|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
8.5.2008 9:22:58   
Kasija
Lane31 baje dojenje pomaga pri raznih zadevah, tudi bolečini in uspavanju. Sicer če se prav spomnim, se ne dojita, se pa ravno tako tolaži pri tebi preko stekleničke. pa za grist je steklenička po moje zakon - vsaj elian rad grize svoj lonček. A se spomniš, ko si majhen in boli, pa mamica ali babica popiha in je boljše? Po moje je to ta varijanta. Ali pa kar nekaj bluzim, pa me popravite user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 726
8.5.2008 9:25:10   
metkica1
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Jutro user posted image user posted image ,........a vidite kolko je ura......pa sem že na balkonu kavo popila in tukaj vse prebrala
Nekdo mi je v ponedeljek zamenjal otroka......na izgled je enaka, a vem da to ni ona user posted image
Tako nemirno spi ,nenehn obračanje ,kotaljenje po postelji ,nočne lakote
Prvo bujenje že pred 21h -čaj ...do 23h sem jo vsaj 10x popravila v postelji ali dala dudo ,ob 1h total alarm ,ne pomaga nič razen flaša....ob 10 do 5h si poje v postelji ,pol h kasneje jok in jok in spet flaša....šele zdaj se je začela trudit da zaspi
Slišim ji noska...ne pretirano a vendar
Ona ki je v celem dnevu pojedla največ 2 flaši -odkar sva na gh ali 4 ko smo bili na mleku ......nikoli ni jedla ponoči ,niti se zbujala........pa kaj bi to bilo user posted image
Razmišljam ,da jo grem pokazat pediatrinji ,pa se mi zdi skoraj tumasto če ji nič ni razen nosek hrešči po malem user posted image
Naj povem da je ves dan bez posebnosti ,še nosek se ne sliši čez dan ,tudi spala je včeraj samo 15 minut popoldan in 1h dopoldan tako da ziher se ne naspi čez dan
Eh se oproščam da vam težim tukaj user posted image

Pri nas je popolnoma isto. user posted image Ne vem kdaj bo to minilo, traja pa že en čas. Saj sem že itak pisala, da je pri 2 m prespala noč, sedaj pa tole.
tudi user posted image  je reku naj jo peljem k P, pa meni se tudi zdi tumasto, ker ima samo nosek malo zabasan, navodila za uporaba pa itak ne bom dobila, ker je to otrok.user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 727
8.5.2008 9:25:35   
ninka80
Lane, hvala. A si ga lohk odprla?

Tvoja Aneta je tak cukr. Čevap v rokiuser posted image user posted image user posted image . Se pa strinjam s Kasijo. Cucelj je zakon za grizt.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 728
8.5.2008 9:26:38   
Kasija
user posted image
Sploh nisem opazila, da ni še nobena skuhala kave. Jaz si pa to že ves čas želim, pa sem vedno prepozna. No, danes je moj dan! Kava za vas!

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 729
8.5.2008 9:41:09   
lane31
Metkica ,Kasija hvala user posted image  torej je Luna tudi spala ponoči brez hrane.....zgleda da je flaška ista tolažba kot duda ..........ma ne bom je nikam vozla ,če je zdaj kot sonček nasmejana in razigrana ....tempetarura -36,8 v ritki ....mislim po kaj te naj grem , zaradi rahlo smrčečega noska ....zgleda da bojo res zobki user posted image
Kinnie.........hvala zdaj pa vem kaj je govnač....seveda ga mi tudi delamo user posted image

No zdaj pa vidim da ima na desni okici na spodnji veki eno rdečo pikico user posted image

Ninka80...ja sem povezavo skopirala v meni vrstico in je šlo....luštkan fante user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 730
8.5.2008 9:47:54   
drobižek
Dobro jutro še od mene!

jasna. Klaudia - pri nas pa glih kontra - se mi zdi, da se jim nič ne da. Pri pregledu pri 6.mesecih ni bilo nič pobiranja rozin, sledenja cofu itd....pa naslednjič je pregled pri 9-ih mesecih, pa je rekla, da bo kar skupaj združila v 10.mesecu pregled za 9.mesec in tisto, kar je treba opraviti za vstop za vrtec(da ne bom jaz rabila dvakrat hodituser posted image user posted image user posted image user posted image - ja malo morgen! me zanima komu se tukaj ne da???) Jaz bi pa rada, da bi se malo bolj zavzeli, pa se ne...kar preskočijo določene stvari...ali pa pozabijo?user posted image

oblačenje - ja, res je, včasih prav ne vem kako bi jo oblekla. Za štramplčke in hlače gor se mi zdi že malo preveč. Tako da zdaj za doma ima dolge zokenčke, tanke hlače in bodi s kratkimi rokavi. Za ven pa dam še kako tanko majčko čez in tanko vetrovko s kapuco, pa na nogice tiste copatke, ki so skaoraj do kolen. Pa še zunaj je tako spremenljivo, da ne veš kako bo - enkrat zelo vroče, ko se pa sonce skrije, je pa prav mrzlo.

frizer - jaz tudi uživam pri frizerju. Sam sedet se mi ne da tako dolgo....

janja - vlažilec zraka. Mi smo zelo zadovoljni. Je Živa imela na začetku, ko smo jo prinesli iz porodnišnice zamašen nosek. Kak teden sem ji vlačila s tistim aspiratorjem ven z noska, pa kar ni hotlo bit tega konec. Potem smo kupili vlažilec, ker je bilo pri nas kljub zaprtim radiatorjem nenormalno vroče in suh zrak. V par dneh je bil nosek čist normalen in do danes se ji še ni ponovilo...trkam...not sem nalila še eterično olje. Mi imamo DeLonghi, kupili smo ga v Merkurju, cena pa je bila tam nekje od 60-80 eurov. Ne spomnim se točno. Smo pa res zelo zadovoljni z njim.

Pri nas je pa zadnje dni samo mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.....pridem nazaj

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 731
8.5.2008 10:23:18   
drobižek
Pandica - se veselim nove hiške s tabo! Jaz si jo tudi želim!

Alina-alin - a da je tvoja še večji drobižek?

VANILI - v Hrastniku imaš plavanje dojenčkov, če te zanima. Samo mislim, da bo naslednje šele septembra, oktobra. Ta runda je pa stekla na začetku aprila.

Kasija - hvala za kavo! Bo mi zelo pasala zdaj...

metkica in lane31 - Živa je že kmalu prespala celo noč. Točno, ko je bila stara šest mesecev, pa rabi ponoči še flaško. Je pa zelo nemirna ponoči in se skoz prestavlja sem in tja, pa malo pojokca, pa zaspi nazaj, pa dudo išče, pa se čist zagozdi v kinderpetu v en kot not, pa na kolenih spi....vsakič, ko jo pogledam ponoči, je na drugem koncu. Kadar je pa lačna, pa začne tulit in to res tulit na ves glas...ne vem od kje vzame toliko moči...po moje se vsi v bloku zbudijo...čez dan pa sploh. Tudi minute ne more bit sama, pa da bi se igrala...skoz mmmmmmmmm in me gleda, češ daj me vzami v roke...kaj vem, spet oguljena fraza - mogoče so pa zobki...ali pa jasnina tolažilna, saj bo mimo....

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 732
8.5.2008 10:35:48   
skuštrana
Neli ima v slingu nogice enako narazen kot v mt.

Isto je pri nas. Arsen ima enako noge v mt in v slingu...

Klaudia, a slingu je tudi rekla ne...Hmmm, tu se strinjam z Jasno, ljudje po svetu nosijo otroke v raznih nosiljkah, samo poglej si Afriko(pa so najboljši športniki everuser posted image )...In se strinjam s teboj, da včasih zdravniki preveč komplicirajo, glede vsega...Samo če ti tako daje nogice verjetno res ni ok, ker meni ni to delala niti Liza, niti Arsen.

Kako so se vaši začeli plazit - naš se hoče iz sedečega potegnit v položaj plazenaj (na kolena)..Je to ok, ali naj mu to ne pustim..Izgleda tako kot bi se hotel iztegnit za kakšno igračo, ampak potem da eno nogico nazaj, tako da se postavi na kolena..pol pa pade(in se začne dretuser posted image ) ali pa se da nazaj v sedeži položaj..

No, mi čakamo prevoz pa gremo na plažo...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 733
8.5.2008 10:36:31   
sanosan
Lane31 - kaj pa če ima tvoja pupa poskok v rasti, pa zato hoče še ponoči flaško. Je pa tudi pri nas tako, da se je začela tudi ponoči zbujat, ko je že od začetka prespala noč. Jaz mislim, da je to bolj povezano z rastjo, ali pa s tem, da ji manjka mlekca čez dan. Vem, da ko je Blaž začel jesti ostalo hrano in ko smo večji del mlečnih obrokov nadomestili z ostalo hrano, je bilo pa dojenje ponoči na vrstnem redu (ne vem sicer kako pogosto, ker je spal zraven mene in se je samo priklopil). Pa da te malo potolažim, saj bo minilo.

lp

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 734
8.5.2008 10:37:50   
skuštrana
No, mi s spanjem nimamo problemov zaenkratuser posted image Je pa res, da brez mene ne zaspiuser posted image in mora spat pri meni..drgač je dretjeeeeeee..ampak ni panike, samo da spimouser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 735
8.5.2008 10:42:01   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Kako so se vaši začeli plazit - naš se hoče iz sedečega potegnit v položaj plazenaj (na kolena)..Je to ok, ali naj mu to ne pustim..Izgleda tako kot bi se hotel iztegnit za kakšno igračo, ampak potem da eno nogico nazaj, tako da se postavi na kolena..pol pa pade(in se začne dretuser posted image ) ali pa se da nazaj v sedeži položaj..

Če sedi in se obrne na stran preko medenice in obe nogici( stopala) gledata v isto smer, je OK. Pomeni, da se potem pravilno obrne in lahko gre v položaj za plazenje. Ravno to sva včeraj ponavljala pri NFTh. Moram pogledat na kamero, če je dragi posnel, pa ti lahko pošljem. Mislim, pa da je izpustil, ker smo to delali že zadnjih 2x in smo samo ponavljaliuser posted image . Pazit moraš samo, da ko se obrne, da so nogice pod ritko(da se v bokih ne spusti na tla kot žaba in da so prstki v smeri kolen. Zakomplicirala sem, vem, samo upam, da is razumela. Če ne, povej, pa bom poskušala še enkratuser posted image

Lep dan na plaži. Midva pa greva spet plavat.

sanosan, se verjetno vidimouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 736
8.5.2008 10:48:18   
skuštrana
Mama06, hvala ti..Ga bom opazovala pa ti sporočim..Če pa imaš kak posnetek pa super..Jaz se sploh ne spomnim kako je to šlo pri Lizi, ampak mislim da isto..Ker niti Liza, niti Arsen nista rada na trebuhu, da bi se tako dvignila v položaj pazenja...

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 737
8.5.2008 10:51:00   
jasna
pandica, tudi jaz nazdravljam na novo hiškouser posted image

pot, glede sprehoda si predlagala štepanjc in kodeljevouser posted image . No, medeve s kasijo sva doma tu okoliuser posted image

Lane, user posted image  Naša noč je bila podobnauser posted image

mama06, saj res, kako je bilo na pregledih? So kaj ugotovili?

kinnie, glede mt jaz ne bi sodila za kakšne razdalije je. V slingu meni Neli sedi popolnoma enako (če je spredaj seveda, na boku je malo drugače) in jo kar veliko prenosim.

kasija, se pridružujem mnenju o Zarji. Tak mali razbojnik, pa vedno ima krokodilčke v očehuser posted image .

skuštrana, točno tako je začela plazit Neliuser posted image . http://youtube.com/watch?v=pkQ4_SI4obc Tule vidiš, kako se postavi iz sedečega položaja na kolena. Jaz bi Arsena pustila čisto pri miru naj počne, kar mu je voljauser posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 738
8.5.2008 10:51:09   
skuštrana
 Mama06,Sem ga šla preverituser posted image , tako da sem mu dala eno igračo bolj stran in se je moral iztegnit do nje (sem hudobna, auser posted image ) in je tako kot ti pišeš..Torej ga kar pustim da telovadi po svojeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 739
8.5.2008 10:53:13   
skuštrana
Jasna, ja, to je to...S tem da naš potem še omaga, ko bi moral na kolenauser posted image (si verjetno milsim - ne grem na kolenauser posted image user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 740
8.5.2008 11:01:53   
skuštrana
Kinnie, jaz našega vlačim naokoli v raznih nosiljkah že od rojstva.. In to full, po več ura na dan(nekako mi je psihično in fizično lažje, če je obešen na meni, kot pa če je v vozičku)Je pa res, da hb nimava nobenih težav, ne s kolki, niti z razvojem...Če ima otrok kakšne težave se je pa sevada potrebno posvetovat s strokovnjakom...To je pač isto kot pri vseh ostalih stvareh ...

Neposredna povezava do sporočila: 741
8.5.2008 11:23:37   
jasna
Nina80, kako je Klemen cortiguser posted image

Danes ima pa naš Alen 5 letuser posted image . Kam beži časuser posted image ... Moram še mal očedit stanovanje, da ga bo lahko horda otrok popoldan obrnila na glavouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 742
8.5.2008 11:55:57   
*kinnie*
Mi smo ravno sedaj prišli noter, je bila lakota prehudauser posted image user posted image

Alen, čestitke za 5 letuser posted image user posted image

Res gre hitro čas, če pogledam našo damico, včasih sploh ne morem verjeti, da imam že tako velike otrokeuser posted image .

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 743
8.5.2008 13:03:23   
lane31
Samo na hitro.....zutraj sem ji namesto z brizgalko špricnila fiziološko z nosnim aspiratorjem-tisim gumjastim ročnim ....pa ni bilo nič ekstra...sva šli na sprehod ,ko se je spet prebudila iz nemirnega spanca in tako neutolažljivo jokala da je moral ati priti po naju -še dobro da je bil doma - iz ust in nosa ji je tekla sluz....doma sem ji posesala -zelo veliko sluzi ....od muk mi je zaspala -zdaj si z zelo dvignjenim vzglavjem,ker kakor sem jo položila je bil jok nazaj
Kaže da gre za prehlad in se je odprlo tisto hreščanje visoko v nosu
Ko se zbudi jo pa grem vseeno pokazat ,čeravno je brez tt...........ma kaj me briga če grem zastonj tja.......se hočem prepričat da še ni kaj druga zraven
No pa so pojasnene noči....očitno je bila težava z dihanjem v ravni posteljici user posted image
Kupila sem ji že kapljice za nos....a bom še vprašala kaj meni p
Boga.........kolk je jokala...........in seveda je mož popoldan v službi user posted image user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 744
8.5.2008 13:20:06   
sanosan
Mama06 - na žalost nas danes ne bo, saj smo bili včeraj cepljeni in ne upam tvegat, ker se ji pikec še ni zacelil. Bomo se videli drugi torek.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 745
8.5.2008 13:32:19   
mama06
skuštrana, če se tako obrne, ga lahko mirno pustiš. Omaga navadno tudi zaradi nemoči v rokah. Bom zvečer pogledala, kaj je posneto, pa ti javimuser posted image . Bravo Arsenuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sanosan

Mama06 - na žalost nas danes ne bo, saj smo bili včeraj cepljeni in ne upam tvegat, ker se ji pikec še ni zacelil. Bomo se videli drugi torek.

sanosan prideš ob 15-ih v torek?

izvidi iz bolnice - jih še nimam in nimam pojma kako in kaj. Počakam do ponedeljka, potem grem pa sama v akcijo

lane31- bolje enkrat preveč k P, kot enkrat premalo. Držim pesti za vajuuser posted image

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 746
8.5.2008 13:40:47   
sanosan
Mama06 - zadnjič mi je rekla, da je samo še v torek ob 15. prosto, tako da mislim, da boma tudi tako prišle.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 747
8.5.2008 13:51:49   
ninka80
Jasna, hvala.user posted image

Lane31 enouser posted image za tvojo Aneto.
Jst mam eno vprašanje. Kako oblečete vi vaše otroke pri takih temperaturah (24 stopinj C)???? A že v body s kratkim rokavom, al je še prehitro?

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 748
8.5.2008 13:53:55   
ninka80
Jasna, šele zdaj sem vidla tvoji Neli, pa ona je fenomen. Kapo dol dečvauser posted image  user posted image

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 749
8.5.2008 13:54:57   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: ninka80

Jst mam eno vprašanje. Kako oblečete vi vaše otroke pri takih temperaturah (24 stopinj C)???? A že v body s kratkim rokavom, al je še prehitro?

Jaz imam večino body s kratkimi rokavi že celo zimo, ker mu je vedno ful vroče.

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?