenje okrog 20-30€. Ko bom imela pa malo več financ, bom šla pa na to zadevo, ki jo je imela katee, da malo spravim lase v red.

A ve ste že vse dobile na obisk teto s Krvavcauser posted image ? Jaz je še nisem. Saj ne, da se pritožujemuser posted image

Zdaj sem pa zmatrana ko user posted image , včeraj sem šla ob 1h zjutraj najprej jaz na wc, ob 2h je Grega prišel iz fešte, okrog 3h se je Anže zbudil za jest, ob 4.30 je šel Grega v službo, ob 7h se je pa že Anže zbudiluser posted image Potem veste, koliko sem spala vse skupajuser posted image in grem počasi spat, da nadoknadim, če bo uspelo.

Lepo spite mamice in bebiceuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
11.5.2008 21:27:15   
katee
lunca: kako je luškana mala kepica!!! Katera pasma je in kako ji je ime?

vaney: ja, lahko da je to vnetje. Jaz bi šla na tvojem mestu k zdravniku!

ursulina: Lenart je pravi mačo!

Mi smo bili na Zelenici. Je bilo luštno, samo malo hladno je bilo, ker ni bilo skoraj nič sončka.
Mali že spi, jaz grem pa tudi počasi.

Lep večer vsem!

< Sporočilo je popravil katee -- 11.5.2008 21:29:40 >

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
11.5.2008 21:36:04   
nana35
Lunca,res je lepa kužika,prava lepotička.

vaney,če bi jaz imela vnetje mehurja vsakič,ko grem bosa na wc potem bi itak imela vedno...

Bom poskusila spravit slike gor od mojega manekena!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
11.5.2008 21:55:13   
nana35
user posted image To je moj maneken,ves v modrem...

user posted image

In tukaj se z mano pogovarja,ko ga slikam...

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.