Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 7.5.2008 10:06:30
|
|
|
|
ella79
|
bamby za Anajo, sej bo kaml vse februarčke prehitela jencili to pa verjamem da si žalostna ti sam pomisli, kakšno veselje ti je bil in da se je rešil trpljenja pina sam se res vidi kako uživajo v čebričku Ana je pa že prava babnca suzi upam da se tvoja dva čimprej pozdravita, da boš lahko norlano zadihala in se nam kaj pridružala na čveku dolenjka tole tvojo novico bo pa treba zapit super, sem prav vesela jaz imam tudi danes čas, jutri sem že zmenjena. A se v kavalu dobimo, da lahko še Buči pride?
|
|
RE: februarski sončki 2008 7.5.2008 10:10:37
|
|
|
|
bamby
|
larisa, mene sicer ni nič bolelo, le prvi dan je bil res občutek kot da bi M dobila. Meni se zdi, da je imela pina take težave . Po moje bo bolje čez par dni itata, upam, da je za vaju to le prehodno in da je le suha koža. mesečnica, če ne bo stopnic za v jedilnico, ni problema iti z vozičkom, pa tudi če jih je nekaj, se da voziček nest. Pa na bazen po moje tudi lahko greš z njo. dolenjka, krasno za tako super izvide .Sem še jaz ful vesela zate, res! Zdaj pa kar v akcijo še enega naštimat, da bo imela carica družbo! Midve sva pa zjutraj 15 čez 6 že papali, ampak je bilo to papanje eno veliko sranje! Do 50 ml popapanega sva mogli 2x kupček podret, pol nama je uspelo še 30 pojest in spet kupček podret, pol se je pa ustavilo. Zdaj sva pa spet 3/4 ure jedli in pojedli normalno porcijo. Kupček sva že podrli, pa še celo več jih je bilo , zdaj ga pa delava še v plenico v mojem naročju .
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 7.5.2008 10:12:51
|
|
|
|
ella79
|
larisa mene so po mireni ful jajčniki boleli, tok k me nikol prej niso pred M. Pa tak napet oblutek sem imela, je pa res, da je po parih dneh minilo. tudi packanja sedaj ni nič več no, sej je že skrajni čas.
|
|
RE: februarski sončki 2008 7.5.2008 10:15:00
|
|
|
|
ella79
|
bamby, a si ti imeli kej pegleda pop parih tednih glede mirene? Jaz ga imam naslednji petek, se pravi po 6 tednih
|
|
RE: februarski sončki 2008 7.5.2008 10:18:08
|
|
|
|
dolenjka
|
O Ella dobro jutro! Sem že na Interpol klicala A ni v Kavalau mal premal prostora za tolk vozičkov? K jaz je v lupinci ne bi imela Je pa zaenkrat še (že) budna, tko da se hitr zmente, da se grem mal umit pol, pa kako coto za oblečt najdem k je tko vroče Sploh nič nimam, ker sem tolk debela Še mikice nobene, ker so vse tko oprijete
|
|
RE: februarski sončki 2008 7.5.2008 10:18:33
|
|
|
|
bamby
|
ella, nobenega pregleda še nisem imela, pa tudi poklicala še nisem, če ga moram imet . Sem že pozabila na to.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 7.5.2008 10:20:50
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka dovolj je zunaj prostora, sej je fajn sonček. JAz je tudi ne bi imela v lupinci. Kdaj rečemo? Naša je tudi še budna. Ob 11:30 al 12:00?
|
|
RE: februarski sončki 2008 7.5.2008 10:22:56
|
|
|
|
dolenjka
|
A ma katera od Buči cifro, ker je ni na forumu? Da bo vedela da smo blizu, mogoče še kake muffine na brzino skup zmeče Jaz bi rajš ob 12h, če ste za, k pol bo cajt za kosilo kmal
|
|
RE: februarski sončki 2008 7.5.2008 10:24:30
|
|
|
|
ella79
|
ok, jaz bom tudi ob 12:00. Čas za kosilo bo pokoje kar v kavalu
|
|
RE: februarski sončki 2008 7.5.2008 10:25:25
|
|
|
|
MetiLu
|
no zmente se, midva greva zdej od doma, k se greva še slikat, pa me Dolenjka poklič ko se boste zmenile, pa sporoč kdaj pa kje
|
|
RE: februarski sončki 2008 7.5.2008 10:31:04
|
|
|
|
ella79
|
a potem velja ob 12:00 Kaval? a ste tole že slišale: Mož: "Žena, dajva se igrati Big Brotherja." Žena: "No, pa dajva." Mož: "Govori ti Big Brother. Imaš dve minuti časa, da zapustiš hišo."
|
|
RE: februarski sončki 2008 7.5.2008 10:35:34
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 ok, jaz bom tudi ob 12:00. Čas za kosilo bo pokoje kar v kavalu No, sej to je blo mišljen OK, ob 12h, če ne bo carica kej zakomplicirala, drugač bova pač zamudili, kot ponavadi Vic mi pa ni všeč, bi blo treba spola zamenjat Ajd zdravo!
|
|
RE: februarski sončki 2008 7.5.2008 10:49:29
|
|
|
|
Janey
|
Hajli hajlo Kako ste kaj? Mi smo tak tak...jaka je nekaj siten, ponoči se zbuja na tri ure, mi2 z mojim sma si v laseh, ker sma oba utrujena in š cel kup stvari imam za šolo za nredit. Tamali se že 2 dni noče vozit v vozzičku...kriči ko ga damo noter in samo če je zaspan je ok, ko se zbudi pa panika pa mu dvignem pa odprem strehico...pa je na morju po 2-3 ure gledal drevesa... pa spat noče če sma doma drugač ko da ga na rokah uspavam. Pa sem se včeraj nekaj borila z njim in je potem seveda on zmagal. Nimam živcev poslušat kako kriči ko ga položim...pa se zraven njega vležem pa ga božam pa mu pripovedujem pa kar kriči...potem pa ga vzamem v roke ga dalje božam in ni 10 sek ko spi pa je drugače ful super...se samo smeji in je doma tudi eno uro na ležalniku buden in se sam zabava...ne vem kaj naj grem pogledat če že gleda..je čas za papo lep dan vam želim...mi2 grema tut probat malo po ulici. pa če nebo spet vik in krik grema kar na eno dolgo turo...pomoje proti mestu
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 7.5.2008 10:53:42
|
|
|
|
ella79
|
janey a maš ti od buči gsm?
|
|
RE: februarski sončki 2008 7.5.2008 11:12:53
|
|
|
|
ella79
|
buči sej verjetno boš kej na RR, pa če boš mela čas kar pridi čez cesto v Kavala. ti bom pa še moj GSM na ZS dala
|
|
RE: februarski sončki 2008 7.5.2008 12:11:29
|
|
|
|
pina-1
|
dolenjka naši dve sta obe ratali po zaslugi laparoskopije.. NA klomifen moji jajčniki sploh niso reagirali, tako da.... lepo se načvekajte. Suzi vse lepo pozdravlja, še vedno so bolani.. ČE bo mela ajt bo prišla kaj na RR.
|
|
RE: februarski sončki 2008 7.5.2008 13:59:36
|
|
|
|
itata
|
ste rabile tolk časa, da ste se zmislile kdaj in kje se dobimo, da sem jo jaz že do mesta popihala vmes. je moja mama (upokojenka) "nepričakovano" doma ostala in sem oba nabasala v avto in smo šli v center lj - navada mali je bil še kar priden. najprej je mal spal in smo lahko še z mojima 2 prijateljicama mal poklepetale, pol ga je neki pičlo in je mal težil. pa smo šli še do ene ki dela v trgovini in se je tam še mal podojil, pol je blo pa spet ok in se je vozil v lupinici berz večjih težav in pripomb do avta in spet zaspal nazaj v avtu... a čmo res narest spisek imen in gsm-jev, da se obvestimo kdaj in kje se dobimo, če se tkole na horuk zmenimo? jaz če bi vedla bi se lepo nazaj grede oglasila za jutri za oranžerijo (če je še interes) bi se pa res lahk že danes zmenile recimo
|
|
RE: februarski sončki 2008 7.5.2008 15:05:53
|
|
|
|
buči
|
Jaz sem že iz Kavala, čveke pa še kosijo ...
|
|
RE: februarski sončki 2008 7.5.2008 15:07:37
|
|
|
|
larisa
|
Ojla , no mi smo veseli, ker je bilo v razvojni vse super fino. Naš Nejc je pravi, zdravi korenjak!!! Sama sem sicer opozorila, da se mi zdi da se malo nazaj krivi (ekstenzijski vzorec), pa ga je pogledala in rekla da sicer ne gre za ta vzorec, da pa se vidi res malo nakazano in da naj izvajam handling, pa julija še enkrat prideva, da se prepričamo, da ne gre za ta vzorec oz. hipertenzijo. Je pa to posledica tega, da je imel v bušiju premalo prostora ... Vidim, da ste vse v Kavalu, ali pa na sončku, kar je super. Jaz pa nekaj skuham, potem grem pa na posvet k kozmetičarki, ker bi si rada dala trajno odstranit dlake na bikiniju, upam, da mi uspe Fajn bodite, se beremo...
|
|
RE: februarski sončki 2008 7.5.2008 16:04:35
|
|
|
|
itata
|
larisa: čestitke za dobro opravljen pregled jaz sem pa spekla eno pecivo iz sojinega mleka, gresa, jajc in višenj in je kar dobr ratal - sem ga že pol pladnja zmazala - zgleda da ne bo tak problem tale dieta a ne mali pa tud spi že 2 ure pa pol, tko da lepo mal počivam vmes. sem razmišljala, da bi kej vmes konkretnega naredila pa se mi ne da. ko bo vstal bova šla pa mal pred hišo sosede pogledat al ga bo pa mama moja mal z vozičkom peljala... bomo še videli pa bom vmes mal posesala. več kot to se pa ne bo pretegnila sem se odločila
|
|
RE: februarski sončki 2008 7.5.2008 16:09:02
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Čer... Bom najprej nekaj vprašala, da ne pozabim... Razmišljali smo, da bi šli za 2 dni na morje v hotel, pa me zanima kako to zgleda z . Kako se ga nosi na zajtrk in večerjo - v lupinci ali z vozičkom ali kako drugače??? Mi smo bili že 2krat v hotelu in je blo super. Spal je v košari od vozička, ker mi je bila tista posteljica, ki so jo dali preveč čudna in je bil notri čist nemiren . Spal je vedno dlje kot pa doma . Na zajtrk oz. na obroke smo šli pa z vozičkom, mali je bil v košari, če je pa kazalo, da je preveč buden in aktiven pa z vozičkom in lupino gor, da je gledal okrog. Vse je bilo prav fajn! Brez skrbi. Je pa res, da sama najbolj poznaš svojega in veš kaj je sploh možno in kaj ne.
|
|
RE: februarski sončki 2008 7.5.2008 16:10:30
|
|
|
|
mesecnica
|
Itata - kje ga pa imaš, da ti toliko časa spi? A imaš rolete dol in mir? Ker naša niti približno ne spi več kot 1/2 urce do 1 urce - pa ne vem kaj narediti...
|
|
RE: februarski sončki 2008 7.5.2008 16:26:12
|
|
|
|
itata
|
mesecnica: imam ga v dnevnem prostoru, nic zatemnjeno - itak je kle v mansardi vse en prostor pač... pa televizijo prižgano in okno odprto... sej mi ne spi vsak dan tkole... večino dni pa 1x na dan mal dalj, drugač pa mogoče 1x dop pol urce in 1x pop pol urce... včeraj je recimo spal sam od 10h do 12h pop pa 2x po pol urce na rami
|
|
RE: februarski sončki 2008 7.5.2008 16:29:29
|
|
|
|
itata
|
če ima nočno spanje od 21:30 do 6h pol mora mal tud čez dan pospat a ne
|
|
RE: februarski sončki 2008 7.5.2008 17:03:16
|
|
|
|
itata
|
hmmm no zdej pa že reees dolgo spi, še dobr, da je dolg dan in še zmeri sonce
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Vprasanje za mamice -kako pogosto gredo vasi mozje/partnerji zvecer na pijaco s prijatelji?pogosteje kot 1x tedensko (
16%)
1x na teden (
13%)
1x na mesec (
18%)
redkeje (
52%)
Število vseh glasov: 395Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!