VANILI
|
oj, mamice danes bom obljubim čist telegrafska, ker 1. me čaka kranjska gora perila za zlikat 2. pripravit vse za jutri (izlet vLj je kar podvig, kar se priprav tiče) 3. moram it kaj tud odspat metkica - tebi se pa dogaja ! Alkohol joj joj, c-c-c, ti-ti! mi mamo pa doma lesene stopnice za sobo od tavečje in jaz sem paničarka in VEDNO govorim, PAZI, pejt počas. In enkrat se je zgodilo... gledala je nazaj in nekaj zaropota in v tistem me spreleti, da je začela padat poštengah. Vstala sem in se nisem zavedala, kako sem odreagirala, tulila in kričala v smrtni grozi, mož je skočil, a jo je ujel glih na koncu. Bilo je kot počasen posnetek. Živi ni bilo nič, se je prav počasi kotalila, jaz pa sem tako jokala od prestrašenosti, da je začela še ona jokat, potem sva tako objeti sedeli in nekaj časa samo jokali,da sva prišli k sebi. Butasta reakcija, a tako pač je. Zdaj iščem ograjo in že je tu moje vprašanje: a katera od vas ve, kje bi dobila mrežo, iz vrvi spleteno, velikosti kakšnih tri metre široko pa kake 4 dolgo?? Mislim, po celi Slo iščem, pa nič ne najdem. Kmalu bom tako obupana, da bom oropala kak gol ali dunla odbojkarsko mrežo (pssst, nič govort). Namreč rabim oeno ograjo, da nama otroka ne pocepata po tleh. oblačenje: nogavičke, hlače.bodi z dolgimi rokavi, majčka, potem p včasih jakna ali ne, odv. od vremena. Kapica z ušesci, če piha (taka s šildom) oziroma sem kupla čist lahno s tistim podaljškom, da ga v vrat ne peče sonce, ko je toplo. copatki/čevlji: joj jaz pa sem že tavelki hotla kupit crocksove cokle, sebi sem jih, ko so fajn za hodit, pol pa z možem oba hkrati začneva iskat še manjše številkice... joj in so meli... mali coklek 2ošt.... joj kok luškan.. ampak to je pa že preseravanje. In pol nisva za Teotka coklov kupla, ko jih pač ne rabi, čeprav so tko lepi... Ijn Suzanamai - te čit razumem za supergice, tud moj je gledal najkice, ampak pol sva s težkim srcem sicer, obrnila pogled v dugo stran . ima ene mehke kao čevelje, pa une štumfe s podplatom iz H&Mja, za poletje kake sandalce mogoče, drugač pa štufe z bremzicami (da ne bo samo rikvercal), pa bose noge male. mišk,kaj si pa 4 ure poečla oz. probavala pri frizerju??? Meni sicer paše it k frizerju, ko grem 1x na leto, pa fajn frizerja mam, da glih rpedebatirava, kaj vse se je zgodilo v tem letu. pa paše mi ko mi en masira bučo suzanamai - hvala za info o športnih cotah, bom še jaz skočila jutri malo pošnjofat: zadnjič sem si kupila par trenerk, mpak vse M številko in porkaš, sem še vedno klobasasta v njih. Pa sem si rekla, da si moram kaj za ZDAJ kupit. Jebela... a majo tud kaj za bebije??