|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008
7.5.2008 23:20:32   
B.M.
Aja vso srečo pri AC pa potem kar pridno počivat da bo user posted image lahko živahn pa user posted image user posted image user posted image za srečo

Najina sreča je Matic in od 27.9.2008 nama vsak dan sije sonček tudi če so na nebu oblaki !!! RODILA SE JE NAJVEČJA SREČA !

(odgovor članu B.M.)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
8.5.2008 7:20:05   
jolly123
Samo toliko da vam sporočim da H&M podarja bon v vrednosti 5 €, če izpolnete anketo. Ni veliko, ampak kakšno cunjico za naše bebice se bo pa že dalo dobiti user posted image obiščete spletno stran h&m www.hm.com izbereš državo in tam rešite anketo vam podarijo bon v vrednosti 5€.

(odgovor članu B.M.)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
8.5.2008 7:49:27   
Urška//
Ojla čvekice

Jaz pa sem dobila majčko PRIDEM OKTOBRA user posted image user posted image user posted image

kak sem vesela

Drugače smo ok, slabosti so šle papauser posted image , hvalabogu, buši raste fuuuul, mozoljčkov imam malo po dekolteju, ampak še ne vemo kaj bo, pri prviuser posted image  jih nisem imela pa je bla punčka, tako da zdaj upamo na fantkauser posted image

Aja glede materinske, ne vem zakaj bi spet mogla it če sem že rodila, prvič slišim, kolikor je meni znano pri nas MB, ko greš rodit drugič je ravno tako ati zraven in ne rabiš potrdila, tako da mislim da jaz ne bom šla, drugo pa še vedno obvladamuser posted image , sem tudi iz tega fohauser posted image

Vsoboto imamo pa čago ima naša tamala oz. zaj bo že tavečja 3 rojstni dan in čakamo igralni center iz Pikakpolonice, upam da bo jutri v MB, da bo ga v soboto že imela, to bo še veseljeuser posted image

No zdaj pa grem, sem v službi

Čauči

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
8.5.2008 7:59:28   
afnica mala
Jutro nosečke

včeraj sem klicala za rezultate BH.
In ko se predstavim, mi reče, vas smo imeli pa namen klicat. user posted image   Uglavnem nekje nekaj manjka. Pri Dawnowem bi bilo pa nekaj preveč, če kaj prav vem. Če bi ta ista stvar manjkala komu od naju bi bilo ok. Zato naju je hotela poslat na kariotip, pa sem jo spomnila, da sva delala že januarja in je bilo pri obeh ok. Tako, da zdaj sploh ne vem kakšna napaka na user posted image  je mogoča. Včeraj sem bila preveč šokirana, da bi kaj veliko spraševala, ko pa sem prišla k sebi, se mi pa več kot uro nihče ni oglasil na telefon.
Uglavnem danes me pokliče, jutri pa imava posvet. Tako nekako sva se zmenili včeraj. Potem pa bomo videli kako in kaj. Škoda, ker zdaj na trenutke prav čutim že malo močnejše žgačkanje mojega user posted image . Kot rahle rahle brcike, prav žgačka- zdaj to počne.
Tolk govorite o bezgu, da je še meni zadišal bezgov sok. Na vrtu imava samorasli bezeg. Ker sva se šele preselila, ga nisva zruvala, zdaj pa sva se odločila, ko odcveti, ga bomo samo oblikovali. In danes zjutraj sem prav gledala, da bo na malem drevešču ziher več cvetov kot 50. (iz 50 cvetov dela moja sestra)
Uživajte s svojimi user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
8.5.2008 9:09:11   
Acjom1
Afnica mala probaj ostati pozitivna. Če te kaj tolaži, je to, da manjka, dosti boljše, kot če bi bilo kaj preveč, kar se tiče kromosomskih napak. Bom držala pesti za tebe in tvojega user posted image .
user posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
8.5.2008 9:13:19   
timnala
Ojoj afnica mala.. mi je kr hudo postalo..ampak ne vrzt puske v koruzo, se vedno se lahko izkaze, da je vse OK!!!
Drzim pesti zate in ti posiljam user posted image  za sreco, da bo danes cimvec pozitivnih novic!

Urska, super za majcko...jst sm si jo pa vceri sama naredila.. sem sla po barve za tekstil pa sem si napisala Pridem oktrobra.. pa na prvem Oju sem naredila soncek, tak da prav cartkano zgleda user posted image

Komi cakam, da jo oblecem user posted image , aja pa dans dobim nosecniski pas iz minisvet.si - crnega z napisom Baby pa rokice in nogice od dojencka so gor..tak bolj za dekor, kot zaradi kaksnih terapevtskih ucinkov..zaenkrat mam se bolj mali busi in se ne rabim kaksne podpore user posted image
Me je pa ful mikal se en pas, in sicer z napisom 9 months all inclusive user posted image , a ni dober?

Pozdravcek in vesel dan vam zelim vsem! user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
8.5.2008 10:03:30   
stunfek
držim pesti afnica mala, da bo vse v redu!

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
8.5.2008 10:49:51   
mbd0411
Pozdravljene!

Sem že kar veliko časa prisotna na forumih in končno sem našla še oktoberke.
Moj pdp je 13.10. Upam,da bo.Včeraj sem imela AC v Lj.Zdaj me čaka tedne čakanja,upam,da  bo res tedne in ne prej.
Zdaj ko sem vas našla bom večkrat prišla pogledat kako ste.
Lena 35,kje si.Ti verjetno pridno počivaš,jaz pa postelje ne maram niti videt in počivam tako,da se prestavljam iz enega stola na drugega.In seveda tu pri računalniku.
Lp vsem in veliko sončka

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
8.5.2008 10:51:46   
freha
afnica mala srčno upam da se bo izkazalo da je vse normalno z bebico in da je zdravauser posted image
aja b.m. in ostale ta nove dobrodošleuser posted image

janja 27 hvala ker tako lepo skrbiš za seznamček, le kaj bi me brez tebeuser posted image

uživajte s svojimi metuljčki!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
8.5.2008 10:57:13   
barby800
Živjo punce!
mene pa zanima, če imate/boste mele vse voziček s tremi kolesi? gledam po mestu mlade mamice in res totalno prevladujejo trikolesniki. Ne vem. a sem sam jest taka, da mi tile ta moderni vozički niso preveč všečuser posted image . Mi zgledajo tako bolj nestabilni.
kakšne izkušnje mate pa tiste, ki mate že kakšnega otroška doma?

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
8.5.2008 10:58:35   
barby800
Popravek: kakšne izkušnje imate tiste, ki imate že kakšnega otročka doma?

(odgovor članu barby800)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
8.5.2008 11:34:56   
janja 27
ojla

o afnica mala je bilo tudi meni hudo k sem te brala...ma upamj na najboljš...eneuser posted image user posted image  azte in tvojo pikico pa še po temu k sem videla da je to tvoja 4user posted image  in 1user posted image ...

gleda mazoljčkov jaz sem pri Manci imela kr lepo kožo...prej sem bila polna mazoljev...sedaj pa je stanje isto..po moje to ne vpliva na spol...verjetno so res hormoni pri nekaterih tako pri drugih tako...jaz imam sedaj bolj probleme z lasmi

jaz sem na materinsko hodila prvič sedaj ne vem če bom imela voljo avgusta da se pridružim predavanju...v postojni pa partner ne rabi nobenga potrdila je lohk kr zraven..seveda če hoče..jaz bom spet sama...user posted image  itak pa moj ni za take zadeve pa še prišel je 10 minut po porodu v porodno in bil z mano celo uro...

gled vozičkov jaz mam ABC štirikolesnik in sem zadovoljna...ne vem moji kolegica je kupla trikolesnik pa ji je tamala peljala voziček po hribu navzdol in ga prekucnila...baje da niso tolk stabilni po tistem pripetljalu sem se jaz odločila za štirikolesnik edino moram še pogledat če bom dobila kje tako "pručko " da bo moja stopla gor in se peljala če bo šča kdaj z mano...al pa jo bo moj naredil če je ne najdem...sicer pa moderni so trikolesniki...jaz novega vozička ne mislim kupovati..tega pa sem kupla v lj v komislijski prodajalni redna cena je bla v tolarjih 80 jaz sem za njega dala 30...se splača it mal pogledat ker včasih trefiš prav skoraj nove vozičke še posebej v lj ker mamice večinoma vozijo po asfaltu...moj ni bil nič uničen pa še gume ima za napumpat...je pa res da je velik...za v avto mislim...

jolly hvala za info o h&m sem izpolnila anketo in imam že bonček tko da drug teden imam namen it v lj in gremo seveda v h&m...edino mal tinte mije zmankalo v tiskalniku...ma upam da ga bodo vzeliuser posted image user posted image bom probala seznamček pripopat...
mbd0411 dobrodošla veselo in srečno user posted image pa napiši še kak info za na seznaček

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu barby800)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
8.5.2008 12:50:36   
jana84
jolly, res hvala za link do ankete...tudi jaz grem juti v H&M in mi bo bon zelooo prav prišel...Si moram kupit ene dolge hlače, ene hlače na 3/4, kakšno majčko, modrček, 2kom kopalk...Uf, že vidim račun!!!

No, da se malo pohvalim ali pa "pritožim"...Tudi mene zadnje čase (včeraj in danes predvsem) naš user posted image  neki žgečka...Pomoje mu paše, da sva več na sončku in se veselo obrača...Kakih brc pa še ne čutim...Ko dam roko na trebuh ne čutim popolnoma nič...Tako da so ti občutki bolj v "notranjosti trebua"...Škoda, da jih moj dragi ne more čutiti...

No, zdej pa se grem nazaj učit, ker mam jutri izpit...Držte pesti, da ga nardim...Ker se mi ne da še enkrat zarad tega v MB hodit!

Lep sončen dan še naprej...
jana

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
8.5.2008 13:45:47   
afnica mala
Hvala vam za dobre želje. Upa, da se bodo uresničile.

Me je klicala gospa z genikologije. Čaka še dokumentacijo o kariotipu. Okoli 16h me pokliče, ampak jutri smo zmenjeni na posvetu in po potrebi še na dodatnih preiskavah. Ne vem kakšnih, omenila je ultrazvok. Drugače je možnost razvojnih napak ali duševne zaostalosti. user posted image
Kaj pomislite name jutri in mi v mislih pošljite kakšne dobre želje, da bom skupaj z vami oktobra zibala. Zdaj držim pesti, da je napaka v dednem materialu enega od naju.
Pozdravčki

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
8.5.2008 13:46:57   
janja 27
popravljen seznamček

1.oktober 
user posted image    
Petrca* (3user posted image 3user posted imageMF 20.05.08user posted image ;LJ; 31 let 
user posted image     sonček75 (5user posted image 1user posted image ) 3.pr. 16.05.08  user posted image 33 let 
user posted image     catalina (?user posted image ?user posted image ) user posted image   
user posted image      Erička (1user posted image 1user posted image )
user posted image      nineva (3user posted image 2user posted image ) 5.pr. 13.05.08 user posted image

2.oktober 
user posted image    blanka1 (2user posted image ?user posted image4.pr. 28.05.08 user posted image ;  MB; 23 let  
user posted image    levinjaa (2user posted image 2user posted image2. pr. 23.06.08 MF ?.05.08 user posted image ;user posted image ;30 let 
user posted image    B.M. (1user posted image 1user posted image ) user posted image ; user posted image - Matic ; MB

5. oktober 
user posted image    tanja29 (1user posted image 1user posted image 4.pr. 27.05.08 user posted image  ; user posted image ; 29 let  
          ( user posted image - Andraž ali Aljaž user posted image  - Manca ali Hana )

6.oktober   
user posted image     jana_k (2user posted image 1user posted image ) 6.pr 26.05.08 user posted image  ; user posted image Vipava 23 let 
user posted image     freja (3user posted image 1user posted image ) user posted image
user posted image     nataša3112 (3user posted image 1user posted image ) nas.pr. 07.05.08  user posted image 36 let 
user posted image     janja 27 (5user posted image 2user posted image ) 3.pr. 19.05.08 user posted imageuser posted image ; PO; 30let

7.oktober
user posted image    Veki_222 (1user posted image 1user posted image ) 3.pr. 08.05.08 user posted image user posted image   
          Trbovlje ; 29 let 
user posted image    Acjom (2user posted image 1user posted image ) 4. pr. 29.05.08  user posted image  user posted image  23 let
user posted image    zvezda17 (1user posted image 1user posted image )  nas.pr. 26.05.08 user posted image ; 
          Idrija ;  25 let

8.oktober
user posted image    Liza01 (2user posted image 2user posted imageuser posted image   user posted image  

9.oktober 
user posted image     Lambda (1user posted image 1user posted image ) user posted image
user posted image     Hans (5user posted image 1user posted image ) user posted image
user posted image     timnala (1user posted image 1user posted image ) nasl.pr. 09.06.08  user posted image ;user posted image ; Mozirje 
           (user posted image - Nac ali user posted imageAjda )  27 let

10.oktober
user posted image    valla (2user posted image 2user posted image )  3.pr. 15.05.08  user posted imageuser posted image  
         LJ ; 28 let 
user posted image    jolly123 (1user posted image 1user posted image ) nas.pr. 14.05.08 user posted image ;user posted image ;KR; 27 let
user posted image    SAFIRA (2user posted image 1user posted image
user posted image    barby800 (1user posted image 1user posted image ) user posted image ; KR; 23 let 

11.oktober 
user posted image    dajadada (2user posted image 1user posted image ) user posted image   user posted image

12.oktober 
user posted image    sarcy21
(1user posted image 1user posted image 4.pr. 05.06.08  user posted image   user posted image   
          user posted imageMark ali user posted imageNeja ); 23 let 
user posted image    zeko (1user posted image 2user posted image user posted image ) user posted image user posted image user posted image -user posted image  ; user posted image -user posted image

13.oktober 
user posted image
    Rendi (1 user posted image 1user posted image ) 5. pr 27.05.08 user posted image ; KP; 29 let
user posted image     mbd0411 (?user posted image ?user posted image ) user posted image

14. oktober
user posted image     lana34 (1user posted image 1user posted image )  5.pr. 15.05.08 user posted image  35 let 
user posted image     maserati (3user posted image 2user posted image ) user posted image
user posted image     corti (1user posted image 1user posted image ) 2.pr. 27.05.08 user posted image   Železniki 25 let 
user posted image     M_mojca (?user posted image ?user posted image ) user posted image

15.oktober 
user posted image
   "talcy" (2user posted image 1user posted image ) 7.pr.04.06.08 user posted image ; user posted image ;23 let 
user posted image   "ajetam" (1 user posted image 1user posted image ) 6.pr.05.06.08, 3D 23.06.08  user posted image ; user posted image ;
           22 let

16.oktober 
user posted image
   ZalaTM ( 2user posted image 1user posted image  
user posted image    Kaštrun (3user posted image 2user posted image 3.pr. 16.05.08  user posted image  ; 27 let  

17.oktober   
user posted image    Maska (2 user posted image 1user posted image ) 3.pr. 19.05.08   user posted image  ; LJ ; 28 let 
user posted image    vianne (2user posted image 1user posted image5.pr. 28.05.08  user posted image  ; user posted image   
         Pivka;  31 let  
user posted image     billa (1user posted image 1user posted image ) user posted image  obala  33 let 

19.oktober 

user posted image     Lena35 ( 4user posted image 1user posted image ) 3.pr. 09.05.08  user posted image  36 let  
user posted image     afnica mala ( 4user posted image 1user posted image ) 3.pr. 03.06.08  user posted image  LJ

20.oktober 
user posted image     škorpion
( 2 user posted image ? user posted image )  user posted image
user posted image     bluster (2 user posted image 1user posted imagenasl. pr 184185.06.08 AC 13.05.08 user posted image  

21.oktober 
user posted image     2mak ( 2user posted image 2user posted image ) AC 09.06.08 user posted image

25.oktober 
user posted image     "tedy" (3user posted image 3user posted imagenasl.pr 03.06.08 AC 15.05.08  user posted image ;LJ;
          37 let 
user posted image      jerikou ( 1user posted image 1user posted image ) 3.pr. 22.05.08  user posted imageuser posted image ; 26 let 
user posted image      jolie ( 1user posted image 1user posted image ) 2.pr. 09.05.08 user posted image  
user posted image      PikaB (1user posted image 1user posted image )  Ljubljana  
user posted image      Urška// (2user posted image 2user posted image ) nasl.pr. 22.05.08  user posted image ; user posted image ; MB;
          29 let  
user posted image      stunfek (3user posted image 2user posted image ) 4.pr. 15.05.08 user posted image  ;Vransko; 35 let

27.oktober 
user posted image
    Freha (1user posted image 1user posted image ) nas.pr. 09.05.08  user posted image

29.oktober 
user posted image    
Aleksis (2user posted image 1user posted image )  user posted image

30.oktober 
user posted image     Nej1 ( 2user posted image 2user posted image ) 
user posted image
    sončnica24 (1user posted image 1user posted image ) nasl.pr. 12.05.08 user posted image  ; user posted image ; 25 let

se nam niso oglasle že lep čas:  

aNcHuLiNkA  25 let 
    Mandek     

VSEH NAS SREČK user posted image  JE   57   user posted image user posted image         

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
8.5.2008 13:51:17   
janja 27
jaz sem vse na novo stipkala..ne me vprašat kolk časa....uhh....neki vidim da so barve se mešale ma to bom jutri popravljala.....kriza s to ringarajo po moje nam slikica začne nagajat čez toliko ćasa al kaj....ne vem kaj parvite kaj bi bile brez ali dodamo novo...ne vem če bo treba potem čez mesec al dva vse še enkrat na novo tipkat....kriza....
afnica mala držimo pesti za jutri da bo vse ok...
zdej pa je že čas da grem po Manco v vrtec pa se pišemo zvečer danes bom verjetno spet celo popoldan zunaj

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
8.5.2008 13:56:58   
maska
aloha!

afnica ful mi je hudo k sm prebrala tvojo zgodbo samo ne obupaj in bodi pozitivna dokler ne izveš točno kaj se dogaja. držim pesti, da bo vse O.K. pa sporoči ne?
jolly hvala za link, že mam sprintano.

dobrodošle nove srečke nosečke!user posted image user posted image user posted image

barby800 jest sm skoraj sigurna, da bom kupila ta nov model od chicco-ta, ki je štirikolesnik. pravijo, da je triklosnik za bolj razgiban teren . za asfalt pa makadam pa je ta štirikolesnik kul. sam pazi, da spredaj nima dveh koleščk skupaj, ker pol se tm vmes nabira svinjarija in zaradi tega kolesa štekajo. morš jih večkrat ščistit. tako razlago sm jest dobila v trgovini. mi je pa fajn ta od chicco, k je v bistvu stil marela ampak ma vse tud trdo košaro in lupinco.

kaj a mozolji pravte? jih mam na izvoz, po obrazu in po ramah do komolca take drobne. no pa tud kak konkretn se naredi. pa še ne vem kaj mamo, k se detece skriva in ne želi razkriti svoje identitete user posted image user posted image user posted image .

jutri grem v Mursko Soboto (službeno za par dni) tako, da vas šele drug teden berem in pišem. vi pa uživajte na sončku, k baje bo zdej do konc tedna lepo.

pa še to: jest še nč ne čutim nobenega žgečkanja ali premikanjauser posted image .
no lepo se mejte,M.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
8.5.2008 13:58:51   
mbd0411
Pozdrav.
Za seznam informacije: Moja 2. nosečnost,1 plodek,naslednji pregled 3 pa 13.5.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
8.5.2008 13:59:34   
maska
afnica držim pesti za jutri. pošiljam ti vse kar lahko dobiš za srečo.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maska)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
8.5.2008 15:01:37   
Acjom1
janja 27 - če mene vprašaš je čisto ok, če pustiš brez. Nima smisla, da bi se mogel ta naš seznamček zarad slikice vsaka dva meseca pretipkavat. Drugače si pa res zelo pridna s tem seznamom... user posted image

afnica mala - verjamem, da bomo jutri vsi navijali za vaju. Na faksu smo gledali veliko različnih napak na kariotipih in kar nekaj je takih, ki nimajo posledic na človeku. Sem sodijo predvsem manjše delecije, ki imajo veliko manjše posledice kot če se genetski material podvoji, oziroma se kaj vrine kam vmes. To se razlaga tako, da  vsak ima dva homologna kromosoma, na katerih so geni za isto stvar in  je zato možnost, da drugi čisto dobro opravlja še nalogo prvega (poenostavljeno povedano user posted image ). Zato res ostani pozitivna, jaz ti iz srca želim, da se dobro izteče. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maska)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
8.5.2008 15:09:25   
B.M.
afnica mala tudi jaz držim pesti za ju3user posted image user posted image user posted image in šeuser posted image user posted image user posted image za srečo,samo obdržat pozitivne misliuser posted image

Najina sreča je Matic in od 27.9.2008 nama vsak dan sije sonček tudi če so na nebu oblaki !!! RODILA SE JE NAJVEČJA SREČA !

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
8.5.2008 17:12:32   
jolly123
Joj ženske ste me zrajcale z bezgovim sokom samo še nanj mislim od včeraj. Kok ste nesramne user posted image

(odgovor članu B.M.)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
8.5.2008 19:25:36   
janja 27
ojla

prosim če mal pregledate seznam..ne vem če sem kje kaj izpustila... drugače pa bomo res brez slikice...danes mi je vzelo uro in pol da sem vse prepisala in poklikala smeške nazaj...

pa če ima kaka kak predlog kaj bi dali zravne tistih katere že čutimo brcike..meni ne pade nič pametnega na glavo saj med temi smeški ne...tko če ste za....

jutri imajo pregled :

user posted image    lena35      3.pr
          user posted image    jolie          2.pr
          user posted image    freha         pr.

sicer za leno ne vem točno če gre jutri na pregled dva dni po AC..sicer pa sama ne vem kako je s tem...
drugač pa fajn odpravte....user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
8.5.2008 21:29:09   
*talcy*
afnica mala tud jaz držim pesti zate da boš juti čimboljše odpravla user posted image user posted image user posted image  .....

glede vozičkov ... tud men se ne dopadejo preveč trikolesniki pa ga je prijateljica kupila zdaj  baby conford- high trek in so tri stvari v enem in mislim da bomo odjadrali kar tega kupit ..malo drag 625Euser posted image ..ma sva rekla glede na to da ne bova nič drugega kupila ker nama bodo vse posodili kupiva vsaj voziček k bo mal več vreden user posted image  ...
glede mozoljčkov jaz jih nimam čisto nič..čista gladka napeta koža user posted image  lahko se še kaj pojavijo..

aja pa danes sem dobila majčko pridem oktobra komaj čakam da jo obleečem user posted image user posted image  trebuh je itak tak kot bi bila na koncu user posted image user posted image user posted image

lep pozdrav

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
9.5.2008 7:45:04   
Urška//
OJLA

Afnica mala držimo pestiuser posted image

Drugače bomo mi kupili Peg Perego Skate, mi je ful carskiuser posted image , sicer se moj lubi malo krega, ker še imam ta prvega štirikolesnika Haucka od tamale doma, ampak sem ga po dveh mesecih zamenjala za Buzza, so mi bolj pri srcu trikolesniki, tak da bom ta starega rajši prodalauser posted image

cau

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.