Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 6.5.2008 12:14:11
|
|
|
|
gajka
|
za Erin in njenega . Upam, da ti dnevi v bolnici čim lepše in čim hitreje minejo! bambi14 - ti si se pa res orng lotila brskanja po netu. Lepo, da nas zalagaš z uporabnimi linki, da se nam ni treba matrat. tejkaz - a se samo meni zdi, a si ti tudi rahlo nesrečna, ker te v službi podijo na dopust? Ti lahko vsaj malo z Evo pred porodom uživaš in se ji še 100% posvetiš. Jaz pa res ne vem, kaj naj počnem nonstop doma. Upam, da bo moj šef vseeno privolil, da delam tako dolgo kot se bom sama dobro počutila. Se mi zdi, da kakega posebnega prepričevanja ne bo treba uporabit. Pišuka! Vse že ful na veliko nabavljate za ali pa že skoraj končujete z nakupi. Jaz pa še nič! Še ene navadne pleničke nisva nabavila! Očitno bo res treba počasi v šoping...
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 6.5.2008 12:14:49
|
|
|
|
andrejaboris
|
SEm si nardila trakec! Jupi! Mi pa imamo že skoraj vse za našega ( razen drobnarij), le imena še nimamo! Že imate vse določeno ime? Al boste potem?
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 6.5.2008 12:16:39
|
|
|
|
dojenč
|
ANDREJABORIS KAK TI JE USPELO?????
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 6.5.2008 12:16:50
|
|
|
|
gajka
|
Sem pozabila povedat, da sem malo nazaj dobila sms od prijateljice, ki je malo po polnoči rodila punčko! Čestitke staršema in sestrici Hani!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 6.5.2008 12:30:06
|
|
|
|
MATEJKA_
|
gajka - saj se ne mudi z nakupi... jaz še nisem kupila čisto nič, čakam na sredino junija. ta večje stvari imam že vse nagledane in izbrane, kupit pa nočem še ničesar - se mi zdi prehitro in glede na moje slabe izkušnje... imena pa imava že izbrana . oba z sva šla skozi razne sezname imen (knjige in internetne strani) in vsak je zapisal na papir več imen, ki so mu všeč. pol pa sva drug drugemu črtala iz seznama tista imena, ki drugemu od naju nikakor niso všeč. in na koncu sva prišla tako do po 3 ali 4 imena za oba spola... pol pa sva se med temi končno odločila...
< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 6.5.2008 12:32:37 >
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 6.5.2008 12:34:43
|
|
|
|
andrejaboris
|
Dojenč - tako kot je napisala Sonček . Greš na tisti naslov in tam po treh korakih narediš trakec potem pa daš create in html kodo kopiraš v svoj profil pod dodaten opis! upam da ti bo šlo!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 6.5.2008 12:37:40
|
|
|
|
anita goitan
|
no pa da vidimo, tud jaz sem zdej med službo trakec delala
< Sporočilo je popravil anita goitan -- 6.5.2008 12:41:16 >
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 6.5.2008 12:46:05
|
|
|
|
soncek3
|
IZVIRNO SPOROČILO: dojenč ne gre trakec Dojenč: Navodila: Izbereš recimo "Full size marker", potem si izbereš - ozadje,
- otročička ali kar hočeš,
- Text, najprej vpišeš svoj PDP ali/in zadnjo menstruacijo, nato vpišeš besedilo, ki ga gočeš nad trakcem , pod trakcem, če ne vpišeš nič, ti sam napiše koliko si noseča in koliko je še do konca.
- "Create ticker" (ne vem točno kje vpišeš svoj e-mail, da ti pošljejo potrditev) Saj te vodijo.
- Skopiraš HTML naslov v RR pod svoj profil (dodatni opis) in na koncu klikneš Shrani /ali OK.
Upam, da bo zdaj šlo. Tejkaz, Gajka, mi dasta malo svojega dopusta, jaz sem že kar nekaj dni letošnjega pokurila, da mi ga za konec ne bo nič ostalo. Mi kar nekak ne zlaufa bit cel teden v službi , rabim kar kakšen dan počitka.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 6.5.2008 12:50:50
|
|
|
|
naty13
|
Anita si naredila trakec ravno 100 dni pred PDP-jem. Danes imava okroglo. Nič grem mal poležat, sem se zdaj fajn najedla, mali pa že brca v trebuščku.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 6.5.2008 12:50:56
|
|
|
|
košuta
|
No, anita, pa si na sto dni in odštevamo.. Imaš škilastega šefa, ki ne vidi ali pa takega, ki noče videt! Bravo! Tudi za andrejo! Mee - Dobrodošla še ena naša nova ! Ti kar pomagaj pri čvekanju. Pa še kakšne podatke sporoči za naš seznamček... da se bolje spoznamo! Bambi - Ja, ti kar skrbi, da nam bo denar spolzel skozi prste. Posebej tiste, ki bomo prvič mamice, še lažje zapravljamo, ko je pa vse tako lepo... Bi kar celo trgovino domov nesle...
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 6.5.2008 12:52:29
|
|
|
|
soncek3
|
Anita G čestitke za stotko!! Mee dobrodošla
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 6.5.2008 13:00:44
|
|
|
|
tejkaz
|
Gajka, ja rahlo sem nesrečna. V službo zelo rada hodim, kolektiv je super, delo me prav izpopolnjuje, malo treniram možgančke,.... Eva pa rada hodi v vrtec. Razen nekaterih incidentov, ni nič hujšega in je ne bi za en mesec jemala ven. Tudi ko bom na porodniški, bo Eva v vrtcu. Ali boste imele mamice, ki že imate otročke, otroke doma?
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 6.5.2008 13:01:12
|
|
|
|
mishel
|
Mee dobrodošla!!! Zdaj nas je pa res že kar nekaj avgustovk ! Bambi ti sio bila spet pridna in mi naredila delo, da bom vse te linke pregledala - hvala!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 6.5.2008 13:18:17
|
|
|
|
soncek3
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka Pišuka! Vse že ful na veliko nabavljate za ali pa že skoraj končujete z nakupi. Jaz pa še nič! Še ene navadne pleničke nisva nabavila! Očitno bo res treba počasi v šoping... Gajka jaz tudi nimam niti ene navadne pleničke ??, sva rekla, da bova vsak mesec nekaj od teh večjih stvari kupila, prva je bila previjalna, drugo voziček, zdaj pa še lupinica. Za obleč pa vsega skupaj tri kompletke. Tak da nas še kar nekaj čaka. Pa morda še kje kaj dobimo.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 6.5.2008 13:20:34
|
|
|
|
anita goitan
|
hvala za čestitke za uspešno narejn trakec in to med službo ups ja naty ma sem čist po naključju tale trakec naredila se pa glih s 100.ujame
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 6.5.2008 13:25:34
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Jaz imam tudi ticker!!!! Jeeee!!! Mi je komaj uspelo, ne vem kaj sem delala, da mi je vedno kazalo 12 tednov!!! Dddddddddd!!! A sem potem oreng navodila od Sončka3 prebrala (hvala še enkrat) in mi je uspelo!!! Gajka in Tejkaz, jaz sem z vama. V službi mi je o.k. in nič se mi še ne mudi na bolniško! Drugače pa Tejkaz preveri glede dopusta, mislim, da je zakonsko določeno, da si nosečnica lahko cel dopust prenese, vsaj tako mi je povedal sodelavec. Ryssa, hvala za tale galeb.eu, mislim, da so res cene kar ugodne! Mee, dobrodošla. Še kaj nas pridi pogledat in počvekat! Matejka, sva na istem, midva sva za imena naredila prav tako. Napisala in črtala, sedaj sva že izbrala ime, za , ker menda bo, pa za vsak služaj še za , ker čisto 100% ni do konca! Ker sva oba mahnjena na 2 imena, sva izbrala tako, da pašeta skupaj. Pa saj ne vem, če bi vam že povedala, še nikomur nisem... A vas zanima? Čeprav sedaj jo kličem kar moja Pikica pokica. Kupljeno pa tudi midva nimava še nič! Konec maja bo akcija, 3 tedne imam da vse nabavim, potem pa na dopust!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 6.5.2008 13:31:20
|
|
|
|
tejkaz
|
mIDVA SVA TUDI KONČNO IZBRALA IME. (ups caps lock) Sva pregledala vse sezname, knjige, cel internet in vso statistiko. Napisala na list in izbrala. Je bilo kar težko. Pa tudi še nikomur nisva povedala in tudi nikomur ne bova :)
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 6.5.2008 13:31:32
|
|
|
|
ozziebo
|
Anita za stotko! Si moram še jaz nardit trakec! Mee, dobrodošla!! Erin, punca drži se, vse smo s tabo!! ! Andrejaboris, moj tamali je že od 6, meseca v sviji sobici brez problemov, februarja je dobil novo sobo s taveliko posteljo in ni bilo nobenega problema. Samo čimprej ga preselita, da se bo imel čas navadit, preden pride . Vsem uspešne nakupe! Pa pa!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 6.5.2008 13:37:24
|
|
|
|
miškolinček
|
trakce si lahko naredite tudi na drugih internetnih naslovih po istem postopku,za vsako priložnost, obletnico, ..... tickerfactory.com ali pa http://baby-gaga.com , še več naslovov pa boste dobile, če boste v google ali pa najdi si vpisale tickers in vam vrže veliko teh naslovov kjer je to možno naredit.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 6.5.2008 13:38:29
|
|
|
|
ozziebo
|
Yesss, mam tut trakec. Še 87 dni!!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 6.5.2008 13:53:12
|
|
|
|
miškolinček
|
IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo Yesss, mam tut trakec. Še 87 dni!! ojla, jaz mam tud sinčka ki je točno mesec dni mlajši od tvojega, vsaj po trakcu sodeč.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 6.5.2008 13:55:48
|
|
|
|
ozziebo
|
Ojla Miškolinček, moj David je 26.8.2005. Prava redoljubna de.vica
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 6.5.2008 13:56:32
|
|
|
|
ozziebo
|
No, hotela sem napisat devica.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 6.5.2008 14:03:43
|
|
|
|
ozziebo
|
Lepo čvekajte še naprej, šibam po tamalga v vrtec, imava pregled pri zobozdravniku (on, ne jaz), najbrž bo prav zabavno !
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 6.5.2008 14:05:13
|
|
|
|
miškolinček
|
IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo No, hotela sem napisat devica. Moj je pa 15.12.2005, poglej trakec, nekaj tukaj ne štima, mislim da ti narobe kaže. pri trakcu je samo mesec razlike, poskusi ga še enkrat narediti, ker tvoj David je star več kot ti kaže trak.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?