|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
9.5.2008 19:24:42   
Anonimen


Ojoj, držim pesti za mavo, da čim bolje zdrži te neprijetne in psiho-mučne ne le trenutke ampak dni!!! Osebno je sicer ne poznam, vem pa približno kaj prestaja, ker se je meni v prvi user posted image zgodilo zelo podobno. Zato še z večjim zanimanjem hodim čekirat, kaj se ji dogaja. Mene sicer niso vlekli do 16.dneva, ampak sem 11.dan imela CR, ker sem že prej imela označeno opombo, da gre za velik plod in veliko plodovnice...... (v MB porodnišnici). HB, ker drugače bi se mi menda zmešalo od vseh tistih dni preživetih v P in vsega tistega negibnega ležanja (zaradi priklopa na CTG) v porodni sobi, ko so okrog mene 2 dni punce kričale, jokale, stokale,....rojevale, meni pa se po 3x dobljenem gelu/8ur ali več in nato še kapalni ni zgodilo popolnoma nič, odprta nisem bila popolnoma nič, popadkov nič,....Po zelo vedri in zdravi nosečnosti s polno dobre volje, me je pa to na koncu pa res skoraj povsem sesulo in čisto verjamem, da mavo že rahlo obupuje. Takrat bi najraje  kar popokala stvari in šla domov - bi bil pač to prvi otrok, ki se ne bi rodil user posted image . Ko sem kasneje vprašala zdravnika, zakaj misli, da ni bilo popolnoma nebene reakcije na gel in kapalno, mi je rekel, da to pa moram svoje telo vprašat user posted image . Me je kar groza, ker se ta zgodba lahko kmalu ponovi (PDP julij/avgust).....

Mavo, zberi še nekaj moči, sedaj se pa že vidi ciljna ravnina!!! In čestitke, da si tako močna in še premoreš dobro voljo in optimizem user posted image !!!

(odgovor članu Ropotuljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2951
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
9.5.2008 20:42:21   
simi73
O, šit... tole z Mavo se pa res že preveč vleče. Pa ne vem res, zakaj tu v Celju nič ne ukrenejouser posted image . Sama sem imela tud ful čez rok (pa se v datumu res niso mogli zmotit, ker je naša mala ratala v postopku icsi), tak da mi je 12. dan zjutraj Brusova rekla, da dlje kot do 14. dne se ne bo čakal. In vsa vesela potem pričakam 14. dan po roku, ko mi zjutraj na viziti ena mlada dohtarca reče, da bomo še čakal... takrat sem pa čist znorela in rekla, da mi al sprožijo, al pa grem ven, ker v bolnici ne mislim več čakat. Mi je blo itak žal, da sem se sploh pustila v Celju not obdržat, ker sem prvotno mislila it v SG rodit. No, ko sem se zbunila, pa je pol šla ta dohtarca dol do Salobirjeve, k je bla tud dežurna in sta se potem zmenile, da mi sprožijo, pa tud nisem bla nič odprta, pa nič skrajšan mv... dobila sem potem gel, zvečer je voda odtekla, popadki bli na 3 minute, pa sem bla še premal odprta, tak da ni blo nič akcije, drugo jutro spet gel, potem pa sem ponoči le rodila. Mi pa v 4 dneh v bolnici do gela ni nihče nardil uz-ja, so gledal sam ctg-je, ki so bli pa vsi lepi in bp. Sem tud rekla, da če bo s tamalo kaj narobe, jim nardim tako štalo, da me bojo še dolg po zobeh vlačil. Še to vam povem, da me nihče ni vprašal za carski rez, babica je pa pol v porodni, ko je blo že vsega konc, rekla, da nisem podpisala za CR user posted image  Kr nekaj...
Punce, še to vam povem, kaj mi je Kuštrinova rekla na viziti... da so delali neko psihološko raziskavo nosečnic, ki so vse prenosile, in so ugotovili, da so bile vse tak rade noseče, da niso hotele it rodit... ja verjetno, si je katera želela bit čim dlje nosečauser posted image .
Zdaj pa res upam, da bo Mavo končno odrešena muk še danes ponoči, ker tole pa res ni za nikamor.

Nekaj bi vprašala tiste, ki ste ali pa še gradite v Celju... glede na to, da imam tud papirje bolj proti koncu skup zbrane (da o zgubljenih živcih ob tem ne govorimuser posted image ), bo treba kmalu za GD vložit, pa me zanima, koliko so vam kaj komunalca naračunal, pa za koliko veliko parcelo, oz. a se komunalc računa glede na površino stavbe al na površino parcele (najina je delno opremljena parcela, ni plinovoda, ni kanalizacije, pa še kaj bi se našlo, kar manjka)? Upam, da je vsaj kakšna tu gor, ki je gradila v Celju.

Srečanja v juniju bi se z veseljem udeležila, da vas spoznam, sam smo še mal premičkeni, da bi zvečer okoli hodili. Se vam bom raje kdaj pridružila v kakšnem dopoldanskem ali popoldanskem času, če bom imela priložnost.

_____________________________

Življenje ti včasih podari čudežen trenutek. Uživaj v njem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
9.5.2008 21:58:38   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: simi73
da so delali neko psihološko raziskavo nosečnic, ki so vse prenosile, in so ugotovili, da so bile vse tak rade noseče, da niso hotele it rodit...


user posted image user posted image user posted image  

Ejej, upam da je Mavo vseeno spet optimistična in bo jutri vse šlo kot po maslu .

Simi, koliko pa je staro tvoje detece? Sem tu še prekratek čas in vas še ne poznam dobro. Po mojih izkušnjah je z mičkenimi (prosim, ne se jezit slavistkeuser posted image ) veliko lažje okoli vandrat kot z večjimi dojenčkiuser posted image .

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
9.5.2008 22:38:45   
Naty*Taja
Auuu Snorči , no!?!?!?! Pa kaj hudiča se grejo - ful moreš pazit, kaj rečeš, kar se tiče tehle vzrokov za denar in bolniško...grrr.... Sicer pa ti se sam hitro pocajtaj...

Mavo, upam, da čimprej zaključiš tole psiho vojno z neučinkovitimi pospeševalci porodov...!

Ja, nič punce, grem enkrat se naspat, ker .... še potem dolg ne bom...
Vas pa moram pohvalit, da ste turbo... komi kolkr tolk sprot čekiram... Sem že dvakrat misla, da so tri strani na novo čestitke Mavo...pa še kr nič,  Ah ja no, tile celjski porodnčarji le niso tak fajn, kot sem misla... Še dobro, da sem jaz obakrat pred rokom rodila...


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
9.5.2008 23:02:18   
HuAnita
snorlax - bože mili, uboga, ampak si pa vsaj še ena, ki je letos pribložno toliko na bolniški kot jazuser posted image

Mavo - upam, da se je že začelo, tole je pa res kriza, no.

JančinaRR oz Ropotuljica - pošlji pozdrave na HR, pa sporoči, da tudi pri nas ni tako švoh vreme.

Skabi, noe - obupujem, resnično. Ker nama je vse papirje delala firma, ker nama vodilno mapo kao izdelajo zastonj (gotovo jo pa mastno plačava pri hiši, pa niti ne vevauser posted image ). Pa kličem danes na vO-KA, češ ne bo šlo, nimamo soglasja za kanalizacijo, sosed ne da, pa reče, ja, kaj naj zdaj, oni so tako NARISALI, kao optimalno za nas, če pa ne gre, pač ni druge variante???? Če bi bila psebno tam, bi ji kak focen pripeljala, majke mi!!!! Optimalno to oni narišejo, boli njih, po katerem zemljiššču gre ali ne gre, pa če človek pusti tam kopati. Tako da ne vem, kaj bova.... Res ne vem. V tem trenutku bi tisti kos zemljice najraje prodala Strojanovim, oni se že ne bodo sekirali zaradi sosedov, mirno se bodo vkopali v okolje, vsem (ne)soglasjem navkljub!

darja33 - mi smos e za Savinjo že dobivali, samo lani kos e je začela kopalna sezona, tam čez dan ni bilo odprto, ker imaš neposreden dostop do bazena, tako da so odprli okoli 19. ure šele za zunanje obiskovalce, ker je sicer folk tam mimo kar zastonj prišel na bazen. Je pa bazen super zrihtan za bebice, tako da kdaj poleti kak kopalni dan za vs ečvekačice - lahko zorganiziramo, samo jst še shujšam.

žanek - lepo te je bilo videti in slišati, res si govorila bolj malo, jaz pa preveč, ampak prihodnjič bo že boljeuser posted image  Otročk sta pa prava carteka, sploh Nika, tak knedlček smejoči!

barika - imaš še ti čas zraven za oooooooooome (meditacijo)? Po moje, da neuser posted image


Ropotuljica - sem danes razmišljala, da bi se dobili kje, pa sem dala malemu prevleko od avtosedeža prat in sem imela samo enega, pa nisem mogla peljati obeh. Tako da smo bili zunaj pred blokom do skoraj 20.ure.

Slovenština - bom raje tiho, tule res vse objavim, sicer pa sem ful ful picajzlastauser posted image  in pop..., ko slišim, kako in kakšne klobasajo v medijih, kot profi spiker mi to še toliko bolj ostane v ušesu.

Capinki se tisti rdeči kdog, ki kaže na sum za boreliozo, zmanjšuje, je živahna, tako da upam, da nismo fasali. Kakšna pa je ta bolezen pravzaprav, kako se kaže?


Srečanje - se bom potrudila, čeprav bom verjetno sesuta, me je biznis premamiluser posted image , modrostnega pa mi bodo zdrli nekaj dni prej, tako da moj govorni mehanizem bo verjetno brezhibno premleval besede....

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
9.5.2008 23:03:00   
HuAnita
A sem vse napisala? user posted image


Ne, novih čvek nisem pozdravila, pa Nati.tje....user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
10.5.2008 6:38:13   
snorlax
Jutro!


Če bi bila jaz na Mavinem  mestu, bi že zahtevala CR, al pa šla kam drugam rodit. Ubogica.user posted image

Drugače pa kar gre s tem gipsom, edino mali teži včasih za kaj, pa mu ne morem pomagat. Tole tipkanje mi dela kar nekaj problemov.

Lep dan.user posted image



_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
10.5.2008 8:24:57   
Naty*Taja
O Huanitka hvala za poklonček. user posted image
A danes, ko imam pa jaz čas, sta pa sam dva posta na novo? user posted image


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
10.5.2008 10:31:48   
Bonnie_RR
Oj! user posted image

Js sem ostala sama, ker sta šla moja fanta na obisk k babici v MB, da se js lahko v miru učim. Potem popoldne (okoli 16-17h) naj bi pa kolegi prišli naokoli in bomo vrgli kaj na žar.

včeraj... Sta šla moja starša na koncert v Lj v halo Tivoli (baje je bilo super!), dragi je šel po službi še na nek "službeni žur" (sicer potem vsakič ugotavlja, da je bilo brezveze, ampak še vedno vsakič sili zraven ), js sem pa svojo sestrco (15 let) dobila na bivanje za eno noč. Po plesnih (za valeto) je prišla kar na bližnje igrišče, kjer sva jo z Nikom počakala, potem smo šli pa skupaj v trgovino, pa domov po stvari, pa v fitnes je šla majski obrok plačat, potem smo se pa le proti našem domu odpravili. No, doma kmalu ugotovim, da nimam peki papirja in da je tud mercatorjev kvas (z rokom trajanja do 18.5.!!!) že plesniv. Ker sva si zamislili, da bova naredili pico, je šla še v bližnjo trgovino po manjkajoče. Kljub zapletom nama je potem le uspelo naredit slastno pico do pol 9h zvečer... Sva se napokali ko 2 pujska! No, sej drugače ne pretiravam v tej smeri, tako da to ni tako pogosto...

Je pa mojo sestro včeraj pičila osa/čebela (js ne ločim teh 2 - sem skoz mislila, da vem, pa je začela sestra, da to ni mogla bit čebela, ker baje takoj umre ali kaj - no zato ne vem, kaj točno je bilo ) in to zvečer na kavču med gledanjem TV-ja. Sem imela cel dan kipnjeni okni v jedilnici in se je potem očitno v deko na kavču "skrila". Najprej je bilo malo "skeri", ker nisva vedeli, kaj jo je pičilo in ni upala nazaj, potem sva jo pa v deki našli in sem jo v kozarec ujela, pa na terasi ven dala. Si pa ne predstavljam, da bi Nika pičila, ko se vedno tako rad po kavču meče in z dekami iz flisa pokriva...

Drugače pa je danes Nik že pokasiral eno fajn buško nad očesom. Upam, da se mu ne bo preveč poznalo - sem mu takoj z margarino namazala. Se mu pa sploh ne da dopovedat, da se po stanovanju ne teka in tako je  danes direkt v klubsko mizico priletel z glavo...

No, zdej pa res grem počasi, da se ne bom potem po glavi tolkla, zakaj nisem tega časa (bolje ) izkoristila...

Lep dan!

_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
10.5.2008 11:10:26   
Meggi
huanitka, pa kako ne uporabiš svoje prepoznavnosti, da ti grenijo život. Imej se.

Drgač pa ceplenje proti klopnemu minigitisu- v celju na zzzs, naša tamala je še na vrsti- smo le skor v đungli doma.

In kam je šla Jančika- kr v hotel na blef al zmenjen- faca je. Jst pravim že full dolg da bi šla,...


(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
10.5.2008 11:43:57   
noe
Čav,
pokasirala sem grozno drisko in bruhanje, včeraj in ponoči moj mož, tamal pa v sredo. Grem poiskusit če bom lahka mal zaspala, ker me grozn boli glava.

Mavo, upam , da je vse ok in da boš čimprej pestovala malo štručkouser posted image

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
10.5.2008 13:03:14   
darja33
Mavo se ne javlja na SMS. SUMLJIVO!!!??
Držmo pesti...

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
10.5.2008 14:00:58   
HuAnita
Ojla, pri nas celo vsa familija spi, ati v dnevni na kavču, ta mala dva v spalnici. S Cpainko se itak že ful mučimo, da zaspi, ampak jezi me, ker v vrtcu prva zadrnjoha, doma pa nikakor, potel pa je vse popolne sitna in neprespana, zato jo silim, da gre spat. Pa tudi kako uro lufta imam, da malo počitism in kaj skuham, razočarana gospodinja pač....

Mavo-  sem šla danes mimo porodnišnice, pa upala, da že rojeva.

Meggi - prepoznavnost?user posted image  Ti jo pa pihneš. Aja, ste jutri popoldne doma? Verjetno ne... Kaj pa ponedeljek? Bi mogoče moja razgrajača res pripeljala na obisk, pa da še me kakšno rečemo.

Noe - kakšen rota virus? Upam, da ne. Pocajtajte se!

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
10.5.2008 14:25:12   
Meggi
Doma bomo itak, dop bo menda akcija še s šudrom- če moj predragi ne bo preveč zmatran od športa user posted image  

Se veselim!

Ti javm če se bo akcija zavlekla! Naspite se, ti pa na balkon na drink!

Eto jst grem pa zdele " služit"- se lahk vsej z bombičem peljem.. veter v laseh pri 20/Huser posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
10.5.2008 14:51:22   
darja33
Klical me je Majin (mavo) mož. Mavo gre na CR. Torej čez pol ure bo vse za njo!!!

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
10.5.2008 15:06:39   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: darja33

Klical me je Majin (mavo) mož. Mavo gre na CR. Torej čez pol ure bo vse za njo!!!


Super!user posted image Končno...user posted image
Držim pesti, da bo vse ok!user posted image


_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
10.5.2008 15:27:52   
ALFI2
Zdrav¸o!

Da se še jaz mal javim - se učim tak ko v najboljših študentskih časihuser posted image .

Skabi - hvala za ponujen prevozuser posted image  - bomo še dorekli pordobnosti, ko bo vse bolj jasno.


MAVO - zdaj pa res upam, da si že mamiuser posted image

Punce, ki gradite - mi še sploh nismo tak daleč, manjka nam predvsem denar in z njim neposredno povezana služba za nedol. čas, čas, ..... - imamo pa voljo, tak da upam, da bomo enkrat v prihodnosti tud mi imeli take "fine" skrbi. Uradniki in njihovo poslovanje so pa itak tema zaseuser posted image .

Lep pozdravček

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
10.5.2008 15:36:53   
adrijana.sara
Zdaj bi bil pa že res čas, da carta svojo bebico. Držim pesti, da to končno skozi. Res kruto, toliko dni čakanja, nestrpnosti, skrbi, razočaranj...potem pa CR kot pri večini v takih primerih. Logika pa taka!!!!!!!!
Pridem potem prečekirat mere tako težko pričakovanega otročeka!

Lep dan vsem, vreme je že super!

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
10.5.2008 18:27:15   
darja33
Ob 15.02 se je rodil Matevž, 3630g, 54cm. Mavo!
 
BRAVO!!!!!!

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
10.5.2008 18:40:29   
JORJA
Iskrene čestitke!!! Malemu Matevžu pa veliko zdravja in veselja!!!user posted image

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
10.5.2008 19:29:09   
snorlax
KONČNO!!! Čestitke za krepkega fantiča! user posted image user posted image user posted image Samo, da je vse za tabo, Mavo.

_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
10.5.2008 19:34:55   
Janeja
Čestitke Mavo! user posted image
Tale vajin sonček Matevž vama je pa dal vetra še preden je prišel na svet. Kaj šele bo, je že zdaj dokazal, da bo vse po njegovem ... user posted image
Zdaj pa le uživajte in se cartajte, vsi 3je. user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
10.5.2008 19:46:43   
skuštrana
Hvala bogu za Matevža, ki je Mavo odrešil vseh mukuser posted image Bravo mavo, zdej se pa lepo cartajteuser posted image user posted image

Mi smo bili cel dan na Krku, otrok (en) se je nakopal, naigral in najedel sladoleda, ta drug je bil pa tolk v adrenalinu, da ni hotel zizat in mi je joške skor razneslo..ko sem prišla domov sem najprej k črpalki letela in izčrpala 100 ml mleka iz vsake..olajšanjeuser posted image user posted image

Ropotuljica, Špela je postala Lizina namišljena prijateljica..no, povsod je ona zraven..vse mora bit še eno za Špelouser posted image user posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
10.5.2008 20:03:37   
teta beta
Končno!! Čestitke mamici in atiju! Matevžu pa obilo zdravja in veselja! user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
10.5.2008 20:05:11   
teta beta
skuštrana, Daša ima isto foro za svojo sestrično user posted image

_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kožica na lulčku: kaj morajo vedeti starši...
Skoraj vsi dečki se rodijo z ozko kožico, ki je pritrjena na glavico penisa. Nekatere starše po nepotrebnem skrbi, da od...




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.