sayuri
|
Joj punce, kok sem se jaz nasmejala temle prigodam s "trakci" . Je pa zdaj tko luštno, ko imate še ostale to naštimano - samo pogledam in točno vem, kolk je kera noseča. Tko sem pa zmeraj računala MATEJKA_, da ne pozabim najprej tebi odgovorit. Ta bolečina, ki jo opisuješ, je meni zelo dobro znana. ZAčne se zadaj - ponavadi v križu, pri meni še večkrat pod desno lopatico, nato se širi naprej proti trebuhu in čisto na vrhu trebuha bolj na desni strani me prav pekoče boli. Ko se uležem, je kmalu bolje. Najhuje je,če sedim recimo v avtu - nikakor noče popustit.... Meni je G rekel, da je to še ena od nosečniških drobtinic miškolinček - hvala za mere majic. Bom jutri še sama sebe premerila, da vidim, če kaj pride v upoštev in potem naročim. sandra123 tvoji Tini želim vse najboljše in najlepše. Veliko igre in razigranosti, nasmeha in igrivosti andrejaboris jaz bi na tvojem mestu začela Lana navajati na spanje v svoji sobici. Navsezadnje bo potreboval čez noč mir in počitek. Mi smo Filipa sicer kasneje dali v svojo sobo (šele pri 3,5 letih), ampak če bi imel prej sobo zrihtano, bi ga prej. Tko smo pa kar nekaj odlašali naty super, da se ti je Erin javila. In super, da je z obema vse ok. Hematon lahko tudi sam izgine. KAr naj veliko počiva, za sezname naj pa ne skrbi. Ubogam šefico in urejam, kolkr se da. ZoyaMiša pri nas je tudi picerija s tem imenom, ki si ga napisala in imajo noro dobre pice. Ravno danes si jo bomo privoščili - nisem nič pametnega jedla in mi ta pica po glavi že nekaj ur skače. Luštna ideja, da boš brala pravljice. In z imenom nas boš tkole pustila v nevednosti???? Pa tejkaz isto Jaz pa firbčna.... Ryssa pridna, da pišeš diplomsko . JAz resnično občudujem vse, ki študirate, delate izpite, pišete diplomske.... Pri meni je od tega že...uf...7 let . Ne bi bila še enkrat na vašem mestu. JAz sem tudi nekaj gledala te posteljnine na galeb.eu - so luštne in dokaj ugodne v primerjavi z nabitimi cenami v trgovinah. Pa še dogovoriš se verjetno lahko, točno kaj bi rad. bambi,si nam dala pa veliko amteriala za brat . Jaz bom zihr vse pregledala. mee dobrodošla . si že na seznamu Sporoči še, kolk si stara, koliko kg si se zredila in kdaj imaš naslednji pregled. Moje potepanje in zapravljanje v LJ je uspešno zaključeno . Zdaj grem lahko v porodnišnico . Oz. ena posteljnina mi še manjka in kozmetika . Kozmetiko bom kar v lekarni kupila - tisto najosnovnejše, kar potrebujem. Z nakupom sem zadovoljna. Sem najprej mislila, kolk sem veliko nakupila, potem pa, ko zložim na dva kupčlka, kar nekam skromno izgleda . MAlce sem si dala duška in nakupila cunjice za iz porodnišnice. PA še nekaj bodijev, žabic, nogavičk..... SAma sebi sem pa ene 3/4 hlače kupila in pa crockse . Sem si jih želela in sem reskirala €. No, toliko... MAlce me skrbi, ker se moja danes skorajda nič ne obrača oz. brca . je divji, kot ponavadi, pupa pa kar nekaj pri miru . Edino, če se je spet čisto obrnila....
|