Naty*Taja
|
Oj, Skabi, hvala, ker si me pogrešala - je to tak fajn slišat. Za srečanje sem tudi jaz načeloma, če kej vmes ne pride. Darja, sej jaz tudi za sveto ne verjamem v tale napovedovanja o spolu. Je pa logično, ker imajo moški druge hormone, kot me in da se zaradi tega ob razvijanju jajčk večkrat pojavi slabost. No sem pa mimogrede jaz imela obe nosečnosti po vseh kriterijh tehle prerokovanj - pri fantu za fanta in pri punci za punco.. Od oblike bušija, do spremembe moje face, do slabosti, večjega apetita pri fantu.... Sam v baterjih ni bil moj, ko je fanta naredu! Je pa res, da če bolj od daleč dobiš porcijo, da je punčka! Vem, ker smo tisti mesec bolj namerno šparal, da nebi ratal pa je glih... . Je pa res, da izjeme potrjujejo pravila... Ropotuljica jaz nisem slovenistka, pa mi gre tudi vseeno včasih na živce, ko kje na javnem kraju vidiš kako tako čist obično oslarijo! Npr. Ko smo imeli predavanja pri gasilcih - so vsi slajdi ( ) praviloma napisani z osnovnimi napakami, začenši s narobe postavljenimi predlogi s, z, k, n....da o vejicah in podobnem sploh ne govorim... Me je včasih to tak zmotlo, da sem se kr zgubila med predavanji, ko sem kritično opazovala tele zadeve. Madona no, če se gredo neke predavatelje za javnost, bi pa ja dali pregledat. Pa celo opozorila sem jih že enkrat, ko me je orng razrajcalo, pa nič... . Pa v bivšem Metroju je enkrat pisalo z roko na velikem belem listu, da lahko greš v garderobo z tremi kosi oblačil...Ah, no...sej jaz tudi ne obvladam v nulo, sam pri taki stvari, če jo še enkrat prebereš zatem, ko jo napišeš, si pa ja jezik zlomiš? Drugače pa tudi moj meni živce rahla s par takimi besedami: pinđama, nofti... ! JOJ Mavo, nas ti nat....! Dejmo že ven to bebico... Sej danes pa bo...Darja in Ropotuljica poročajta še naprej...