Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 6.5.2008 21:34:22
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Grem pod tuš in spat, pa k možeku se pocartat, dokler mi ne uide na hokej pred tv sem prebrala da spat , pa sem si že rekla:" aha buči gre joto kuhat"
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 6.5.2008 21:35:09
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Grem pod tuš in spat, pa k možeku se pocartat, dokler mi ne uide na hokej pred tv buči moj je že v hokeju ... no dokler mam refošk ga ne potrebujem kam je zdej dolenjka zdej zginla...po moje se ji po špargljih sline cedijo, pa je rač. totalno poplavla
|
|
RE: februarski sončki 2008 6.5.2008 21:35:17
|
|
|
|
buči
|
bamby, najbrž. Če bom mela avto. Logatca sicer ne poznam veliko. Lahko v mercator centru, ali pa ti povej kje, pa mi opiši pot in bom našla. Ti bom na ZS pisala, če pridem.
|
|
RE: februarski sončki 2008 6.5.2008 21:36:29
|
|
|
|
buči
|
pina, ne boš verjala, moj tudi. Še nisem do konca spisala, je še pritisnil gum na daljincu. Ja, jaz pa nimam refoška, bom pla v klep po silvanca.
|
|
RE: februarski sončki 2008 6.5.2008 21:37:06
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 bamby tudi na yahoo mi zavrača. ti bom probala po delih poslat. sam jutri ok. Ti kar eno po eno pošiljaj, če je treba. Kar se mene tiče bi moglo prit do mene . Od suzi sem jih takoj dobila. Saj res, kje se pa suzi nahaja? Se ni nič oglasila
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 6.5.2008 21:37:12
|
|
|
|
buči
|
Nič, grem pa spat, se jutri beremo! Nočka.
|
|
RE: februarski sončki 2008 6.5.2008 21:37:41
|
|
|
|
pina-1
|
punce grem v mižule... z mojim kao hokej gledat... kot da me to zanima... se beremo utri zjutraj.... nočko
|
|
RE: februarski sončki 2008 6.5.2008 21:39:17
|
|
|
|
pina-1
|
suzi ma doma celo štalo. je bla najprej Žana z vročino, sedaj pa Anžej kuha. Sva se prej slišali in je rekla da komaj diha in nima cajta za RR. grem klope s sebe spravit. sem danes po meterski travi gazla za dolenjkine šparge. sedaj res grem. nočko
|
|
RE: februarski sončki 2008 6.5.2008 21:39:32
|
|
|
|
bamby
|
Tudi v Mercatorju se lahko dobiva. Meni je čisto vredu. Pa piši mi ja, da bom vedela, ali je za iti v Logatec ali ne.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 6.5.2008 21:41:16
|
|
|
|
bamby
|
U šit! Boga suzi ! Nisem vedela,da ima vse otroke bolane . Naj se čimprej pozdravijo, da bo lahko malo zadihala
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 6.5.2008 21:42:10
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 grem klope s sebe spravit. sem danes po meterski travi gazla za dolenjkine šparge. A tisti v loncu so že za dolenjko
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 6.5.2008 21:43:02
|
|
|
|
larisa
|
Evo Buči uleti, pa sta takoj dve novi strani naklofani Pina, povej Suzi, da ji želim čimprejšnje okrevanje vseh družinskih članov . Boga reva, že tako je skos sama pa vse pedena, pol pa še bolezen. To pa res ni fer
|
|
RE: februarski sončki 2008 6.5.2008 21:43:17
|
|
|
|
bamby
|
A zdaj ste pa že vse šle hokej špilat . Očitno imam samogovore .
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 6.5.2008 21:44:23
|
|
|
|
bamby
|
ooo, larisa se je zbudila . A ti pa nisi šla hokej z gledat???
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 6.5.2008 21:45:23
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: buči Grem pod tuš in spat, pa k možeku se pocartat, dokler mi ne uide na hokej pred tv buči moj je že v hokeju ... no dokler mam refošk ga ne potrebujem kam je zdej dolenjka zdej zginla...po moje se ji po špargljih sline cedijo, pa je rač. totalno poplavla Ne, sem šla kičmo oprat, ker drugač bi lahko tiste šparglje kar na olju z las popekla z jajčki Moj še že gleda hokej Ella, kaj pa maraton Meti, meni se zdi da Kaval za tolk vozičkov skor ni primeren Je pa res fajn, k majo previjalnico Kaj je zdej a jutri oranžerija ja al ne??
|
|
RE: februarski sončki 2008 6.5.2008 21:46:03
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Suzi - , da se tvoja škrata čimprej pozdravita
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 6.5.2008 21:47:33
|
|
|
|
MetiLu
|
O Buči tenks jih bom kar jutri nardila Ne Bamby, z rozinami sem še vedno skregana Moj mulc pa spet neče zaspat, samo roko si cuclja, ker mu zize ne dam več, ker se samo afna ... Za jutri se pol nismo zmenile, ne? mene bo mogoče pot vseeno zanesla proti domžalam, seveda se bo pa plan za jutri sproti delal. Mam še en kup stvari za narest tamalga slikat, na občino osebno dat delat, rože it kupit in nasadit, do starih staršev na obisk, diplomo dokončat ( ), ... nič, lepo pančite grem tamalga v postlo ruknit
|
|
RE: februarski sončki 2008 6.5.2008 21:47:38
|
|
|
|
srečka nosečka
|
bamby - jaz imam srečo - moj očitno v gostilni gleda hokej. Ga še ni domov. Bolje, da pride, ko zaspim in me do jutri jeza mine.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 6.5.2008 21:48:57
|
|
|
|
dolenjka
|
Jaz sem pa glih hotla po Suzi vprašat Upam, da bosta oba hitro zdrava Ej Pina, jaz pridem, sam če špargljev ne bo na mizi (kuhanih in okusno pripravljenih ) se me pazi! Ja, Buči pa mene pa Ello nadomešča Larisa, ti bom kmal še na ZS odgovorila, sem mal lačna zdele
|
|
RE: februarski sončki 2008 6.5.2008 21:54:52
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Janey, mislim, da ga lahko nosiš obrnjenega naprej od 3 meseca dalje oz ko sam drži glavo. sem te že malo pogrešala. A ste v glavnem zunaj, ko je tako lepo vreme? Ja sploh nas ni nič doma...ko pa smo pa je akcija zvečer pa se mi ponavadi ne da nič napisat. Vas pa preberem tako da sem na tekočem
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 6.5.2008 21:58:48
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby ooo, larisa se je zbudila . A ti pa nisi šla hokej z gledat??? ne, ne, sem sama doma (no Nejc je tud z mano ). Mam totalno kontrolo nad tv-jem in nad vsemi ostalimi napravami v stanovanju . Ej Bamby, a je normalno, da me ful jajčniki bolijo, kot pri menstri, pa križ tud tako, glede na to da so mi včeraj vstavili mireno. Me res kr fajn boli ???
< Sporočilo je popravil larisa -- 6.5.2008 21:59:35 >
|
|
RE: februarski sončki 2008 6.5.2008 22:03:52
|
|
|
|
Februarka08
|
Larisa je zaspala ene pol ure nazaj , je pa mela prej krče. Vsaj mislim, ker do zdaj jih sploh nismo imeli. Ne da bi jaz vedla. Ni mogla ne joške zagrabt, ne flaške, sem že skor živčnega zravn fasala, zvijala se je, sem jo vmes mirila in nosila da je mal joško zagrabila... Prav boga je bla, pa ne vem od kaj... Jutr bom spet začela dieto, pa da vidim če je od tega kaj. Ker zdaj opažam da je ene 2 dni bolj nemirna, čeprav nič kaj novega ne jem. Solato sem že prej jedla in podobne stvari, ampak bom za zdaj spet nehala da vidim kaj bo z princesko, pa še mleko bom nehala za par dni ker ga tud velik popijem/pojem. Upam da bo potem boljše... Namesto da bi blo zdele že čist mem, se je pa pri nas šele začel. Zdaj grem pa pod tuš in tud jest nina nana. Nočko!
|
|
RE: februarski sončki 2008 6.5.2008 22:30:41
|
|
|
|
Janey
|
Se je šel lubi tuškat in imam par minut ko sem vse naredla da se še malo javim. Danes sem šla spet na aerobiko po enem letu...NORO dobro v petek mam izpit, pa še 2 seminarski moram nardit tak da sem čisto aut zdaj grem pa spat
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 6.5.2008 22:30:49
|
|
|
|
mesecnica
|
Čer... Bom najprej nekaj vprašala, da ne pozabim... Razmišljali smo, da bi šli za 2 dni na morje v hotel, pa me zanima kako to zgleda z . Kako se ga nosi na zajtrk in večerjo - v lupinci ali z vozičkom ali kako drugače??? Pa zanima me, če se gre s tako malim (3 mesece) že lahko na bazen - ne da bi se kopal ampak oči in mami . Tiste ki imate že kaj izkušenj prosim za nasvete . Pa še nekaj - naši se je naredila zanohtnica na prstku na rokici . Ima full gnojčka notri pa me zanima kaj lahko naredimo? Drugače pa Bamby - za Anajo. Zdaj grem pa še naprej brat...
< Sporočilo je popravil mesecnica -- 6.5.2008 22:31:02 >
|
|
RE: februarski sončki 2008 7.5.2008 6:47:27
|
|
|
|
itata
|
jutro, prva
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?