VANILI
|
dobo jutro! Teo mi sedi v naročju in hoče še on kaj natipkat, da muje blo včareaj fan in je užival vdružbi sovrstnikov, mamica pa v družbi prijetnih mamic, edino žal mi je, ko nisem mogla z vsako tok poklepetat, kot bi rada, ker res vse, ampak res vse ste zelo zelo simpaitčne, bbice pa ITAK!!! smo včeraj še cel dan vandrali, hodili velikopeš, tako da sem domov prišla šele ob 10ih in dala mojmu darilce za obletnico in je imel takko lep izraz na obrazu joj kok je to lepo videt, če komu nekaj pomeniš. No malo več kot samo nekaj. spanje: Teo je spal od pol polnoči (kar ni mogel zaspati, potem pa sem ga našla na trebuhu z rito v luftu, kako spi), ampak je potegnil do pete zjutraj,kar se še ni zgodilo, odkar ga mam. bravo! gh - ma mi bomo malo htreje to začeli vajat, ker nkamor ne pridemo, vedno smo kje popldne , dopoldne pa pripravljam za popoldne, in potem kdaj naj kaj probam. danes gremo na korenček na sopari. darila: ženske, včeraj sem hodila po Mercatorj v Šški, kako fajn trgovine majo, če rabiš darila! Sicer sokar drage, a vseeno, jaz sem eno uro stopicljala po njih, pa ven, pa not, pa en krog, pa spet nazaj... Super!! Takaposebna, odbita, pa kvalitetna. Tako da ideje tam dobite. Posebej mi je šeč ena trgovina (ne vem če smem reklame, no gre za domačo pernato žival, ki nese jajca in kokodaka ) dekica: moja prjateljica jih dela,če kogazanima, tu je njena sletna stran (joj a se to sme? ma naj me skensa kdo če se ne. art.by.ab.googlepages.com/home zdej pa ma Teo dost in moram it papa