|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
7.5.2008 6:48:46   
itata
spala sva z malim eden na drugem praktično, ampak sva vsaj spala. pa ponoč sem mu še enkrat glavo namazala, da se ni praskaluser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
7.5.2008 7:05:30   
itata
elma: tole so mi namešali: 2% salicilne (mislim da) kisline (piše Ac Salicylcum), 49% olivno olje, 49% ricinusovo olje. glava je bolš se mi zdi - tko da recimo da je tist zgledal kot ekstremno grozna in huda temenca pa zgleda zdej bolš. ampak pikice rdeče po obrazu (ki jih ima zdej tud že po ličkih) so pa seveda še vedno tam. glede na to, da verjetno P ne bo na prvi pogled mogla vedet kaj to za ena alergija je, bom najprej probala s tole dieto. če do petka ne bo bolje, grem v petek tja, ker se mi tole ne da več prenašat! mali spi pri meni tko kot se dojiš v leže - na roki in čist napopan name, se ga komi odpopam ponoč. sam mal bolš je, ker je tudi dojil se ponoči dokaj normalno okol 1h in okol 5h... zdejle se je še mal, ampak sam tolk, da je nazaj zaspal, ne ker bi bil lačen... mi je fotr včeraj prec po par sojinih izdelkov skočil in vegetarijanskih paštetk, da bom mela kej za na kruh pa za v kavo dat, drugo pa ni panike, bom pač sam rižotke in testenince z zeljenjavo jedlauser posted image  sladkarije pa vse komplet odpadejo - to me niti ne prizadane kaj dosti, ampak palačinke in sladoled, to pa "boli"user posted image  bom še enkrat zdejle zdravnico klicala, ker mi baba ni povedala kako naj ta olje zjutraj dol dam... je sam rekla zvečer gor nanest, zjutraj dol datuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
7.5.2008 7:23:42   
itata
sej vem, da imam monologuser posted image  ampak se zgodi. še enkrat govorila s P in je rekla, da ker je pač tolk teh alergij vedno v tej starosti najprej to rečejo, pol pa dalje raiskujejouser posted image  tko da to je to za en teden... mali celo spi sam zdejleuser posted image  in tud nič se ne drgne. je čist miren... neki vseen pomaga ta olje - sem ga prej še mal namazala, čeprav piše gor kao sam da ga zvečer namažaš...

lepo vreme je danes, a se dobimo v oranžeriji al ne? dejmo punce mal energijeuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
7.5.2008 7:28:03   
pina-1
juuuuutro.

evo mi smo že auf..sedaj bomo pa leteli po hiši, da se preoblečemo in spokamo v vrtec.
Spali sm o super... Sam jaz sem tako utrujenauser posted image

Suziki bom danes prenesla pozdrave, ko se slišiva. Včeri sva bolj malo klepetali ker je Ana vadila operne arie.

Dolenjka stara, ne skrbi. Šparglji bodo okusno pripravljeni in vsaj na ena 2 načina.... Pa še kako porcijo za ozimnico dobiš. SAMO DOL SE MORAŠ PRIMAJATuser posted image

grem mio obleč, ker naga po bajti hodiuser posted image

se beremo kasneje

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
7.5.2008 7:28:41   
buči
itata, jutro! lepo, da ste vsaj malo bolje. Ful mislim na vas!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
7.5.2008 7:31:15   
buči
mesečnica, izkoristi to leto, ko je detece še tako mahjno, da je še v vozičku, ker je to zadnje leto, ko imaš dopust v normalni brzini! user posted image  Potem boš ali sklonjena racala za malim, ker bo hotel hoditi ali pa dirkala za njim, ker ti bo kar ušel s hitrim tekom ali pa s kolesom, ali pa boš vsa živčna, ker bo šel s kolegi na pijačo. No, to bo še malo trajalo ... user posted image  Nič komplicirat, prosi za posteljico, da bo v sobi spal sam, z vozičkom se pride vsepovsod

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
7.5.2008 7:43:05   
buči
a ja, jaz nimam avta danes, tako da me v Oranžarijo ne bo. Imajte se fajn, uživajte!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
7.5.2008 7:53:23   
itata
buči: lepo, da misliš na najuuser posted image  kaj pa če se za JUTRI za avto zmeniš pa se lepo jutri dobimo??

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
7.5.2008 7:54:05   
dolenjka
Jutro user posted image

A danes sem pa ČETRTA? user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
7.5.2008 7:59:49   
dolenjka
Pinči, ne zaj*****, ker mogoče že ta vikend uletimo v 3je user posted image

Itata, upam da vseeno ni alergija. Se mi smiliš! Pa Jakob seveda tudi  user posted image
Moj nečak ima alergijo na KM, ki se je pokazala pri 3h mesecih (zdaj jih ima 7) in poleg KM in vseh mlečnih izdelkov, mu škodijo še oreščki, vse morske ribe, olivno olje, rastlinsko olje, paradižnik in paprika...mah miljon stvari sestra ne sme jest, ker še doji user posted image  Bom držala pesti, da je samo kaj prehodnega user posted image

No, dajmo se že zment za to oranžerijo, da se jaz mal zoorganiziram, drugač jo bom kam drugam mahnila user posted image  Sam bi se res danes z veseljem kakega čveka udeležila, ker pol je moj 2 dni doma in bom z njim čvekala user posted image  No, pa mogoče se bom k Pini povabila user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
7.5.2008 8:11:16   
misar
dobro jutro čveke...sem peta??

joj kak dan se je naredil, pa še spali smo super. zvečer je hitro mrknila, spala do enih, pojedla najprej levo zizo, ko sem jo odložila je nekaj protestirala, pa sem jo dala še na desno in je pomalcala še to (kar se ni še nikoli zgodilo, sploh pa ponoči ne, ker komaj da mal eno pohrusta) in smo spali do 6:30 user posted image user posted image user posted image user posted image . vmes se je sicer neki napenjala, sem zjutraj ugotovila, da je posrana do vratuuser posted image user posted image user posted image . joj tak ritem bi bil milina. evo zdaj pa spet nina na igralni podlogi...jo grem mal pokrit..pridem prec...
evo me...ja zvečer smo še mal jote skuhal, sem že zato 50% boljše voljeuser posted image user posted image user posted image .

danes bomo pa vozičkal ko 300user posted image user posted image če bo vreme zdržalo, saj moram mojega srčka na miru pustit, ker se mora učit, ma ju3 zagovor diplome pa je živčen do konca...no saj nekatere se še spominjate kako je to , drugi bomo pa še doživeli. mater sem mu fovš, bi bla prec na njegovem mestuuser posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
7.5.2008 8:19:52   
Februarka08
Dobro jutro.
Evo, jaz sem se dokaj naspala.user posted image Larisa je spala prvo rundo skor do 4h, pojedla eno joško in spala skor do 7.30. user posted image Je pojedla drugo, pol je še bruhala, je blo zgleda preveč, zdej se pa že kar en cajt zgovarja sama s sabo v moji postelji in spušča take glasove, da se človek lahko samo smeji. Vsak dan odkrije kaj novega. user posted image
Zdaj grem pa še v miru upam pozajtrkovat, potem pa se pripraviva na vozičkanje. Danes bo zgleda ful lep dan. user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
7.5.2008 8:20:23   
dolenjka
Misar, jaz bi bila tut prec na mestu tvojga, no jutri, ko bo vse za njim user posted image

Imam pa ful dobro novico (predvsem zame): v nosečnosti so mi odkrili CIN 2 in mi 90% obljubljali operacijo MV po porodu in se zdaj klicala za izvide in ne boste verjele: vse BP!! user posted image  user posted image  user posted image  Jaz sploh ne morem verjet,pa čeprav mojemu G 100% zaupam user posted image  Se mi zdi, da sem najsrečnejša na svetu danes, skor tolk ko takrat ko sem rodila user posted image

Moj me od veselja v petek na morje pelje, tko da Pinči, pripravi se, ker HERE I COME user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
7.5.2008 8:26:53   
itata
dolenjka: user posted image  odlično, to pa nismo vedeli, da porot tudi na take zadeve "blagodejno" vpliva! a ti si za, da se danes dobimo? men je kul. jaz imam čas, sam dejmo se zmenituser posted image  

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
7.5.2008 8:38:00   
misar
super dolenjka..res dobra novica...user posted image user posted image user posted image user posted image s tem, da nimam pojma kaj je CIN 2 user posted image user posted image user posted image , ampak, če praviš, da je vse BP je to res super

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
7.5.2008 8:47:08   
srečka nosečka
user posted image

itata - super, da se izboljšanje že pozna
user posted image

Moja dva škrata sta pa ravno odšla ven. Upam, da ga bo jezila zunaj user posted image . Da se mu malo maščuje za včeraj, ko si je vzel športni dan.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
7.5.2008 8:48:36   
itata
sreča nosečka: hvala in ti žlehtnoba tiuser posted image user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
7.5.2008 8:51:30   
srečka nosečka
dolenjka - user posted image  za izvid. To je čudovita novica. Uboščec je tvoj nečak in sestra z njim. Upam, da se bo ta alergija tudi pri njima izjalovila.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
7.5.2008 8:52:21   
MetiLu
Dan, čist nahitrco, dokler je še tišina v spalnici user posted image

Dolenjči user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  superca za izvide user posted image

Jaz imam tud čas, sam povejte, kdaj in kje. Samo pred enajsto ne bo šlo user posted image  A je v mengšu kakšen fotograf, da bi še slikanje uredila spotoma?

Grem hitro nekaj pojest user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
7.5.2008 8:53:14   
srečka nosečka
itata - red mora bit, pa čeprav slab user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
7.5.2008 8:57:20   
srečka nosečka
misar - držim pesti, da tvoj dragi jutri dobro opravi zagovor.

Si me spomnila, da bi se lahko malo v rit zbrcala še sama. Samo diploma mi manjka in če letos ne diplomiram, mi bodo dodali še kakšen izpit. Jaooo, pa tako nimam nobene motivacije več za šolo.user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
7.5.2008 9:08:22   
pina-1
Dolenjka super za dober izvid. Vidiš kako porod blagodejno vpliva nate. Hitro še enkrat ponovit vajouser posted image user posted image .

Ti pa kar uleti kadar češ. Jaz sem načeloma doma. Boljš bi bilo čez vikend ker je tudi moj doma, da se tvojmu dedcu ne zmeša med samimi babami.. V petek semmela v planu še eno rudno it nabirat,da si boš lahko s sabo nesla... Ampak welcome to obala any time!!!!!!!!!

Mi smo nazaj. Ana palčke šteje v svoji posteljci, jaz pa sem napadla gres... Se mi zdi da je to ena najbolj priljubljenih jedi februraskih mamicuser posted image user posted image user posted image

zdej me pa čaka en dolg pogovor z likalnikom. Uff  kako sovražim te debate.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
7.5.2008 9:15:52   
dolenjka
Evo, carica previta in nahranjena, zdaj pa se s palčki prereka, ker ne ve, če bi jih obiskala al ne user posted image

Pinči, verjetn bo petek, lahko nazaj grede, če bo tvoj že doma in ne bo kje zalutal user posted image

Hvala za čestitke bejbe! Zgleda da nosečnost tako pokvari izvide, ker dvomim, da bi bila "zdravilna" za MV user posted image  No, sem pa res takoj voljo za joto dobila, pa za Elo al pa Patrika tudi (sestrica ali bratec) user posted image  No, sam do jeseni itak da bomo počakali, pa še to vprašanje kaj bo, glede na to da dojim in da smo se kar dobri 2 leti matrali in potem po 3h dobili carico Tarico user posted image  Je pa tko, če prov hitr ne bo šlo, bomo pa medicino za pomoč prosili, moj G je itak stručko na tem področju user posted image  Si ne morva špogat, da bi spet 3 leta čakala, ker moj prav da bi rad na maturancu še plesal, pa ne v vozičku user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
7.5.2008 9:41:10   
pina-1
dolenjka,mogoče bo v deugo šlo hitreje... Pri nas je šlo, čeprav so pomagali tudi v 2.

jaz te čakam za večerjo. Moj GSM pa itak maš ne.

Evo končno grem z likalnikom se kregat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
7.5.2008 10:02:29   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

dolenjka,mogoče bo v deugo šlo hitreje... Pri nas je šlo, čeprav so pomagali tudi v 2.

jaz te čakam za večerjo. Moj GSM pa itak maš ne.

Evo končno grem z likalnikom se kregat

Glede na to, kakšno srečo imam...dvomim user posted image  Meni klomifen ni pomagal, mogoče je HSG user posted image  Sva imela pa že datum za umetno, pa so se plavalčki in moji jajčniki zgleda ustrašl glih tazadnji mesec  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

20 najlepših prazničnih imen za fantke in ...
Če pričakujete v decembru ali pa samo želite otročku nadeti praznično ime, si poglejte izbor 10 najlepših za fantke in 1...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?