|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
7.5.2008 21:59:29   
zala07
joj sem pozabila,

klaudia- baje, da si si kupila nekaj za voziček, da user posted image lahko normalno sedi v vozičku. kje si kupila in koliko stane???

thanks

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 676
7.5.2008 22:00:48   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia
Rekla je pač samo to, da ker se že sama tako vsede, ni dobro da jo z MT še spodbujamo k takemu početju. NAj bi si krepila samo zunanje mišice na nogah, mora pa si še notranje, da bo laažje hodila.

Aha, mi je že jasno. Kaj pa pravi na uporabo mt pri otrocih brez takšnih težav?

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 677
7.5.2008 22:05:24   
ninka80
Jasna , ja naš je res težje sorte, kot mamiuser posted image

Vrtec,
mi še tut nč ne vemo, al ga bojo kam vzel al ne. Sam ne vem, kam ga bom dala, če ne dobim vrtca.user posted image

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 678
7.5.2008 22:07:41   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: zala07
klaudia- baje, da si si kupila nekaj za voziček, da user posted image lahko normalno sedi v vozičku. kje si kupila in koliko stane???

A misliš podlogo v vozičku, da ne drsi? Kupila sem v BC. Od Quinnya 3xl. Imajo pa tudi univerzalne.

IZVIRNO SPOROČILO: jasna
Kaj pa pravi na uporabo mt pri otrocih brez takšnih težav?

Kolikor sem razbrala med vrsticami (nisem direktno vprašala), za kratke ture ja, za dolge ne. Samo pomoje, dokler se otrok vredu razvija ni panike. Tudi nam ni prepovedala. Rekla je samo za kratke sprehode, npr. v trgovino, da ne trogaš vozička. Kar je pa daljših sprehodov pa raje voziček. V bistvu je isto rekla tudi za sling.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 679
7.5.2008 22:21:57   
zala07

A misliš podlogo v vozičku, da ne drsi? Kupila sem v BC. Od Quinnya 3xl. Imajo pa tudi univerzalne.

ja, koliko pa stane????user posted image user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 680
7.5.2008 22:23:48   
jasna
V bistvu je isto rekla tudi za sling.

Hm, tole bi pa jaz vzela bolj z rezervo. Glede na to, da po svetu  nosijo takole deco non stop privezane na sebe, bi morali potem imeti tam odrasli ogromno težav z gibanjem, sklepi...user posted image  Čeprav si ne upam vtikat v strokovno mnenje. Bi pa vprašala še koga drugega iz iste stroke.

Glede širine mt, skuštrana. Ne vem če je širina mt ravno pomembna pri tem, kako široko so otrokove noge. Bolj je odvisno od širine telesa tistega, ki nosi. Neli ima v slingu nogice enako narazen kot v mt. Pač toliko, kolikor je mene skupaj okoli reberuser posted image . Ali pa se motim?user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 681
7.5.2008 22:26:30   
jasna
Spanje gre pri nas na slabšeuser posted image , že cel večer hodim popravljat dudouser posted image . Se je pa ignoriranje sitnarjenja obneslo. Ali pa je začutila, da danes pa resno mislimuser posted image  in se je prav lepo igrala na tlehuser posted image .

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 682
7.5.2008 22:31:00   
Klaudia
ja, koliko pa stane????user posted image user posted image

Mislim da je bila okoli 25€

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu zala07)
Neposredna povezava do sporočila: 683
7.5.2008 22:31:54   
Kasija
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

Jao, a ne bi bilo fajn - gluten kot prva hrana user posted image . Res, tko mirkaš, pol se pa zgodi neumnost.

2ursae gluten in sladkor ja user posted image user posted image

metkica1 tvoja tamala ma pa piko na pijače ta teden, si predstavljam, kaj soseda razlaga user posted image

Jaz ga preveč oblačim - žabe+hlače+bodi s kratkimi+majčka+brezrokavnik+jakna

Ulaa škoda, da te ne bo. Mogoče pa naslednjič?

Klaudia ti boš pa tudi pobegnila na lepše. So svetovni ti smajliji z zobki na seznamu! 

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 684
7.5.2008 22:33:07   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

Hm, tole bi pa jaz vzela bolj z rezervo. Glede na to, da po svetu  nosijo takole deco non stop privezane na sebe, bi morali potem imeti tam odrasli ogromno težav z gibanjem, sklepi...user posted image

Itak zadnje par let tako komplicirajo kar se tiče otrok. Se mi zdi, da kar za vsako malo napakico pošljejo v RA in vse skuuser posted image ajo. Samo da imajo kaj delat, ti pa laufaš od enga dohtarja do drugega.

Ne vem zakaj smo rabil hodit slikat kolek, če jih ima že od decembra skos 1A. Pa smo mel od takrat še 2x UZ user posted image

Susan Savannah

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 685
7.5.2008 22:35:06   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija
Jaz ga preveč oblačim - žabe+hlače+bodi s kratkimi+majčka+brezrokavnik+jakna

A raje jst vprašam, če jst našo premalo oblačim? Body s kratkimi rokavi, štumfki od HM do kolen, pa tanke hlače čez + klobuček valda. In je imela vroče roke in hrbet user posted image

Susan Savannah

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 686
7.5.2008 22:35:54   
Kasija
Aja, katere zdaj jutri pridemo? kje se je zgubil seznam? no, če ne drugega jaz in pot se spomnim da prideva user posted image pa pingi in janja

jasna in nova10ka se vidimo v petek. živa pa ti - kaj bereš rr ali bo treba kar sms poslat user posted image ?

< Sporočilo je popravil Kasija -- 7.5.2008 22:36:05 >

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 687
7.5.2008 22:37:03   
jasna
Ne vem zakaj smo rabil hodit slikat kolek, če jih ima že od decembra skos 1A. Pa smo mel od takrat še 2x UZ user posted image

user posted image  Točno zaradi tega (in dojenja) sem se jaz "nestrinjala" s P na prvi posvetovalnici. Ampak sem jo takoj naslednji dan zamenjalauser posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 688
7.5.2008 22:39:26   
Kasija

A raje jst vprašam, če jst našo premalo oblačim? Body s kratkimi rokavi, štumfki od HM do kolen, pa tanke hlače čez + klobuček valda. In je imela vroče roke in hrbet user posted image

A veš tukaj sem se po moje jaz pustila preveč vplivat. Sem ga manj oblekla in se je prehladil - po moje je bilo čisto naključje, ampak se me je prijela oblačilna mrzlica. Ker je ena zraven imela punčko ful oblečeno. Se morem skulirat, res, in delat po svoji pameti. Kar okregajte me user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 689
7.5.2008 22:41:14   
Kasija
jasna ti si tukaj incognito user posted image  A prideš jutri - saj veš, da imam še vedno nekaj zate. Sem zanič dostava user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 690
7.5.2008 22:43:26   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija
jasna ti si tukaj incognito

A si me pogruntala?user posted image  Ne, ne sej se bom spet pokazalauser posted image . Sem takrat nekaj čarala, pa še nisem popravla. Jutri ne morem, se vidimo v petekuser posted image

Neli jaz oblačim enako kot sebe. Fanta pa manj, ker kar naprej divjatauser posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 7.5.2008 22:44:03 >

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 691
7.5.2008 22:44:54   
Kasija
lahko noč punce.

jasna ti prinesem v petek, torej.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 692
7.5.2008 22:56:40   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: metkica1
Ne mi rečt kako sem se ustrašila, tavečja pa pravi na to, mami pijana sem.  O bože. Potem pridemo domov takoj je zaspala, sicer je komaj zvozila do postelje in spala 3 ure.  Ko se je zbudila sem jo vprašala ali ima mačka.

Ojej ne vem kaj ji je bilo, da je izkoristila priliko, ker drugače strogo ne dovolim alkohola, ma ni šans. Mogoče ravno za to.
Pa ne me prijavit socialniuser posted image user posted image

Hudo, pa kje jemljejo to vaši otroci??? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mišk
Jst res ne razumem, ko nekateri pravijo, da je za njih obisk frizerja nekaj blagodejnega.user posted image

Pa valjda da ni, če pa 4 ure tam visiš. Ja, kaj pa ti te delajo???? Meni ga ni večjega užitka kot to, da mi nekdo opere glavo, zmasira lasišče in posuši lase (ker če jih ne, sem kot strašilo). Pa sem še z barvanjem in striženjem vred ponavadi fertig v dobri uri. Doma sem tako lena za pranje las, evo včeraj zvečer je bilo 6 dni odkar sem nazadje olepšala svoj skalp.

Aja, pa častim en pir za Pandico, ki vas vse lepo pozdravlja in me je okrcala, da zakaj jaz ne opravljam zdaj te naloge!!! Evo:
user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 693
7.5.2008 23:11:29   
VANILI
oj, mamice

danes bom obljubim čist telegrafska, ker
1. me čaka kranjska gora perila za zlikat
2. pripravit vse za jutri (izlet  vLj je kar podvig, kar se priprav tiče)
3. moram it kaj tud odspat

metkica - tebi se pa dogajauser posted image ! Alkohol joj joj, c-c-c, ti-ti!user posted image
mi mamo pa doma lesene stopnice za sobo od tavečje in jaz sem paničarka in VEDNO govorim, PAZI, pejt počas. In enkrat se je zgodilo... gledala je nazaj in nekaj zaropota in v tistem me spreleti, da je začela padat poštengah. Vstala sem in se nisem zavedala, kako sem odreagirala, tulila in kričala v smrtni grozi, mož je skočil, a jo je ujel glih na koncu. Bilo je kot počasen posnetek. Živi ni bilo nič, se je prav počasi kotalila, jaz pa sem tako jokala od prestrašenosti, da je začela še ona jokat, potem sva tako objeti sedeli in nekaj časa samo jokali,da sva prišli k sebi. Butasta reakcija, a tako pač je. Zdaj iščem ograjo in že je tu moje vprašanje:
user posted image a katera od vas ve, kje bi dobila mrežo, iz vrvi spleteno, velikosti kakšnih tri metre široko pa kake 4 dolgo?? Mislim, po celi Slo iščem, pa nič ne najdem. Kmalu bom tako obupana, da bom oropala kak gol ali dunla odbojkarsko mrežo (pssst, nič govort). Namreč rabim oeno ograjo, da nama otroka ne pocepata po tleh.

oblačenje: nogavičke, hlače.bodi z dolgimi rokavi, majčka, potem p včasih jakna ali ne, odv. od vremena. Kapica z ušesci, če piha (taka s šildom) oziroma sem kupla čist lahno s tistim podaljškom, da ga v vrat ne peče sonce, ko je toplo.

copatki/čevlji: joj jaz pa sem že tavelki hotla kupit crocksove cokle, sebi sem jih, ko so fajn za hodit, pol pa z možem oba hkrati začneva iskat še manjše številkice... joj in so meli... mali coklek 2ošt.... joj kok luškan.. ampak to je pa že preseravanje. In pol nisva za Teotka coklov kupla, ko jih pač ne rabi, čeprav so tko lepi... Ijn Suzanamai - te čit razumem za supergice, tud moj je gledal najkice, ampak pol sva s težkim srcem sicer, obrnila pogled v dugo stranuser posted image .
ima ene mehke kao čevelje, pa une štumfe s podplatom iz H&Mja, za poletje kake sandalce mogoče, drugač pa štufe z bremzicami (da ne bo samo rikvercal), pa bose noge male.

mišk,kaj si pa 4 ure poečla oz. probavala pri frizerju??? Meni sicer paše it k frizerju, ko grem 1x na leto, pa fajn frizerja mam, da glih rpedebatirava, kaj vse se je zgodilo v tem letu. pa paše mi ko mi en masira bučo

suzanamai - hvala za info o športnih cotah, bom še jaz skočila jutri malo pošnjofat: zadnjič sem si kupila par trenerk, mpak vse M številko in porkaš, sem še vedno klobasasta v njih. Pa sem si rekla, da si moram kaj za ZDAJ kupit. Jebela... a majo tud kaj za bebije??user posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu zala07)
Neposredna povezava do sporočila: 694
7.5.2008 23:12:18   
janja
Sanwebdra - tale pir mi bo pa zdele ful pasal. Sem zadnje dneve kar žejna spat hodila.

vlažilec prostora - vem da ste že na veliko pisale. Ampak moram še enkrat vprašat. Moja dva sta zgleda ful občutljiva - glasilke. Mamo pa v stanovanju nenormalno suh zrak, čeprav sušim perilo notri. Ker mi P vedno predlaga inhalacije, sem razmišljala, da je to v bistvu skoraj isto, kot da bi si nabavila vlažilec, da bi imela vsaj ponoči bolj vlažno ozračje. Pa tudi meni bi pasalo. Mi vsaj ne bi zategovalo več kože. Zdej me pa zanima - KATEREGA NAJ KUPIM? Bom šla kar jutri kupit, da ga čimprej stestiram.

vanili - še en post za lahko noč, prosim! Vidim, da si me glih prehitela.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 695
7.5.2008 23:15:07   
Pandica
Hey, hey Desetke

Končno se vam spet javljam user posted image   po dolgem času.

Smo že preseljeni v hiši in je super, full je fajn.

Nisem vas nič brala za nazaj, ker vidim, da ste full nakloftale, jaz sem vas nazadnje brala na partu 2 zadnji strani, zdaj pa že tole... ste se res razpisale.

Aja, Sanwebdra hvala, da si opravila mojo nalogo user posted image user posted image , zdaj pa še jaz častim eno rundo za vse desetke za našo novo hiško user posted image user posted image   čin, čin, na zdravje punce user posted image

Edini problem še je, da še moj računalnik ni usposobljen z internetom, ker nas nekaj zafrkava, danes je prišel k nam on tip iz kabelske in nam ni vse namontiral, ker nismo imeli nekega kabla doma, zdaj, ko je v hiši več računalnikov. Zdaj pa bom mogla koristit pač tega, ki je v dnevni sobi, pa se malo "grebst", da bom prišla do njega. Ko bom moj tut delal pa se itak akcija začne.

Srečanje danes in slikice - full sem se imela fajn tako kot vedno, slikice pa vam pošljem, ko bo moj rač. usposobljen z internetom, ker imam na njem naložene slikice, velja? Pa spomnite še me kaj, da nebom pozabila, ker so full lepe.

Evo, zdaj pa še enkrat na zdravje na našo hišo user posted image

Aja, pa full sem vas pogrešala zdaj te dni, še najbolj pa seveda ob večerih, ko mi je Zala zaspala in jaz nisem mogla na RR. Zdaj pa je tudi tega konec, jeeee  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 696
7.5.2008 23:15:25   
Alina_alin
Mb Štajerke,kje je vaše poročilo - user posted image user posted image user posted image , jaz danes nisem uspela prituser posted image user posted image user posted image . Ste napisale, vse kak ste se imele super, - v to ne dvomim. Kaj pa kaj novega? Razen da je Eni pojedla žličko hrane od Anete...

No, jaz sem se ta čas, ko ste ve čvekale in se družile, pakirala na posvetovalnico, kjer so jo stehtali:

Drobižek -naša Tjaša vas je premagala v peresni kategoriji: 6 mesecev - 6120g in 61 cm.
Še mere za statistiko: 5 mesec - 5790 g in 60 cm -Klaudia

Pediatrinja se ni mogla načudit, kako je Tjaša močna in hitra, kako že plazi in seveda se je cel čas tam na mizi guncala v nizkem štartu za plazenje. Naredila še je Denver - vse bp - tudi rozino je prijemala - P je komentirala, da je že zelo blizu pincetnemu prijemu. (prijateljica je ravno imela posvetovalnico za 1 leto - takrat testirajo tudi pincetni prijem - tako da pri 6 m še ni )
Potem ji je dala za spit 2.dozo proti rotavirosu -Vanili (ja, 2.dozo, ker je 1. dozo dobila pred 1 mesecem - smo zadnji vlak ujeli - do 6 m bi naj dobil otrok obe dozi - P je rekla, da če smo 1 teden čez ni panike). No, pri tem napitku  se je razkurila v nulo. Sledil je še pikec v rito, ko je naša bila itak zelooooo glasna brez premora še od prej. Sploh je nisem mogla pomiriti - sem jo oblačila, nakar sem plačevala še cepivo in ni bilo drobiža, sem kar pri sestri podojila Tjašo - da se je potolažila na moji (njeni) dudiki.

Sem pa vpr, kdaj naj začnem skrbet, če ne bo začela bolj jest gh - P pravi, da po 8. mesecu. Do takrat je pa ok, če je še glavnina mleko (doj enje). Skuštrana, mislim da si se ti to včeraj spraševala...

Tjaša mi je po posvetovalnici takoj zaspala, še preden sem jo prinesla do avta, nato pa sem šla v šoping po sadje, da ji imam jutri kaj skuhat. Tak da mi drage desetke Štajerke, danes ni zneslo. Mi je ful žal, samo hrano in plenice sem nujno rabila in zato niti pozneje nisva prišle. Doma pa me je itak že čakala prvorojenka, ki jo imam ta teden doma - jo je čuvala mama ta čas...
Zdaj pa sem že taak zaspana, da  je skrajni cajt za horizontalo.
Nočka, pa čakam poročilo....

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

Neposredna povezava do sporočila: 697
7.5.2008 23:17:04   
Alina_alin
Pandica,oooo, welcomeback. Bomo spet pili, kaj user posted image user posted image ? Čin čin, na novo domovanje!

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 698
7.5.2008 23:22:52   
Alina_alin
Pandica,kaj  si šla po sladoled pred prejšnje stanovanje, da se ne oglasiš, da nazdraviva...user posted image user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 699
7.5.2008 23:25:15   
Pandica
Alina_alin   saj sem že napisala, da vsem častim pijačo po želji.

Zate mislim, da bo kar pir vredu, ne? No, pa na zdravje  user posted image user posted image

Škoda, da te ni bilo danes. sem te pogrešala, da bi kakšno še s tabo rekla. Sem še eno punco celo vprašala kje pa si ti, da te ni.

Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?