|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
6.5.2008 12:14:11   
gajka
user posted image  za Erin in njenega user posted image . Upam, da ti dnevi v bolnici čim lepše in čim hitreje minejo!

bambi14 - ti si se pa res orng lotila brskanja po netu. user posted image  Lepo, da nas zalagaš z uporabnimi linki, da se nam ni treba matrat.

tejkaz - a se samo meni zdi, a si ti tudi rahlo nesrečna, ker te v službi podijo na dopust? user posted image  Ti lahko vsaj malo z Evo pred porodom uživaš in se ji še 100% posvetiš. Jaz pa res ne vem, kaj naj počnem nonstop doma. user posted image  Upam, da bo moj šef vseeno privolil, da delam tako dolgo kot se bom sama dobro počutila. Se mi zdi, da kakega posebnega prepričevanja ne bo treba uporabit.

Pišuka! Vse že ful na veliko nabavljate za user posted image  ali pa že skoraj končujete z nakupi. Jaz pa še nič! Še ene navadne pleničke nisva nabavila! user posted image  Očitno bo res treba počasi v šoping...

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
6.5.2008 12:14:49   
andrejaboris
SEm si nardila trakec! Jupi!

Mi pa imamo že skoraj vse za našegauser posted image  ( razen drobnarij), le imena še nimamo!user posted image  Že imate vse določeno ime? Al boste potem?

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
6.5.2008 12:16:39   
dojenč
ANDREJABORIS KAK TI JE USPELO?????

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
6.5.2008 12:16:50   
gajka
Sem pozabila povedat, da sem malo nazaj dobila sms od prijateljice, ki je malo po polnoči rodila punčko! user posted image  Čestitke staršema in sestrici Hani! user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
6.5.2008 12:30:06   
MATEJKA_
gajka - saj se ne mudi z nakupi... jaz še nisem kupila čisto nič, čakam na sredino junija. ta večje stvari imam že vse nagledane in izbrane, kupit pa nočem še ničesar - se mi zdi prehitro in glede na moje slabe izkušnje...

imena pa  imava že izbrana user posted image . oba z user posted image  sva šla skozi razne sezname imen (knjige in internetne strani) in vsak je zapisal na papir več imen, ki so mu všeč. pol pa sva drug drugemu črtala iz seznama tista imena, ki drugemu od naju nikakor niso všeč. in na koncu sva prišla tako do po 3 ali 4 imena za oba spola... pol pa sva se med temi končno odločila...

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 6.5.2008 12:32:37 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
6.5.2008 12:34:43   
andrejaboris
Dojenč  - tako kot je napisala Sonček . Greš na tisti naslov in tam po treh korakih narediš trakec potem pa daš create in html kodo kopiraš v svoj profil pod dodaten opis!

upam da ti bo šlo!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
6.5.2008 12:37:40   
anita goitan
no pa da vidimo, tud jaz sem zdej med službo trakec delalauser posted image   

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 6.5.2008 12:41:16 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
6.5.2008 12:46:05   
soncek3
IZVIRNO SPOROČILO: dojenč

ne gre trakecuser posted image user posted image user posted image user posted image

Dojenč: Navodila: Izbereš recimo "Full size marker", potem si izbereš
  1. ozadje,
  2. otročička ali kar hočeš,
  3. Text, najprej vpišeš svoj PDP ali/in zadnjo menstruacijo, nato vpišeš besedilo, ki ga gočeš nad trakcem , pod trakcem, če ne vpišeš nič, ti sam napiše koliko si noseča in koliko je še do konca.
  4. "Create ticker" (ne vem točno kje vpišeš svoj e-mail, da ti pošljejo potrditev) Saj te vodijo.
  5. Skopiraš HTML naslov v RR pod svoj profil (dodatni opis) in na koncu klikneš Shrani /ali OK.

Upam, da bo zdaj šlo.

Tejkaz,  Gajka, mi dasta malo svojega dopusta, jaz sem že kar nekaj dni letošnjega pokurila, da mi ga za konec ne bo nič ostalo. Mi kar nekak ne zlaufa bit cel teden v službiuser posted image user posted image user posted image , rabim kar kakšen dan počitka. 

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
6.5.2008 12:50:50   
naty13
Anita si naredila trakec ravno 100 dni pred PDP-jem. Danes imava okroglo. user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič grem mal poležat, sem se zdaj fajn najedla, mali pa že brca v trebuščku. user posted image

pa pa

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
6.5.2008 12:50:56   
košuta
No, anita, pa si na sto dni in odštevamo..user posted image  Imaš škilastega šefa, ki ne vidi ali pa takega, ki noče videt!user posted image  Bravo! Tudi za andrejo!

Mee - Dobrodošla še ena naša nova user posted image ! Ti kar pomagaj pri čvekanju.user posted image  Pa še kakšne podatke sporoči za naš seznamček... da se bolje spoznamo! user posted image

Bambi - Ja, ti kar skrbi, da nam bo denar spolzel skozi prste.user posted image  Posebej tiste, ki bomo prvič mamice, še lažje zapravljamo, ko je pa vse tako lepo...user posted image  Bi kar celo trgovino domov nesle...

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
6.5.2008 12:52:29   
soncek3
Anita G čestitke za stotko!!user posted image  

Mee dobrodošlauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2686
6.5.2008 13:00:44   
tejkaz
Gajka, ja rahlo sem nesrečna. V službo zelo rada hodim, kolektiv je super, delo me prav izpopolnjuje, malo treniram možgančke,.... Eva pa rada hodi v vrtec. Razen nekaterih incidentov, ni nič hujšega in je ne bi za en mesec jemala ven. Tudi ko bom na porodniški, bo Eva v vrtcu. Ali boste imele mamice, ki že imate otročke, otroke doma? 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
6.5.2008 13:01:12   
mishel
Mee dobrodošla!!!user posted image

Zdaj nas je pa res že kar nekaj avgustovk user posted image !

Bambi ti sio bila spet pridna in mi naredila delo, da bom vse te linke pregledalauser posted image - hvala!

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
6.5.2008 13:18:17   
soncek3
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Pišuka! Vse že ful na veliko nabavljate za user posted image  ali pa že skoraj končujete z nakupi. Jaz pa še nič! Še ene navadne pleničke nisva nabavila! user posted image  Očitno bo res treba počasi v šoping...

Gajka jaz tudi nimam niti ene navadne pleničke ??, sva rekla, da bova vsak mesec nekaj od teh večjih stvari kupila, prva je bila previjalna, drugo voziček, zdaj pa še lupinica. Za obleč pa vsega skupaj tri kompletke.  Tak da nas še kar nekaj čaka. Pa morda še kje kaj dobimo.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
6.5.2008 13:20:34   
anita goitan
hvala za čestitke za uspešno narejn trakecuser posted image user posted image  in to med službo upsuser posted image
ja naty ma sem čist po naključju tale trakec naredila se pa glih s 100.ujameuser posted image

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
6.5.2008 13:25:34   
Zoja Miša
Jaz imam tudi ticker!!!! Jeeee!!!
Mi je komaj uspelo, ne vem kaj sem delala, da mi je vedno kazalo 12 tednov!!! Dddddddddd!!!user posted image  A sem potem oreng navodila od Sončka3 prebrala (hvala še enkrat) in mi je uspelo!!!user posted image

Gajka in Tejkaz, jaz sem z vama. V službi mi je o.k. in nič se mi še ne mudi na bolniško!

Drugače pa Tejkaz preveri glede dopusta, mislim, da je zakonsko določeno, da si nosečnica lahko cel dopust prenese, vsaj tako mi je povedal sodelavec.

Ryssa, hvala za tale galeb.eu, mislim, da so res cene kar ugodne!

Mee, dobrodošla. Še kaj nas pridi pogledat in počvekat!

Matejka, sva na istem, midva sva za imena naredila prav tako. Napisala in črtala, sedaj sva že izbrala ime, za user posted image , ker menda bo, pa za vsak služaj še za user posted image , ker čisto 100% ni do konca!

Ker sva oba mahnjena na 2 imena, sva izbrala tako, da pašeta skupaj. Pa saj ne vem, če bi vam že povedala, še nikomur nisem... A vas zanima? user posted image
Čeprav sedaj jo kličem kar moja Pikica pokica.user posted image

Kupljeno pa tudi midva nimava še nič! Konec maja bo akcija, 3 tedne imam da vse nabavim, potem pa na dopust!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
6.5.2008 13:31:20   
tejkaz
mIDVA SVA TUDI KONČNO IZBRALA IME. (ups caps lock) Sva pregledala vse sezname, knjige, cel internet in vso statistiko. Napisala na list in izbrala. Je bilo kar težko. Pa tudi še nikomur nisva povedala in tudi nikomur ne bova :) 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
6.5.2008 13:31:32   
ozziebo
Anita user posted image user posted image  za stotko!
Si moram še jaz nardit trakec!
Mee, dobrodošla!!user posted image
Erin, punca drži se, vse smo s tabo!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Andrejaboris, moj tamali je že od 6, meseca v sviji sobici brez problemov, februarja je dobil novo sobo s taveliko posteljo in ni bilo nobenega problema. Samo čimprej ga preselita, da se bo imel čas navadit, preden prideuser posted image .
Vsem uspešne nakupe!
Pa pa!

Neposredna povezava do sporočila: 2693
6.5.2008 13:37:24   
miškolinček
trakce si lahko naredite tudi na drugih internetnih naslovih po istem postopku,za vsako priložnost, obletnico, .....

tickerfactory.com ali pa http://baby-gaga.com , še več naslovov pa boste dobile, če boste v google ali pa najdi si vpisale tickers in vam vrže veliko teh naslovov kjer je to možno naredit.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
6.5.2008 13:38:29   
ozziebo
Yesss, mam tut trakec. Še 87 dni!!

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
6.5.2008 13:53:12   
miškolinček

IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo

Yesss, mam tut trakec. Še 87 dni!!

ojla, jaz mam tud sinčka ki je točno mesec dni mlajši od tvojega, vsaj po trakcu sodeč.

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
6.5.2008 13:55:48   
ozziebo
Ojla Miškolinček, moj David je 26.8.2005. Prava redoljubna de.vicauser posted image

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
6.5.2008 13:56:32   
ozziebo
No, hotela sem napisat devica.

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
6.5.2008 14:03:43   
ozziebo
Lepo čvekajte še naprej, šibam po tamalga v vrtec, imava pregled pri zobozdravniku (on, ne jaz), najbrž bo prav zabavno user posted image  user posted image !

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
6.5.2008 14:05:13   
miškolinček

IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo

No, hotela sem napisat devica.

Moj je pa 15.12.2005, poglej trakec, nekaj tukaj ne štima, mislim da ti narobe kaže. pri trakcu je samo mesec razlike, poskusi ga še enkrat narediti, ker tvoj David je star več kot ti kaže trak. user posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?