|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
6.5.2008 14:01:03   
dolenjka
Ella, na ZS sem ti moj GSM napisala. Sem v Kranju, pa se javi, da greva na kavo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
6.5.2008 14:03:32   
itata
evo mene, sem že po telefonu uredila. enako elma kot so tebi rekli. pač zelo verjetno je to alergija na kravje mleko. samo da sem jaz mislila, da so mlečni izdelki pač ok... ker moja prehrana sestoji predvsem iz skute in sira in gresa kar se tiče jutra in večera... najraje imam seveda smetanove in sirove omake in tako dalje. mesa pa že tko ne jem... kr nekiuser posted image . pojma nimam kaj bom jedla za zajtrk in večerjo... je rekla P, da stroga dieta 2 tedna, napisala mi je pa neko olje, ki bo pomagalo pri teh izpuščajih in srbečici. upam, da bo res! elma lahk ti pol napišem katero olje je to, ko mi ga fotr prinese domov. si nisem zapomnila. bi moralo biti pa bolje v parih dneh. je rekla, da je 95% zihr da je to to... pa da take alergije dojenčki pol prerastejo, tko da ni panike. ker kašlja so mi pa tudi cepljenje prestavili za en teden. sej je že skor čist ok kašelj, tko da se bo mali počasi nazaj "sestavu"user posted image

drugač se pa user posted image  mali spet ni hotu vozit v vozičku v budnem stanju ali pa pač zaspati v njem... blagor vam ki vam to uspe brez težav. ne veste kako ste srečne!! pol sem ga pa noter zapeljala v bajto pa dvignila iz vozička mi je zaspal pa na rami še preden sva do mansarde prišla... v vozičku pa težit! sam nisem vztrajala več kot 10 min to je pa res, ker se neki na dež pripravlja...

grem si zdej dokler je še mir - celo sem ga dala lahko v njegovo posteljo! - dol eno rižoto z bučkami in korenčkom narest... ker krompirjevi cmoki z marelicami so šli nazaj v zmrzovalnik, ker imajo noter skutouser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
6.5.2008 14:10:15   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

ella, si še nisem zbrala nagrade. ampak do 10 nalepke se bom kaj spomnila. kaka ideja?

a zate al za Mio? Zate en popoldan brez obeh user posted image in popolno razvajanje user posted image user posted image
za mio pa nimam pojma, k ne vem na kaj pali user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

mia si že sama zbere nagrado. pa več kot eno. njej ne zmanjka idejuser posted image user posted image user posted image  trenutno so aktualni rolerji

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
6.5.2008 14:11:50   
ELMA
 itata  a pol ne boste šli k dermatologu teste naredit .user posted image

Dej mi prosim pol napiši za olje kak se imenuje . Upam da vam bo kaj pomagal ..user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
6.5.2008 14:25:38   
ella79
srečka nosečka, jaz ji dajem kar gor kapico, k baje da je zelo hudo če ima user posted image vneta ušeska. Jaz se tega pri sebi ne spomnim, sam mami pravi, da mi kaj takega ne privošči. Jaz sem imela kronično vnetje, pa potem mal po bolnicah... No, razn če je v košari in je brez vetra, ji dam sam kapuco od jopčke na glavo

in sedaj vidim da je dolenjka v KR user posted image user posted image jaz pa ravno peglo v nizkem štartu in Zoja spančka user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 4455
6.5.2008 14:33:55   
pina-1
ella pridi še mojega malo na sprehod popeljat.  likalnik mislimuser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
6.5.2008 14:37:15   
itata
elma: zaenkrat ne. moram najprej to probat, ker je to najbolj pogosta alergija pri tamaučkih in če ne bo bolje v parih dneh, pol bom pač težila naprej - sam gledam tko, če se da z mojo dieto to uredit je bolš, kot da malega vlačim po nadaljnih pregledih in testih user posted image tko da probam najprej to. olje morajo pa namešat in ga dobim zvečer... se bojim, da je ista zadeva kot jo je tebi dala... bomo videli!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
6.5.2008 15:40:00   
MetiLu
midva sva se spet potepala, tipkam z 1 roko, pa bo brez velikih začetnic in smehkotov....

sva zjutraj najprej na banko dinarčke odnesla, pol sva šla v supernovo v mullerja po pleničke, imajo že nove, samo št. 3, ki jo mi rabimo, pa imajo še stare, se mi je skor zmešal ... ma sem pol vzela še kar en paket pampersk.

potem sva šla še do moje Petre, sva se previla, pojedla in smo šli skupaj v mercator center v šiški, kjer sem kupila še en paket huggins pleničk, da vidim če so ok, je bila akcija, 78 plenic, 15€. no, pa midve sva uspele it še na kavico. jaz sem si skoraj nove čeveljce privoščila, pa so vseeno ostali v trgovini.

zdej sva pa doma, pa mogoče bova skočila še do fotografa se slikat za osebno.

se še oglasim, greva kupčka podret...

aja, naš ima za ven skoz kapico gor, se pa blazno pritožuje, ko mu jo nataknem.

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
6.5.2008 15:44:28   
srečka nosečka
evo, midve sva nazaj. Kupile čebriček in komaj čakam, da ga sprobamo. Sva mogle takoj domov, da ne vlačim več te vreče na sprehodu, upam, da bo še jedla in šibava nazaj ven. Bi bilo škoda ta sonček zamudit. user posted image

Ella - vnetje ušes ne pride od vetra user posted image , ampak od zamašenega noska. Baje, tako sem na RR brala. Verjamem pa, da to hudičevo boli. user posted image

itata in elma - user posted image  da bo vajinima sončkoma čimprej bolje.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
6.5.2008 15:53:25   
larisa
user posted image user posted image user posted image GRRRRR PA TA VREME...ups črke. Se naštimava za ven, pa začne iz sončnega neba dež padat user posted image user posted image  Nč bom pa mal tle strašila...

Itata, ampak sorči, tale tvoja P. je pa mal user posted image . Brez, da bi otroka videla, vas da na dieto in napiše olje, ker je kao to najbolj pogosta alergija user posted image user posted image user posted image (al sem jaz kej spregledala, pa ste bli na pregledu), halooo, lahko je karkoli, ne pa da je ziher najbolj običajna alergija.. Ne vem no, jaz se nebi kar tako s telefonsko diagnozo sprijaznilauser posted image .

Glede kapice. Mi pa je ful ne dajemo več velik gor,ker je že ful toplo, pa v košari itak skor sapica ne pride do teh naših user posted image . Mene so naučili, da je največ vnetij ušesk od tega, ker se jim ravno pod kapico segreva in pregreva, pa zašvicajo, pol pa vzamemo dol, pa je zrak precej hladnejši od tistega, ki se ustvari pod kapico in rado pride do vnetja user posted image . Če pa je manj kot 15 stopinj zunaj (kar preverim preden grem od doma) in če ful piha (kar pa zadnje čase tud dostikrat user posted image ), pol pa obvezno kapica. Pa sej začutiš, če ima prevročo al pa premrzlo glavico. Kapica je skos z nami v košari. user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
6.5.2008 15:55:59   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Ella - vnetje ušes ne pride od vetra user posted image , ampak od zamašenega noska. Baje, tako sem na RR brala.

No, to je tud meni pediater rekel in da zato ne smemo fiziološke dajat v nosek tako, da jo potem user posted image  pije, ker gre potem to lahko na mandeljne in posledično na ušesa. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4461
6.5.2008 16:03:55   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Ella - vnetje ušes ne pride od vetra user posted image , ampak od zamašenega noska. Baje, tako sem na RR brala.

No, to je tud meni pediater rekel in da zato ne smemo fiziološke dajat v nosek tako, da jo potem user posted image  pije, ker gre potem to lahko na mandeljne in posledično na ušesa. user posted image

Pol pa bodi pameten user posted image . Potem je najbolje,da nos z vodo in vatico čistimo? user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
6.5.2008 16:24:04   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

ella pridi še mojega malo na sprehod popeljat.  likalnik mislimuser posted image user posted image user posted image

sem mojmu že en teden obljubljala, pa sem se ga danes usmilila user posted image user posted image

nisem vedla, da pridejo vneta ušeska od noska user posted image jaz ji noska nikol z fiziološko ne izpiram, očitno to zelo pav delam user posted image user posted image   vedno samo z vatko in vodo

naša zdej k bi mogle na teren (lahko bi šle že prej z dolenjko) še kar spi user posted image more nadoknadit, k prej cel dopoldan ni spala user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
6.5.2008 17:01:35   
itata
larisa: sej imaš prav ja. tko je sam telefonsko sva opravile "pregled". mah ne vem. probala bom, če se v parih dneh ne popravi ji bom pa vrat zavila... oziroma, če bo slabš do jutr, grem jutr zihr tja. če bo pa vsaj mal bolš, pol pa počakam. volje je dobre in tko, zdej popoldne manj praska se mi zdi. če je pokonc in se igra ni panike. ko je čas za spanje, pol ratajo težave... bo že počas. sem prejle mislila, da bo zaspal. pa je sam mal "počival" z joško v ustih, pol mu jo pa ven vzamem in ga obrnem da bo kupček podru pa se mi je že režal na ušesuser posted image

kdaj smo potem zmenjene za oranžerijo?

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
6.5.2008 17:30:27   
buči
itata, hitro uredi, da bo malemu bolje. Se mi ful smilita! user posted image

Janey, mislim, da ga lahko nosiš obrnjenega naprej od 3 meseca dalje oz ko sam drži glavo. sem te že malo pogrešala. A ste v glavnem zunaj, ko je tako lepo vreme?

Midva sva bila danes na UZ kolkov, oba 1A. Potem so me na občini olajšali za skoraj 30 evrčkov za 2 novi osebni. Ja, je treba menjat osebno, ko si otok ni več podoben, sicer te lahko na meji zavrnejo, pa čeprav je osebna še veljavna.

Kaj je zdaj z Oranžarijo?

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
6.5.2008 17:43:13   
itata
vsem hvala za lepe misli, upam da bo čimprej bolje...

jaz mu moram tudi osebno dat delat... madonca je to ene procedure za te malčkeuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
6.5.2008 17:55:29   
MetiLu
A bi mi kera prosim zaupala kakšen enostaven recept za mufine. Sem dones končno kupila še tiste listke user posted image , pa bi jih nahitro naredila. Moj mucek še pančka user posted image

Za oranžerijo se pa res ne znamo zmenit. Kaj pa če bi se rajši za kavala? Tam je vsaj previjalnica.

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
6.5.2008 19:27:50   
bamby
itata, mi je ful hudo za vaju, če ima Jakob res alergijo na KM user posted image . Jaz sem bila zadnjič tudi čisto paf, ker je bil le sum. Pa gresta kaj na testiranje? Kar tako po telefonu postavit diagnozo se mi zdi čisto mimo user posted image user posted image .

srečka nosečka, glede tega, da od vetra ne pride do vnetja ušes se pa bojim,da se zelo motiš. Tudi od vetra pride in seveda od zamašenega noska še prej. Ušesa pa vseeno le pazi, ker ko jih enkrat fašeš, ni nikoli več tako kot prej. Jaz ji kapico še vedno dajem na glavo, čeprav že razmišljam, kdaj jo bomo sneli, ker je na soncu že zelo vroče.

Midve sva posvetovalnico opravili. Pridobili 810 g in jih imava sedaj 5150 g user posted image , veliki smo 59 cm, zrasli od zadnjič za 4 cm, le obseg glavice je zrasel samo za pol cm, zdaj 38.5 cm, zato mi je pediatrinja že nekaj govorila, da bi mogla nekam it, pa ne vem kam user posted image . Da se ji zdi tamala nekam nemirna...... Bila je tudi cepljena in dobila za spit rotavirus cepivo. Ne vem, če bo sploh kaj delovalo, ker je kar kmalu nekaj ven bruhnila user posted image , pa že prej je nekaj bruhcala, ko sva se slačili in čakali pediatrinjo user posted image . Kar bo pa bo user posted image ! Drug mesec greva še po drugo dozo in ponovno cepljenje.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
6.5.2008 19:56:12   
Februarka08
Bamby user posted image za posvetovalnico. Vidiš, da se pridno redi. user posted image Superca.
Jest sem pa ravno pri gresku (danes že drugič), tamala je skopana in sita, sem jo dala kar v posteljico, da bi KAO zaspala, pa se dere da je kaj. Malo jo bom še pustila da se najem in grem vsaj v miru na wc, ker sem itak skoz samauser posted image , pol jo bom pa itak dvignila, ker mi gre že skoz ušesa. Me zanima kaj bo pol.user posted image Se dere kot bi jo klali. Pa jest ne vem kaj ji je.user posted image Že vidim kaj bo spet treba, preden bomo zaspali.
Mah, grem, mirno nočko vsem.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
6.5.2008 20:12:36   
srečka nosečka
bamby - user posted image user posted image user posted image  Anaja. Očitno vse dodobra ponuca, kar poje. Super je pridobila na teži.

Midve sva sprobali čebriček - danes mi je žal, da ga nisem že prej nabavila. user posted image
Je not fuuul uživala, sledilo pa je spet njeno kričanje po kopanju. Pojma nimam, kaj delam narobe. Ali pa že mala uveljavlja svojo voljo. user posted image user posted image user posted image
Spet je minimalno pojedla user posted image , ker je zaspala na joški in že pančka.

Nočem bit pametna vnetjih user posted image  (o tem so se na RR že prerekali)http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2693731)

To pa je napisala P na med.over.net:
http://med.over.net/forum5/read.php?46,4669280,4669280#msg-4669280

Saj sem že rekla, da je težko biti pameten, kaj je za user posted image  najbolje. Vsi si želimo delat prav. Kaj pa je PRAV pa si še P niso enotni. user posted image

Se spomnil, ko je en P rekel: "Ko sem študiral sem imel eno teorijo o otrocih. Danes imam pet otrok in pet teorij". user posted image  
Bo verjetno kar držalo.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
6.5.2008 20:43:12   
larisa
Čer,

vidim da se vse pridno potepate in ni časa za čvek user posted image user posted image user posted image .

Srečka nosečka, kar se tiče ušes si imela čist prav. Sicer je pa še bolj prav tisto o teorijah user posted image .
Ušesa so pač moj poklic, zato pa komentiram user posted image .

Mene pa zanima glede musteline pene proti temencem. Tiste, ki jo uporabljate, a jo uporabljati vsak dan ali le takrat ko miliš celega user posted image  in pereš še laske???Gor nič ne piše, vprašala pa tud nisem v lekarni user posted image .

Če boste še kej čvekale, se vam pridružim, če ne, pa držite pesti za našega Nejca, ker imava jutri razvojno ambulanto, da bo/je z njim vse O.K. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4471
6.5.2008 20:45:03   
larisa
Aja; user posted image user posted image user posted image  Anaja, sploh pa user posted image user posted image user posted image  Bamby, ker se tako pridno trudiš, da papca in sta se tako zelo lepo poredili. A so vaju kej pohvalili? Kaj pa rečejo, če dajo sirup za roto, pol pa user posted image  bruhne?

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
6.5.2008 20:52:28   
srečka nosečka
larisa - za vaju za jutri, da dobro opravita
user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
6.5.2008 20:54:37   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Aja; user posted image user posted image user posted image  Anaja, sploh pa user posted image user posted image user posted image  Bamby, ker se tako pridno trudiš, da papca in sta se tako zelo lepo poredili. A so vaju kej pohvalili? Kaj pa rečejo, če dajo sirup za roto, pol pa user posted image  bruhne?

Nič drugega ne rečejo kot to, da je treba malo pazit, da ne bruhne user posted image user posted image . Me je kar malo jezilo, ker je tako hitro prišla s tisto brizgalko, ko je komaj jokat nehala, ker jo je že pediatrinja znervirala s pregledom, pa še pik je dobila v nogico. Valjda je bila čist razburjena, pa ne da bi počakali 5 ali 10 minut user posted image . Pol je samo rekla, da sicer zdaj ne morejo nič in da ni nujno, da je vse vrgla ven user posted image . Upam,da  res ni! Za drugič pa ne bom pustila tako hitro dat za pit. Bojo kar počakali, da se bo čisto pomirila!!!

Se mi je kar oddahnilo, ko je vaga tako lepo poskočila čez 5 kg user posted image . Pohvalili ravno niso, so pa rekli,da je vse OK. Sem pa gledala Timove teže in koliko je bil dolg. Čisto iste mere in težo je imel že pri dveh mesecih, le glavco je imel obseg 37 cm.
Zdaj bom kar počakala kakšen mesec, pa ji bom sama glavco merila. Če bo OK, ne bom nič okoli dohtarjev skakala!!!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
6.5.2008 21:02:00   
jencili
ojla punce,

dons sm pa jst zlo žalostna user posted image .
Prej me je klicala mami in mi sporočila, da je danes umrla moja Lonny. To je bil moj kuža dobrih 9 let. Na hitro je zbolela, šla na inzolin in še ena zdravila in naj bi normalno živela še nekaj let, nakar je danes samo zaspala zaradi odmiranja organov enega za drugim user posted image user posted image user posted image
Čist sm žalostna - boščka moja mala user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?