|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008
11.5.2008 15:17:59   
janja 27
dodajam popravljen seznam in kolikor kaj popravim oz. barvam porabim nekaj časa in mi napiše error..bom lih znorela.user posted image ..tko da bom probala zopet jutri.... nisem nič popravla ker sem tega samo skopirala in dodala da sem videla če me kao čas baše.....če jutri ne bo nič bom spet pisala na ringaraja...
tamala mi lih spi čakamo da se bo zbudila da gremo mal pohajat...

jutri po seznamčku ima pregled

user posted image   sončnica24

aja pa za brcike bom dodala user posted image  , ne bom brala za nazaj katera jih že čuti zato vas prosim da napišete....

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
11.5.2008 18:55:15   
jolie

Ojla, nosečke...

Sploh ne bom iskala kdaj sem zadnjič klepetala z vami, ker je tega že zeloooooooooo dolgo....user posted image . Ampak ne mislite, da vas nisem brala v tem času...enostavno sem bila prelena, da bi še jaz kaj napisala...KATASTROFA...vem user posted image

Zgleda, da sem ena izmed tistih nosečk, ki najraje izkoristimo prosti čas nekje na zraku ali u postelci...mene služba i urejanje novega stanovanja enostavno čisto izmolzeta in ostane blazno malo energije za kaj drugega.

Ste pa nekatere blazno pridne in prav opažam, da že veselo kupujete opremo in oblekice za naše dojenčke...Jaz zgleda, da bom ogromno stvari dobila od prijateljic, česar se ne bom branila. Za nakupovanje pa še nimam poguma. Se mičken bojim, da me bo preveč zaneslo in se ne bom znala kontrolirati.user posted image user posted image user posted image  (Če imajo pa tako srčkane stvari u trgovinah, anede?)

No, jaz in moja bebica sva v tem času uspešno opravile na pregledu nuhalne svetline in bile že na drugem pregledu. Ker je z nama vse ok in se dobro počutiva sva imele samo ginekološki pregled in poslušanje srčka....Mičken sem pojamrala, da občasno čutim bolečine v spodnjem delu trebuha (predvsem kadar preveč migam) in je ga. ginekologinja rekla, da gre po njenem mnenju verjetno za bolečine pri raztezanju vseh vezi zaradi povečanja maternice...me je pa preventivno poslala na odvzem vode, da preverijo, če nisem kje kakšno bakterijo staknila...(Upam, da ne!!!!).

Na naslednji pregled sem naročena 13.06.2008, kjer upam, da bo moja bebica pokazala katerega spola je, ker si z mojim dečkotom izredno želiva vedeti spol otročička.

Sem v 17-tem tednu (16t1d) in sem se odločila zopet jemati centramed mami tabletke v kombinaciji z Magnesolom in kalcijevimi tabletkami, ker imam ob misli na sadje kar glavobole...katastrofa...v začetku nosečnosti pa nisem mogla skupaj znosit, tako  mi je pasalo user posted image

Jaz brcik še ne čutim in komaj čakam, da mali začne plesati....Redim se nič, celo shujšala sem za 1,5 kg ampak so me potolažile v ordinaciji, da imam časa za zredit še ogromno...pa tudi zaloge imam ogromno še od prej user posted image ...ampak trebuščka imam pa že kr vidnega, čeprav še vedno čisto komot oblečem hlače, ki sem jih nosila pred nosečnostjo.

Ja tkole...malokrat pridem....takrat pa stipkam za cel cajtng, anede? user posted image

Lepo bodite, uživajte na sončku in cartkajte svoje trebuščke!!!

papa

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
11.5.2008 19:00:57   
jolie
janja27....izredno si pridna s seznamčkom...res te moram pohvaliti....user posted image user posted image user posted image

Še nekaj podatkov za dopolnitev seznamčka ob mojem nicku...stara sem 29 let, rodila bom v Novem mestu, 3. pregled imam 13.06.2008.

p.s. Kaj pomenijo srčki na seznamčku pa ne vem....user posted image

Hvala ti, ker tako lepo skrbiš za nas...srce si...user posted image

(odgovor članu jolie)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
11.5.2008 20:23:31   
blanka1
alora
dogo se vam ze nisem oglasila imela sem bolečine v levem predelu in sem bila v bolnišnici, upam da bo od zdaj nbaprej vse uredu. Kako se kaj počutite. Jaz sem sedaj na polovici v 20t zanima me koliko ste se do sedaj pridobile kg. Mene je zopet strah ker sem predelala samo 1kg. Vsi mi pravijo da malo jem ampak sloh nimam apetita. na silo pojem kaj. strah me je da nebi bilo kaj narobe z mojo pikico.
Uživajte v nosečnosti!user posted image

(odgovor članu jolie)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
11.5.2008 21:27:36   
sarcy21
No da se še jaz malo javim, zadnje čase sem res polno zasedena. Včeraj sem bila na pohodu okoli Ljubljane (35 km) pa nisem bila edina z bušijem. Danes smo pa malo pospravljali pa je en dva tri dan okoli. Komaj čakam jutri da grem s teto v HM (saj veste za tiste bone za 5 evrov a neuser posted image )

Aja tisti pregled 5.6 je pa MF pče se bo dalo popraviti in upam da bo user posted image pokazal ali bo Mark ali Neja. Sedaj pa moja previjalna že stoji je bil moj user posted image priden in mi naredil res lepo previjalno bom jutri dala na internet slikco. Enkrat smo mele dabato koliko velika previjalna površina je ok - no jaz je imam več kot dovolj 105 cm, tako da je okoli še prostor za razne kremce pa robčke itd.

Me pa nekaj zanima danes sem šla naročiti voziček ker bo kar nekaj časa hodil do sem pa me zanima glede lupinice če boste ve imele tisto podlago pod lupinico (lažje in bolj varno pripenjanje) isofix baza - se ji reče

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu blanka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
11.5.2008 21:29:21   
Mandek
Ojla, drage souser posted image !

jah, že dolgo časa se nisme javila. Preganjajo me izpitni roki, delo in pa...diplomauser posted image . Upajmo, da bo uspelo.
Pri meni zaenkrat  vse ok, 17. teden lepo teče in bebica je ok. Spola še ne vemo, ker sem mela zgodnjo NS (kjer je pokazalao fantastične rezultate:)), upam, da bo na morfologiji kaj bolj vidno. To je sicer šele 9. junija, ampak smo s eže navadli čakati.
2mak, hudo mi je zate, kljub vsemu pa ne znam najti besed, ki bi pomenile tolažbo...Nikar ne obupaj, stvari se, naj se sliši še tako banalno, naredijo z nekim razlogom. Drži se, mala, in ne obupaj.

Naš pdp je 19.10, v kolikor se beba ne odloči ali pohiteti ali se še mao greti na varnem. Čutim je še ne, komaj pa že čakamo:)

Aja, prejle sem brala o kremah proti strijam. Jaz zjutraj uporabljam Pregnancecare, zvečer pa Bubchen-ovo olje proti strijam. Je prijetnega vonja in se hitro vpije (z masažico:))

Se še javim.

Lp

(odgovor članu blanka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
11.5.2008 21:30:04   
sarcy21
2mak res mi je žaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , in res upam da boš spet kmalu meduser posted image , pa upam da nas boš prišla še vedno kaj pogledati

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
12.5.2008 8:01:27   
afnica mala
2mak- kako hudo mi je zate! Razumem te, tudi jaz sem mislila prejšnji teden , da grem na UPN. Upam, da se čimprej pobereš.

Mi smo pa na čakanju. Jutri grem še na AC. Spet me bodo špikali. Mi je sestra rekla, da je AC manj neprijetna kot že oddelan HB.

Izvidi so pokazali, da ima na dveh kromosomih manjko. Genetičarka je predlagala, da še počakamo na UPN. Najprej AC, če bo kaj bolj vidno, druga možnost pa je, da dava testirat odvzeti materiala v laboratorij v tujino. Zavrovalnica tega naj ne bi plačala, ampak bova sama. Samo se mora pozanimat koliko časa traja, da dobimo izvid. Ali imamo še čas. Zdaj sem stopila v 18t, tako, da še cca 3 tedne.

Odločila sem se, da bo maj mesec nas treh. Zbirava ime, se božamo in pogovarjamo. Nič več čakanja na to, kdaj bo vse ok in bomo uživali v user posted image . Po AC je treba ležati samo 3 dni, tako, da ta vikend praznovanje prijateljevega r.d., naslednji vikend 3 dni Bohinj, teden kasneje vikend na morju. Vmes pa še praznovanje mojega 31. r.d.
In tukaj zraven spada slikanje bušija in razkazovanje le tega. Nič več skrivanja za primer, kaj pa bo če bodo opazili trebuh, potem pa moram na UPN?
Hvala vam za pozitivne misli in lepe želje, Acjom1- še dodatno si me potolažila.
Naj vam še nekaj povem. Ko je genetičarka povedala spol, sem rekla možu, vidiš, vse bo ok! Pa ne zato, ker bi si kakšnega spola bolj želela, ampak zaradi sanj moje sestre. Mož pa je bil totalno presenečen, ker je bil ziher, da to pa ne more bit in mi je vedno govoril, če bo to, lahko sama izbereš ime user posted image . Zdaj pravi, da nimam šansuser posted image . Moja izbira mu nikakor ne sede.

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
12.5.2008 9:29:24   
*talcy*
ojla pupe ... men se je pa pokazalo z mojih joškic prvo mleko user posted image  usaj to naj bi bilo ne vem .. sem uprašala prijatelico če je možno pa je rekla da ona je imela isto ..jutri bom v 18t in se mi zdi fullll hitro.... kaj vam se je zgodilo kja podobnega???? jaz sem zjutraj vstala in videla modrček čist mokr user posted image user posted image  .......

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
12.5.2008 9:38:29   
stunfek
lep pozdrav!

čez vikend me ni bilo na netu, ker mi doma ne dela internet...ne vem zakaj ne user posted image

najprej...2mak...zelo mi je žal, da te je to doletelo. me je kar zvilo. jaz vsak večer poslušam srček in me to ful pomiri. najbrž bi jaz kar sama ugotovila, če bi se srček ustavil.

Kar se tiče kil...ne se sekirat, če se nič ne zredite! Dojenček vzame kar rabi, tudi na račun vašega zdravja, če je to potrebno. Jaz sem danes "šele" 16t2d, veliko vas je že ful naprej. Zredila sem se od začetka eno kilo. No, bom videla v četrtek, ko imam pregled.

Naj delovni ponedeljek čimprej mine! :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
12.5.2008 9:47:41   
vianne
Glede kil... jaz sem štartala z 45 kg in sedaj sem v 17 4/7 in imam že 47 kg.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
12.5.2008 9:53:14   
vianne
IZVIRNO SPOROČILO: sarcy21

Me pa nekaj zanima danes sem šla naročiti voziček ker bo kar nekaj časa hodil do sem pa me zanima glede lupinice če boste ve imele tisto podlago pod lupinico (lažje in bolj varno pripenjanje) isofix baza - se ji reče

Mene tudi to zanima. Koliko se to splača imeti?

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
12.5.2008 10:52:17   
sončnica24
Hojla da se vam spet malce javim se že dolgo dolgo nisem, sma sedaj z mojim lubijom sobo porihtala tako da bom zdaj imela spet verjetno malo več časa za vas.

Grem pa danes na 2. pregled k moji g. pa upam da bo vse ok, že komaj čakam, čeprav me je malce strah ker je od prvega minilo že dva meseca res pa je da sem vmes bla na NS, pa da je tam bilo vse v najlepšem redu, čeprav me je ta zgodba od 2mak malo prestrašla.

Vam jutri javim kako je bilo na pregledu in kdaj imam naslednjega.

Pa pa in lep sončen dan vam želim

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
12.5.2008 11:18:33   
timnala
Pozdravljenje souser posted image !

Upam, da ste dobro, saj imamo tako lepo vreme.
Menite se o kilcah..jst grem v cetrtek v 20. teden in se mi je pocasi zacelo nabirati..od zacetka sem se zredila ene 3-4 kg. Hja, menda drugo trimesecje najbolj gre gor user posted image  sam to so fajn kilce.. Jem v bistvu cist normalno, razen vcasih (npr. tak kot vceri, ko je blo dobro kosilo pa se piknik) pojem kaj prevec.. user posted image  Ampak gledam, da se vsak dan gibam - sprehod, pol urce orbitreka...
Glede brcik pa jih cutim ze od prvomajskih praznikov..prej se zelo narahlo, zdaj pa ze ne zgresim in nas user posted image  kar veliko miga..je prav hecen obcutek..pa lep seveda user posted image

Lepo se imejte, dobro zrihtajte na pregledih, tiste pa, ki ste zalostne zaradi cesa povezanega z nosecnostjo, naj tudi vam cimprej posije soncek..pa pobrca zdrav user posted image !

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
12.5.2008 12:19:26   
vianne
Na spodnjem linku si lahko preberete o Američanki, ki čaka že 18. otroka. Pod komentarji je nekdo pripopal tudi sliko vse družine.

Za moje pojme ženska pretirava.

Američanka čaka 18. otroka

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
12.5.2008 12:47:42   
jolly123
Uf 18. otrok? hja mene v tej vlogi ziher ne boste videli. user posted image

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
12.5.2008 13:08:59   
škorpion
Po dolgem času se spet malo javljam. Enostavno nimam časa klepetati po rr- ker večino časa preživim zunaj z mojo hčerkico ki zelo pridno raste. Vam moram pa povedati, da je čedajle boljše ko je že tako velika, saj vsak dan ugotoviš nekaj novega, sedaj se tudi sama lepo igra imamo že ful lep ritem spanja in zelo sem vesela da je tako kot je. Moram pa povedati tudi da kar lepo napreduje ta moja nosečnost in da sem že čutila preve brcike. Tudi na nuhalni smo že bili pa je bilo ful fajno videti našega korenjaka.

Nekaj ste spraševale glede jajčke in podstavka. Jaz sem imela na začetku z postavkom pol smo pa si jajčko sposodili brez podstavkaker, ker nam je bila prva premala in moram, pa sem skoraj znorela. Tako da vam svetujem če le lahko si kupite podstavek ker je veliko lažje.

Vidim da nekatere zelo pridno nakupujete stvari za novorojenčka. Zelo lepo. Jaz bom sicer še malo počakala ker  se mi zdi prehitro in je pol predolgo  za čakat.

Zdaj pa šibam kuhati kosilo ker se bo moj sonček kmalu zbudil in bo jok če ne bo kosilauser posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
12.5.2008 13:24:55   
jolly123
Meni je v enem tednu obseg trebuška zrasel za 4 cm. prejšnji teden je bilo 88 cm zdaj je pa že 92. Če so ta rst nadeljevala tako hitro le kakšna bom na koncu user posted image

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
12.5.2008 13:26:06   
timnala

Oj user posted image !

Tole vam prilagam, ker se mi je zdelo hecno in aktualno in sem pri nasih predhodnicah septembrkah nasla user posted image

Kako se vedemo pri 1., 2. in 3. otroku:

Oblačila:
1. otrok: Nosečniške obleke začnete nositi takoj, ko vam ginekolog
potrdi nosečnost.
2. otrok: Normalna oblačila nosite, kolikor dolgo je to mogoče.
3. otrok: Vaša normalna oblačila so vaša nosečniška oblačila.

Ime za otroka:
1. otrok: Berete leksikone imen, delate sezname, črtate, dodajate itd.
2. otrok: Nekdo mora poimenovati otroka po prababici Štefki. Zakaj to
ne bi bila ti?
3. otrok: Odprete imenik, zaprete oči in pogledate, kje se vam je
ustavil prst. Zdravko? Odlično ime!

Priprave na porod:
1. otrok: Zelo resno vadite dihanje.
2. otrok: Ne obremenjujete se z vajami, ker vam dihanje prvič ni pomagalo.
3. otrok: Zahtevate epiduralno v 8. mesecu nosečnosti.

Oprema za dojenčka:
1. otrok: Skrbno perete vse perilo, ga zlagate po barvah in
shranjujete v otrokovo omarico.
2. otrok: Preverite samo, če je perilo umazano in zavržete tistega z
največjimi madeži.
3. otrok: Tudi fantki lahko nosijo roza, kajne?!

Skrbi:
1. otrok: Jočete pri vsakem znaku otrokovega vznemirjenja, na vsak
znak nezadovoljstva ga vzamete v roke.
2. otrok: V naročje ga vzamete šele, ko obstaja nevarnost, da bo
zbudil prvorojenca.
3. otrok: Svojega triletnika naučite pestovati dojenčka s kolikami.

Aktivnosti:
1. otrok: Otroka peljete na gimnastiko, plavanje, v igralnice, na
izlete, sprehode.
2. otrok: Otroka peljete na sprehode.
3. otrok: Otroka peljete v supermarket.

Večerni izhodi:
1. otrok: Kličete varuško vsakih pet minut.
2. otrok: Tik preden odidete od doma, se spomnite, da bi ji lahko
pustili številko, na kateri ste dosegljivi.
3. otrok: Poklicati vas sme samo, če vidi veliko krvi.

Doma:
1. otrok: Večji del dneva očarano buljite v otroka.
2. otrok: Večji del dneva pazite, da starejši otrok ne bi poškodoval mlajšega.
3. otrok: Vsak dan se poskušate vsaj za kratek čas skriti pred otroki.

Duda:
1.otrok: Ko pade duda na tla, obvezno prekuhat.
2.otrok: Ko pade duda na tla, operemo pod tekočo vodo.
3.otrok: Bolj je usrana, rajš jo ima.

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
12.5.2008 13:44:32   
lana34
Zdravo, punce!
Tudi jaz se vam nekaj časa nisem oglasila. Prejšnjo sredo sem končno opravila AC, potem sem malo počivala, če pa čisto odkrito povem, pa nekako ni bilo volje za pisat. Na AC so me namreč spet nekaj strašili in sicer, da je naš user posted image čudno zvit, ker mu primanjkuje plodovnice in da to lahko nakazuje na kakšno napako. Zato sem bila danes zjutraj pri moji G, ki je opravila temeljit UZ, pravzaprav eno mini morfologijo in ni videla nobene čudne lege - pravi le, da ga le nekoliko (odvisno s katerega kota gledaš) zakriva posteljica. Je pa zanimivo: 30.4., ko bi morala opravljati AC, pa je nisem, zakaj, sem vam že opisala, je zdravnica, ki me je pregledovala, napisala v materinsko knjižico, da posteljica leži spredaj, teden dni kasneje pa druga, da posteljica leži zadaj!Ti dohtarji so malo čudni, resno. Več, ko jih gleda mene in mojega user posted image , več različnih diagnoz imem. Drugače pa - to je predvsem za afnico malo: AC res ne boli nič, jaz sem se tudi vse dni po njej počutila tako, da bi lahko gore premikala - niti enega krča, niti ene najmanjše bolečine. Zato - brez strahu...Kar se tiče čakanja rezultatov, je pa druga zgodba...user posted image Afnica - tebe tudi mučijo na polno - ampak mislimo nate in stiskamo pesti!user posted image
Mak2 - grozno mi je žal zate...user posted image Usoda je večkrat kruta, tudi mene je velikokrat že udarila po glavi. A je tako, da nas najhujše zadeve pogosto utrdijo!Mislimo nate, pošiljamo ti ogromno pozitivne energije in toplih objemov...Joči, ker ti bo lažje, potem pa znova dvigni glavo in pojdi naprej. Tudi ti boš znova srečna!!user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
12.5.2008 13:53:25   
jana84
Pozdravček še od mene po dolgem času...
timnala...zelo zanimive ugotovitve...

Naj vam veselo povem, da v tem trenutku ko pišem, se naš user posted image  lepo premetava po trebuščku in brca...Tako zanimivo ga je čutiti. Škoda, da ga moj možiček še ne čuti...Pa saj ga bo! Ravno včeraj ko sva se vozila v avtu in je bil naš user posted image  kar aktiven sem mu opisovala kako ga čutim: se spomnite tistih napravic, ki so bile za učvrščevanje mišic...Kot neke elektronske blazinice, ki so krčile mišice...No in če si si jih dal na trebuh je bilo ravno tako čutiti kot sedaj jaz čutim našega dojenčka! Pa si je lažje predstavljal!

No, izpit v petek sem naredila. Hvala bogu. Sicer bi kmalu zamudila izpit, ker je bila taka gužva na cesti in tako neumno reagiranje voznikov ob delu na avtocesti, da sem kmalu živce zgubila...No in taka sem potem direta v kabinet k profesoprju uletela...Še dobro da mi je tisto 6-ko dal!
Pa sem si potem malo privoščila...Sem bla v H&M in zapravila 70EUR: kupla sem dvojne hlače na 3/4, eno majčko, pa še dve čisto obični kratki majčki...Za na morje...

Danes pa sem si še kopalke kupila...Ufa kako se mi je velikost modrčka povečala!!! Skoraj ne dobim kopalk...Takih ki so mi všeč..Pa sem morala kompromis skleniti in vzeti tiste ki so mi bile pač prav in ne tistih ki so mi bile takoooo všeč, ker bi mi joški ven padli user posted image ...

No, tako stanje je pri nas...

Žal berem na forumu tudi žalostne zgodbe...Verjamem da se nas je danes večina vsaj enkrat spomnila na 2mak in njeno žalostno zgodbico in držimo pesti in same dobre misli, da se žalostna zgodba, kolikor toliko dobro konča in kot je sama napisala, čimprej oglasi, da je ponovno user posted image ...njen user posted image  bo sigurno za to poskrbel...

aha, pa še to bi dodala...včeraj smo vstopili v 20.teden nosečnosti...Tako, da sem danes noseča že 19t+1d...In pregled pa imam "že" čez 14 dni...user posted image

< Sporočilo je popravil jana_k -- 12.5.2008 13:58:55 >

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
12.5.2008 20:28:44   
levinjaa
Afnica mala, zelo občudujem tvoj pozitivni pristop. Saj drugega ni kot da vse čakamo in zaupamo. Jaz sem s tabo!

Timnala, zelo sem se nasmejala ...

Sicer pa, jaz  sem dosedaj pridelala 1 kg, ampak apetit imam pa vsak dan večji :) Malo si ogledujem vozičke, odločila se pa še nisem. V ožjem izboru sta peg perego pliko ali pa maxi cosi mura.  Počutim se pa trenutno res odlično in polno energije, kot pravijo za "zlati " drugi trimester.  LP

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
12.5.2008 20:29:28   
janja 27
ojla

timnala ma si me nasmejala s seznamčkom saj verjetno bo tako držalo user posted image user posted image

jaz sem se tudi spomnila danes na 2mak, uapm da še kaj oglasi...........

drugače pa sem pisala na ringaraja glede seznamčka pa mi niso đe nič odgovoriliuser posted image ..ne vem ..sem pa probala zjutraj še enkrat vse pobarvat pa mi je spet napisalo erroruser posted image user posted image
tko da ne vem kdaj bom spet lahko dodala sezam....
drugače pa imam danes jaz slab dan, imamo smrt v družini oz. vasi..je umrl stric po drugem kolenu od mojga user posted image  sicer je dalna žlahta sam smo bili kr skupaj, je dočakal lepa leta 82 vendar ti ni vseeno kadar kdo umre....

moj user posted image  tudi veselo brca v trebuščku...sedaj čutim kr močne brcike..sicer sem sedaj 19 teden, Manco sem prvič začutla v 20 t ...v drugo pa kar 3 tedne prej...jaz iama pa še teden dni do pregleda...upam da mi hitro mine da bom videla spet mojo pikico...

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
12.5.2008 20:32:38   
janja 27
sem pozabila dodat jutri imajo preglede:

user posted image    nineva      5.pr
             user posted image    mbd0411  3.pr
             user posted image    bluster       AC

punce fajn odpravte , bluster tebi pa srečno in čim boljše izvide user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
12.5.2008 21:24:05   
*talcy*
ojla punce men pa ni nobena odgovorila če je že katera imela moker moderček ??? jaz sem se zjutraj zbudila in zagledala flek na modrčku .... prvo mlekce baje ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.