lana34
|
Živijo, punce! Evo mene nazaj - pri računalniku namreč. Sem si po vsej tisti kalvariji z mojo AC vzela nekaj dni zase, brez računalnika, brez branja knjig o možnih in nemožnih zapletih, brez iskanja podatkov po internetu in nasploh brez velikih in predvsem črnih misli...Zato se tudi nisem nič oglasila, sem vas pa tu in tam na hitro prebrala. Jutri nas gre torej nekaj ponovno v boj . Mislim, da sem videla, da čaka AC še dve sotrpinki, zato obema želim veliko sreče. Moram pa priznati, da sem tokrat veliko bolj živčna, kot sem bila prejšnji teden. Ker enostavno nisem vedela, da obstaja možnost, da tepošljejo domov, sedaj, ko pa to vem, me je pa kar strah, da se to spet ne zgodi. Al pa da mi reče, da je še vedno premajhen in da zaostaja v rasti. Čeprav sem srečala mojo G, ki je še enkrat pregledala izvid NS in mi povedala, da ne gre za nikakršen drastičen zastoj v rasti, ampak imam po njenem čisto normalno raščeno dete...Me je pomirila, pa tudi glede ciste na popkovnici pravi, da gre verjetno le za kakšen vozliček, ki se pogosto naredi, ne pa za cisto...Me je malo pomirila, sedaj pa - kar bo, pač bo. Torej - če se nekaj dni ne oglasim, pomeni, da počivam in sem opravila AC - če pa ne, pa itak napišem...Uživajte, bodite pridne, zapravljajte, jaz pa bom to slednje nadoknadila, ko dobim potrdilo, da smo zdravi in veseli... Aja, Afnica mala, še vedno stiskam pesti, da ne dobiš klica. Saj ga ne bo, edino tvoj dragi te bo verjetno kaj poklical, če ga ne bo ravno ob tebi.
|