|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
8.5.2008 21:45:53   
janja
No, ljubljansko srečanje je spet uspelo. Kdaj pa ne? Današnja fotografinja je bila Kasija, tako da za slikce kar njo pobarajte. Sem jih pa nekaj naredila tudi jaz. Grem naložit, pa se še beremo.

Vsi bolančki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - hitro se pozdravite, ker je napovedano lepo vreme. Smo ga dolgo čakali, pa moramo zdaj nadoknaditi.

Kasija - če bereš, dej mi pošlji št. na ZS. Za jutri! Al bom pa Živo poklicala!

Urban že pridno spi, zdaj spravim spat še Andraža (večne bitke s spanjem zvečer!), pol bom mela pa končno mir.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 776
8.5.2008 21:54:43   
micla
Ma kaj ti zgornji zobi nas bojo vse totalno vrgli s tira, al kaj?

Ne vem, če sem vam že napisala, da mi je ratal herpes na ustnici, mislim, da od izčrpanosti in neprespanosti, in še kar traja. Tko me boli cela spodnja ustnica in bezgavke, da ne morem niti normalno jest.

Želim si le, da bi jutri na kontroli rekla, da je vse OK in da bi bilo končno že konec s temi boleznimi, ker pol pa res grem samo še na grič. Še cele dneve sem sama z njo, ker moj itak pred 8 ne pride skor nikoli. Pol jo itak jst spravim spat, ker moj "kao ne zna" - najlepš je bit z njo v sobi 2 minute in pol prist ven, da itak bi rada mama, ker samo z mamo najlepše zaspi.   Mislim, ti moški.....linija najmanjšega upora.     
Pa da ne bom samo kritizirala, je načeloma ful zlati in oh in sploh.  Mi je v torek prinesel darilo-verižico od morelato - gioielli da vivere. Ful lep obesek s swarovski kamenčkom.   Kar tko brez razloga. Je šel v bistvu kupit škatlo za spravljat igrače od user posted image , ki se jih je nabralo že ful in pol je itak še nekaj za mamico prinesel.    No zdej sem ga pa pohvalila - slučajno, če bo bral....user posted image , itak da ne bo, ker on temu pravi babje čenče.

grem zdej pod tuš, pa hitro nazaja pridem, če bo še ktera tle.

Bi mi pašal en tak dober sladoled, če ktera časti, ki zna te slikice gor flikat....mama06, kaludia in druge majstrice.

micla

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 777
8.5.2008 21:58:24   
mehurčica
Joj, Mama06, kake lušte ti meni delaš. Kaka torta...mljask, mljask....user posted image

Tukaj pa ena slikica od danes. Moja mala črtica.user posted image
user posted image

Pa še ena za Miclo, ker se ji sladoled lušta:
user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 778
8.5.2008 22:03:41   
mehurčica
Sanwebdra, geslo prosim! Imaš zaklenjen album.

Ima katera izkušnje z Mireno??user posted image Jutri bo en teden, kar mi zamuja M in ne vem če je zaradi Mirene al kaj. Ma imam že celo življenje redne M, zdaj pa nekaj štala čudna.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 779
8.5.2008 22:13:21   
mehurčica
Današnji jedilnik:
zajtrk: jabolko, hruška, suhe slive - rekordnih 100mluser posted image pridna babika
malica: dojenje
zelo pozno kosilo: juhica s koromačem, kolerabo, cvetačo, brokolijem in korenčkom - 60mluser posted image spet pridna babika
večerja: dojenje

Sem dala jutranje sadje na polovico, ker sem bila 100%, da ne bo pojedla niti pol. In ko je prvo polovico pojedla, je odprla usta kot ptičica in čakala kdaj ji bom spet dala.user posted image Zgleda, da ji suhe slive teknejo. Seveda, če so pa tako sladke.

Neposredna povezava do sporočila: 780
8.5.2008 22:16:33   
mehurčica
Kaj zdaj, sem samo jaz tu? Zala07, Ninka80(BTW, lepe slike in lep fant - nasmejan), Micla, vse vas vidim na vrhu.user posted image

Zala07, kak je tvoja Zala - se je še kaj postavljala na vse 4? Včeraj je bila tak dobra, ko se je na komolcih skrčila in bila naenkrat na 4. Tak je Eni dostikrat, ko se ji ne ljubi na roke stegnit.

Neposredna povezava do sporočila: 781
8.5.2008 22:25:34   
sanwebdra
Mehurčica, ne vem kaj šteka, sem označla, da so javneuser posted image

Kje pa lahko ninkine80 slikce vidimo?

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

Neposredna povezava do sporočila: 782
8.5.2008 22:26:24   
janja
No, jaz sem še tu. Sem dala v album (v podpisu) nekaj slikic z današnjega srečanja, glavnino bo dala Kasija. **orka, Ulaa se opravičujem ker edino vedve manjkata na slikcah. Sta mi ušle še predno sem uspela priti do vaju.  Upam, da vaju je vsaj Kasija ovekovečila.

pot - me veseli, da si se nam pridružila na srečanju. Ampak ne se držat tako postrani, saj ti nobena ne bo nič naredila. Ti kar prid zraven, pa bomo debatirale.  Oskar je pa sploh luštkan fantek.

vanili - sem pozabila kako je ime punčki od Mojce (zato je v albumu vprašaj!).

Naš današnji jedilnik:
Z: Milupa 7 žit s Pregominom 100 ml + dojenje
M: sadna kašica (kuhano jabolko + 5 suhih marelic + 2 žlici ovsenih kosmičev) 180 ml
K: polenta z banano 160 ml
V: Milupa riževa kašica z mojim in riževim mlekom 150 ml + dojenje
ponoči 1x dojenje

mehurčica
- tvoja Eni je pa tko cort črtica.

Neposredna povezava do sporočila: 783
8.5.2008 22:27:16   
ninka80
Mehurčica, luštna je tvoja "mala črtica", ma take lepe plave očkeuser posted image
Naš jedilnik:
zajtrk: dojenje
malica: jabolko, hruška
kosilo: korenček, brokoli, cvetača, zalito z gov. juhico
malica; jabolko, breskev
večerja: dojenje

http://nina80.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 784
8.5.2008 22:55:25   
mehurčica
Jaz sem pa Eni danes postrigla. Tiste taprve dolge laske, ker so ji silili v očke. Pa mi je med striženjem ves čas opletala z glavico, ampak saj pri tako malih laskih sploh ne morš dosti sfulat(joj, kaka besedauser posted image ).

Nič, grem jaz, ker se itak nobena ne javi. Tukaj pa še enega za lahko noč:
user posted image

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 785
8.5.2008 22:56:22   
micla
Evo me nazaj.....sem seveda še pobrala cunje iz stroja, jih šla obesit na teraso in nove dala noter, pol pa končno pod tuš.

A ve imate tudi skozi polne koše perila? Jst skoz perem in je skoz polno in večinokrat kar vse čez že gleda. Pa res se trudim sproti prat. Ma ne štekam, kako to, kaj bo šele če bo še kak otrok????????

mehurčica....njami njami, jst bom kar ta zadnjega z amareno vzela.  Sam pišuka, kaj bi dala, da bi imela en sldoled doma. Škoda k nisem več noseča, ker čene bi mojga kar na benza poslala. sej se spomnete...lušti so lušti za nosečnice. Sam zdej pa ne vem nqa kaj bi palilo....doejča mama tudi nisem....mah nič, se bom sprijaznila samo s slikico, jutri pa v trgovino hitro kupit planico. user posted image Se že čuti, da je poletje pred vrati, vsaj meni.

BTW...imaš res lepo pupiko.  Bom probala še jst kej nalimat, če bo uspelo.

micla

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 786
8.5.2008 23:03:54   
Kasija
Jasna alenu čestitke za 5 let!

Ulaa in vanilli in kolegica od vanili (imena user posted image ) lepo, da smo se spoznale.

ok, zdajh se grem trudit dat slikce na google skupino. Enkrat do vikenda bodo že!

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 787
8.5.2008 23:05:33   
sanwebdra
nič, me comp. zajuser posted image , boljš, da grem še ER pogledat pa spat

nočkouser posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 788
8.5.2008 23:32:18   
jasna
Max, vse najboljšeuser posted image

Micla, a tudi pri vas še kar traja?user posted image  En obrok mleka se pa meni zdi premalo za tako majhnega dojenčkauser posted image . Cunje se pa pri nas tudi kar množijouser posted image . Svojga pa kar pošlji po sladoled. Naj te mal razvajauser posted image

Lane, upamda bo Aneta kmalu boljeuser posted image

Skuštrana, nehaj delat lušte, nouser posted image

Metkica, sem prepričana, da bo jutri bolje. Mora bituser posted image

Mehurčica, lepa slikica in še lepša Eniuser posted image . Mireno imam od prvega pregleda po porodu, pa še nimam M. Po moje jo sploh ne bo več.

Danes smo se imeli pa prav fajn. Evo:
http://shrani.si/?2Z/12N/3MVnlryo/neli-110.jpg

Zdej pa čakam, če bo naložilo še filmček od Nelči... Pa net spet nekaj zeza...

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 789
8.5.2008 23:35:51   
janja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kva je zdej to. Napišem post, pa me skensla. Sem tolk jezna.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 790
8.5.2008 23:42:14   
janja
ok ponovi vajo

Ful sem jezna. Spet. Že pred prazniki sem plačala sušilni stroj, pa so mi ga obljubljali ta teden. No, pa popoldne pokliče (glede na to, da je že četrtek) in mi povejo, da ga pred 15. sploh ne bom dobila. user posted image Jaz pa gore perila. Vsak dan operem en stroj in se glih posuši do naslednje runde. Še dobro, da je lepo vreme. HB ne likam, če ne bi se že izgubila v perilu. Gledam, da perilo lepo obesim in še lepše zložim, pol je pa kot da bi bilo zlikano. No, saj kake fancy hlače ali pa srajco pa zlikam, da ne boste mislile, da zmečkani hodmo okrog.

vanili - večerni post prosim!

margareta - vedve pa le pridita enkrat na srečanje. Me prav zanima, kakšna je Eva sedaj. A ma še tako goste črne laske?

No, nas tudi obupno matrajo zobki. Danes zaradi tega podnevi skoraj ni spal. Samo dopoldne kake pol ure. Pol je bil pa tečen, pa zgrizel bi vse kar mu je prišlo pod usta. Revček. Sem pogledala, pa vidim, da ima že razpoko zgoraj desno enkico. Dlesen je pa ful zatečena. Tako, da jutri računamo na 3. zobek. Upam, samo da bo ponoči spal.

Zdaj bom pa poslala. Upam, da me ne bo skenslal.

< Sporočilo je popravil janja -- 8.5.2008 23:44:04 >

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 791
8.5.2008 23:44:01   
janja
Kva (značilno za ljubljanske žabe), a že vse spite? No, saj jaz grem tudi. Jasna se vam jutri pridružim na Kodeljevem, pa se bova zmenile glede slikanja.

Lahko noč.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 792
8.5.2008 23:44:42   
pot
o, user posted image !!!

Sem že toliko napisala, pa me je dol vrglo iz RR! Pa vedno shranim, zdaj sem pa čistouser posted image .

Zdaj pa krajša verzija:
-  jaz sem takooo utrujena še od noči. Zato sem bla danes bolj slaba družba, pa še lačna sem bila, pa niso imele nobenega pametnega sendviča, pa menda imajo po navadi. Ah, pustimo, sem imela vsaj čokoladno rezino s sabo, da sem vsaj nekaj pojedla.
-  Oskarja je full občutljiv, ga je vse motilo, še pojest ni mogel nič v miru. Tako, da sem mu šla kazat kdo dela hrup in kaj počnete, da je lahko spet malo v miru pojedel in vse tako naprej, dokler ni pojedel vsega, pa ni bilo veliko.
- ostala sva sama, v miru pojedla še riževo kašico. Potem sva zavila še do njegove prababice in babice, ki sta bili danes ravno v lj pri Dr.. Tam se je čisto razjokal, ker je bilo preveč za njega - toliko ljudi v enem dnevu. Potem sva šla po očija v službo, nato smo šli pa še do Oskarjeve tete in strica. Je cel čas tarnal. Na poti domov je zaspal. Zvečer je bil pa že tako razdražen, da si nosa nisem smela vpihnit, ker je v jok planil, ker ga je tako prestrašilo in je bil tudi on že zelo utrujen.
- doma imamo radio do večera vklopljen, pa očitno to nič ne pomaga, je premalo hrupa. Zadnjič se je na balkonu zbudil, samo zato, ker so otroci zagnali nekaj hrupa, ko so se igrali po cesti. user posted image Nevem kako bo v vrtcu. user posted image
- če sem prej še kaj napisala se ne spomnim več, ker sem že tako user posted image zaspana.

Ah, seveda, na srečanju je bilo fajn, kako ne bi bilo, če so bile pa same fajn punce tam. Midva sva bila pa itak slaba družba danes, eden razdražljiv, drug utrujen in ne preveč zgovoren.

nočka punce

pa še shranit prej, ne?! evo in potrdi...

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 793
8.5.2008 23:46:26   
pot
z nekaj napakami uspelo, pa se mi ne da popravljat. user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 794
8.5.2008 23:49:55   
janja
pot - pa večkrat pridta, da se Oskar navadi. Res je prav prijeten dečko.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 795
8.5.2008 23:56:05   
pot
Na 14 dni lahko, ker nimam avta, 2x na mesec pa moj že nekako prosi sodelavca, da ga pride iskat.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 796
9.5.2008 0:00:36   
jasna
Ne bo izgleda nič z youtube-om. Pa jutri...

Lahko noč!

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 797
9.5.2008 0:01:06   
VANILI
drnjoh, drnjoh.

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 798
9.5.2008 7:11:32   
metkica1
Jutro vsem!

Emo me najbolj zgodjno.user posted image  Čakam, da pokličem P in da se naročima in grema danes pokazat. Vročine nima visoke trenutno 37,5, samo jo vsseno peljem pokazat, pa tudi če brez veze.

Lane upam da je tvoja Aneta brez vročine, pa da shodita brez AB.user posted image
Mehurčica kako je šikana tvoja mala črtica, pravi cukerčekuser posted image

Drugače je moja mala spala danes dosti bolje, sva samo enkrat jedle in enkrat čaj. Sama pa nisem spala do pole pete, sem cell RR prečekirala. Sem videla, da se da neke bone sprintat za 5€ za H&m
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2746759
Kar fajn me boli brazgotina od zoba mi je grdo naredil, tako da brez tablete ni šlo.user posted image

< Sporočilo je popravil metkica1 -- 9.5.2008 7:12:26 >

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 799
9.5.2008 8:04:10   
VANILI
dobo jutro! Teo mi sedi v naročju in hoče še on kaj natipkat, da  muje blo včareaj fan in je užival vdružbi sovrstnikov, mamica pa v družbi prijetnih mamic, edino žal mi je, ko nisem mogla z vsako tok poklepetat, kot bi rada, ker res vse, ampak res vse ste zelo zelo simpaitčne, bbice pa ITAK!!!

smo včeraj še cel dan vandrali, hodili velikopeš, tako da sem domov prišla šele ob 10ih in dala mojmu darilce za obletnico in je imel takko lep izraz na obrazu joj kok je to lepo videt, če komu nekaj pomeniš. No malo več kot samo nekaj.

spanje: Teo je spal od pol polnoči (kar ni mogel zaspati, potem pa sem ga našla na trebuhu z rito v luftu, kako spi), ampak je potegnil do pete zjutraj,kar se še ni zgodilo, odkar ga mam. bravo!

gh - ma mi bomo malo htreje to začeli vajat, ker nkamor ne pridemo, vedno smo kje popldne , dopoldne pa pripravljam za popoldne, in potem kdaj naj kaj probam. danes gremo na korenček na sopari.

darila: ženske, včeraj sem hodila po Mercatorj v Šški, kako fajn trgovine majo, če rabiš darila! Sicer sokar drage, a vseeno, jaz sem eno uro stopicljala po njih, pa ven, pa not, pa en krog, pa spet nazaj... Super!! Takaposebna, odbita, pa kvalitetna. Tako da ideje tam dobite. Posebej mi je šeč ena trgovina (ne vem če smem reklame, no gre  za domačo pernato žival, ki nese jajca in kokodakauser posted image )

dekica: moja prjateljica jih dela,če kogazanima, tu je njena sletna stran (joj a se to sme? ma naj me skensa kdo če se ne. art.by.ab.googlepages.com/home

zdej pa ma Teo dost in moram it
papa

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?