|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
6.5.2008 21:34:22   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Grem pod tuš in spat, pa k možeku se pocartat, dokler mi ne uide na hokej pred tv user posted image

sem prebrala da spat user posted image , pa sem si že rekla:" aha buči gre joto kuhat" user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
6.5.2008 21:35:09   
pina-1

Grem pod tuš in spat, pa k možeku se pocartat, dokler mi ne uide na hokej pred tv user posted image

buči moj je že v hokejuuser posted image ... no dokler mam refošk ga ne potrebujemuser posted image user posted image user posted image user posted image

kam je zdej dolenjka zdej zginla...po moje se ji po špargljih sline cedijo, pa je rač. totalno poplavlauser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
6.5.2008 21:35:17   
buči
bamby, najbrž. Če bom mela avto. Logatca sicer ne poznam veliko. Lahko v mercator centru, ali pa ti povej kje, pa mi opiši pot in bom našla. Ti bom na ZS pisala, če pridem.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
6.5.2008 21:36:29   
buči
pina, ne boš verjala, moj tudi. Še nisem do konca spisala, je še pritisnil gum na daljincu. Ja, jaz pa nimam refoška, bom pla v klep po silvanca. user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
6.5.2008 21:37:06   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

bamby tudi na yahoo mi zavrača. ti bom probala po delih poslat. sam jutri ok.

Ti kar eno po eno pošiljaj, če je treba. Kar se mene tiče bi moglo prit do mene user posted image . Od suzi sem jih takoj dobila.

Saj res, kje se pa suzi nahaja? Se ni nič oglasila user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
6.5.2008 21:37:12   
buči
Nič, grem pa spat, se jutri beremo! Nočka.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
6.5.2008 21:37:41   
pina-1
punce grem v mižule... z mojim kao hokej gledat... kot da me to zanima... se beremo utri zjutraj....

nočko

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
6.5.2008 21:39:17   
pina-1
suzi ma doma celo štalo. je bla najprej Žana z vročino, sedaj pa Anžej kuha. Sva se prej slišali in je rekla da komaj diha in nima cajta za RR.

grem klope s sebe spravit. sem danes po meterski travi gazla za dolenjkine šparge.user posted image user posted image user posted image

sedaj res grem.

nočko

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
6.5.2008 21:39:32   
bamby
Tudi v Mercatorju se lahko dobiva. Meni je čisto vredu. Pa piši mi ja, da bom vedela, ali je za iti v Logatec ali ne.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
6.5.2008 21:41:16   
bamby
U šit! Boga suzi user posted image ! Nisem vedela,da ima vse otroke bolane user posted image . Naj se čimprej pozdravijo, da bo lahko malo zadihala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
6.5.2008 21:42:10   
bamby
grem klope s sebe spravit. sem danes po meterski travi gazla za dolenjkine šparge.user posted image user posted image user posted image

A tisti v loncu so že za dolenjko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
6.5.2008 21:43:02   
larisa
Evo Buči uleti, pa sta takoj dve novi strani naklofani user posted image user posted image user posted image

Pina, povej Suzi, da ji želim čimprejšnje okrevanje vseh družinskih članov user posted image .
Boga reva, že tako je skos sama pa vse pedena, pol pa še bolezen. To pa res ni fer user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
6.5.2008 21:43:17   
bamby
A zdaj ste pa že vse šle hokej špilat user posted image  user posted image user posted image . Očitno imam samogovore user posted image .

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
6.5.2008 21:44:23   
bamby
ooo, larisa se je zbudila user posted image user posted image . A ti pa nisi šla hokej z user posted image  gledat???

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
6.5.2008 21:45:23   
dolenjka

buči moj je že v hokejuuser posted image ... no dokler mam refošk ga ne potrebujemuser posted image user posted image user posted image user posted image

kam je zdej dolenjka zdej zginla...po moje se ji po špargljih sline cedijo, pa je rač. totalno poplavlauser posted image user posted image user posted image

Ne, sem šla kičmo oprat, ker drugač bi lahko tiste šparglje kar na olju z las popekla z jajčki user posted image

Moj še že gleda hokej user posted image

Ella, kaj pa maraton user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Meti, meni se zdi da Kaval za tolk vozičkov skor ni primeren user posted image  Je pa res fajn, k majo previjalnico user posted image

Kaj je zdej a jutri oranžerija ja al ne??

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
6.5.2008 21:46:03   
srečka nosečka
Suzi - user posted image , da se tvoja škrata čimprej pozdravita

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
6.5.2008 21:47:33   
MetiLu
O Buči tenks user posted image  user posted image  user posted image  jih bom kar jutri nardila user posted image

Ne Bamby, z rozinami sem še vedno skregana user posted image

Moj mulc pa spet neče zaspat, samo roko si cuclja, ker mu zize ne dam več, ker se samo afna ...

Za jutri se pol nismo zmenile, ne? mene bo mogoče pot vseeno zanesla proti domžalam, seveda se bo pa plan za jutri sproti delal. Mam še en kup stvari za narest user posted image  tamalga slikat, na občino osebno dat delat, rože it kupit in nasadit, do starih staršev na obisk, diplomo dokončat (user posted image user posted image user posted image user posted image ), ...

nič, lepo pančite user posted image  grem tamalga v postlo ruknit user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
6.5.2008 21:47:38   
srečka nosečka
bamby - jaz imam srečo - moj očitno v gostilni gleda hokej. Ga še ni domov. user posted image
Bolje, da pride, ko zaspim in me do jutri jeza mine.user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
6.5.2008 21:48:57   
dolenjka
Jaz sem pa glih hotla po Suzi vprašat user posted image  user posted image  user posted image  Upam, da bosta oba hitro zdrava user posted image

Ej Pina, jaz pridem, sam če špargljev ne bo na mizi (kuhanih in okusno pripravljenih user posted image  ) se me pazi! user posted image  user posted image  user posted image

Ja, Buči pa mene pa Ello nadomešča user posted image

Larisa, ti bom kmal še na ZS odgovorila, sem mal lačna zdele user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
6.5.2008 21:54:52   
Janey

Janey, mislim, da ga lahko nosiš obrnjenega naprej od 3 meseca dalje oz ko sam drži glavo. sem te že malo pogrešala. A ste v glavnem zunaj, ko je tako lepo vreme?

Ja sploh nas ni nič doma...ko pa smo pa je akcijauser posted image zvečer pa se mi ponavadi ne da nič napisat. Vas pa preberem tako da sem na tekočemuser posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
6.5.2008 21:58:48   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

ooo, larisa se je zbudila user posted image user posted image . A ti pa nisi šla hokej z user posted image  gledat???

ne, ne, sem sama doma (no Nejc je tud z mano user posted image ). Mam totalno kontrolo nad tv-jem in nad vsemi ostalimi napravami v stanovanju user posted image user posted image .
Ej Bamby, a je normalno, da me ful jajčniki bolijo, kot pri menstri, pa križ tud tako, glede na to da so mi včeraj vstavili mireno. Me res kr fajn boli user posted image ???

< Sporočilo je popravil larisa -- 6.5.2008 21:59:35 >

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
6.5.2008 22:03:52   
Februarka08

Larisa je zaspala ene pol ure nazaj user posted image , je pa mela prej krče. user posted image user posted image Vsaj mislim, ker do zdaj jih sploh nismo imeli. Ne da bi jaz vedla. Ni mogla ne joške zagrabt, ne flaške, sem že skor živčnega zravn fasala, zvijala se je, sem jo vmes mirila in nosila da je mal joško zagrabila... Prav boga je bla, pa ne vem od kaj... Jutr bom spet začela dieto, pa da vidim če je od tega kaj. Ker zdaj opažam da je ene 2 dni bolj nemirna, čeprav nič kaj novega ne jem. Solato sem že prej jedla in podobne stvari, ampak bom za zdaj spet nehala da vidim kaj bo z princesko, pa še mleko bom nehala za par dni ker ga tud velik popijem/pojem. Upam da bo potem boljše... Namesto da bi blo zdele že čist mem, se je pa pri nas šele začel.user posted image

Zdaj grem pa pod tuš in tud jest nina nana.
Nočko!  

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
6.5.2008 22:30:41   
Janey
Se je šel lubi tuškat in imam par minut ko sem vse naredla da se še malo javim. Danes sem šla spet na aerobiko po enem letu...NORO dobrouser posted image user posted image
v petek mam izpit, pa še 2 seminarski moram nardit tak da sem čisto autuser posted image zdaj grem pa spat

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
6.5.2008 22:30:49   
mesecnica
Čer...

Bom najprej nekaj vprašala, da ne pozabim...
Razmišljali smo, da bi šli za 2 dni na morje v hotel, pa me zanima kako to zgleda z user posted image . Kako se ga nosi na zajtrk in večerjo - v lupinci ali z vozičkom ali kako drugače???user posted image  Pa zanima me, če se gre s tako malim user posted image  (3 mesece) že lahko na bazen - ne da bi se kopal user posted image  ampak oči in mami user posted image . Tiste ki imate že kaj izkušenj prosim za nasvete user posted image .

Pa še nekaj - naši se je naredila zanohtnica na prstku na rokici user posted image . Ima full gnojčka notri pa me zanima kaj lahko naredimo? user posted image

Drugače pa Bamby - user posted image user posted image user posted image  za Anajo.

Zdaj grem pa še naprej brat...

< Sporočilo je popravil mesecnica -- 6.5.2008 22:31:02 >

Mesečnica

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
7.5.2008 6:47:27   
itata
jutro,
prvauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Porodna izkušnja
Porodne zgodbe

Kakšna je bila vaša porodna izkušnja?

Pozitivna. (63%)

Negativna. (12%)

Oboje. (26%)

Število vseh glasov: 3676

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!