HuAnita
|
Punce, jaz sme spet doma s Capinko. (potem se pa čudim, da me ne vzamejo redno, ja valda, povpčerje delovnih dni imam na mesec 10 neuradno.... ) Pred par dnevi je imela za ušesom klopa, danes zjutraj pa sem opazila tam velik dreč flek. Glede na to, da ima vročino, pa da toži, da jo bolijo bezgavke (no, tam se drži, ko jo vprašam, kje jo boli), kaj mislite? Sicesr se klopni neningoencefalitis pojavi v 2 - 3 tedniuh po ugrizu, je meni tole res smuljivo... Bi jo kar peljala k zdravniku ali počakam in pokličem ob 13.uri - naša dela popoldne danes...? Marija, samo še kaj takega rabim, no! Pa če se katera javi, do večera sem z deco sama, s tem, da moram še po zločkota iti v varstvo, da bi knedla malo peljala na zrak. Se mi tako smili tisti, ki je zdrav, pa mora čepeti doma z bolnim... Mavo - pritiskaš? Noe - lepo, da si se oglasila. Skabi - dej pismo, mene vsi žlahtiniki postrani gledajo, imam 2x večji trebuh kot bratova izvojnjeka v 5 mesecu, sem obupala že nad vsemi dietami in telovadbo. Kaj bom, če pa je nenehno kdo boln, pa zbujanje, khanje čaja, servis non-stop, mislim, edina energija, ki jo zberem, je do kakih keksov, čokolade..... Tako da proooosim, jaz imam še vseh 6-7 odvečnih kg, včasih kakega manj, pa ga spet hitro dodam.... Eh.
|