|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008
9.5.2008 8:19:11   
stunfek
Afnica držim pesti!!!

Petek je! Juhuhu! Pa sem ga dočakala...se mi je FUL vlekel ta teden.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Urška//)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
9.5.2008 8:36:32   
freha
Do treh še zdržim pol pa jst tud juhuhu!
Drugače pa je danes moj 2. pregled pri mojemu ginekologu odpadel, ker je ta zbolel.
Afnica mala držim pesti!

Lp, Freha

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
9.5.2008 9:21:51   
stunfek
no, ja, saj jaz moram tudi oddonkati še danes ampak petek je petek :) sploh pa takle sončen, a ni tako? :)

Stunfek

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
9.5.2008 12:33:10   
lena35
ojla punce!Tudi jaz se vam oglašam po tej sveti AC ,preživela sem in upam da je vse ok.Itak pa mi je rekla da kaj posebnega verjetno ne bo na izvidu,sam pa nikoli ne veš kaj te lahko preseneti.Že to me je malo pomirilo ko so bile večina z izvidi in sumijo na probleme jaz saj tega nisem imelain bi bil še večji šok če bi blo kaj narobe.Danes pa sem imela pregled pri svojem G in je zopet delala UZ in se je vse tk dobro videlo.Pač mislim samo še pozitivno in upam da mi rata izpeljat do konca.Aja naslednji pregled imam3.6.08,do takrat je pa še zelo daleččččččččuser posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
9.5.2008 14:14:40   
billa
Afnica mala, ostani pozitivna in držim pesti, da bo še vse uredu.
Jaz pa ravnokar prihajam iz četvernega presejalnega. Naredili so mi UZ in izmerili glavico, ki ustreza 17 tednu in enem dnevu, tako, da je vse v normah. Naše dete se je pa odločilo, da nam še ne razkrije spola, tako, da še vedno nevem če bo punčka ali fantek.
Naslednji pregled imam 19ega pri svojem ginekologu, kjer pa sigurno ne bo UZ-ja, tako, da bo treba imet kar še malo potrpljenja.
Jaz se tudi veselim petka, sem neprespana, ker zadnji teden slabo spim. Upam, da je to kakšna vmesna težavica in bom spet kmalu polhuser posted image

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
9.5.2008 18:09:19   
Veki_222
Oj, drage moje, končno se še jaz malo oglašam, pa še danes sem zelo na tesnem s časom. Včeraj na pregledu je bilo vse bp, naslednji pregled imam 26.5., ko mi bo G delala morfologijo. user posted image
Spet sva poslušali srček in brcnil je tud mali v tisto napravico user posted image user posted image Tako da je vse ok.

Brce sem pa začutila prejšnji vikend na morju, čist narahlo, narahlo, da sploh nisem bila sigurna kaj je. Ampak zdaj sem pa sigurna, da je to to, tako luštno me žgečka od znotraj in včasih se čisto narahlo čuti tudi od zunaj. Super poseben občutek, res. user posted image
Vsega skupaj sem se do zdaj zredila 1 kilo 60, in sem kar zadovoljna!

Samo še pozdrav novim in objemčke "starim", ki so na AC in drugih testih!

LP
V.

http://veki-222.moj-album.com/album/11471602/

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
10.5.2008 8:22:45   
jolly123
Čestitam vsem za uspešne preglede user posted image afnica zate pa držim pesti, vse se bo dobro izšlo user posted image

Nekaj vas moram vprašat ali se vaše kreme proti strijam vpijajo? Ker moja je tako mastna, da se šele po eni uri vpije, pa še pušča mi mastne madeže na oblačilih.

(odgovor članu Veki_222)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
10.5.2008 9:29:45   
stunfek
jolly moja se ful hitro vpije in sploh nimam občutka mastnosti. je pa od chicco-ta. to pa že ni fino, da se še eno uro ne vpije.

kako ste sicer punce? jaz bom potrjeno še 26 dni sama. zdaj imam vsaj fiksen datum :)

danes bom sadila rožice in pospravljala, jutri zviz na razstavo pa bo vikend mimo. v četrtek, ko imam pregled si bom kar frej vzela.

upam, da me obišče moja sestra danes. je rekla, da pride, če ne bo kaj drugega vmes prišlo...no, jaz upam, da ne bo nič vmes prišlo in da pride k meni.

danes sem vstopila v 17. teden. včeraj sem presenetljivo spala na trebuhu in me ni nič tiščalo...ponoči sem prav labo spala. ob 3eh sem se zbudila in bedela do pol petih nato pa zaspala do devetih :D. Je še katera slabo spala? ne vem, ali je bil vrmenski vpliv al luna la kaj?!?

lepo se imejte. lep vikend!

Stunfek

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
10.5.2008 9:56:42   
vianne
Pozdravljene!!

afnica mala mislim nate!!!!

jolly123 moje olje od Welede se tudi takoj vpije. Kakšno kremo pa ti uporabljaš?

stunfek želim ti, da bi ti teh 26 dni hitro minilo, pa da bi danes prišla sestra na obisk. Jaz sem pa spala slabo iz četrtka na petek. Sem se non stop zbujala. Danes sem pa spala kot polh. Neverjetno kako se mi je spanje popravilo. Od začetka nosečnosti pa tja do 15 tedna sem zeeelo slabo spala.

Pri meni je vse po starem. Še vedno ni izvidov od ČHT (kri sem dala 23.04). Sklepam, da je rezultat O.K. saj verjetno bi me do sedaj že poklicali če bi bilo kaj narobe.
Moj je včeraj šel nabirati vršičke in je nabral jelkine. Bom danes naštimala za sirup. Mi je pa obljubil, da bo nabral tudi smrekine in bolj manjše, ker včeraj je prinesel prevelike in bolj kot so majhni boljše je.Za en kozarec bodo tudi ti super!
Upam, da bo danes zdržalo sonce saj sem dala prati prešito odejo in upam, da se bo posušila do večera.
Jaz sem pa stopila v 18 teden. Sem prav zadovoljna...le do pregleda je še dolga. Komaj 28.05.

Lep dan vam želim. Veliko sončka, smeha, sproščenosti in harmonije vam želim. Pa božajte svoje trebuščke!!!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
10.5.2008 10:05:31   
jolly123
Jaz tudi že dva dni slabo spim pa sem drugače čisto polh. Mogoče je pa res kaka luna kaj pa veš, nič ne spremljam tako da ne vem.

Stunfek a to kremo si potem kupila v Chiccotovi trgovini? Jaz sem svojo kupila v baby centru ampak jo ne mislim več uporabljat, ker imam take fleke na spodnjih majicah in kljub večkratnemu pranju sploh ni šlo dol. Ne vem kaj naj še poskusim user posted image

No jaz sem pa danes v 19-ti teden vstopila. Sploh ne morem verjet. Zdaj sem tudi uradno v 5-tem mesecu. Si morte mislit kje smo že? mi je pa tudi v zadnjem tednu trebušček zrasel za še enkrat. prej sem bila še dokaj "ploh" zdaj se pa že na daleč vidi in ne morem več skrivat. Je bil moj čist navdušen včeraj je kar skakal okrog mojega trebuha user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
10.5.2008 11:17:20   
*talcy*
ojla pupe ..kako ste ...glede spanja ene pravte da spite kot polh .... a to celo noč?? jaz sem zbujam ob dveh al treh ponoči pa moram tkoj na wc pol sedmi zjutraj pa še takoj ko vstanem okrog devete ponavadi ... pa te ure k se zbujam ponoči pol ne zaspim po eno uro .... gledam v zrak user posted image  ... tko da mislim da je tukaj odgovor kako je z mojm spanjem user posted image  ...  a ve hodite kaj na wc ponoči?????
drugače imam jaz kremo  PREGNACARE nevem od katere firme sicer neka angleška varijanta sem jo dobila tuki na netu pa je ful dobra ... ž
sicerpa so nam v šoli za starše povedali da za strije če jih imaš za dobit jih dobiš al pa gledaš mal kaj ješ ...je odvisno od hrane tudi .... no jaz se vseeno pridno mažem kar bo bo user posted image user posted image  

drugač jaz bom kmal user posted image 18t a je možno da že kaj čutim notr u trebuščku??? sem sicer okrogle narave ma ko se uležem in se umirim imam občutek da vsake tolk časa začutim premik pa nisem prav prepričana ker baje okrogle osebice čutimo malo kasnej pa zdaj nevem kaj naj bi blo to ?????????????????????????

uf sem se razpisala..... lep vikend vsem .....

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
10.5.2008 11:59:25   
sonček75
talcy- povsem možno je ,da user posted image že čutiš.Jaz sem v 20. tednu,pa ga že vredu čutim.Tudi,ko dam roko na trebuh čutim brcike.Sem pa tudi jaz bolj okrogla.

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
10.5.2008 12:33:26   
*talcy*
aha ok..saj mislim da je to res to sicer taki nežni gibi ma verjetno bo to to user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
10.5.2008 18:11:00   
2mak
Oktoberke, čav!

Včeraj sem šla na AC v Lj. Vlegla sem se na tisti stol tam v ordinaciji in mi je g najprej naredil vaginalni pregled, če je po moji septembrski operaciji materničnega vratu vse ok in je ugotovil, da je vse super. Lepo. Potem pa mi naredi uz čez trebuh, pa mu nekaj pri otrokovi glavici ni čisto štimalo in kaj ugotovi?! SRČEK NE BIJE VEČ!!! Svet se mi je kar zamajal pod nogmi in sploh ne morem verjet, da vam res pišem, da sem v 17. tednu izgubila otročka! Danes zvečer moram vzeti eno tableto in potem grem v pon zjutraj na splav. user posted image  

Ne bom vam razlagala kakšni so občutki, ker je za vas pomembno, da ste srečne v svoji zdravi nosečnosti! Želim vam vse lepo in ogromno lepih trenutkov, pa upam, da se kmalu spet javim, da sem srečka nosečka.

Tako pač je v življenju. Sedaj moram najprej malo dojeti in preboleti, kar se mi je zgodilo, potem pa grem veselo naprej.

Lepo je bilo poklepetati z vami!

2mak

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
10.5.2008 18:38:06   
vianne
2mak ko sem to prebrala... joj. Si ne morem predstavljati kako se počutiš. Drži se!!! Vem, da so vsakršne besede sedaj odveč in bo le čas zacelil rane. Verjetno je narava ubrala svojo pot in je morda s tvojo bebico bilo nekaj narobe. Vendar ni za misliti o teh rečeh. Bodi pogumna, ne obupati, misli pozitivno... v mislih bom s tabo! 

(odgovor članu 2mak)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
10.5.2008 18:48:11   
jolly123
Joj sploh si ne predstavljam tvoje bolečine. Ne najdem besed, ki bi vsaj malo omilile tvojo žalost. user posted image

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
   [Brisano sporočilo]
10.5.2008 18:53:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 2642
10.5.2008 19:51:09   
janja 27
joj 2mak jaz tudi ne najdem besed.user posted image user posted image user posted image user posted image .....ne morem si predstvaljati kaj preživljaš...ma bodi optimistična kot si napisala..upam da boš kmalu spet srečka .....za tvojo pikico pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
10.5.2008 20:23:07   
sonček75
2mak-iskreno sožalje tudi od mene user posted image  user posted image  user posted image
Še predobro poznam tvojo bolečino,ker se je meni zgodilo isto pred 5 leti.
Veselo sem šla na pregled v 18 tednu in potem ŠOK.Otroku je nehalo biti srce v 16 tednu.Vzroka niso našli.
Vem kako zelo boli,a z časom bolečina otopi.
Izjoči svojo bolečino in pogumno naprej ,ko boš dovolj močna.
Še en topel objemuser posted image tebi in tvojemuuser posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
11.5.2008 7:43:22   
levinjaa
Joj, 2mak, ne morem verjeti.user posted image user posted image Zelo mi je žal. Drži se

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
11.5.2008 8:50:42   
mbd0411
2mak,kar pri srcu me je stisnilo,tudi jaz sem v 17 tednu.Zelo mi je žal.Mogoče je narava sama poskrbela,da je tako,AC bi mogoče še več povedal. Bodi trdna in v ponedeljek misli,da smo vse tu s tabo.Zjokaj se,potem pa v nove boje.
Res sem žalostna. Slabe stvari nas v življenju okrepijo.Saj bo mimo.
S tabo smo te dni-nisi sama!!user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu levinjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
11.5.2008 8:57:41   
mbd0411
Talcy!

To so gibi ja!Jaz jih čutim že 14 dni.Sicer zvečer,ko se umirim.Pa seveda ne ves čas,tako po malem. Kmalu bodo prave brcike in žgečkanje,pa boleča rebra in trpeč mehur,,,,, Otroček brcne,da mislit ne moreš.Vsaj tako je bilo pri prvem.Ko je mimo kar pogrešaš nekaj,kar te noter opozarja nase.Sem imela včasih prave izbokline na trebuhu. Enkrat sem pri G začutila res močno brco,pa je G pogledala in mi povedala,da je ritka.Ha,ha,ha...

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
11.5.2008 9:27:16   
timnala
2mak, tudi jaz mislim nate in socustvujem s tabo, obenem pa ti zelim, da bos cimprej spet srecka nosecka.. po moje tudi narava sama najbolje ve, zakaj je bilo tako.. drzi se! user posted image user posted image user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
11.5.2008 9:58:29   
*talcy*
2mak....user posted image user posted image user posted image  te popolnoma razumem zato ne bom pisala nobenih tolažb zate ker vem da ne pomaga prav nič.... drži se........user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
11.5.2008 15:02:49   
janja 27
popravljen seznamček

1.oktober 
user posted image     Petrca*
(3user posted image 3user posted imageMF 20.05.08user posted image ;LJ; 31 let 
user posted image     sonček75 (5user posted image 1user posted image ) 3.pr. 16.05.08  user posted image 33 let 
user posted image     catalina (?user posted image ?user posted image ) user posted image   
user posted image      Erička (1user posted image 1user posted image )
user posted image      nineva (3user posted image 2user posted image ) 5.pr. 13.05.08 user posted image

2.oktober 
user posted image    blanka1 (2user posted image ?user posted image4.pr. 28.05.08 user posted image ;  MB; 23 let  
user posted image    levinjaa (2user posted image 2user posted image2. pr. 23.06.08 MF ?.05.08 user posted image ;user posted image ;30 let 
user posted image    B.M. (1user posted image 1user posted image ) user posted image ; user posted image - Matic ; MB

5. oktober 
user posted image    tanja29 (1user posted image 1user posted image 4.pr. 27.05.08 user posted image  ; user posted image ; 29 let  
          ( user posted image - Andraž ali Aljaž user posted image  - Manca ali Hana )

6.oktober   
user posted image     jana_k (2user posted image 1user posted image ) 6.pr 26.05.08 user posted image  ; user posted image Vipava 23 let 
user posted image     freja (3user posted image 1user posted image ) user posted image
user posted image     nataša3112 (3user posted image 1user posted image ) nas.pr. 07.05.08  user posted image 36 let 
user posted image     janja 27 (5user posted image 2user posted image ) 3.pr. 19.05.08 user posted imageuser posted image ; PO; 30let

7.oktober
user posted image    Veki_222 (1user posted image 1user posted image ) 3.pr. 08.05.08 user posted image user posted image   
          Trbovlje ; 29 let 
user posted image    Acjom (2user posted image 1user posted image ) 4. pr. 29.05.08  user posted image  user posted image  23 let
user posted image    zvezda17 (1user posted image 1user posted image )  nas.pr. 26.05.08 user posted image ; 
          Idrija ;  25 let

8.oktober
user posted image    Liza01 (2user posted image 2user posted imageuser posted image   user posted image  

9.oktober 
user posted image     Lambda (1user posted image 1user posted image ) user posted image
user posted image     Hans (5user posted image 1user posted image ) user posted image
user posted image     timnala (1user posted image 1user posted image ) nasl.pr. 09.06.08  user posted image ;user posted image ; Mozirje 
           (user posted image - Nac ali user posted imageAjda )  27 let

10.oktober
user posted image    valla (2user posted image 2user posted image )  3.pr. 15.05.08  user posted imageuser posted image  
         LJ ; 28 let 
user posted image    jolly123 (1user posted image 1user posted image ) nas.pr. 14.05.08 user posted image ;user posted image ;KR; 27 let
user posted image    SAFIRA (2user posted image 1user posted image
user posted image    barby800 (1user posted image 1user posted image ) user posted image ; KR; 23 let 

11.oktober 
user posted image    dajadada (2user posted image 1user posted image ) user posted image   user posted image

12.oktober 
user posted image    sarcy21
(1user posted image 1user posted image 4.pr. 05.06.08  user posted image   user posted image   
          user posted imageMark ali user posted imageNeja ); 23 let 
user posted image    zeko (1user posted image 2user posted image user posted image ) user posted image user posted image user posted image -user posted image  ; user posted image -user posted image

13.oktober 
user posted image
    Rendi (1 user posted image 1user posted image ) 5. pr 27.05.08 user posted image ; KP; 29 let
user posted image     mbd0411 (?user posted image ?user posted image ) user posted image

14. oktober
user posted image     lana34 (1user posted image 1user posted image )  5.pr. 15.05.08 user posted image  35 let 
user posted image     maserati (3user posted image 2user posted image ) user posted image
user posted image     corti (1user posted image 1user posted image ) 2.pr. 27.05.08 user posted image   Železniki 25 let 
user posted image     M_mojca (?user posted image ?user posted image ) user posted image

15.oktober 
user posted image
   "talcy" (2user posted image 1user posted image ) 7.pr.04.06.08 user posted image ; user posted image ;23 let 
user posted image   "ajetam" (1 user posted image 1user posted image ) 6.pr.05.06.08, 3D 23.06.08  user posted image ; user posted image ;
           22 let

16.oktober 
user posted image
   ZalaTM ( 2user posted image 1user posted image  
user posted image    Kaštrun (3user posted image 2user posted image 3.pr. 16.05.08  user posted image  ; 27 let  

17.oktober   
user posted image    Maska (2 user posted image 1user posted image ) 3.pr. 19.05.08   user posted image  ; LJ ; 28 let 
user posted image    vianne (2user posted image 1user posted image5.pr. 28.05.08  user posted image  ; user posted image   
         Pivka;  31 let  
user posted image     billa (1user posted image 1user posted image ) user posted image  obala  33 let 

19.oktober 

user posted image     Lena35 ( 4user posted image 1user posted image ) 3.pr. 09.05.08  user posted image  36 let  
user posted image     afnica mala ( 4user posted image 1user posted image ) 3.pr. 03.06.08  user posted image  LJ

20.oktober 
user posted image     škorpion
( 2 user posted image ? user posted image )  user posted image
user posted image     bluster (2 user posted image 1user posted imagenasl. pr 184.06.08 AC 13.05.08 user posted image  

21.oktober 
user posted image     2mak ( 2user posted image 2user posted image ) AC 09.06.08 user posted image

25.oktober 
user posted image     "tedy" (3user posted image 3user posted imagenasl.pr 03.06.08 AC 15.05.08  user posted image ;LJ;
          37 let 
user posted image      jerikou ( 1user posted image 1user posted image ) 3.pr. 22.05.08  user posted imageuser posted image ; 26 let 
user posted image      jolie ( 1user posted image 1user posted image ) 2.pr. 09.05.08 user posted image  
user posted image      PikaB (1user posted image 1user posted image )  Ljubljana  
user posted image      Urška// (2user posted image 2user posted image ) nasl.pr. 22.05.08  user posted image ; user posted image ; MB;
          29 let  
user posted image      stunfek (3user posted image 2user posted image ) 4.pr. 15.05.08 user posted image  ;Vransko; 35 let

27.oktober 
user posted image
    Freha (1user posted image 1user posted image ) nas.pr. 09.05.08  user posted image

29.oktober 
user posted image    
Aleksis (2user posted image 1user posted image )  user posted image

30.oktober 
user posted image     Nej1 ( 2user posted image 2user posted image ) 
user posted image
    sončnica24 (1user posted image 1user posted image ) nasl.pr. 12.05.08 user posted image  ; user posted image ; 25 let

se nam niso oglasle že lep čas:  

aNcHuLiNkA  25 let 
    Mandek     

VSEH NAS SREČK user posted image  JE   56   user posted image user posted image          

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.