HuAnita
|
simi - dobrodošla. Pa jorja... Glede plezanja, mislim, da tega Karlija poznam, če je prof. šp. vzgoje, je en letnik pred mano, Vojničan, ima pa že 3 otročke doma in ga na šoli menda radi dajejo na razne večdnevne sktivnosti, da ni doma, ker se ga drži glas, da če je kak dan predolgo doma, že naredi otroka.,.... (to sem slišala krožiti o njem...) Pa mislim,d a je ta ta, ker tisti,, ki ga jaz poznam, se tudi s plezanjem ukvarja,,,, Bili sva s capinko pri zdravniku, ja, dobila močne doze AB, tako da upamo na najobljše. Se je pa popoldne že razživela, ko sva šli v lekarno, sva šli mimo tržnice, kupit beluše in jagode, potem pa kar ni hotela domov, bi bila zunaj. Upam, da jo odnese, no. Snorči - čestitke za radipno izgubljanje kg! (saj ti ne privoščim, no...) pikecpokec - poznam te fore, ja. sem zadnjič enemu vzgojitelju povedala, da jima špricam pol litra vsak dan v nos, ker je videl, kako sta se potem spohala, pa ni mogel verjeti. Je rekel, pri nas to v vrtvu gotovo nihče ne ve, tako šmrkavi otroci, tudi on je prvič slišal. Koliko sem ga razumela, zdaj straši šmrkavce s fiziološko in jim 'izpira možgane'... Mavo - po mojem da že carta? Darja33 - a še sprejemaš nove bolnike? Resno sprašujem, moj fant ga ima v Rogaški, iber nepriročno, ker če bo bog dal, se kmalu selimo v bližino Vojnika, tako da definitivno kje biližje bi max. pasalo....
|