|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.5.2008 10:59:30   
Skabi
Huanita, ne išči več številke za Šešče! Mi jo je Meggie  našla.

Meggie hvala user posted image user posted image user posted image , pa tud tebi Huanita  user posted image user posted image user posted image !!!!

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.5.2008 15:31:35   
noe
IZVIRNO SPOROČILO: Skabi

Meni se Mavo kar smili: se iz bolnice spomnim tistih nosečnic, ki so en dan prej vedele, da naslednje jutro dobijo gel, so se že bale, kako bo rodt, potem pa gel ni prijel, pa še en dan čakanja...Zame je to hujše kot bit v porodni sobi.



Joj, boga Mavo. Mene so na nedeljo zjutraj ob 8 zadržal isto noter, češ , da je premalo plodovnice.
Dobila sem dvakrat gel in ni bilo nič do 9 h zvečer. Pa cel dan sem morala stradat, sem bila lačna kot volk.Pol sem že sestri težila, da naj mi prinese nekaj za jest  ona pa kar ne smem , ne smem. No, potem se je mala gospodična končno odločila da pride na svet in je tudi šlo zelo ekspresno.
In potem sem z drobceno punco v rokah komaj čakala ponedeljek in zajtrkuser posted image .

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.5.2008 16:12:26   
Ropotuljica
Darja, ne jamrat zaradi kil. Bodi vesela, da ne boš tak zavaljen sod, kot sem na primer jaz. Sicer pa so meni tudi šle kile takoj porodu dol, ampak potem se je pa ustavilo. Prvič mi je ostalo 5 kil, drugič pa tudi pet in še tri od prve nosečnosti. Zdaj sem pa že skoraj 3 mesece na montiju in sem sklatla dobrih 5 kil. Cilj je vsaj še štiri. Pa športat bo treba, ja. 

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.5.2008 17:12:52   
skuštrana
Kaj mavo se še kar mučiuser posted image user posted image Ali kaj?

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.5.2008 18:25:23   
simi73
Sem na hitro preletela, kar ste napisale danes (bile ste spet pridneuser posted image ), pa vidim, da ni še nič novic o Mavo. Upam, da bo vsaj danes odrešena muk. Drugače je pa tale gel tud kr nekaj (sama sem ga dobila dvakrat, pa je šele po drugi dozi blo po več kot pol dneva za v porodno, prej so me pa kar na oddelku držali).

Danes sem si pa s tamalo privoščila celo izlet... smo šli skupaj z mojimi starši mal v arboretum pogledat, kak kaj rožice cvetijo, pa moram rečt, da jim je tulipane kar precej dež zdelaluser posted image . Drugače pa je blo fajn, pa tamali je tud pasalo bit mal v naravi in je cel sprehod prespala.

Darja, tud men so šle kile po porodu kar naenkrat dol, sem pa trenutno pristala na +1 pred nosečnostjo, pa tud veliko jem, pri mleku se pa tole hujšanje ne pozna... se mi zdi celo, da ga imam vedno več in moram prav pazit, da se mi spet mastitis ne ponovi... zato se ne sekiraj zarad hujšanja!

Teta beta, čestitke za fantka! user posted image user posted image  Bo vsaj letos malo ravnotežje držal, ker se baje več punc rodi kot fantovuser posted image .

_____________________________

Življenje ti včasih podari čudežen trenutek. Uživaj v njem!

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.5.2008 18:58:44   
Nia30
Jančika in druge, ki jih zanima plezanje za otročke - za tako majhne še do zdaj nismo kaj "organizirali". Naši mali pač pležejo, ko se jim je in se zmenimo. Če pa imate željo, pa se lahko kamot zmenimo in naredimo tukaj kako srečanje z malčki in "organiziramo" plezanje.
Ko bojo večji, jih bomo pa še v kanuje nabasali in na Dravo, a ne Jančika user posted image

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.5.2008 20:01:39   
Ropotuljica
Mavo je že 3x dobila gel, zdaj ima popadke, ampak gre počasi. Odprta je samo 2 cm. Držimo pesti!!!

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.5.2008 20:13:41   
Jančika_
O majko milo, boga Mavo, tole dete pa res noče ven. Držim pesti, da se res začne akcija.

Nia30, če ne drugega, mi se vam ziher še kaj namalamo gor, ker smo se imeli super!

No, pa še poročilo o segedinarju user posted image : seveda se mi ga danes ni več luštalo tako zelo noro kot včeraj, tako da sem si sicer pripravila sestavine, potem me je pa taka huda želja po pečenem zelju napadla, da sem si ga kar v ponvi spekla (vržem odcejenega not in pražim, da je skoraj suh in malo rjav, njami). Pa eno hrenovko sem si spekla zraven, pa je bilo. Za tiste, ki me (še) ne poznate tako dobro - ravno mineva 10 let, odkar razen rib ne jem mesa, ampak odkar sem to rundo noseča, bi pa samo piščančje hrenovke in poli salamo jedla. In tudi jih, ker mi najbolj zaleže (po sadju mi je slabo). Edina napaka moje večerje - komot bi še eno porcijo sfrezala user posted image . Imam še nekaj zelja, tako da če mi tole nocoj ne bo naredilo neke revolucije v trebuhu, potem bo jutri segedinar na vrsti. Al pa spet pečeno zelje, kdo bi vedel, kdo bi vedel!

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.5.2008 20:20:16   
snorlax
Ojoj! Tole z Mavo je pa res....user posted image ... ne vem, kaj naj rečem. Pa sem mislila, da sem imela prvič hud porod, ko sem 7 ur rojevala, pa vakuum, pa šive... Samo tole je pa še slabše. Jaz sem bila vsaj v enem dnevu fertik.

Punce, jaz sem bolj malo tu gor, ker če je lepo vreme kar naprej nekaj prekopavam okoli bajte. Noter imam svinjak, ker se samo najemo, potem pa grem ven in zvečer za silo pospravim. Upam, da bo kmalu deževalo, da bo tudi bajta prišla na vrsto za pucanje, pa cote za pranje..

Glede srečanja. Meni tudi skoraj bolj paše začetek junija, ker maj je pri nas groza in strah. Rojstni dan imata ati in mama, sobote bodo zgleda skoraj vse delovne. Čeprav se bom tudi prilagodila in si zorganizirala, če boste rekle v maju.

Drugače pa se okvirno zmenimo kar za tisti vikend, ko je Skuštrana tu, se pravi 13. ali 14. 6., če vam odgovarja. Srečanje je definitivno pri meni. Prosim, ojunačite se predvsem tanove in pridite, boste videle, da nismo nič grozne. Pa tiste, ki ste vezane na štručke, jih mirne duše pripeljite zraven.

Moram it tamalga skopat, ker je pomagal po zemlji razkopavat, za povrh pa je prešlatal vse domače koze in sosedovga psa, pa pobral kuram vse jajce z gnezd in podobno. Ampak je užival z vsemi 4 (tamali, ne pes) in vidim, da gre vsak dan rajši ven in šele zdaj odkriva prednosti življenja na prostem pred gledanjem risank. Upam, da bo to pripomoglo tudi k njegovi odpornosti.

Se beremo. Upam, da ko naslednjič odprem RR, preberem, da je Mavo rešena muk. user posted image

Nočko!


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.5.2008 20:23:11   
pikecpokec
Jooj, mavo, tole je pa že čist tumač! Ful nas drži pesti, tko da zihr bo kmalu user posted image . Dejmo, punca!

Jančika, sej kislo zelje lahk pa ješ v neomejenih količinah, verjetno. Nima kej veliko kalorij. Aja, no, razen tega da ti čreve razžene user posted image .

Naš mali je pa zadnje čase totalno naspidiran. Ej, to ni več res, kaj dela. Šiba naokoli sto na uro. Pri nas prekopavajo cesto ker polagajo novo kanalizacijo. In je ful bagrov in tovornjakov in ostale mehanizacije. Gal pa laufa od bajte do ograje in jih gleda in je totalno navdušen! Mogoče bo bagra vozil ko bo velik user posted image . No, zdej pa spi ko top, itak! Fotr je šel pa na fuzbal gledat kok bo Cele spet zgubilo user posted image . Jst si pa nardim en velik sendvič z majonezo, sirom in paradajzom  (spekla frišn kruh, njami) in grem na kavč knjigo brat. Sem dans dosegla normo za diplomsko, tko da lahk zdej mal uživam.

Lahko noč, ljudje


_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.5.2008 20:33:23   
Janeja
Ojej, jaz sem bila pa sigurna, da bom ta zadnja danes Mavo čestitala, ker sem komaj zdaj prišla do računalnika. Pa vidim, da se še kar matra. user posted image   Dajmo Mavoooo, danes mora bit!

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.5.2008 20:43:11   
Ropotuljica
Ja, tole z Mavo res postaja grozljivka. Si ne predstavljam, kako se počuti. Res upam,da je ne bojo predolgo matrali, če se slučajno ne bo odprla.


darja 33 - če še nisi naročala pri kardiologu, bi te prosila, da vseeno ne dajo datuma med 20. 5. in 3. 6. Mama je namreč dobila sobo (počitnice) za svojo mamo v domu starostnikov v tem času, pa sta se odločila, da vseeno skočita malo naokol, saj že zeloo dolgo nista bila od doma (ker sama skrbi za svojo nepokretno mamo).

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.5.2008 21:11:20   
barika
Sonrlax, kje pa je ta tvoj kraj p**m**user posted image user posted image user posted image
men je ful čudno z vami na srečanja hodit, ker ve seže poznate, jst pa potem tam zram ko sosedov lulek zgledamuser posted image

jao, boga mavouser posted image user posted image user posted image , upam, da bo vsaj porod hiter

jančika...a ni fajn bit noseč, ko se ti vse lušta, kar nimaš doma, potem moreš pa hit v štarcuno (jaz sem imela napade na kebab...oooo ga kr vidim pred očmiuser posted image )

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.5.2008 21:28:58   
Jančika_
Barika, ja kak pa misliš, da smo se me spoznaleuser posted image . Najprej se ni nobena poznala, potem sva se dve, potem smo ble tri itd, pa je katera kako frendico zraven pripeljala...pa mislim, da še nobeni ni bilo žal, da je premagala začetno nerodnost, ki jo tudi vse poznamo.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.5.2008 21:34:40   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec

Jančika, sej kislo zelje lahk pa ješ v neomejenih količinah, verjetno. Nima kej veliko kalorij. Aja, no, razen tega da ti čreve razžene user posted image .

Sej to me skrbi, da ne bi mela štale pol v črevahuser posted image . Samo po sebi bi to še vzela v zakup, samo se ful izogibam vsemu, kar napenja, ker me potem skoz matra, če je to res v črevesu, al pa mam kake krče v materniciuser posted image . Saj vem, da je prebava, samo me vseen čist iz tira vrže, pa se raje že vnaprej izognem. No, če jem po Montiju, teh težav ni, tako da se trudim bit pridna. Zaenkrat tudi ne kaže, da bi mi zelje škodilo.

Pol praviš, da bo Celje zgubilouser posted image ? Joe je včeraj snemal futsal ligo (snema tekme na licu mesta, ne po TV, da ne bo pomote), pa je "naš" Živex prav kraljevsko pušiluser posted image .

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.5.2008 21:35:05   
adrijana.sara
Mavo daj reči, da je že vse za tabo in cela presrečna cartaš malo detece. Ker tole je pa že res kriza, kako dolgo že traja. Bi rekla, da se ji že meša, meni bi se sigurno. user posted image

Srečanje - jaz žal ne bom mogla, ker imamo ravno tisti vikend poroko kolegice in bom verjetno že kak dan prej pri njej, da ji pomagam zadnje detajle. A na igrišču se še kaj dobivate?

Bom morala Saro kam peljati, ker ji doma čisto trga od odvečne energije in smo jo danes komaj dobili iz enega igrišča. Seveda so solze tekle v potokih.

Zdaj grem pa še mal koristi narediti, pa pridem pogledati kakšno je stanje. Mavo drži se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.5.2008 21:40:48   
Naty*Taja
Hojla - no zdej se pa mene nobena več ne spomni... (a vidiš Bonni)
Eh mal se hecam, sej tudi jaz nimam nobenga časa še.
Darja pozdravljena nazaj. Pa en nasvet, če ga še nisi dobila - rdeče joške ne z mrzlo vodo polivat ampak s čimbolj vročo in masirat, da se zadeva sprosti! Previjala sem pa jaz vedno po dojenju, s tem, da sem se pri Maruši že fajn zvežbala, kdaj in kako orng kupček podret, da ne mečemo prek! Vada se vedno po obroku pokakjo - še zdej se! Ven pa kr, po moje, če je toplo jim nima kaj bit!  Kar se pa kil tiče - jaz sem šla po porodu med dojenjem ful gor
Skabi bravo za Ožbeja, da je zdrav! Pa da ste tak hitro izvedli rezultate...
Teta beta - glede na opis dela tvojga brata bi pa rekla, da je tudi meni anesteziru pri šivanju po prvem porodu. Zdej vem, zakaj sem mogla tak dolgo čakat tam razkrečena in z desetimi ljudmi pri mojem vznožju...ker je anestezist ful zaseden.... Tole, kar se tebi dogaja - skrajšan vrat - moraš pa res pazit - ne tamale dvigovat! Men se je v 7 mesecu vse tak dol poveslo pri Maruši - ker sem še kr našga 14-kilskega velikana dvigovala. Pa imam zdej vse povešeno! Kr ahti se!
Mavo ti ga pa vžigaš - fajn, da imaš pri vsej tej limonadi še smisel za humor.

Kar se klopov tiče - normalno da kr takoj k dohtarju - jaz ravno svoj ugriz nadzorujem, če se kaj pojavi! Je bil en tak čuden rumeno rjav klop? Pa sam na travi sem bila (gas vaje)

Žanči - lahko, da ima Nika kak solzni kanal zadelan? TO je pa treba operativno rešit. (pa ni nič tak groznega, sam nekak ta kanalček spucajo - je moja nečakinja imela)
Madona... tole pišem na obroke že od zjutraj...in zdejle, ko sem prešaltala na 113 stran, vidim, da je odprto do 115
Ste pa res v šunku!
Grem brat naprej....

Kar se krčev tiče, pri meni je mleko preverjeno povzročalo premočne krče,če sem jedla veliko količino cvetače ali pa kislega zelja, pa prekajeno meso. Veliko je pa tudi na mleku in mlečnih izdelkih!! Kr Ropotuljico vprašaj. Po moje bi jaz tudi imela veliko več miru, če bi se že prej o tem z njo pogovarjala... Je bil mali prav tako preverjeno občutljiv na kravje mleko do nekje po enem letu in pol! Kaj pa vem, po moje je najbolje preizkusit zadeve, pa če ugotoviš zadevo izboljšaš z dieto, drugače pa pač preživiš . Kar se pa mleka v dojkah tiče je meni pomagalo izključno veliko in še več tekočine, ne glede na to, kolk poješ (ja, no ne smeš ravno stradat pa sadje samo jest!) Pa tekočina ni potrebno, da je pivo (sama sem prvič spila ogromno schlosgolda...)


Gremo Mavo...!!!

Zdej sem pa menda ja vse prebrala....
Evo punce en lep pozdravček od mene ... če se me še spomnite... Čaooo




_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.5.2008 21:44:42   
Naty*Taja
Kje so pa smajliji? user posted image

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.5.2008 22:08:59   
marjanaR
Kaj je zdaj z Mavo? Kriza, tisti gel je p***, jaz sem ga dobila pri Kaji dvakrat in je sprožil take popadke, da sem mislila, da bom umrla. Upam, da je že mimo in da že carta svoje detece.

Jančika, škoda, ker nisi zanosila mal prej, bi se skupaj basale s hrenovakami in poliko. Po moje me imajo od druge nosečnosti v Perutnini Ptuj na listi najboljših potrošnikov. Segedin mi je dišal pa pri Kaji in sem si ga skuhala 2 litra in vse sama pojedla, pol pa tako bruhala, da ...

Krči pri otrocih? Sama imam to srečo, da moji niso občutljivi, ker jem popolnoma vse. Celo že malo kislega zelja in fižola sem poskusila, pa ni bilo nobene krize.

HuAnita, če sem prav razbrala, Capinka je zbolela? A, revica.




_____________________________

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.5.2008 22:16:10   
HuAnita
MarjanaR, žal sem prepozno videla, smo pa šli na parcelo, in jo lepo zabrili v nulo. zdaj vsaj lahko hodimo po njej, ne da bi okoli ns oppletale koprive. Ja, Capinka jemlje AB, ker gre za sum za boreliozo. Je taka revčka še, se ji vidi, da ni ok, tako da me je ful strahuser posted image user posted image user posted image   ko jo je pa moja mama pazila, se pa rekla, da je bila ful živahna...


Mavo - je že rodila?

Srečanje - jaz imam 13. 6. spet zdiranje zoba, 14. 6. pa bi morala spet imeti neko fajn plačano zadevo, pa verjetno zaradi zoba ne bom mogla. Tako da verjetno tudi žur opdade tisti vikend, čeprav razmišljam, da bi spremenila datum....

Kaj pa kakšno popoldnasko srečanje te dni, ko je že tako toplo? Jaz komaj čakam, da se spet kak klop obesi na nas, po možnosti okuženuser posted image user posted image

Skabi, ni za kaj. Dobsedno. user posted image   No, tam vam bo gotovo všeč, pojdi pošpegat. Tudi mi se vpisujemo v vaš 'plesni kartonček', pri nas razem mojih otrok,m dedca in mene sploh ni nihče komlpiciranuser posted image

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.5.2008 22:22:28   
Janeja
Teta beta, super za fantka. Je prav fino imet parček. user posted image Pa res se pazi malo. Sicer si že daleč, ampak zdrži še vsaj do 37 tedna. Potem si pa res že na ciljni črti in lahko brez skrbi rodiš. 2 cm je res kar malo. Jaz sem imela 14mm in je bila potrebna nujna cerklaža!  Naj te tvoji še malo razvajajo, ti pa res počivaj oziroma vsaj ničesar ne dviguj!

Jančika, jaz imam pa tolk slabo vest zarad vozička. user posted image Še vedno ga prevažam v avtu, do Celja se pa ne spravim. A si jutri dopoldne slučajno doma. Grem v MB pa bi ti ga lahko sproti pripeljala - tam okrog 9h?

Za srečanje pa tudi meni odgovarja predlagan vikend v juniju. Itak moram takrat enkrat za pijačo dat. user posted image

Kaj novic od Mavo?

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.5.2008 22:27:07   
Janeja
Aja Skabi, tvojga manekena sem pa danes občudovala tudi v Postojni in okolici. Je prava zvezda. user posted image

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.5.2008 23:01:17   
teta beta
Pa saj ne morem verjeti, da še ni rodila! Uboga mavo!

Snorlax, moj dela v Zlatarni Celje in kot zaposlen lahko kupuje izdelke z določenim popustom. Zdajle res ne vem, koliko točno je to, ker ga ne bom budila. Ti bom poslala številko, pa me lahko pokličeš zjutraj (pa ne ob štirih user posted image ). Bom poslikala in pokazala, kako lep srebrn prstanček je naredil naši mali, sem se pozabila že prej pohvalit.

Jasna, ravno zato, ker je Daša skoz govorila, da bo bratec, sem se odločila in vprašala za spol, če bi slučajno bila pupa, da jo pripravimo.



_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.5.2008 23:04:33   
Jančika_
Naty-Taja, helou! Enako Marjanauser posted image .

Janeja, jutri sem doma okoli devetih, ja, tak da ti kr pridi.

HuAnita, kaj si že obljubljala, ko te na prejšnji žur ni bilo? user posted image

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.5.2008 23:41:26   
barika
jančika,  ti ko si ful radodarna pa to..a bi mi za hec posodla tvoj sling, da vidim kok se tej stvari streže????user posted image sam za 5 minut, da ga dam not pa ven (Martina mislim) pa če bi mi pokazala "buda" položaj

Huanita, boga tvoja pupa, pa ti tud no...vem kak user posted image , ko daš zobe ven, še posebi modrosne (potem pa še popravca zarad tega dobiš, ker nisi slišal razlage....še zdej sem jezna, pa je že par let od tega)

on gel za mehčanje...dobila sem ga okoli devetih zjutraj, pa sem imela ob petih popoldne popadke na 2 minuti...pa nisem vedla kaj je to,,,pač slabo počutjeuser posted image user posted image user posted image , pa wc vsakih 5 sekund...no ob 19.30 mi je pa voda odtekla..

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Kožica na lulčku: kaj morajo vedeti starši...
Skoraj vsi dečki se rodijo z ozko kožico, ki je pritrjena na glavico penisa. Nekatere starše po nepotrebnem skrbi, da od...




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.