pot
|
janja, če se prav spomnim celo obstajajo taki vlažilci, kjer lahko arome notri daješ. Tako, da bi lahko tako najbrž celo inhalacije delala. Perilo pa tudi pri nas čisto nič ne pomaga pri večji vlažnosti. Obstajajo pa tudi taki vlažilci, ki oddajajo posebne ione, kar je menda zelo dobro za imunski sistem, pa tudi za astmatike, če sem si vse prav zapomnila. Ne spomnim se več katera ženska je te nardila in celo bila proglašena za podjetnico leta nekja let nazaj, se pa ukvarja tudi z numerologijo. A ji je ime Lorena Leonardis? Poišči v brskalniku, če te zanima, prej je bila pa Naca Jermanj, pa se je preimenovala. metkica1: Oblačenje: jaz verjetno pretiravam, ampak nimma pojma kako ga oblečt. Danes sem ga napravla v bodi z dolgimi rokavi, pa flis jaknco čez, kapo, slinček obvezno, drugače flis ne bi zdržal do vozička, tanke žabice, nogavičke in namesto copatkov termo zokne, pa še hlače (take, ki imajo dvojno blago). Ja, Eskima oblačim. Ampak ni bil nič moker. V senci je tako še mrzlo, pa malo vetra. Pa še dekco je imel čez noge. Je pa danes, 4x po pol urce spal, smo šli z eno avgustovsko mamico in njeno lepotičko na sprehod, pa še doma sva se veliko gibala, non stop posedala, ker bi rad sedel, pa mu ne pustim za preveč dolgo. Tako lepše vidi okoli sebe, ker zelo rad opazuje, tako potem vidi kje ima igrače, da ne tolče v prazno, če se bo katera ˝muha˝ gor prilepla. Pa že v vozičku se je full stegoval, da bi več videl, tako, da je danes bil res aktiven. Zvečer je bil pa tako priden, da se ne spomnim, kdaj sem ga kopala ne da bi jokal, ko sem ga oblačla, da je že lačen spet, pa kupčki, še kje kakšna zaloga. Pustil mi je, da sem ga umila z milom, skopala in oblekla. On pa je samo gledal, potem pojedel flašo in zaspal. Malo me skrbi le, ker ni kupčka podrl in je že pred kakšno uro godrnjal v spanju. Naš današnji jedilnik je bil torej sestavljen iz mlečnega riža, no, riževe kašice z mlekom. Včerajšnji pa iz kuhane hruške in banane. Predvčerajšnji pa iz riževe kašice s kuhano hruško. Imava en obrok GH dnevno, edino danes sem mu dala zjutraj in zvečer riževo kašico in se je je tako razveselil vsakič znova, da je jokat nehal, da je še lačen, spet ne vem česa je bil bolj vesel žlice ali hrane. Verjetno hrane, ker je na začetku samo usta odpiral, potem se je pa spomnil, da zna pa on tudi ˝sam jest˝ in prijet za žlico. Vrtec, še čakamo. Je bilo treba do konca aprila oddat vloge oz. oni so temu rekli vpis. Kasija, orka** še pride in VANILI s prijateljico, če sem si prav zapomnila, pa še suzanamai, živa...? Okoli 10 nas bo, brez Klaudie, nove10ke..., malo manj. Sprememba lokacije, sem jaz mislila, tako, (da bi šle vse naenkrat z vozičkom je tako ali tako utopija), ene bi ˝čuvale˝ mizo, druge, kateri otroci pa bi bili siti pa bi se lahko šli sprehajat in potem obratno. Mora bit pa seveda lepo vreme, možnost parkiranja... Ker tudi midva preden prideva do LJ, je zadnjič trajalo 3 ure, ker je zaspal vmes, potem še jedel... jasna, jaz s surovim sadjem še kar odlašam, ker ga po vsaki novi stvari, čeprav kuhani potem še kar daje. Tako morem potem še en dan pavze vmes nardit ali pa samo riževo kašico, kot sem to nardila spet danes. A pri vas ni bilo nič težav? S kje si ti? Kam me vabiš na sprehod? Lahko na ZS poveš, ker vidim, da nimaš napisano v opisu. nova10ka, upam, da bo sok ali pa ˝reven˝ kompot deloval in bo ˝užiten˝. Če sem pa še kaj pozabila odgovorit kateri, naj me pa še 1x za rokav pocuka. Grem še pakirat, kot je že Vanili rekla, to je cel podvig, prit v LJ. Sploh ker naš še vedno poliva, je treba še potovalko z rezervo dat v avto. Je, pa danes, ko ni jedel hruške precej boljše.
|