|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008
6.5.2008 12:04:56   
vianne
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek

vianne...jolly ne skrbi koža ampak jo srbi :)

user posted image user posted image se opravičujem!!! No mene tudi občasno srbi trebuh in tudi joške user posted image . Ja verjetno zaradi "snidenja".

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
6.5.2008 12:14:56   
timnala
Vianne, super, da tud uporabljas to kozmetiko..mi2 z user posted image  kar gledava na to pa si vedno mislim, da ni tolk tezko dat 2 eura vec pa dobit manj kemije v sebe oz. ce le lahko, da tudi zascitim vodo, okolje... Itak dobimo prevec kemije ze iz zraka in tudi hrane..tudi ce pazis pri tem.
Ti pa priporocam tudi cistila Sonet - imajo jih v Biotopicu pa Almain v Biosi. Super ti recem.. Uporabljam praske, mehcalec, belilo, cistilo za posodo, za steklokeramicno plosco..
Se mi zdi, da nase se gledamo na okolje pa cisto premalo..zal..

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
6.5.2008 12:39:11   
lana34
Živijo, punce!
Evo mene nazaj - pri računalniku namreč. Sem si po vsej tisti kalvariji z mojo AC vzela nekaj dni zase, brez računalnika, brez branja knjig o možnih in nemožnih zapletih, brez iskanja podatkov po internetu in nasploh brez velikih in predvsem črnih misli...Zato se tudi nisem nič oglasila, sem vas pa tu in tam na hitro prebrala. Jutri nas gre torej nekaj ponovno v boj user posted image . Mislim, da sem videla, da čaka AC še dve sotrpinki, zato obema želim veliko sreče. Moram pa priznati, da sem tokrat veliko bolj živčna, kot sem bila prejšnji teden. Ker enostavno nisem vedela, da obstaja možnost, da tepošljejo domov, sedaj, ko pa to vem, me je pa kar strah, da se to spet ne zgodi. Al pa da mi reče, da je še vedno user posted image premajhen in da zaostaja v rasti. Čeprav sem srečala mojo G, ki je še enkrat pregledala izvid NS in mi povedala, da ne gre za nikakršen drastičen zastoj v rasti, ampak imam po njenem čisto normalno raščeno dete...Me je pomirila, pa tudi glede ciste na popkovnici pravi, da gre verjetno le za kakšen vozliček, ki se pogosto naredi, ne pa za cisto...Me je malo pomirila, sedaj pa - kar bo, pač bo. Torej - če se nekaj dni ne oglasim, pomeni, da počivam in sem opravila AC - če pa ne, pa itak napišem...Uživajte, bodite pridne, zapravljajte, jaz pa bom to slednje nadoknadila, ko dobim potrdilo, da smo zdravi in veseli...user posted image
Aja, Afnica mala, še vedno stiskam pesti, da ne dobiš klica. Saj ga ne bo, edino tvoj dragi te bo verjetno kaj poklical, če ga ne bo ravno ob tebi.user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
6.5.2008 12:52:04   
lena35
user posted image Lana34 jutri greva v nov boj ob8:15 ane, upam na najboljše za nas vse ki nas čaka ta preizkušnja,čeprav me je kr malo strahuser posted image

(odgovor članu lana34)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
6.5.2008 12:54:22   
jolly123

IZVIRNO SPOROČILO: vianne

IZVIRNO SPOROČILO: stunfek

vianne...jolly ne skrbi koža ampak jo srbi :)

user posted image user posted image se opravičujem!!! No mene tudi občasno srbi trebuh in tudi joške user posted image . Ja verjetno zaradi "snidenja".

Nič hudega, sej me tudi skrbi da ne bodo strije user posted image Sem se šla zdaj fino namazat, kaj več kot to pa itak ne morem. So se mi pa spet začeli delat mozolji, ko sem že mislila, da bo konec je spet usekalo. Prav groza me je kakšna sem po obrazu.

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
6.5.2008 13:01:41   
lana34
IZVIRNO SPOROČILO: lena35

user posted image Lana34 jutri greva v nov boj ob8:15 ane, upam na najboljše za nas vse ki nas čaka ta preizkušnja,čeprav me je kr malo strahuser posted image

Ja, greva...Meni sicer ni potrebno biti tam ob 8.15, ker sem vso tisto papirno birokracijo dala skozi že prejšnji teden in se grem samo zbadat. Postopek namreč teče tako, da te najprej pokliče sestra, greš za nekaj minut k njej, te izpraša vse živo - sicer samo stvari, ki si jih morala verjetno že 100x povedat - kdaj zadnja mentruacija, kje si zaposlena, kje je partner zaposlen, če si bila kdaj operirana, če si na kaj alergična,..., potem pa podpišeš še izjavo, da si seznanjen s tveganjem za ss. Potem greš spet v čakalnico, pa čakaš in čakaš...Nama so zato naročili, naj jutri prideva ob 9.00! Moj user posted image bo prišel sicer z mano, nato pa bo šibal na faks, ker je že prejšnji teden "šprical", jutri pa res mora iti, po mene pa bodo ob 13. (takrat nas bodo "spustili" na prostost user posted image ) prišli prijatelji. Skratka, držim pesti za vse nas!

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
6.5.2008 13:44:09   
afnica mala
lana34- me sploh ne upa več klicatuser posted image , vsaj do 16h ne. Najprej mi pošlje msg, potem pa pokliče, ker se vsakič ful ustrašim.
Mene pa že par dni žgačka po trebuhu. Mogoče je to že to? Gibi mojega user posted image ?

(odgovor članu lana34)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
6.5.2008 13:52:06   
maska
Oj punce!

se vam oglašam po dolgem dopustu. je prav pasalo malo lenarit na sončku. sm mislna pisat diplomo pa sm cel teden bluzila in se sproščalauser posted image user posted image user posted image . bom pa zdej tok več nardila.
kako ste kej?
stunfek vidim, da si že sama in da boš preurejala. lepo. jih boš presenetla, k prideta domov. jest tud rada preurejam in te dodatke za dom kupujem in pol mam tega tok... sm se pa jest tud odločla,da bom si zrihtala balkon po svojih željah, da bom lahko zjutraj uživala na sončku, ko bom doma.

vidim tud, da vas jutri čaka AC. upam, da vam čim hitreje mine in potem lepo počivat. pošiljam vam user posted image user posted image user posted image  za srečo.

janja 27 za seznam: pregled mam prestavljen na 19.5.08.  se mi kr vleče do pregleda morm rečt.

Dobrodošle nove oktoberke!

pravte, da hitite z nakupi. kr dejte, če najdete kar vam je všeč in ugodno pol je treba izkoristit. sej jest bi tud sam jest pa dnarja nimamuser posted image user posted image . čakam regresuser posted image user posted image . mam pa tud že ogledan voziček in pojstlco in vse... sam dnar rabm.

zdej ta teden k sm bla bla doma sm prov uživala sm kr začela razmišljat kako bi bilo fajn, če bi nosečnice bile lahko doma in bi imele 100% plačo vseen. sej na hrvaškem majo tako nekak. lohk greš takoj v bolniško brez razloga pa še plačan maš ful. to je dobr ne?

ste spraševale za uno blazino. ja v leclercu je bila sedaj v akciji 16€ drgač so pa baje v babycentru od 40€ naprej. sam ne vem kake. ta v leclercu je od proizvajalca ZIBKA, k delajo sami, nek na Brezovici.

Ej kdaj se bomo dobile?
lp, maska

(odgovor članu lana34)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
6.5.2008 13:53:24   
maska
afnica v katerem tednu si ti? jest sm 17 tednov pa se mi zdi, da nč ne čutimuser posted image .

(odgovor članu maska)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
6.5.2008 14:01:16   
afnica mala
maska - noseča sem 16/2- torej 17 teden. V zadnjih 2 tednih se mi je trebuh ful povečal, prej sem bila pa brez.

Dovolj službe za danes. Me je pravkar klicala ena ga. iz zavarovalnice. Sem bila že čist ziher, da so iz porodnišice, ker je bila neznana cifra. Sem jo hotla že okregat kaj me kliče user posted image

(odgovor članu maska)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
6.5.2008 14:04:03   
maska
Aha. in kako je zgledal? a mal te žgečka po trebuščku? jest mam tud kr trebušček, sam mam od prej obloge in pravjo, da me kasnej začutmo.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
6.5.2008 14:40:42   
Acjom1
Danes sem imela samoplačniški UZ. Z user posted image je vse super, naredila mi je eno mini morfologijo (zdaj sem v 19. tednu) in vse izgleda super, vidla sem mehur, ledvičke, želodček, hrbtenico in... lulčka. user posted image Pravi, da bo nedvomno user posted image .
Glede roka mi ga je izračunala na 5.10., torej dva dni prej, ampak bom počakala še do morfologije, pa bomo potem popravili, če bo treba.
Joj, tako sem vesela... Komaj čakam, da dobim mojega dragega na telefon, ker je glih na letalu proti Barceloni (je mogel it službeno in bom 4 dni sama user posted image ).

(odgovor članu maska)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
6.5.2008 14:54:08   
stunfek
acjom čestitke za user posted image . ah, 4 dni boš pa že zdržala :) jaz imam še do 8. junija za bit sama! jaz tudi komaj čakam, da mi potrdijo kaj je, saj je na nuhalni rekel fantek ampak to je še prezgodaj, da bi človek čisto verjel :)

komaj čakam da bo konec "šihta" ker se mi več nič ne da.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
6.5.2008 15:02:30   
jana84
živjo, živjo!
Jaz pa sem se končno spravila s sončka...Sem se učila na ležalniku na terasi in sončila našega user posted image ...Da bo čimveč vitamina D dobil...Sem letos prav vesela da nimam nog kot jogurt, kot poprejšna leta!
Drugače pa greva danes z mojim možičkom na materinsko šolo in bomo vidli kaj nam bodo povedali. Tako da s Talcy se vidiva tam, in bova lahko kaj poklepetali user posted image ...

Lepo se imejte še naprej in seveda uživajte te dni ko nam je namenjen sonček...Mene kar poživi tako lepo vreme, ko lahko ležim na ležalniku...in se zraven (malo manj navdušujoče) učim...Vseeno boljše kot noter za mizo...

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
6.5.2008 15:46:39   
*tedy*
Pa sem tudi jest opravila današnji pregled. Uf sem na načakala - 3 ure!!! Sem bla na koncu že čist aut!
Skartka vse ok, najprej nis lišala srčka, ampak ker imam doma AS ga jest poslušam vsak dan in me ni nič skrbelo , sej potem je tudi ona slišala tako da je vse ok. DRug teden imam AC , 3.6. pa naslednji pregled,v bistvu je tretji, če pa štejemo še UZ pa četrti.
Uživajte na lepem sončku, jest vas pridno berem, kr nisem glih najbolj pisateljski tip.

Lep dan 

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
6.5.2008 16:42:58   
lena35
A si ti bila tudi na NS al greš samo na AC ,ker sva kr enako stari.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
6.5.2008 19:27:07   
vianne
Najprej vsem ki ste imele danes pregled čestitam za dobro opravljene preglede. Tiste pa ki imate jutri AC bom pa močno držala pesti!!!!

Jaz sem se sedaj malo razkomotila pred računalnikom. Sem pravkar končala z pripravo regratovega sirupa. Sem ga delala prvič. Upam, da je uspel!!!
Sem malo povečala sestavine vendar se mi zdi da sem pretiravala. Ker morala bi dobiti 3 litre soka.... pa ga je nastalo več.

Sem se pa odločila da bom letos pripravila še smrekov ter bezgov sirup. Bomo lahko poleti gasili žejo z naravnimi in zdravimi napitiki.
Upam, da bom pridelala tudi kakšen paradižnik (češnjevec) v loncu saj trenutno nimam pogojev da bi zasadila vrt. Nekaj bi ga rada posušila in spravila za ozimnico. Če bo pa dobra letina mi bo pa mama dala še nekaj svojega pa bo morda še za kakšen lonček domače paradižnikove omake.
Komaj čakam imeti svoj vrt. Vendar je sedaj na prvem mestu dokončanje hiše potem pa ureditev vrtička user posted image user posted image .

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
6.5.2008 19:27:28   
janja 27
ojla punce

jaz sem danes tudi v teku cel dan..zjutraj sem peljala tamalo v vrtec in srečala prijateljico smo šle na kavo in je bla tkoj ura 10...ma semo ene čvekeuser posted image user posted image .potem sem šibala domov mal pospravit in ob 12h po tamalo k smo šli v lj...v klinični je enega sorodnika od mojga user posted image  srčna kap je gor na intenzivni v umetni komi pa ga je šel moj pogledat....uh..kr kriza  kaj vse vidiš tam...
mene je tud srbi ma pod trebuškom...se mažem z oljem od avalona...vsak dan po kopanju...

jutri imajo preglede in AC :

user posted image    nataša3112   pr.
            user posted image    bluster           pr.
            user posted image    lana34           AC
            user posted image    Lena35          AC 

lana in lena držimo pesti dobro se držite..pogumno, bomo vse z vama v mislih...ćimprej okrevajte in seveda vesele novičke..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se pa drugače res pogovarjamo že cel mesec kdaj se bomo dobile, sam da ne bo prej oktober...user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
6.5.2008 19:37:35   
janja 27
popravljen seznamček :
user posted image

1.oktober
user posted image      Petrca* (3user posted image 3user posted image ) MF 20.05.08 user posted image ; LJ; 31 let
user posted image      sonček75 (5user posted image 1user posted image ) 3.pr. 16.05.08  user posted image   33 let
user posted image      catalina (?user posted image ?user posted image )  user posted image
user posted image      Erička (1user posted image 1user posted image )
user posted image      nineva (3user posted image 2user posted image ) 5.pr. 13.05.08 user posted image

2.oktober 
user posted image      blanka1
(2user posted image ?user posted image ) 4.pr. 28.05.08 user posted image MB; 23 let 
user posted image      levinjaa (2user posted image 2user posted image ) 2. pr. 23.06.08 MF ?.05.08 user posted image ;user posted image ;30 let

5. oktober
user posted image      tanja29
(1user posted image 1user posted image )  4.pr. 27.05.08 user posted image   ; user posted image  ; 29 let  
          ( user posted image - Andraž ali Aljaž : user posted image  - Manca ali Hana )

6.oktober  
user posted image      jana_k (2user posted image 1user posted image ) 6.pr 26.05.08 user posted image  ; user posted image ; Vipava ; 23 let
user posted image      freja (3user posted image 1user posted image ) user posted image
user posted image      nataša3112 (3user posted image 1user posted image ) nas.pr. 07.05.08  user posted image 36 let
user posted image       janja 27 (5user posted image 2user posted image ) 3.pr. 19.05.08 user posted imageuser posted imagePO; 30let

7.oktober
user posted image      Veki_222 (1user posted image 1user posted image ) 3.pr. 08.05.08 user posted image ; user posted image  ; 
          Trbovlje ; 29 let
user posted image      Acjom (2user posted image 1user posted image ) 4. pr. 29.05.08 user posted image 23 let user posted image
user posted image      zvezda17 (1user posted image 1user posted imagenas.pr. 26.05.08 user posted image ; 
          Idrija ;  25 let

8.oktober
user posted image      Liza01(2user posted image 2user posted imageuser posted image  user posted image

9.oktober
user posted image      Lambda (1user posted image 1user posted image ) user posted image
user posted image      Hans (5user posted image 1user posted image ) user posted image
user posted image       timnala (1user posted image 1user posted image ) nasl.pr. 09.06.08
  user posted image ;user posted image ; Mozirje 
           (user posted image  Nac ali user posted image  Ajda )  27 let

10.oktober
user posted image      valla (2user posted image 2user posted image3.pr. 15.05.08  user posted imageuser posted image   
           LJ ; 28 let
user posted image      jolly123 (1user posted image 1user posted image ) nas.pr. 14.05.08 user posted image ;user posted image ;KR; 27 let
user posted image       SAFIRA (2user posted image 1user posted imageuser posted image

user posted image       barby800 (1user posted image 1user posted image ) user posted image ; KR; 23 let 

11.oktober
user posted image     dajadada (2user posted image 1user posted image ) user posted image   user posted image

12.oktober
user posted image     sarcy21 (1user posted image 1user posted image )  4.pr.   user posted image user posted image
          ( user posted image  Mark ali user posted image  Neja ); 23 let

user posted image      zeko (1user posted image 2user posted image user posted imageuser posted image user posted image  user posted image user posted image ; user posted image user posted image

13.oktober
user posted image     Rendi (1 user posted image 1user posted image ) 5. pr 27.05.08 user posted image KP 29 let

14. oktober
user posted image      lana34 (1user posted image 1user posted image5.pr. 15.05.08 AC 07.05.08 user posted image  35 let
user posted image      maserati (3user posted image 2user posted image ) user posted image
user posted image      corti (1user posted image 1user posted image ) 2.pr. 27.05.08 user posted image   Železniki 25 let
user posted image      M_mojca (?user posted image ?user posted image ) user posted image

15.oktober
user posted image     "talcy" (2user posted image 1user posted image ) 6.pr.09.05.08 user posted image ; user posted image ;23 let
user posted image     "ajetam" (1 user posted image 1user posted image ) 6.pr.05.06.08, 3D 23.06.08  user posted image ; user posted image ;

22 let

16.oktober
user posted image     ZalaTM ( 2user posted image 1user posted image )  

user posted image     Kaštrun (3user posted image 2user posted image3.pr. 16.05.08  user posted image  ; 27 let  

17.oktober  
user posted image     Maska (2 user posted image 1user posted image ) 3.pr. 19.05.08   user posted image  ; LJ ; 28 let
user posted image     vianne ( 2user posted image 1user posted image )  5.pr. 28.05.08  user posted image  ; user posted image  

Pivka;  31 let 
user posted image      billa (1user posted image 1user posted image ) user posted image  obala  33 let

19.oktober 
user posted image     Lena35 ( 4user posted image 1user posted image ) 3.pr09.05.08 AC 07.05.08 user posted image  36 let 

user posted image      afnica mala ( 4user posted image 1user posted image ) 3.pr. 03.06.08  user posted image  LJ

20.oktober
user posted image     škorpion ( 2 user posted image ? user posted image user posted image
user posted image     bluster (2 user posted image 1user posted image?. pr 07.05.08  user posted image

21.oktober
user posted image     2mak ( 2user posted image 2user posted image ) AC 09.06.08 user posted image

25.oktober
user posted image     "tedy" (3user posted image 3user posted image ) nasl.pr 03.06.08 AC 15.05.08  user posted image ;LJ;

37 let
user posted image      jerikou ( 1user posted image 1user posted image ) 3.pr. 22.05.08  user posted image  ;  user posted image ; 26 let
user posted image      jolie ( 1user posted image 1user posted image ) 2.pr. 09.05.08  user posted image

user posted image      PikaB (1user posted image 1user posted imageLjubljana 
user posted image      Urška// (2user posted image 2user posted image ) nasl.pr. 22.05.08  user posted image ; user posted image
MB;

29 let 
user posted image      stunfek (3user posted image 2user posted image ) 4.pr. 15.05.08 user posted image  ;Vransko; 35 let

27.oktober
user posted image     Freha (1user posted image 1user posted image ) nas.pr. 09.05.08  user posted image

29.oktober
user posted image     Aleksis (2user posted image 1user posted image )  user posted image

30.oktober
user posted image     Nej1 ( 2user posted image 2user posted image )

user posted image      sončnica24 (1user posted image 1user posted image ) nasl.pr. 12.05.08 user posted image  ; user posted image  ; 25 let

se nam niso oglasle že lep čas: 

user posted image     aNcHuLiNkA  25 let
user posted image     Mandek  user posted image   

VSEH NAS SREČK user posted image  JE   55   user posted image user posted image         

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
6.5.2008 20:28:57   
levinjaa
En pozdravček še od mene. Res naporen dan je za mano - služba in polno enega letanja. Sedaj ležim v postelji z laptopom v naročju in uživam, user posted image me je pa tudi že pozdravil, t.j. brcnil, seveda še vedno bolj narahlo.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
6.5.2008 23:09:26   
*talcy*
ojla pupe ... mi smo bli pa dans v materinski šoli ... kar zanimivo ...

no mene zanima če ima katera krče kot pri menstruaciji ?? mene že dva dni dajejo ti krči ... me je kar malo strah ... no sej v petek imam pregled pa sej vem da bo rekla da je to širjenje maternice in da ene občutimo druge ne .... ma od malo user posted image  sem slišala da bi jo dajali taki krči ....  ????

no lep pozdrav vsem ......

(odgovor članu levinjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
7.5.2008 1:00:19   
sarcy21
Acjom mene pa zanima kje si bila na pregledu? Pa koliko si plačala?

Jaz sem nazadnje mojga user posted image vidla na NS (3.4) kar je že kar nekaj časa nazaj no in naslednji pregled MF mam 5.6. torej še cel mesec, zdaj pa se odločam za samoplačniški pregled.

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
7.5.2008 6:57:56   
Pikica5
Talcy jaz ti priporočam, da si kupiš magnesol tablete v lekarni (takšne vijolične barve so), full pomagajo pri krčih v nosečnosti in pri menstruaciji, moja sestrična jih je pila, ker ji je v 7. mesecu grozil porod in ko je pila te tablete se je lepo zaprla in tudi krči so izginili, čez ed teden ma rok, da bo rodila user posted image  pa v lekarni še vp koliko jih lahko spiješ, drugače piše da 3 na dan.

LP

< Sporočilo je popravil Pikica5 -- 7.5.2008 6:58:07 >

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
7.5.2008 7:10:34   
jolly123
Pikica5 nisem vedela da te magnesol tabletke zaprejo. Dobro vedet, si bom naredila zalogo za vsak slučaj.

Vianne  joj se priporočam za eno flašo bezgovega sirupa, odkupim pošteno user posted image Pri nas tega nobeden ne dela, sem pa pila to kot otrok pri sosedi in že od takrat sanjam o tem bezgovem sirupu.

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
7.5.2008 7:14:44   
Pikica5
Jolly123 samo za vsak slučaj vprašaj še v lekarni koliko jih lahko spiješ, d se ne predoziraš. Sicer pa piše, da krče povzroča ravno pomankanje magnezija, tale magnesol je res super, tudi jaz ga pijem ed teden pred M, ker imam grozne krče, magnesol pa mi jih zelo oblaži pa še M je zelo manj močna. Kako žal mi je, da še jih jaz nisem pila, ko sem bila user posted image  morda pa nebi bilo potem ss-ja user posted image

Želim vam lep dan

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.